Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 452 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 13 Lis 2013 14:46 

Sebapl

Odpowiedzieliśmy również i na Twojego maila :), sprawdź folder spam,

pozdrawiamy
 Profil Relacje PM off  

Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
#62 PostWysłany: 13 Lis 2013 16:09 

Polecam
http://www.loveteneryfe.eu/
Tomek i Magda tj. nr do tomka +34634317411 załatwi wam nocleg transfer itp. i pokaze wam miejsca nie dla zwykłych smiertelników (nurkowanie na teneryfie)
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 02 Sty 2014 21:30 

LiveYourLife, czy oferta nadal aktualna?
Pisałem maila i niestety nie mam odpowiedzi. Sprawdziłem folder spam :D
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 06 Sty 2014 17:16 

Loty: 162
Kilometry: 347 486
Jaki polecicie hotel, lub apartament na teneryfie dla 5 osób. Gdzie najlepiej zamieszkać w której części wyspy wypad planujemy na koniec marca. W jakiej miejscowości jest dużo imprez gdzie coś się dzieje.
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 06 Sty 2014 18:12 

Jak na Teneryfie to południe. Jak ma sie dużo dziac to np Los Americanos

Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka

#66 PostWysłany: 09 Kwi 2014 19:41 

Loty: 64
Kilometry: 111 587
niebieski
Witam

Zakupilem tanie loty Berlin-Teneryfa(6.12-13.12) i w zwiazku z tym mam pytanie do bardziej doswiadczonych forumowiczow. Kiedy najlepiej rezerwowac nocleg na ten okres ? Czy zasada "tym szybciej tym lepiej" jest tutaj odpowiednia ? Patrzac dla porownania noclegi na okres maj-czerwiec, cenowo to wyglada porownywalnie a nawet taniej niz w grudniu. Czy hotele maja jakies okresy kiedy wrzucaja nowe ceny na jakis okres/sezon ? Prosze o pomoc i z gory dzieki za kazda rade/wskazowke : )

Ostatnio edytowany przez Niva, 09 Kwi 2014 21:17, edytowano w sumie 1 raz
Korekta tytułu.
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 09 Kwi 2014 19:45 

TAK, zasada "im szybciej tym lepiej" jest tutaj odpowiednia, choć czasami można liczyć na kody z promocji znaczenie obniżające cenę np. airbnb
viewforum.php?f=81
 PM off  

#68 PostWysłany: 09 Kwi 2014 21:11 

Można też spróbować skorzystać z bezpośredniego kontaktu z osobami, które posiadają tzw. apartamenty i je wynajmują turystom. Ja znam jedno takie polskie małżeństwo, które mieszka na wyspie i mogę zarekomendować ich podejście do ludzi, którzy przyjechali na wakacje.

Wiem, że mają rezerwacje na kilka miesięcy naprzód, więc pytanie teraz o terminy grudniowe nie będzie od czapy.

Tu jest link do ich strony na FB - adresu @ musiałabym poszukać, jeśli będzie potrzebny.

https://www.facebook.com/pages/Teneryfa ... 08?fref=ts
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 09 Kwi 2014 21:19 
Awatar użytkownika

srebrny
Jeśli teraz nie ma jakiejś super promocji, to przyklep sobie nocleg który Ci najbardziej odpowiada, ale z bezpłatnym anulowaniem w razie jak by się trafiła naprawdę dobra oferta.

#70 PostWysłany: 10 Kwi 2014 18:39 

niebieski
A czy ktos moze byl na okres okolo tygodnia w grudniu kiedys i sie podzieli ile placil za nocleg/zaleznie od klasy itd ? Jak patrze to za tydzien jakies tanie miejsce ponad 1000zl trzeba dac, co mi sie wydaje duzo, bo np rok temu za hotel *** na Majorce, rezerwujac miesiac wczesniej zaplacilem 400zl/5dni, a warunki naprawde byly dobre i blisko morza.

#71 PostWysłany: 10 Kwi 2014 19:15 

srebrny
W niemieckich biurach podróży w Twoim okresie tydzień z all-inclusive w hotelu 3* lub 4* to ok. 400-500 EUR za pokój (2 osoby)
 Profil Relacje PM off  

#72 PostWysłany: 10 Kwi 2014 20:09 

niebieski
Jest to cena za sam pobyt, bez przelotu ? Moglbys jakąś oferte\strone podeslac ? Oczywiscie wyżej ceny tez za 2os wskazywalem

#73 PostWysłany: 10 Kwi 2014 20:36 

niebieski
Bardzo często latamy na Teneryfe więc możemy polecić
http://www.booking.com/hotel/es/noelia- ... tal;ucfs=1
Nie wiem jakimi finansami dysponujecie i może kwota nie jest niska ale polecamy w 100%
Lokalizacja wyśmienita i trzeba pamiętać że w cenie wliczone śniadanie oraz obiadokolacja
Kuchnia świetna,wybór dań niesamowity.My również lecimy z Berlina Easy tylko chwile później 10-15 grudnia
i właśnie w tym hotelu ponownie zamieszkamy:)..
Jeśli to wasz pierwszy pobyt pamiętajcie że w tym okresie najlepiej osiedlić się na południu wyspy ( Playa de Las Americas,Los Cristianos itd)
W tym okresie tam możecie liczyć na wygrzewanie się na plaży i opaleniznę :) 60 km na północ temperatura może wynosić już 15-17 stopni a słońcu nie będzie mowy...Polecam wycieczkę na wulkan Teide
Miłego...
 Profil Relacje PM off  

#74 PostWysłany: 10 Kwi 2014 20:55 

niebieski
lukasz354 napisał(a):
A czy ktos moze byl na okres okolo tygodnia w grudniu kiedys i sie podzieli ile placil za nocleg/zaleznie od klasy itd ? Jak patrze to za tydzien jakies tanie miejsce ponad 1000zl trzeba dac, co mi sie wydaje duzo, bo np rok temu za hotel *** na Majorce, rezerwujac miesiac wczesniej zaplacilem 400zl/5dni, a warunki naprawde byly dobre i blisko morza.

No niestety w tym okresie nie jest tanio...Dużo osób tutaj przylatuje od listopada do lutego bo słonko pozwala się wygrzać,w sezonie typowo urlopowym jest taniej bo ludzie rozrzucają się po plażach całej europy bez konieczności dalszego lotu na Kanarki
 Profil Relacje PM off  

#75 PostWysłany: 10 Kwi 2014 21:11 

3*** z ALL (np. Miramar Puerto De La Cruz lub Palmeras Playa Puerto De La Cruz) można dostać za ok 435 euro / 2 os w tym okresie.
3*** z HB np. Bahia Flamingo Hotel (Playa De La Arena) za ok 335 euro / 2 os.
Sam nocleg np. Vigilia Park (Puerto De Santiago) studio 2** za ok 215 euro / 2 os.

Szukaj :) a w razie czego pisz na priv.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 10 Kwi 2014 21:50 

srebrny
lukasz354 napisał(a):
Jest to cena za sam pobyt, bez przelotu ? Moglbys jakąś oferte\strone podeslac ? Oczywiscie wyżej ceny tez za 2os wskazywalem

Sprawdź sobie wyszukiwanie samych hoteli np. na DerTour, vtours, FTI.
Niektóre hotele są nawet poniżej 400 EUR/pokój 2-osobowy z All, ale mają raczej kiepskie opinie. Za dobry hotel z all trzeba liczyć przynajmniej 500 EUR w tym okresie.
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 10 Kwi 2014 22:00 

sranda napisał(a):
W niemieckich biurach podróży w Twoim okresie tydzień z all-inclusive w hotelu 3* lub 4* to ok. 400-500 EUR za pokój (2 osoby)

PODAJ PROSZĘ PRZYKŁADOWE NAZWY TYCH BIUR LUB LINKI DO ICH STRON, TEŻ SZUKAM HOTELU, LECZ NA MALCIE.
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 10 Kwi 2014 22:14 

niebieski
Razem napisał(a):
Bardzo często latamy na Teneryfe więc możemy polecić
http://www.booking.com/hotel/es/noelia- ... tal;ucfs=1
Nie wiem jakimi finansami dysponujecie i może kwota nie jest niska ale polecamy w 100%
Lokalizacja wyśmienita i trzeba pamiętać że w cenie wliczone śniadanie oraz obiadokolacja
Kuchnia świetna,wybór dań niesamowity.My również lecimy z Berlina Easy tylko chwile później 10-15 grudnia
i właśnie w tym hotelu ponownie zamieszkamy:)..
Jeśli to wasz pierwszy pobyt pamiętajcie że w tym okresie najlepiej osiedlić się na południu wyspy ( Playa de Las Americas,Los Cristianos itd)
W tym okresie tam możecie liczyć na wygrzewanie się na plaży i opaleniznę :) 60 km na północ temperatura może wynosić już 15-17 stopni a słońcu nie będzie mowy...Polecam wycieczkę na wulkan Teide
Miłego...

Hotel bardzo ladny, ale niestety za drogo dla nas. Na teneryfe lecimy pierwszy raz. Rozgladam sie tylko na poludniu, bo wiem jak to z temperaturami jest na polnocy, a zalezy jednak na cieple. woda w tym okresie jest ciepla na poludniu ?

#79 PostWysłany: 10 Kwi 2014 22:29 

Możesz się kąpać. W grudniu jest cieplejsza niż w styczniu. Wybieraj tylko noclegi w ok Playa de las Americas w tzw trójmieście od Costa Adeje do Los Christianos. Od siebie dodam ,że wybrałbym Los Christianos , Byłem niedawno a noclegi teraz i wcześniej rezerwowałem na hiszpańskiej Quierohotel. Na tydzień w grudniu znajdziesz tam jakiś 3* hotel ze śniadaniami 2 os za ok 35e doba lub apartament 1 pokojowy za 150-200e na tydzień. Na ólnocy jest chłodniej i pochmurno ale taniej. Tam już za 20 e pokój z BB /2os
 PM off  

#80 PostWysłany: 10 Kwi 2014 22:33 

Z noclegami nie warto się spieszyć. Na stronie doyouspain (i innych) bywają super-wyprzedaże, szczególnie w ostatniej chwili. Miejsc noclegowych jest pod dostatkiem, więc ich nie zabraknie. Trzeba mieć tylko mocne nerwy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 452 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości