Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Podczas zamieszczania postów w tym temacie prosimy o skorzystanie z następującego szablonu:

Kod:
Nazwa hotelu: [b].......[/b]

Twój status w programie lojalnościowym: [b].......[/b]

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: [b].......[/b]

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: [b].......[/b]

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): [b].......[/b]

Czy w hotelu jest salonik (executive lounge)? [b].......[/b]

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): [b].......[/b]

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: [b].......[/b]

Inne uwagi: [b].......[/b]

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Następna
Autor Wiadomość
#1021 PostWysłany: 17 Sie 2017 12:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Większość pracowników nowych hoteli sieciowych, przez pierwsze kilka miesięcy nie bardzo się orientuje w kwestii przywilejów statusowych. Sami uczą się hotelu i tego co się wiąże z przynależnością do danej sieci.
Chociaż moim zdaniem warto złożyć reklamację będą się uczyć szybciej, następne osoby ze statusem będą mieć łatwiej. I menadżer będzie wiedział, co powinien poprawić.

Riwiera Majów w sezonie ☀️🌴 Tydzień w Meksyku za 2574 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ noclegi ) 😎🐢 Riwiera Majów w sezonie ☀️🌴 Tydzień w Meksyku za 2574 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ noclegi ) 😎🐢
Riwiera Turecka w luksusowym wydaniu 🌴🏖️ 5* hotel z all inclusive za 1499 PLN 😍 Riwiera Turecka w luksusowym wydaniu 🌴🏖️ 5* hotel z all inclusive za 1499 PLN 😍
#1022 PostWysłany: 17 Sie 2017 12:59 
Awatar użytkownika

Loty: 720
Kilometry: 996 938
platynowy
Tylko tutaj problem był poważniejszej natury. Większość pracowników wydała się nie orientować w kwestii swoich obowiązków. Wyglądało to tak, jakby nie mieli jakiegokolwiek hotelowego doświadczenia, nie mówiąc o doświadczeniu z dobrego hotelu
 Profil Relacje PM off  

#1023 PostWysłany: 17 Sie 2017 13:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie trudno wyobrazić sobie sytuację, że po prostu zgłosili zapotrzebowanie do jakiejś agencji na 20 pokojówek, 10 kelnerów, 5 recepcjonistów itd.

#1024 PostWysłany: 17 Sie 2017 13:23 
Awatar użytkownika

Loty: 643
Kilometry: 537 551
Właśnie miałem bookować na nastepny weekend jedną noc w powyższym hotelu (dla odmiany na trip hotel ma póki co świetne recenzje), ale jako, że pobyt miał być za niemałą gotówkę + jakieś promo 800 punktów to jednak mi się odmieniło ;)
Tym bardziej, że też mam platynę i irytuje mnie dopominanie się o nie bardziej niż potencjalne profity (bo złe wrażenie zostaje).
 Profil Relacje PM off  

#1025 PostWysłany: 17 Sie 2017 14:36 

Loty: 62
Kilometry: 103 859
Nazwa hotelu: Mercure Aberdeen Caledonian Hotel

Twój status w programie lojalnościowym: Silver

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Suite

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: brakvoucher'a na drink - mimo okazania karty mila Pani poinformowala, ze nie ma wiedzy na temat statusow.

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pelna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Hotel w centrum miasta w zabytkowym budynku. blisko do ciekawych pub'ow i dobrego jedzenia. parking przed hotelem tylko dla rezydentow okolicznych kamienic. hotel zapewnia parking za opata. ja korzystalem z parkingu za hotelem. sniadanie zwiazane z lekkim rozczarowaniem - jajecznica pozostawiala wiele do zycznia. reszta ok, chociaz owoce dostepne tylko wczesnym rankiem - im pozniej, tym mniejsze szanse. Mila oblsuga, chociaz musialem sie 2 razy upominac o dodatkowy recznik i zel.

Inne uwagi: Niedzielne 'tea' super.

Ostatnio edytowany przez michzak, 23 Sie 2017 07:55, edytowano w sumie 1 raz
[b]
 Profil Relacje PM off  

#1026 PostWysłany: 21 Sie 2017 08:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Nazwa hotelu: Mercure Zakopane Kasprowy

Twój status w programie lojalnościowym: Gold

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do pokoju z widokiem na Tatry, voucher na drinka dla 2 osób, talerz z owocami jako wstawka

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty + dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Ocena 6/10. Jedyny hotel Accora w Tatrach, hotel jako baza wypadowa w górskie wędrówki jak najbardziej się nadaje. Pokój miał być gotowy na mój przyjazd (early check-in o 9.30), niestety nie był- musiałem czekać. W recepcji szef zmiany ogarnięty, reszta ekipy jakby za karę pracowała, więc zostawiłem bagaże i wróciłem wieczorem. Pokój czysty, ale brakowało w nim m. in. zawieszki nie przeszkadzać/ no serwis, brak worka na śmieci. Następnego dnia, mimo, że zostawiałem informacje, o tym aby nie sprzątać pokoju, jak wróciłem to pokój był wysprzątany :/. W restauracji bardzo przyjemny klimat, dużo lepszy niż...obsługa, jedzenie dobre (zwłaszcza zupy), śniadania różnorodne i smakowite.
Inne uwagi: Pod hotelem startuje bus do centrum/ dworca, Kuźnic
www.okruszek.org.pl
www.pustamiska.pl

Ostatnio edytowany przez michzak, 23 Sie 2017 07:56, edytowano w sumie 1 raz
[b]
 Profil Relacje PM off
dziabulek lubi ten post.

#1027 PostWysłany: 21 Sie 2017 08:41 
Awatar użytkownika

niebieski
@dziabulek mam nadzieję, że zrobiłeś reklamację tego syfu do accora?

#1028 PostWysłany: 21 Sie 2017 12:42 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
@Akna oczywiście zrobiłem, choć raczej nie jestem klientem, który tylko czeka na potknięcie danego dostarczyciela usługi i od razu pisze elaboraty. Ale tym razem sami się prosili, póki co czekam na odpowiedź.

#1029 PostWysłany: 21 Sie 2017 14:49 
Awatar użytkownika

niebieski
@dziabulek masz golda, więc wiesz czego wymagać, poza tym zawsze mogą wpaść jakieś punkty w ramach zadośćuczynienia ;-)

#1030 PostWysłany: 22 Sie 2017 23:59 
Awatar użytkownika

Loty: 216
Kilometry: 302 543
niebieski
Nazwa hotelu: Mercure Warszawa Grand

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do pokoju Privilage, w pokoju 2 x woda + 3 x softdrink + woreczek z cukierkami dla dziecka (hotel został powiadomiony 2 dni przed przyjazdem, że przyjedziemy 2+1 zamiast 2 dorosłych), 2 x welcome drink do odebrania w restauracji (duże piwo, bo chciałem, ale prawdopodobnie drinki alko też by przeszły), późny check-out (o 15-tej)

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): Promo -30% + free breakfast, punkty + dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): brak

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Dobre położenie w ścisłym centrum miasta, bardzo duży i wygodny pokój, rewelacyjne śniadanie. Za promocyjną cenę, jaką zapłaciłem i dodatkowe benefity w związku ze statusem w LCAH - rewelacyjna jakość !

#1031 PostWysłany: 23 Sie 2017 07:45 
Site Admin
Awatar użytkownika

Nazwa hotelu: Ibis Tokyo Shinjuku

Twój status w programie lojalnościowym: Platyna

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard odnowiony

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: 2x butelka wody na recepcji (nie uzupełniana później), ściereczka od ibisa, cukierki, welcome drink oraz welcome dessert, przywitanie przez managera

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): promo śniadaniowe

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): -

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Lokalizacja niezła, tylko trzeba pamiętać że Shinjuku to dość duża stacja. Pokoje typowo ibisowe, nie ma się co rozpisywać. Pierwszego dnia zaspałem na śniadanie (jetlag), nic się z tym nie dało zrobić :( z wad: bar jest zamykany o 22, nie ma przebacz dostać coś po 21.30, nawet mimo platyny. Z tego tytułu nie wiem czym jest welcome dessert :(
 Profil Relacje PM off
monus uważa post za pomocny.

#1032 PostWysłany: 23 Sie 2017 08:49 

platynowy
@Pacyfa
Niekoniecznie dla dziecka ;) byłem tam z 3 tygodnie temu sam,
i też dostałem worek cuksów a także całkiem przyjemny pakiecik.
Upgrade ten sam, stawka ta sama, tyle że ja mam platynę.

Załącznik:
MG.jpg
MG.jpg [ 612.21 KiB | Obejrzany 2841 razy ]
 Profil Relacje PM off
Pacyfa lubi ten post.

#1033 PostWysłany: 23 Sie 2017 12:24 

niebieski
Takie fajne woreczki dostałem w Mercure Marijampole.
Za tydzień nocuję we Francji w Mercure, zobaczę jak tam traktują Platynowców.
 Profil Relacje PM off  

#1034 PostWysłany: 23 Sie 2017 20:44 

Nazwa hotelu: Mercure MOA Berlin

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard 2 osobowy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: upgrade do Junior Suite z panoramicznymi oknami od podłogi do sufitu (najlepsza kategoria w tym hotelu-upgrade o 2 poziomy), 4x butelka wody w lodówce (nie uzupełniana później), 2* welcome drink oraz mini ciasteczka jako wstawka

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): promo 30% off+ śniadania za free

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): -

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Hotel OK. Lokalizacja Mitte/Moabit- trochę poza szlakiem turystycznym, ale zaraz obok stacja metra oraz w hotelu dostępne są rowery (12E na dzień). Parkowanie na ulicy za free. Upgrade o 2 poziomy wyżej- miło- Suite duża,ale co dziwne brakuje w niej ekspresu do kawy (w pokojach privilege są), łazienka mała ale duży prysznic,kosmetyki nie były uzupełniane, hotel położony nad centrum handlowym Edeka- można zrobić zakupy. Śniadania trochę ubogie jak na 4 gwiazdki (te w Novotelu o wiele lepsze), miły gest- w weekend można było sobie wyciskać sok z pomarańczy świeży. Obsługa mówi po angielsku i nawet po polsku. All in all-w promo bardzo opłacalny deal.

Ostatnio edytowany przez michzak, 24 Sie 2017 07:54, edytowano w sumie 1 raz
[b]
 Profil Relacje PM off
metia lubi ten post.
metia uważa post za pomocny.

#1035 PostWysłany: 25 Sie 2017 10:17 

Loty: 59
Kilometry: 128 088
niebieski
Nazwa hotelu: Mercure Bologna Centro

Twój status w programie lojalnościowym: Silver

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard 2 osobowy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: welcome drink

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty + dopłata

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Hotel OK, widać już ząb czasu, zwłaszcza w łazience, ale czysto. Lokalizacja bardzo dobra, wszędzie blisko, tuż obok dworca kolejowego, skąd odjeżdżają autobusy na lotnisko - aerobusy i linie miejskie "z patentem". Śniadania ok (paskudna jajecznica), reszta dobrze, ale nie jak na 4 gwiazdki. Miła obsługa, bezproblemowo. Pokój z widokiem na wewnętrzny ogród, w którym można odpocząć, więc cicho i ładny widok.

Ostatnio edytowany przez michzak, 25 Sie 2017 10:21, edytowano w sumie 1 raz
Pogrubienia
 Profil Relacje PM off  

#1036 PostWysłany: 25 Sie 2017 10:26 

Loty: 130
Kilometry: 249 917
niebieski
Nazwa hotelu: ibis Styles Barcelona Centro

Twój status w programie lojalnościowym: Platinum i Gold (2 pokoje, 2 statusy)

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard dwuosobowy

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Welcome drink i w pewnym sensie upgrade. Jeden pokój standardowy, ale z balkonem, drugi większy, przystosowany dla osoby niepełnosprawnej (większa łazienka, większa przestrzeń). Mały gift - wachlarz ibisowy na powitanie.

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): punkty + dopłata

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Hotel nowoczesny, położony przy głównej ulicy, tuż przy stacji metra Verdaguer (dogodny dojazd z i na lotnisko). Pokoje ładnie urządzone.

Ostatnio edytowany przez michzak, 25 Sie 2017 10:31, edytowano w sumie 1 raz
Pogrubienie
 Profil Relacje PM off
Tomek Zien lubi ten post.
Tomek Zien uważa post za pomocny.

#1037 PostWysłany: 25 Sie 2017 17:08 

Loty: 204
Kilometry: 396 021
Nazwa hotelu: ibis Styles Catania Acireale

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Pokój standardowy z 1 podwójnym łóżkiem

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: 2 x voucher na welcome drink, po zapytaniu o niego

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): N/A

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Polecam i bardzo chętnie tam wrócę. Hotel położony jest na uboczu w pięknym otoczeniu sadów cytrusowych - kolejką do Catanii ok. 20 minut. Na piechotę do centrum przepięknego Acireale ok. 30 minut. W pobliżu kilka ścieżek przyrodniczych wiodących nad brzeg morza - polecam i służę pomocą przy ogarnięciu tematu. Bardzo blisko ogromny supermarket Simply.
Część pokojów położona w budynku głównym, a część w parterowym ciągu domków. Mieliśmy pokój w głównej części, bardzo przestronny, dosyć 'oryginalnie' urządzony (budynek i wystrój jest mocno 'geometryczny'). Wielkie i bardzo wygodne łóżko. Jak na Włochy - całkiem zróżnicowane śniadania, oczywiście z mnóstwem słodkości. W ramach welcome drinku - wszystko z baru (nie wiem czy to standard czy wyjątkowa przychylność obsługującej mnie Pani - bez problemu zrobiła np. genialnego Aperol Spritza. Obsługa pomocna i uśmiechnięta.

Inne uwagi: Był problem z wyegzekwowaniem punktów i zatwierdzenia pobytu w Places w związku z małą dopłatą. Sugeruję, jeśli zależy Wam na tym, jednak zrobić rezerwację z większa dopłatą.

Nazwa hotelu: ibis Styles Palermo

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Pokój standardowy z 1 podwójnym łóżkiem

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: 2 x voucher na welcome drink, po upomnieniu się o niego

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): N/A

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:
Stary hotel, który został wyremontowany (niestety niezbyt dokładnie) pod banderą Accor i Ibis Styles.
O vouchery trzeba było prosić, a mimo dostępnych różnych kategorii pokoi niestety upgrade'u nie dostaliśmy.
Hotel położony przy sporej ulicy, na przeciw portu. Z dworca kolejowego ok. 40 min. spacerem. Pokoje urządzone dość nowocześnie, ale niestety dość ubogo (w porównaniu np. z hotelem w Acireale, zarządzanym przez tę samą firmę). Za to np. śniadania było absolutnie doskonałe z dużym wyborem produktów (również na ciepło). Całe mnóstwo sycylijskich słodkości. Świetne widoki z sali śniadaniowej/restauracji (oraz tarasu), położonych na najwyższym piętrze. W ramach vouchera winko. Przyjemna i pomocna obsługa.

Inne uwagi: Niedaleko mały supermarket.
metia lubi ten post.

#1038 PostWysłany: 29 Sie 2017 09:46 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 385
Kilometry: 548 672
Nazwa hotelu: ibis Styles Białystok

Twój status w programie lojalnościowym: Platinum

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Pokój standardowy twin

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: 2x voucher na welcome drink (mieli półsłodkie wino, co w ibisach nie jest częste), 2x ciasto do wyboru z oferty hotelu. Późny check-out.

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:
Nowy hotel w centrum miasta. Blisko (spacer) do najwazniejszych punktów turystycznych Białegostoku. Obok galeria. Bezpłatny parking w podziemiu. Czysty, fajny. Śniadania też całkiem niczego sobie. Polecam. Dobre nastawienie do klubowiczów.
 Profil Relacje PM off  

#1039 PostWysłany: 31 Sie 2017 15:19 

niebieski
Nazwa hotelu:Mercure Jelenia Gora

Twój status w programie lojalnościowym:Silver

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Welcome Drink

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):NA

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel z wyglądu tkwi w latach 90-tych. Część wyposażenia również. Za to obsługa jest miła i kompetentna. Czystość również bez zastrzeżeń. Basen i sauna fajnym dodatkiem. Na zewnątrz parking płatny i bezpłatny. Do Centrum blisko i przyjemny spacer. W hotelu dużo Niemców, dlatego część ogłoszeń tylko po niemiecku. Z przyjemnością skorzystałbym z usług jeszcze raz.

------------------------------------------------------

Nazwa hotelu:Novotel Praha Wenceslas Square

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Welcome Drink po upomnieniu

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty+dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś):NA

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel leży ok. 100m od stacji metra w samym centrum Pragi. Zaraz obok Ibis. Wnętrze ładne, czyste i przyjemne. Fajnie, że jest basen oraz taras na dachu. Obsługa recepcji mało kompetentna, gdyż musiałem upominać się o Welcome Drinka oraz usilnie chcieli ode mnie drugi raz pieniądze. Dopiero manager załatwił sprawę. Jednak nie zmienia to faktu, że z przyjemnością skorzystałbym z usług jeszcze raz.

------------------------------------

Nazwa hotelu:Novotel Wien Hauptbahnhof

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Welcome Drink

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):punkty+dopłata

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel leży ok. 100m od głównego dworca kolejowego w Wiedniu. Budynek łączony z Ibisem. Okolica wciąż w budowie, ale hotel jest dobrze wyciszony i nic nie słychać. Hotel jest nowiusieńki. Wnętrze nowoczesne, ładne, czyste i przyjemne. Na ostatnim piętrze strefa fitness, ale szkoda, że bez basenu. Za to piękne widoki na Wiedeń. Obsługa recepcji kompetentna i profesjonalna. Jedzenie dobre i świeże. Polecam, bo naprawdę warto.

------------------------------------

Nazwa hotelu:ibis Styles Bielsko-Biała

Rodzaj zarezerwowanego pokoju:familijny

Przywileje otrzymane w związku ze statusem:Welcome Drink, zniżka 10% do restauracji

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG):pełna stawka

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?:Hotel fajny, z darmowym parkingiem (płatny też jest). Przed hotel przystanek komunikacji miejskiej. Obsługa bardzo miła. Czysto. Pokój dość duży z małym TV. W holu darmowa kawa, herbata, woda mineralna oraz jabłka. Jedzenie bardzo dobre. Brakuje jakiejś strefy wellness, ale widocznie nie było takiej potrzeby. Polecam.
 Profil Relacje PM off
Kalispell lubi ten post.

#1040 PostWysłany: 31 Sie 2017 22:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Nazwa hotelu: NOVOTEL KATOWICE CENTRUM

Twój status w programie lojalnościowym: Platyna

Rodzaj zarezerwowanego pokoju: Standard

Przywileje otrzymane w związku ze statusem: Upgrade do APARTAMENTU(!), wstawka orzechowo-owocowo-kremowa, butelka przyzwoitego wina, welcome drinki

Stawka za zarezerwowany pokój (np. pełna, punkty, punkty + dopłata, BRG): Punkty + niewielka dopłata

Twoje doświadczenia związane z pobytem w saloniku (Executive Lounge; o ile otrzymałaś/eś): N/D

Poziom zadowolenia z pobytu i ogólna opinia na temat pokoju oraz hotelu. Czy polecił(a)byś ten hotel innym?: Muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem. Spałem już wcześniej w tym hotelu i udało mi się skorzystać z pokoju superior. Tym razem - w związku z prywatną wizytą - uprzejmie poprosiłem o apartament, ale dostałem maila, że niestety jest zajęty. I że przygotują najlepszy pokój, jaki będą mieli możliwość.
Jakie było moje zdziwienie, gdy otworzyłem drzwi do pokoju (Pani w recepcji mnie nie ostrzegła o niespodziance). Bardzo miło z ich strony.
Jedynym minusem pobytu były dosyć skąpe śniadanie (mało urozmaicone).
Ogólne wrażenia - mocno na tak.

Inne uwagi:.......
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Tomek Zien uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1845 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 93  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości