Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 343 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Londyn
#41 PostWysłany: 25 Lip 2012 01:17 

Pele napisał(a):
skowrop napisał(a):
madfunk napisał(a):
Chyba najlepszą opcja to na takich serwisach szukać http://m.gumtree.com/p-e-r-f-e-c-t-acco ... =107413006

zdarzyło się Wam korzystac z wynajmowanego pokoju na krotki okres u kogos?
znalazlem cos takiego, dzwonilem , mieszka tam 2 facetow i maja jeden pokoj wolny do wynajecia, sa z Holandii, nie wiem czemu ale mam np zle przeczucie ze podczas nieobecnosci moga przegrzebac rzeczy cos takiego

http://www.gumtree.com/p/flats-houses/b ... /107393098

nigdy nie ''skusilbym sie '' na taka oferte. Jest teraz duzo cwaniakow ktorzy chca zarobic na turystach szczegolnie w czasie Olimpiady. Na polskich stronach ''grasuja'' romowie z pobobnymi ofertami. Danych nie sposob zweryfikowac przez gumtree, bagaze przetrzepane, podejrzewam ze czesc wynajmujacych bedzie pewnie chciala jakis depozyt przez western union etc. Czasem warto wydac wiecej zeby nie wtopic. Poza tym w hotelu/hostelu jest na pewniaka i bez spinki. Dodam ze mieszkam w Londynie 6 lat

a mogbys w takim razie cos polecic, szukam miedzy 2-7 sierpnia, najlepiej w okolicach earls court, zeby bylo blisko na siatkowke
 Profil Relacje PM off  

Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍 Po słońce na Florydę☀️ Ferie zimowe w Miami za 3727 PLN 🇺🇸👙Loty Turkish Airlines i hotel 🌴 😍
Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel Odpocznij blisko Malagi od piątku do wtorku za 799 PLN 🌤️🌊👣 Loty z Warszawy i dobry hotel
#42 PostWysłany: 25 Lip 2012 01:51 

Zbanowany
Ja mieszkałem w Paryżu u studentów którzy z tego żyją. Byli wporzadku. To co pisze Pele też ma sens. Trzeba uważnie czytać i najlepiej zadzwonić i porozmawiać. Ten link który akurat dalem to jest całe mieszkanie do wynajęcia na pokoje.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 25 Lip 2012 03:14 

a co myslisz o tym linku?
moze wpadnie ci w oko jakies lepsze ogloszenie z gumtree?
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 25 Lip 2012 14:06 

Zbanowany
Niezłą cenę dali. Mogę się dowiedzieć po południu kto tam mieszka
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 25 Lip 2012 20:10 

Zbanowany
wyglada na to ze ktos chce sobie dorobic na olimpiadzie. ktos juz dzwonil z Polski z zapytaniem o te daty. jest to pokoj do wynajecia nie mieszkanie. to jest mail do wlasciciela mieszkania albatrouni@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 01 Sie 2012 11:43 

Loty: 40
Kilometry: 67 613
niebieski
Kochani zwracam się z prośbą :) lece w listopadzie pierwszy raz w życiu do Londynu , w kórej części i kiedy najlepiej rezerwowac pokój w hotelu aby było najtaniej :) ?
z góry dzięki za pomoc

#47 PostWysłany: 10 Sie 2012 00:05 

skowrop napisał(a):
a co myslisz o tym linku?
moze wpadnie ci w oko jakies lepsze ogloszenie z gumtree?

Czesc Wam, skorzystałem z tego ogłoszenia, bo bylo rowniez w wimdu, generalnie 100 metrow od hali siatkarskiej earls court 1 strefa, wiec na olimpijskie mecze Polakow mialem rzut beretem, obok blisko tesco 24h, oraz mase knajpek , metro. Bardzo ladna kamienica, estetycznie w srodku. Mieszkanie zadbane, wifi, normalne krany, kuchnia, wspolny duzy pokoj + odzielna sypialnia x2, czlowek ktory tam mieszka, pracuje, wiec za dnia go nie ma, w mieszkaniu w piątki sprzata Polka. Na 6 dni widzielismy sie 3 razy -chwile ze współlokatorem. Bardzo sympatyczny libanczyk, z greckim paszportem, nie sprawdzily sie czarne przepowiednie z dyskusji powyzej, ze przegrzebie bagaze czy cos takiego. takze bardzo mocno polecam za te pieniadze, bo hotele sa znacznie drozsze w tej okolicy.
A dodam jeszcze ze z Luton jezdzi co 15 min easybus za 2 funty do earls court , kierunek cromwell road earls court, takze dojazd w ciagu 1,2h. lub metrem z heatrow linia picadilly. /jesli macie pytania piszcie.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Nocleg w Londynie
#48 PostWysłany: 21 Sie 2012 11:39 

Hej,

wybieramy się w 4 osoby do Londynu w pierwszych dniach października.

Czy możecie pomóc ze znalezieniem jakiegoś dobrego jakościowo noclegu. Sypiałem już po hostelach, couchsurfingu i wolę jednak hotele min 3*, z tym, że ceny w Londynie są trochę zabójcze.

Ktoś? Coś? Any help? :)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Nocleg w Londynie
#49 PostWysłany: 21 Sie 2012 11:52 

zabojcze? 50f za pokoj to normalna cena. wejdz na booking i poszukaj albo do dzialu nocelgow. nikt za ciebie szukac nie bedzie. luksusow za darmo tez nie dostaniesz
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 21 Sie 2012 12:31 

Loty: 61
Kilometry: 105 593
niebieski
Sprawdź też http://www.travelodge.co.uk/search_and_ ... ext=london Często maja dobre ceny (szczególnie z niedzieli na poniedziałek), a dobre miejsca hoteli. Warunki bez rewelacji, ale naprawdę znośne. Ja byłem konkretnie w London Central Southwark.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 21 Sie 2012 16:28 
Awatar użytkownika

http://securebooking.eviivo.com/mywebsi ... n&adults=2
Tu byłam i polecam.Za 7 nocy/2 osoby zapłaciłam 360Ł.Czysto,świetny dojazd do centrum,polska obsługa ;)
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 24 Sie 2012 19:43 

Ktos z Was nocowal moze w Astor Victoria ?

http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... 8978&aid=2

Gdzies przeczytalem ze 76% dla hostelu nie jest tak duzo jak mi sie wydawalo. Szukam taniego noclegu i pomyslalem ze ten sie nada z racji ceny i bliskosci centrum. Moze macie jakies opinie o nim ?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Nocleg w Londynie
#53 PostWysłany: 05 Wrz 2012 09:51 

Mam następujące pytanie,przylatuję na STN o 22.40,planuje jechac do centrum easybusem,dotre tam po połnocy,czy znajdę w okolicach Baker st z buta jakiś nocleg czy lepiej rezerwować wcześniej?
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 11 Wrz 2012 11:55 

niebieski
a nie lepiej ci z tej promocji skorzystac i rano easybusem na spokojnie pojechac do centrum?
http://www.premierinn.com/en/it/offers/ ... -sale.html

#55 PostWysłany: 11 Wrz 2012 12:34 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 584 744
niebieski
Ja tez ląduję 22:40 i nocleg zamierzam spędzić na lotnisku, a następnego dnia po godzinie 6stej rano easybusem za 2,49 funta jadę do Londynu ;)

#56 PostWysłany: 19 Wrz 2012 23:45 

Będę w Londynie na początku grudnia (3-4dni, 2 os. plus 2 letnie dziecko, które śpi z mamą).
Czy robić już rezerwację? Czy w rezerwacji uwzględniać dziecko, jeśli nie potrzebujemy oddzielnego łóżka?
Czy warto się czaić i czekać na jakieś specjalne promocje, kupony rabatowe itp.?
Czy Ł100/noc/pokój to rozsądny budżet?

Szukam jakiegoś ciekawego hotelu w centrum (tak, aby można było się poruszać po okolicy pieszo). Fajnie, gdyby był to jakiś stary hotel "z duszą" (chciałbym uniknąć hosteli i sieciówek).

Pozdrawiam,
Kamil
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 20 Wrz 2012 01:54 

Zbanowany
Ja zawsze rezerwuję taki hotel na booking.com aby można było wycofać ofertę jak pojawi się coś lepszego :-) A na dziś możesz zarezerwować hotel, który nie pobiera opłaty rezerwacyjnej i żadnej kwoty podczas rezygnacji na kilka dni przed terminem.
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 20 Wrz 2012 07:35 

Dziękuję - dobry pomysł...
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 20 Wrz 2012 08:48 

niebieski
podaj dokladne daty prosze.
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 20 Wrz 2012 10:35 

4 noce od 6 grudnia.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 343 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość