Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 15 Lut 2012 12:54 

niebieski
Tak, w poniedziałek dostałem propozycję wypełnienia ankiety "z bonusem" (pewnie automatycznie wysyłają po dacie pobytu).
Pierwszy nocleg z h4u wykorzystałem z soboty na niedzielę - ładny Best Western przy samych krakowskich plantach ze śniadaniem za 0,25GBP - wszystko jak najbardziej sympatyczne.
W połączeniu z poprzednią nocą w W.M. Hotel System kupionym za 2,04zł z tripstowym kuponem -30zł bardzo miły wypad weekendowy! :)

Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎 Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎
Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷 Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷
#522 PostWysłany: 15 Lut 2012 13:03 

niebieski
@siudamac Trochę offtop, ale jak zbiłeś cenę do 2 złotych za WM Systems? Jak jeszcze działał kupon to próbowałem Kraków, najtaniej wychodził jakiś hostel za 20 coś złotych. Kiedyś spałem w WM Systems z booking.com za 120zł bodajże, jak mogła Ci wyjść cena przed zniżką 32zł?
 Profil Relacje PM off  

#523 PostWysłany: 15 Lut 2012 13:26 

niebieski
na niektóre dni (kilka w lutym i w marcu też widziałem) była cena ok. 32zł (w zależności od kursu euro od 31,94 do 32,08) ale za pokój 1-osobowy (2-osobowy był dokładnie 2 razy droższy) i to ze śniadaniem!

miałem kupioną noc z soboty na niedzielę w promocji h4u więc akurat dokupiłem tam noc z piątku na sobotę

najśmieszniejsze, że musiałem kupić 2 pokoje 1-osobowe dla siebie i żony ale jak okazało się, że u nich (jak w wielu hotelach) 1-osobowy to zwykły 2-osobowy ale wynajmowany dla 1 osoby
mieliśmy więc 2 pokoje z czego używaliśmy jednego

a najlepsze - mój brat z rodziną też był za moją namową (2 osoby dorosłe i 2 dzieci), zamówił 3 pokoje 1-osobowe
pan w recepcji zgodził się zmienić na 1 pokój 3-osobowy (tej samej powierzchni co 2-osobowy ale z dodatkowym łóżkiem zamiast fotela) i rozbawił nas w duchu tekstem: "zmienię to ale niestety nie będę już w stanie zwrócić tego co państwo zapłacili za niewykorzystane pokoje bo było to płacone przez pośredniika" :)))

pan zdziwił się też na początku bo było 5 rezerwacji na to samo nazwisko i to jeszcze 2 na to samo imię (moja żona i jego nazywają się tak samo)

#524 PostWysłany: 15 Lut 2012 20:34 

niebieski
No to fajnie wyszło, widocznie nie sprawdzałem na luty i marzec, patrzyłem bardziej na maj :) Jak byłem ostatnio to liczyli sobie za śniadanie ok. 30zł, ale po chwili zawahania pani z recepcji zaoferowała je za 20zł. Twojej opcji nic nie przebije :) Myślę, że to chyba był jakiś błąd i liczył zamiast w euro to złotówkach. Good for you :)
 Profil Relacje PM off  

#525 PostWysłany: 15 Mar 2012 13:51 

Czy zniżka -50funtów jest wciąż aktywna? Jak można ją otrzymać?
 Profil Relacje PM off  

#526 PostWysłany: 15 Mar 2012 13:53 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Już nie można: http://www.fly4free.pl/na-swieta-znizka ... els4u-com/
 Profil Relacje PM off  

#527 PostWysłany: 15 Mar 2012 14:03 

platynowy
Ja z powodzeniem spałem w 5* Westinie w Warszawie - koszt 23zł, w tym wypasione śniadanie :)

#528 PostWysłany: 26 Kwi 2012 08:46 

platynowy
Ciekawy news o Hotels4u: http://www.travelmole.com/news_feature. ... g&region=2

#529 PostWysłany: 26 Kwi 2012 09:00 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Na podobny manewr zdecydowal sie lastminute.de w 2011 puszczajac rezerwacje z 50 eurowym rabatem
skala rezerwacji byla duzo nizsza, nie znalazlem info jak na tym wyszli ale chyba tez nienajlepiej bo juz takej promocji nie powtorzyli ....
 Profil Relacje PM off  

#530 PostWysłany: 26 Kwi 2012 09:40 

niebieski
To jest najlepsze:
"(...)had been made before 7am by individuals living in the Far East, were fraudulent."

Czyżby byśmy byli na "dalekim wschodzie"?

mucha napisał(a):
 Profil Relacje PM off  

#531 PostWysłany: 26 Kwi 2012 10:32 

matt napisał(a):
To jest najlepsze:
"(...)had been made before 7am by individuals living in the Far East, were fraudulent."

mucha napisał(a):

to nie o nas:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Far_East
 Profil Relacje PM off  

#532 PostWysłany: 26 Kwi 2012 12:35 

niebieski
lgm napisał(a):
matt napisał(a):
To jest najlepsze:

mucha napisał(a):

to nie o nas:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Far_East

Jak nie ;-) dla UK wszystko co za kanalem to jest Far East.. A East to najwyzej siega do wyspy Man.
 Profil Relacje PM off  

#533 PostWysłany: 28 Kwi 2012 11:56 

niebieski
Maris83 napisał(a):
Będę dokonywał rezerwacji w Hotels4u.com za ok 120GBP i zastanawiam się czy to jest bezpieczne jak tyle gotówki im uciekło przez "promocje" 50GBP? Hotel kosztuje ~100zł taniej niż w innych miejscach, co dodatkowo moje wątpliwości wzbudza...

Istnieje może jakiś kod do h4u, -xxGBP, albo -xx% ?

Spokojnie mozesz bookowac. Strona jest bezpieczna i sprawdzona.
 Profil Relacje PM off  

#534 PostWysłany: 28 Kwi 2012 18:46 

Ja bym uważał z rezerwacjami na odległe terminy. Thomas Cook jest właścicielem Hotels4U, a ta firma ostatnio ma co raz większe problemy inansowe. Może jeszcze nie czas siać panikę, ale ja osobiście na odległe terminy bym z nimi rezerwacji nie robił. W prasie brytyjskiej co chwilkę są jakieś dodatkowe wiadomości, że "likwidują x biur", "kasują jakieś tam loty", "tracą ubezpieczyciela" czy "zalegają za hotele w Turcji" (to było do TC jako tour-operatora, nie h4u)... Ja bym z nimi był bardzo ostrożny.
 Profil Relacje PM off  

#535 PostWysłany: 28 Kwi 2012 22:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Wystarczy, że będzie to termin < 6 miesięcy i wtedy na pewno w razie problemów dostaniemy zwrot płacąc kartą. Nie wiem jak sprawa wygląda przy reklamacjach po 6 miesiącach od kupna.

#536 PostWysłany: 05 Maj 2012 08:07 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Obniżka cen 5% na rezerwacje w ten weekend

May Bank Holiday - Extra 5% offyour booking this weekend!
 Profil Relacje PM off  

#537 PostWysłany: 11 Maj 2012 15:50 

Maris83 napisał(a):
Zrobiłem rezerwację za ponad sześć stów a hotel mówi, że oni nawet rezerwacji nie mają! Pięknie...

myślę, że sprawa do wyjaśnienia (w sumie mam taką nadzieję) - sam mam rezerwację, ale na ponad 3000 zł na wrzesień,
daj znać proszę jak sprawa się wyjaśniła, będę śledził wątek,

powodzenia,
P.
 Profil Relacje PM off  

#538 PostWysłany: 11 Maj 2012 16:22 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Dzisiaj rano pisalem do hotelu na Cyprze ktory rezerwowalem na h4u
odpowiedz blyskawiczna:

Ok, confirmed

Best Regards

Christina

Mysle ze sprawa sie wyjasni Maris pozytywnie, bralem juz u nich wielokrotnie hotel poki co lipy nie bylo. Własciciel H4U dostal ostatnio swieza linie kredytowa od bankow, wiec egzekucja odroczona.
 Profil Relacje PM off  

#539 PostWysłany: 11 Maj 2012 22:29 

niebieski
Powiem Wam zasady działania booking.com - hotels4u na pewno działają w tym samym schemacie.

W momencie opłaty rezerwacji środki z karty wpływają na konto Hotelu. Średnio co miesiąc booking wystawia fakturę dla hotelu na kwotę swojej prowizji.

Dlatego obawy o rezerwacje mogą być płonne o ile schemat jest ten sam. W takim przypadku ryzyko leży po stronie booking, nie hotelu.
 Profil Relacje PM off  

#540 PostWysłany: 11 Maj 2012 22:49 

Loty: 105
Kilometry: 141 758
niebieski
Właśnie jestem w trakcie realizowania dwóch rezerwacji z promocji -50GBP.
Pierwsza na żonę w Berlinie przebiegła wzorowo.
Druga "się robi" na Kanarach i też wygląda na ok.
Mającym obawy potwierdzam, że rezerwacje w obu przypadkach czekały opłacone i zero problemów - Głowy do góry
pozdrawiam

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 569 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości