Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 395 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 17 Lip 2016 16:04 

jacek96 napisał(a):
@slacha
pewna jest tylko smierc. Kupuj w normalnych cenach, dylematy Cie omina.

chyba fly4free nie bylo stworzone po to zeby kupować w normalnych cenach, tylko po to zeby chwycic okazje jeżeli sie nadaża.
liczylam sie z tym ze rezerwacja może nie przejsc, ale ze tylko czesc lotów jest poddana pod wątpliwosc to cos nowego dla mnie. Nie jestem czegoś pewna to pytam, swoją drogą po co pisać odpowiedz, która nic nie wnosi?
 Profil Relacje PM off
maciej.moch lubi ten post.

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#42 PostWysłany: 17 Lip 2016 16:12 

srebrny
Nie bylo tez stworzone z mysla o osobach, ktore beda palily kazdy dobry deal.
Nikt Ci nie udzieli odpowiedzi, co dalej z Twoim biletem, wiec odpisze w twoim tonie: po co zadawac pytania, na ktore nie otrzyma sie wiarygodnej odpowiedzi?!

Nie panikowac, czekac!
 Profil Relacje PM off
Abcn uważa post za pomocny.

#43 PostWysłany: 17 Lip 2016 16:45 
Awatar użytkownika

srebrny
jakub.m napisał(a):
Założę sie że usłyszysz tylko: "nic nie robic, czekać, nie dzwonić!!!"

Grupa trzymająca władzę tutaj bardzo pilnie strzegła tej tajemnicy, bo mimo że post był na głównej, to na forum raczej cisza. Także zapewne Panstwo-wybrańcy w Twierdzy mają rozwiązania na Twój problem ;)

Bez urazy,ale się zbierz w kupę i dołącz do "wybrańców w Twierdzy ", jak zobaczysz jakie tam są okazje szczena Ci opadnie. Od 2011 byłbyś już HONem i wyznaczał trendy.
7 ludzi lubi ten post.

#44 PostWysłany: 17 Lip 2016 17:03 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
jakub.m napisał(a):
Założę sie że usłyszysz tylko: "nic nie robic, czekać, nie dzwonić!!!"

Grupa trzymająca władzę tutaj bardzo pilnie strzegła tej tajemnicy, bo mimo że post był na głównej, to na forum raczej cisza. Także zapewne Panstwo-wybrańcy w Twierdzy mają rozwiązania na Twój problem ;)

A Ty tak zawsze, czy tylko dziś świąd wyjątkowo dokuczliwy?

@slacha Oczywiście, F4F jest po to by korzystać z takich okazji. Korzystając z nich, należy jednak mieć w pamięci pewne niedogodności (i się na nie godzić!!). Kupiłaś za bezcen międzykontynentalną trasę i póki co ciesz się tym. Tak już niestety jest z błędami, że nie starczy tylko kupić, a potem od razu planować wszystkie inne aspekty wyjazdu. Do kwietnia naprawdę jest masa czasu.
slacha lubi ten post.

#45 PostWysłany: 17 Lip 2016 18:24 

Loty: 44
Kilometry: 136 099
jakub.m napisał(a):
...mimo że post był na głównej, to na forum raczej cisza. Także zapewne Panstwo-wybrańcy w Twierdzy mają rozwiązania na Twój problem ;)

a temat Lecimy do Indii przez Seszele to czasem nie jest o tym dealu?
bo jest od 14 lipca...
 Profil Relacje PM off
Tom K lubi ten post.

#46 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:01 

tak, rzeczywiście, nie zauważylam, bo nie szukalam w forum podroznika z racji, ze podroż obejmowałą afryke i azję ;) dzieki ;]
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:04 

Idzik napisał(a):

tam sobie zgłebiam seszele ...i to nie było poruszane -że z wielu relacji wynika że mogą "nas" nie wypuścić z lotniska i 15h na Seszelach i jedynie magnesik sobie tam kupimy z ładną plaża....

dlaczego tak uważasz? patrzylam ze jest tam opłata lotniskowa w wysokości 40usd, ale informacji ze mam szanse zostac zakładnikiem lotniska nigdzie sie nie doczytalam ;p
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:07 

Ja mam z kolei bilety na listopad -> 3 miesiące do podróży, więc dobrze byłoby już sobie coś planować. Czekać czy dzwonić? :?
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:21 

czekać oczywiście, co prawda ja mam nadzieję lecę dopiero w kwietniu, ale 3 miesiace to i tak sporo, z miesiac mozna spokojnie poczekac, moze sie cos wyklaruje ^^
 Profil Relacje PM off
Aga. uważa post za pomocny.

#50 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:22 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
Jako ze tam nie bylem, to tak glosno pytam ;-)... Takie oficjalne info:
"If you are flying into the Seychelles, all nationalities (apart from those listed below) do not require a visa to enter Seychelles, provided an onward ticket, valid passport, proof of accommodation and sufficient funds are shown in order to obtain immigration clearance at Seychelles international airport, where a Visitor’s Permit will be issued."

Ps bylem w iranie i straszyli wiza etc i byl luz.tu niewiem.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:40 
Awatar użytkownika

Loty: 650
Kilometry: 837 895
niebieski
W przypadku rezerwacji robionych przez pośredników takie błędy przy sprawdzaniu biletów na stronie linii się zdarzają. Nic w tym niezwykłego. Przy niedawnym dealu ET+EK na stronie linii też wyskakiwały błędy, tymczasem sporo osób zdążyło już polecieć bez żadnych problemów.

Czekać, nigdzie nie dzwonić, hotele rezerwować z opcją bezpłatnej anulacji.
Aga. uważa post za pomocny.

#52 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:42 
Awatar użytkownika

Loty: 807
Kilometry: 1 954 890
srebrny
Aga. napisał(a):
Ja mam z kolei bilety na listopad -> 3 miesiące do podróży, więc dobrze byłoby już sobie coś planować. Czekać czy dzwonić? :?

jak bardzo nie chcesz zobaczyć Seszeli i Indii to dzwon
2 ludzi lubi ten post.

#53 PostWysłany: 17 Lip 2016 19:44 

jacek96 napisał(a):
Aga. napisał(a):

TY jaki masz problem?
jakis konkretny, czy ze soba?

Dziękuję za pomocny post. Ja na pewno ze sobą nie mam problemu :) pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 17 Lip 2016 21:42 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Opłata "seszelska" nie była wliczona w cenę biletu według matriksa.
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 17 Lip 2016 21:50 

Cześć,

My lecimy w Maju, więc sporo z Was już pewnie wróci i wszystko będzie jasne. Mam natomiast pytanie z innej beczki.
Czy jako konsumenci w przypadku anulowania biletów możemy dochodzić swoich praw? Mi w życiu już dwa razy udało się kupić przelot z błędu i podróż odbyłem, także jestem optymistą, ale co jeśli tym razem nie....?

Drugie pytanie, Bombaj i co dalej Waszym zdaniem? Myślałem o GOA, ale chętnie posłucham innych pomysłów.
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 17 Lip 2016 21:52 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Możesz, tylko po co? I jakich praw konkretnie chciałbyś dochodzić?
Jak widzisz po sobie, 2 razy Ci się udało, 100% skuteczności, jak teraz nie wypali to chyba świat się nie zawali?

#57 PostWysłany: 17 Lip 2016 22:18 

W moim przypadku pieniądze zostały pobrane, formalnie zawarłem umowę przewozu...
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 17 Lip 2016 22:29 

Loty: 10
Kilometry: 28 060
niebieski
krasnal napisał(a):
Opłata "seszelska" nie była wliczona w cenę biletu według matriksa.

cos wiecej w temacie?? kiedyś o niej słyszałem ale Co znowu wróciła?? pare razy (kilka lat temu o tym słyszalem i wtedy już osoby tego nie płaciły-wtedy cofneli, może coś znowu jest) JAK KTOŚ AKTUALNIE tam ostatnio był ;) to git.

Ps. primo nie dzwonimy ;) do Linii ...wdech wydech i na spacer , i mniej alkoholu :) pracować zbierać pieniążki na seszele i indie a nie "głupie" pomysly podsuwać :D :lol:
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 17 Lip 2016 22:34 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
zakolak napisał(a):
W moim przypadku pieniądze zostały pobrane, formalnie zawarłem umowę przewozu...

Formalną umową przewozu użytkownicy tego forum nie raz mogli się co najwyżej powachlować...
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#60 PostWysłany: 17 Lip 2016 22:35 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 570 804
platynowy
zakolak napisał(a):

od tego, do wylotu i powrotu jeszcze daleka droga :)

Image
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 395 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość