Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 343 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Londyn
#81 PostWysłany: 31 Sty 2013 22:51 
Awatar użytkownika

srebrny
evolucja napisał(a):
W kwietniu lecę na 2 dni do Londynu. Czy nocleg(w Fulham) oddalony o pół godziny jazdy metrem od centrum(~około 9km w linii prostej) nie jest waszym zdaniem zbyt daleko?

Przekalkuluj czy Co sie to oplaca czasowo i finansowo, bo czasem zaoszczedzi sie grosze na noclegu, a przejazdy zrujnuja caly budzet wyjazdowy.
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#82 PostWysłany: 08 Lut 2013 00:54 

Oj, nie zauważyłem odpowiedzi.
Koszt metra nie jest problemem. Raczej i tak będę kupował Travelki na pełne 2 dni, bo chyba nie da się bez tego przeżyć tych 2 dni.
Myślałem o noclegu na airbnb(do 300zł bez zniżek za noc). A jako, że im dalej od centrum, tym na wyższy standard pokoju można sobie pozwolić..
W sumie to tylko 2 dni, więc pewnie i tak obróci się do pokoju(z centrum) ze 3 razy.
W każdym razie chciałbym zasięgnąć opinii osób, które albo mieszkają w Londynie, albo już tam były(z noclegiem w podobnej odległości).
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 08 Lut 2013 01:16 

Ja w styczniu nocowałem w hotelu w okolicach Wembley więc jeszcze dalej i było ok. Do hotelu zawitałem późnym wieczorem, rano do centrum już z bagażami, które zostawiłem w przechowalni na Victoria Coach Station. Oczywiście jeździłem metrem z Travelcard więc dla budżetu bez obciążeń. Rekompensatą była cena 170 zł za dwuosobowy pokój z wypasionym śniadaniem.

#84 PostWysłany: 10 Lut 2013 13:38 

niebieski
A ja spałem wraz z narzeczoną w Crowne Plaza London The City (samo centrum na ulicy New Bridge Street). Koszt - 20,12 funtów za noc :D Udało mi się w grudniu skorzystać z promocji :D Myślę, że za 4-gwiazdkowy hotel w samym centrum Londynu jest to rewelacyjna cena :)
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 22 Lut 2013 17:58 
Awatar użytkownika

Loty: 13
Kilometry: 14 166
Szukałem w wielu miejscach 2 os. pokoju najlepiej z łazienką, ale cena za coś sensownego to nie mniej niż 600zł. Nie mówię tu o hostelach kilkunastoosobowych.

Jak ktoś zna jakąś miejscówkę albo wprawiony jest w bojach rezerwacji hotelowych, będę wdzięczny za cynk.

Póki co cena do jakości to: http://gruper.pl/x.php/1,34424/Podroze- ... n=godealla

Ale jednak szukam czegoś tańszego.

Dzięki

#86 PostWysłany: 22 Lut 2013 19:48 

Tylko hotele wchodzą w grę? Może pomyśl o airbnb?
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 22 Lut 2013 23:33 

niebieski
@miszti
też po 20,12 GBP **** w centrum, ale Executive Room ze śniadaniem (promocja+rekompensata od hotelu za złe obciążanie karty), ale to się raczej nie powtórzy

@inni
było wiele razy:
unikać nocy z soboty na niedzielę (ruch turystyczny większy niż biznesowy), najtaniej noc z niedzieli na poniedziałek (mało jednych i drugich);
jeśli ktoś nie gustuje w dormitoriach, peryferiach i podupadłych hotelikach, to szukać z wyprzedzeniem promocji tanich sieciówek jak travelodge i premier inn
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 04 Mar 2013 17:56 
Awatar użytkownika

Loty: 157
Kilometry: 186 837
niebieski
W styczniu br. nocowałem w Central House Hotel http://pl.hotels.com/ho150583/central-h ... -brytania/ blisko Victorii Station, cena 190 zł (bukowane na hotels.com ze zniżką 10 %) za dwójkę z łazienką i ze śniadaniem (jajko na twardo, dżem, tosty, ser, herbata, kawa, rogalik), w pokoju czysto, do dyspozycji telewizor, czajnik, herbata, kawa, szklanki.

W związku z tym, że lot na drugi dzień do Polski był o 7 rano drugi nocleg miałem w Premier Inn Stansted http://www.premierinn.com/en/hotel/STAA ... ed-airport nocleg rezerwowany na ich stronie za 29 funtów za dwójkę (była jakaś promocja), pokoje super, czysto, wygodne łóżko, czajnik, kubki, telewizor. Do hotelu z lotniska jeździ autobus koszt przejazdu 3 GBP.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: LONDYN hostel
#89 PostWysłany: 02 Kwi 2013 15:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Poleci ktos tani nocleg w londynie dla dwoch osob ale tylko na 1 noc?
Wiekszosc hosteli i pokojow ma zastrzezone min. 2 noce, potrzebuje tylko do przenocowania 23-7 rano , moga byc znajomi lub hostel bez luksusow.

#90 PostWysłany: 02 Kwi 2013 16:09 

niebieski
www.hostelbookers.com Jest mnóstwo hosteli bez żadnych obostrzeń dotyczących liczby nocy.
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 02 Kwi 2013 16:16 

Krzysio napisał(a):
Poleci ktos tani nocleg w londynie dla dwoch osob ale tylko na 1 noc?
Wiekszosc hosteli i pokojow ma zastrzezone min. 2 noce, potrzebuje tylko do przenocowania 23-7 rano , moga byc znajomi lub hostel bez luksusow.

Jeżeli bez luksusów to na booking.com masz Smart Hyde Park Inn, na tosta na śniadanie nie załapiesz się :). Względnie czysto i tanio.
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 02 Kwi 2013 16:53 
Awatar użytkownika

niebieski
A ceny na tym Widmu sa za pokoj ? Gdy wpisuje 2osoby na 1 noc cena wychodzi 30funtow. Jak na dwie osoby wedlug mnie to jakos dziwnie tanio

#93 PostWysłany: 02 Kwi 2013 18:53 

niebieski
Spał ktoś w The Green Man ? Kilka hosteli takich jest w Londynie, na górze pokoje a na parterze 24h bar. Bardzo tanio w pokojach wieloosobowych, ale mnie to nie przeszkadza, poza tym tylko jedna noc i rano wyjazd. Jak ktoś był, niech napisze 8-)

#94 PostWysłany: 05 Maj 2013 23:13 

Loty: 161
Kilometry: 280 898
Dołączam się do pozytywnych opinii na temat The Steam Engine. Koło 80 PLN, fajna lokalizacja, pub na dole, śniadanko w cenie. Trzeba tylko pamiętać o swoich przelotkach do kontaktów, na miejscu dostępne tylko za dopłatą. WiFi również miło śmiga, za nocleg jest 50% zniżki na jeden alkohol w barze.
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 08 Maj 2013 18:59 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
witam,

zna ktos jakis przystepny cenowo hotel/hostel z fajnym dojazdem do Wembely oraz Centrum ?

#96 PostWysłany: 08 Maj 2013 19:00 
Awatar użytkownika

srebrny
STN ;)
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 08 Maj 2013 19:04 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
powrot mam 20;35,
wiec troche szkoda czasu na trase
luton - centrum - wembley - centrum - stn - centrum - luton :)

#98 PostWysłany: 09 Maj 2013 09:02 

Witam,
to moj aktywny debiut na forum, choc sledze je jako obserwator od dawna.
Jak w temacie, z tym ze lecimy do Londynu w sobote 18.05. na 4 dni, zatem czasu niewiele, wiem.... :mrgreen: Troche sie zagapilam, a ceny sa obecnie powalajace. Mam w budzecie ok. 1000 PLN za te 4 noce. Macie moze jakas rade???? Gdzie szukac? Jakies hotelowe wyszukiwarki lastminutowe? A moze mailem bezposrednio do hotelu? HELP!!!!!
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 09 Maj 2013 10:04 

niebieski
booking.com pokazuje kilka podwójnych pokoi w tym terminie w cenie do 1000zł, jest nawet jakiś poniżej 700zł
 Profil Relacje PM off  

#100 PostWysłany: 09 Maj 2013 10:40 

.... tylko ze prawie wszystkie sa w 18 - osobowym dormie lub 12 mil poza Londynem .... :shock:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 343 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość