Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#3461 PostWysłany: 03 Lip 2016 18:32 

Zbanowany
Witam ! Ma ktoś z Was na zbyciu kubek od Coca Coli z meczu Polska - Irlandia, Polska - Niemcy z flagami Polska - Ukraina? moge się wymienić na kubki z innych meczów (Szwajcaria lub Portugalia) lub kupić. mój mail seba3344@gmail.com Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Wietnam w świetnej cenie ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2240 PLN 🇻🇳 🍛 Wietnam w świetnej cenie ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2240 PLN 🇻🇳 🍛
Odkryj piękno Algarve 🇵🇹 Loty do Portugalii (piątek-poniedziałek) + hotel za 899 PLN 🤩 Odkryj piękno Algarve 🇵🇹 Loty do Portugalii (piątek-poniedziałek) + hotel za 899 PLN 🤩
#3462 PostWysłany: 03 Lip 2016 18:40 
Awatar użytkownika

Loty: 559
Kilometry: 929 746
niebieski
Był ktoś z Was na meczu Niemców z Włochami? Interesuje mnie za ile można było bilecik dostać pod stadionem?
 Profil Relacje PM off  

#3463 PostWysłany: 03 Lip 2016 19:57 

Miguelito napisał(a):
Jesteś pospolitym skrytokoniem, a kreujesz się na niewiadomo kogo...

Jesteś WIELKI, pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

Chamskimi tekstami i wypisywaniem bzdur nie zakłamiesz rzeczywistości: Tu wyraźnie określono co wolno, czego nie, poza tym jak napisałem dorosłym ludziom NIKT siłą czy oszukańczo tych biletów za spore pieniądze nie wcisnął czyli ŚWIADOMIE zaaplikowali i podali dane karty do blokady środków ZROZUM TO W KOŃCU!!! w każdym razie dorosła świadoma osoba zrozumie
 PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3464 PostWysłany: 03 Lip 2016 21:01 

niebieski
To ty nie potrafisz zrozumieć, że skoro zmieniła się formuła turnieju, to powinna zmienić się polityka sprzedaży biletów. Dawniej kupowało się bilety górką, bo można było wymienić je potem z innym kibicem. Tak było w 2008 i 2012.
 Profil Relacje PM off  

#3465 PostWysłany: 03 Lip 2016 21:08 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
niebieski
Przecież te bilety z federacji można było sprzedać na platformie odstrzedażowej w marcu tego roku , wieć nie wiem o co ten płacz?
 Profil Relacje PM off  

#3466 PostWysłany: 03 Lip 2016 21:30 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
2012: koń spekulant
2016: skrytokoń
:D
sunxem lubi ten post.

#3467 PostWysłany: 03 Lip 2016 22:09 

Loty: 39
Kilometry: 46 214
niebieski
Miguelito napisał(a):
To ty nie potrafisz zrozumieć, że skoro zmieniła się formuła turnieju, to powinna zmienić się polityka sprzedaży biletów.

Bo?
Ustalmy sobie jedno - zasady zabawy ustala UEFA. Masz wybór: akceptujesz je lub nie. Bawisz się albo mówisz: dziękuję. I jest to jasne dla każdego kto chociaż trochę myśli. I dalej masz kolejne dwie opcje: kupujesz bilet oficjalnie albo idziesz pod stadion. Nikt nikogo do niczego nie zmusza tak jak pisze @gorny77.

Tak naprawdę to nie bardzo wiem, o co ci chodzi. Boli cię to, że można było kupić bilet taniej pod stadionem? I co w tym złego? Do kogo masz pretensje i o co?
Ja kupiłem bilety drogą oficjalną i wiesz co? Niczego nie żałuję i nie mam pretensji do nikogo o sytuacje pod stadionami.

Cytuj:
więc nigdy nie zrozumiesz, jakie dramaty wygenerowało u ludzi kupowanie biletów w ciemno przed zakończeniem eliminacji.

Jeżeli ci ludzie nie przejawiają żadnych oznak myślenia czy brania odpowiedzialności za cokolwiek to sami są sobie winni. Skoro znali zasady gry to po co kupowali te bilety?

Też niedawno wróciłem z Marsylii. Chętnie zostałbym na dłużej. Francuzi bardzo pozytywnie reagowali widząc nas w barwach i nawet można było dogadać się po angielsku ;) Mnóstwo Polaków spotkanych gdzieś w trasie na stacjach i w samej Marsylii na plaży Prado. Było nawet Lewa Lewa śpiewane z Anglikiem spotkanym pod stadionem, który chciał zrobić sobie z nami zdjęcie. Jako bywalec Narodowego byłem bardzo zadowolony, że wreszcie można było obejrzeć mecz na stojąco ;) Szkoda porażki, ale i tak nie dostałbym wolnego na ewentualny wyjazd do Lyonu :lol:
Warto było spędzić wiele godzin w aucie żeby się tam dostać :)
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3468 PostWysłany: 04 Lip 2016 13:01 
Awatar użytkownika

Loty: 27
Kilometry: 59 235
niebieski
szkodaczasu napisał(a):
Pytanie do tych co byli. Można na stadion w Marsylii wnieść aparat typu lustrzanka? Ew kamerkę gopro?

Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka

Stadion w Marsylii. Zabrałem ze sobą lustrzankę Nikon D80 + obiektywy ( 2szt. w tym jeden "dość spory" :) ) + kamerę GoPro - wszystko w sporej torbie na aparat.

W trakcie kontroli jedynie krótka rozmowa na bramkach:
- czy to jest profesjonalny aparat?
- oczywiście, że nie.
- proszę przechodzić.
- dziękuję.

-- 04 Lip 2016 14:14 --

mam tez pytanie.
Kiedy UEFA będzie zwracała kasę za bilety warunkowe na półfinał i finał.

Skasowali mnie za 4 bilety na finał (warunkowe jakby awansowali Polacy). Kiedy będą robić zwroty ? ktoś wie ?

Image
 Profil Relacje PM off  

#3469 PostWysłany: 04 Lip 2016 18:10 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
sprawdź maila, do mnie już w sprawie półfinału napisali

#3470 PostWysłany: 04 Lip 2016 18:45 

niebieski
Być może odkurzam niepotrzebnie temat, jednak czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda sprawa tych wysyłek biletów, które dokonywała UEFA? Chodzi mi o pakowanie "X" zamówień do jednej wysyłki i pobieranie od każdego zamówienia 15euro. Zwroty, maile, cokolwiek ktoś angażował się już w ten temat? ;)

Wygląda na to, że zwroty na kartę płatniczą mają zostać dokonane po zakończeniu turnieju.

http://www.irishexaminer.com/ireland/ue ... 99430.html

Ostatnio edytowany przez wicker, 04 Lip 2016 23:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3471 PostWysłany: 04 Lip 2016 18:56 

Wygląda na to że UEFA ma zamiar oddać kasę za vouchery semi-final i final po turnieju... cytat z maila:

"(...)You will receive a corresponding refund after the end of the tournament to the credit card registered in your application.(...)"
 Profil Relacje PM off  

#3472 PostWysłany: 04 Lip 2016 18:57 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Może ktoś był na platformie? Były w sprzedaży wejściówki w kat 4 lub 4RV na mecze 1/2? Zastanawiam się nad wyjazdem w weekend na finał gdyby wpadły wejściówki w najniższej kategorii cenowej?
 Profil Relacje PM off  

#3473 PostWysłany: 04 Lip 2016 19:16 

niebieski
@luck1991 - były, wchodziły, przez te kilkanaście minut kiedy je miałem w koszyku, to różne pomysły przelatywały przez głowę... finalnie jednak uznałem, że trzecia wyprawa na południe Francji w ciągu 3 tygodni, to jednak byłoby grube przegięcie...
Z ciężkim sercem zwolniłem z koszyka...

Załączniki:
ger_fra.jpg
ger_fra.jpg [ 66.53 KiB | Obejrzany 1392 razy ]
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#3474 PostWysłany: 04 Lip 2016 21:09 

niebieski
Jak zwykle ciekawy odcinek Stan Futbolu. Przy okazji jest kilkuminutowa opinia na temat turnieju Bońka. Po 70 minucie.

Profil Relacje PM off
tom971 lubi ten post.

#3475 PostWysłany: 05 Lip 2016 02:02 

Może wybiegam zbytnio w przyszłość - myślicie, że przed meczem finałowym będzie można nabyć od koników jakiekolwiek bilety poniżej 100 Euro?
Wiem, że w przypadku innych spotkań ceny były zdecydowanie niższe - finał to jednak finał...
 Profil Relacje PM off  

#3476 PostWysłany: 05 Lip 2016 08:27 
Awatar użytkownika

Jeśli Francja będzie w finale ,to nie ma szans.
 Profil Relacje PM off  

#3477 PostWysłany: 05 Lip 2016 10:38 

niebieski
Przy Francji nie masz wcale szans na takie ceny,ale moim zdaniem nawet jeśli Niemcy zagrają ceny będą bardzo wysokie,nie oszukujmy się. Warto liczyć,że do finałowego meczu awansuje Portugalia. Wtedy ceny mogą być niższe. Gdyby Walijczycy zagrali w niedzielę na Stade de France to ceny tylko by wzrosły :)
 Profil Relacje PM off  

#3478 PostWysłany: 05 Lip 2016 13:53 

Pytanie techniczne odnosnie zwrotow za bilety warunkowe z powodu braku kwalifikacji reprezetnacji Polski. Jak wyglada zwrot srodko na karte MasterCard na ktorej jest podany limit ale nie ma zadnego zadluzenia. Zalozmy mam karte na 5000pln. W tym momencie nie ma tam zadnego zadluzenia i spodziewam sie zwrotu za bilety finalowe w wysokosci 1600 pln ? Czy moja karta obsluzy taka tranzakcje ? Bo wtedy domyslam sie ze to uznanie spowodowaloby ze do wykorzystania an karcie mialbym 6600 ?

Rozumiem tez ze tych dodatkowych srodko nie moglbym przerzucic bez mniejszych problemow na rachunek bankowy bo to juz nie bylyby srodki na karcie kredytowej tylko gotowka.

Z gory dzieki za odpowiedzi jesli ktos wie.
 Profil Relacje PM off  

#3479 PostWysłany: 05 Lip 2016 14:41 

Loty: 37
Kilometry: 58 451
Nie będziesz miał ze zwrotem żadnych problemów. Po prostu limit na Twojej karcie zwiększy sie do 6600 zl.
W analogiczny sposób możesz zwiększyć limit dopłacając środki z rachunku bankowego.
 Profil Relacje PM off  

#3480 PostWysłany: 05 Lip 2016 15:05 
Awatar użytkownika

Loty: 106
Kilometry: 164 594
niebieski
Po bramce Lewego z Portugalią optymizm pokonał logikę ;).
Toteż mam do oddania bilet na lot z Katowic do Paryża Beauvais 10 lipca o 10.55 (Finał o 21).
Koszt zmiany nazwiska po stronie kupującego.
Kupowałem dwa bilety, ale na WDC i wtedy chyba nie da się tej osoby z WDC zmienić?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości