Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 452 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 16 Paź 2014 13:38 

niebieski
Specjalnie wybierasz miejscowość w wyższej części wyspy? Przejeżdaliśmy przez Santiago del Teide codziennie podczas naszego pobytu i specjalnie nas niczym nie urzekło. Skoro już w tej okolicy szukasz to według mnie lepiej zjechać do poziomu plaż, chociażby w Puerto de Santiago. Miejscowość wprawdzie turystyczna, ale nie tak "nachalnie" jak wspominane tu Los Cristianos. W dodatku w porównywalna z niej odległość zarazem do Garachico (polecam) jak i Los Cristianos (mniej polecam).
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#122 PostWysłany: 19 Paź 2014 17:32 

Witajcie Drodzy forumowicze

Los Cristianos - Playa Las Vistas

Przepiękny apartament dla max 4 osób 50 metrów od plaży, balkon z widokiem na ocean, plażę i port, całkowicie wyposażony i dodatkowo przystosowany dla osób o ograniczonej sprawności, min: sejf, szybki internet wifi, telewizja, automatyczny prysznic z termoregulacją. Do sklepów, restauracji, barów oraz plaży 3 minuty spacerem

łazienka: pralka, prysznic,
kuchnia: lodówka, piekarnik, zmywarka, mikrofalówka
sypialnia: podwójne łóżko
salon: rozkładany narożnik
balkon: stolik i krzesła

Cena specjalna dla forumowiczów na hasło - fly4free - 400e za tydzień,
pytania, rezerwacje email: holateneryfa@gmail.com, facebook: HolaTeneryfa

pozdrawiamy

poniżej fotki apartamentu

Image

Image

Image

Image

Image

Image
 Profil Relacje PM off
Mar77 lubi ten post.

#123 PostWysłany: 19 Paź 2014 17:51 

Loty: 386
Kilometry: 569 051
niebieski
A jaka cena bez specjalnej oferty ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off
jacek96 lubi ten post.

#124 PostWysłany: 20 Paź 2014 15:43 

Witaj

"Normalna" cena to 66e /doba czyli 462e / tydzień

pozdrawiamy

Hola Teneryfa
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 20 Paź 2014 16:01 

HolaTeneryfa napisał(a):
Witaj

"Normalna" cena to 66e /doba czyli 462e / tydzień

pozdrawiamy

Hola Teneryfa

Kod:
Obecnie powyższy apartament jest całkowicie zarezerwowany do 16 kwietnia 2015
 PM off  

#126 PostWysłany: 22 Paź 2014 17:45 

Witamy

Obecnie wolny od 29 kwietnia 2015

pozdrawiamy

Hola Teneryfa - apartament na Teneryfie, facebook: HolaTeneryfa, skype: HolaTeneryfa
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 29 Paź 2014 18:11 

Macie może jakiś pomysł gdzie szukać taniego noclegu dla 9 osób w grudniu na Teneryfie na tydzień 3.12-10.12?
Warto szukać mieszkania na wynajem (a jak tak to gdzie) czy może lepiej brać np. 4 osobowy i 5 osobowy apartament w jakimś hotelu?
Myślałem o czymś takim:

http://pl.hotels.com/hotel/details.html ... 2014&rooms[0].numberOfAdults=5&roomno=1&validate=false&previousDateful=false&reviewOrder=date_newest_first&cur=PLN&wapa2=321551&hotelid=321551&rffrid=mdp.hcom.PL.112.158.02.kwrd%3D249883271

Zależy nam na południowej części wyspy żeby było jak najcieplej.
Może jakieś inne pomysły?
Z góry dzięki :)
 Profil Relacje PM off
boogiePMPSD lubi ten post.

#128 PostWysłany: 30 Paź 2014 10:47 

niebieski
Ja bym szukał na airbnb.
Przy tylu osobach i polecaniu się nawzajem wyjdzie wam cały apartament z basenem za fajne pieniądze.
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 30 Paź 2014 11:06 
Awatar użytkownika

platynowy
przy tak dużej ilości osób, nie sądzę, by możliwe było znalezienie oferty hotelowej w cenie lepszej, niż jakiś obiekt wakacyjny, zwłaszcza jakiś dom z kilkoma sypialniami. Oprócz wskazanego wcześniej airbnb można poszukać też na homeaway.com (lub fewo-direkt.de), ferienwohnungen,de, holidayrentals.com, czy holidaylettings.com, albo na innej jeszcze stronie z tego typu obiektami.

Pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#130 PostWysłany: 15 Lis 2014 12:45 

Co myślicie o Aparthotel Panorámica w Adeje? Był ktoś? Cena całkiem fajna, można wierzyć tym opiniom na booking?

http://www.booking.com/hotel/es/aparthotel-panoramica.pl.html

#131 PostWysłany: 15 Lis 2014 13:07 

niebieski
Nie byłam ale jak dla mnie to wygląda całkiem nieźle. Na innych portalach też ma dość dobre opinie. Trochę daleko od plaży i centrum, ale to już podejście indywidualne. Zależy na co się nastawiasz. Może warto wziąć pod uwagę jakieś mniej popularne miejsce niż Adeje?
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 15 Lis 2014 13:33 

Generalnie żaden ze mnie plażowicz i objadę co się da, ale chciałbym mieć gdzie wieczorem pochodzić i chyba dlatego Adeje czy okolice (Playa de Americas i Los Christianos) będą dobrym wyborem. Jak myślisz?
"Centrum" jako takie to już w Adeje czy masz na myśli wędrówkę do Playa de Americas?

#133 PostWysłany: 15 Lis 2014 13:56 

niebieski
Nie powiem Ci czy dla Ciebie będzie dobrym wyborem. Dla mnie Adeje np. w ogóle odpada jako "kwatera główna". Za dużo turystów, zbyt komercyjnie, nie taka zabudowa itd. Ewentualnie okolice. Ale to tylko moje zdanie.
A co do centrum miałam na myśli raczej promenadę i okolice. Będzie chyba jakieś 20 minut. Emeryci nie byli by zadowoleni :)
 Profil Relacje PM off  

#134 PostWysłany: 15 Lis 2014 14:55 

Zgadzam się z Twoim punktem widzenia, ale w zasadzie do hotelu to się wraca na noc, a wieczorem nie chcę wyjść na spacer do lasu.. :) Generalnie tak źle i tak niedobrze, ale mimo wszystko chyba bardziej jestem przekonany do okolic tych 3 miasteczek.
Emerytów zostawmy na drugą połowę wieku. :)

#135 PostWysłany: 15 Lis 2014 15:28 

niebieski
A ja się zgadzałam z Twoim punktem rozumowania-sama brałam pod uwagę Adeje, aż moja druga połówka stała się okoniem. I usłyszałam, że Adeje bee i jedziemy do Puerto de Santiago. I jak dla mnie bomba. W Adeje braliśmy samochód więc czas na rekonesans był. Stwierdziłam wtedy, że to dobra decyzja.
A o las bym się nie martwiła - chyba że masz na myśli plantacje bananowe
 Profil Relacje PM off  

#136 PostWysłany: 15 Lis 2014 15:56 

Puerto de Santiago świetne, też myślałem o tym widoku na klify, ale czy jest tam co robić wieczorem? Bo tak naprawdę to staje się kluczową kwestią doboru noclegu, żeby po fajnym spacerku w przyjemnych okolicach nie musieć jechać przez pół wyspy do hotelu.

#137 PostWysłany: 15 Lis 2014 16:20 

niebieski
Jeśli przez fajny spacer po okolicy rozumiesz przechadzkę po oświetlonej, tętniącej życiem promenadzie, przy której jest pełno knajpek i sklepów, to przy takiej wykładni to Puerto de Santiago chyba nie jest dla Ciebie. Ale dla ścisłości - to knajpki do posiedzenia z widokiem na morze, też tam są.
 Profil Relacje PM off  

#138 PostWysłany: 17 Lis 2014 11:39 

ja właśnie wróciłem z teneryfy, nocowałem w puerto de santiago, puerto de la cruze , santa cruze i costa adeje
puerto de santiago jest OK na 1 lub 2 noce ogólnie poza widokami na klify nic się nie dzieje dobre miejsce na dalszy wypad w góry, ale bez auta nie polecał bym, ja spałem w Hotel Bahia Flamingo Tenerife jak na 3 gwiazdki to super, bardzo dobre śniadania i kolacje za ta cenę jest super,
w costa adeje najwięcej turystów teraz głównie emeryci ale tak jest na całej wyspie w tym okresie, dużo knajp, duża konkurencja to i najniższe ceny w knajpach ale bardzo denerwują natrętni naganiacze przy wszystkich knajpach, wiele ładnych plaż w okolicy do plażowania najlepsze miejsce ciagle jest gorąco
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 17 Lis 2014 20:53 

niebieski
Witam,
Dokonałem rezerwacji na stronie hotelu Chayofa Country Club. Czy macie może z nimi jakieś doświadczenie?
Dostałem od nich potwierdzenie rezerwacji. Jest w niej napisane, że podczas rezerwacji pobierają z konta 25% całej kwoty, a resztę płaci się w hotelu. Rezerwacji dokonałem dobre 2 tygodnie temu, a nic z mojego konta nie zniknęło. Napisałem do nich maila, ale cisza. Nikt nic nie odp. Myślicie, że rezerwacja jest nadal aktualna? Czy możliwe jest aby pobrali ode mnie całą kwotę na miejscu?
Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Polska -> Teneryfa
#140 PostWysłany: 17 Lis 2014 21:11 

Loty: 152
Kilometry: 273 788
Cześć,
Ja wybieram się na Teneryfę 6 grudnia z noclegiem w Oslo, 7 jestem na miejscu. Zostaje do 11 i wracam do Barcelony, a potem do Warszawy, wszytko mnie wyniosło 410zł. Więc chyba Dobra cena ...
Ale piszę bo ja zamierzam przeżyć bez noclegu z wyjątkiem nocy na wulkanie. Może masz jakieś propozycję jeśli się interesowałeś już gdzie można by tam przekimać.
pozdrawiam TKF
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 452 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość