Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Maj 2018 11:48 

Cześć!

Planuję we wrześniu wyjazd do Nowego Jorku dwa max trzy tygodnie.
Zależy mi na tym żeby zobaczyć go oczami powiedzmy mieszkańca.
Oczywiście planuję atrakcje takie jak spektakle i muzea, ale bez większej spiny.
Może ma ktoś ochotę na taki rodzaj wyjazdu? :) Jeżeli tak, zapraszam osoby ZAINTERESOWANE tym tematem do konwersacji :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Super 🔥Bezpośrednie loty z Wietnamu do Polski za 499 PLN ❗️😎 Super 🔥Bezpośrednie loty z Wietnamu do Polski za 499 PLN ❗️😎
Wiosenny urlop na Costa Brava 🌊🏖️ 4* hotel przy plaży za 2139 PLN ☀️ Wiosenny urlop na Costa Brava 🌊🏖️ 4* hotel przy plaży za 2139 PLN ☀️
#2 PostWysłany: 10 Cze 2018 19:21 

Jestem zainteresowana ,wolałabym krócej niż 2 tyg ...mój mail :kasia_grzyb@tlen.pl ,mam doświadczenie w podróżach na własną rękę ,zorganizowałam ich sporo w ciągu ostatnich 10 lat...NYC marzy mi się od zeszłego roku ,w USA byłam 2 razy do tej pory...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Cze 2018 21:04 
Awatar użytkownika

niebieski
a wczoraj wypełniłem wniosek wizowy :D

może dziewczyny poczekajcie na jakies tanie bileciska które czesto sie trafiaja i wtedy dopasujcie daty!
oj chętnie bym poleciał z wami ale niestety we wrześniu będę w Krakowie w szpitalu na operacji,
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Sie 2018 10:58 

Hej Paulina, czy twój wyjazd do Nowego Jorku jest aktualny? Nadal szukasz towarzystwa do wspólnego zwiedzania miasta? Ja będę przez pierwsze dwa tygodnie września w Nowym Jorku, chciałam zwiedzić najważniejsze atrakcje i zobaczyć jakąś sztukę może. Właśnie przed chwilą koleżanka, z którą miałam zwiedzać miasto poinformowała mnie, że nie da rady wziąć urlopu i dołączyć do mnie w NY. Pozdrawiam, Ewa
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 15 Sie 2018 17:54 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Dziewczyny dajcie znac prosze, kiedy dokladnie bedziecie, moze skusze sie na weekend? :)
Pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Wrz 2018 20:43 

Loty: 36
Kilometry: 73 766
Będę w Nowym Jorku w dniach 18-23 września. Jak by ktoś miał ochotę na wspólne zwiedzanie to zapraszam do kontaktu

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości