Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 26 Paź 2018 12:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@bernikula mi nie przeszkadza, jak inni jezdza na wakacje ALL IN, nie kazdy zna jezyki i potrafi zorganizowac wyjazd na wlasna reke.
Nie moge tylko zrozumiec, czemu niektorzy jezdza od lat w to samo miejsce i nawet ten sam hotel im nie przeszkadza.;)
Znalem Niemca, ktory od lat jezdzi do Egiptu i zamawia przewaznie ten sam hotel, a na moje pytanie odpowiedzial, bo tam jest fajny beach bar. :lol:
Mozna i tak, zreszta jak mi pokazal ceny jakie placi to raczej nie byloby taniej zorganizowac samemu.
Podkreslil, ze wychodzi mu taniej nizby w domu siedzial, na miejscu odpoczywa i o nic sie nie martwi. :D

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#82 PostWysłany: 26 Paź 2018 12:41 
Awatar użytkownika

Loty: 100
Kilometry: 242 055
Dokładnie, co kto lubi. Znam ludzi, którzy 6 razy byli na Dominikanie w tym samym hotelu i tylko hotelu. W zasadzie dopiero na moich zdjęciach zobaczyli jak wygląda Dominikana. Raz polecieli na Mauritius i mówią, że tam gorzej. Pytam, na podstawie czego to porównanie? Odpowiedź- gorsze jedzenie w hotelu :mrgreen:

#83 PostWysłany: 26 Paź 2018 13:42 

Loty: 100
Kilometry: 229 990
pobyt w allu nie przekreśla możliwości poznania danego regionu/wyspy (no kraj to raczej za dużo by było powiedziane ;)
moje pierwsze wakacje w AI były na Lanzarote w 2016 i tylko dlatego, że jak połączyłam cenę lotu i cenę pasującego mi noclegu wyszło drożej niż pełen pakiet - wzięliśmy samochód na 2 dni i zjeździliśmy w zasadzie wszystko co było do zobaczenia/chcieliśmy zobaczyć; wyspę mogę o tyle uznać jako "odhaczoną", że pewnie nieprędko (jeśli w ogóle) tam wrócę. Wysp Kanaryjskich jednak "odhaczyć" nie mogę a już tym bardziej Hiszpanii (choć po tegorocznym wypadzie wybrzeże Hiszpanii od Barcelony do Malagi mam mocno "odhaczone")

za kilka dni lecimy wygrzać się na Wyspy Zielonego Przylądka i córka spytała: czy będziemy codziennie nocować gdzie indziej? bo ona by chciała w jednym hotelu z fajnym basenem tak, że ten... :D jeżeli będziemy spać w jednym miejscu (nocleg jeszcze nie klepnięty to na pewno zobaczymy praktycznie wszystko co wyspa Sal ma do zaoferowania i raczej tam nie wrócimy chyba, że na inną wyspę)
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 26 Paź 2018 14:37 

srebrny
cccc napisał(a):
Nie moge tylko zrozumiec, czemu niektorzy jezdza od lat w to samo miejsce i nawet ten sam hotel im nie przeszkadza.;)

Tak po prostu już jest, niektórzy wolą sprawdzone miejsca od lat, inni codziennie śpią w innym hotelu. Tak samo jak jedni wolą sok pomarańczowy, a inni jabłkowy, po prostu o gustach się nie dyskutuje.
Nie trzeba szukać daleko, pojedź chociażby nad polskie morze czy jeziora, na każdym campingu są ludzie, którzy jeżdzą w to samo miejsce, pod tym samym drzewkiem rozbijają namiot od dziesięcioleci i nie są to wyjątki potwierdzające regułę, takich ludzi jest na prawdę bardzo, bardzo dużo.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 84 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Uffff oraz 8 gości