Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#3441 PostWysłany: 01 Lip 2016 15:53 
Awatar użytkownika

niebieski
szacunek dla kołcza Adama, połfinał to byłby wyczyn - było naprawdę blisko. Zwłaszcza ze musi wybierac z naszej ogórkowej ekstraklasy, przypominam wyniki z wczoraj :

Slavia Sofia 1 - 0 Zaglebie Lubin
KF Shkendija 2 - 0 Cracovia

jak tu pózniej wybrac kogokolwiek do kadry... Teraz czas na eliminacje i podbój Mś
 Profil Relacje PM off
lahcimmm2 lubi ten post.

Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙 Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙
Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍 Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍
#3442 PostWysłany: 02 Lip 2016 13:22 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
"Lewa, Lewa,
Lewa, Lewa,
Lewa, Lewa,
Lewa, Lewa
Lewaaaandowski !!
Błaszczy, Błaszczy,
Błaszczy, Błaszczy,
Blaszczy, Blaszczy,
Blaszczy, Blaszczy
Błaszczykooowski !"
kto słyszał przed Stade Veldrome! ten nie zapomni:)
atmosfera turnieju rośnie w raz z każdym meczem a teraz Polacy grali w 1/4 - niesamowite przeżycie,
i nawet przy najdroższym w życiu bilecie lotniczym było warto !
5 ludzi lubi ten post.

#3443 PostWysłany: 02 Lip 2016 13:54 

Będzie brakować tej atmosfery, zjednoczenia w narodzie i oczekiwania na każdy kolejny mecz a najbardziej to czytania forum i polowania na platformie, ile to było chwil radości, zwątpienia albo w... jak miałeś wymarzone bilety i wyrzucało Cię z platformy :D Do zobaczenia za niecałe dwa lata dbajcie o swoje ambony i nie zapomnijcie ćwiczyć refleksu :D
 Profil Relacje PM off
dyszka123 lubi ten post.

#3444 PostWysłany: 02 Lip 2016 13:59 
Awatar użytkownika

srebrny
lahcimmm2 napisał(a):

Tak z ciekawości jak już sam zacząłeś ten temat - how much ? :)
 Profil Relacje PM off  

#3445 PostWysłany: 02 Lip 2016 16:19 

złoty
Pewnie wizzair 3250zl ;)

Wyslane z telefonu.
 Profil Relacje PM off  

#3446 PostWysłany: 02 Lip 2016 16:41 

niebieski
Wlasnie wrocilismy z Marsylii. Serce roslo jadac na mecz, widzac naszych rodakow na autostradzie. Hymn Polski na stadionie to niesamowite przezycie. Widocznosc z kazdego miejsca super, no i te emocje. My tez zaczynamy juz kombinowac jak tu pojechac na MS do Rosji za 2 lata. Poki co sportowo nie bylo zle. Zabraklo nam odrobiny szczescia i szalenstwa - np. w postaci wpuszczenia Boruca na obrone karnych :lol:

N.B Przy wchodzeniu na stadion widzeilismy grupy z Austrii, Niemiec i Chorwacji, ktore kibicowaly za nami.

#3447 PostWysłany: 02 Lip 2016 21:57 

niebieski
Ale na mundial to się najpierw zakwalifikować.
 Profil Relacje PM off  

#3448 PostWysłany: 03 Lip 2016 01:18 

Zakwalifikujemy się w stylu Drągowskiego, czyli z palcem w d.... :)
 PM off  

#3449 PostWysłany: 03 Lip 2016 07:57 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
maczala1 napisał(a):
lahcimmm2 napisał(a):

Tak z ciekawości jak już sam zacząłeś ten temat - how much ? :)

1024 płn + 30000 mil do Nicea Lufa,
Ale lecieli tacy co dali za lot 4000!
Nocleg na plaży w Port Grimoud z widokiem na St. Tropez, przepiękne miejsce, samochód służbowy pewnej firmy z północy Polski :) bilety 85 euro wylosowane, warto było
5 ludzi lubi ten post.

#3450 PostWysłany: 03 Lip 2016 08:23 

niebieski
Z kronikarskiego obowiazku. Bilet na Polska - Portugalia kupiony na 60 minut przed pierwszym gwizdkiem w 3 kategorii za 10 euro. Nie mialem serca targowac nizej.
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#3451 PostWysłany: 03 Lip 2016 08:55 
Awatar użytkownika

srebrny
@Justin Credible
Jesteś poprostu bezlitosny :)
 Profil Relacje PM off  

#3452 PostWysłany: 03 Lip 2016 13:36 

Ja po podrozy samochodowej bede sie pewnie teraz tydzien regenerowal :p Tak jak poprzednicy pisza - to wspolne zjednoczenie Polakow, liczba ludzi w Marsylii przed meczem, zabawa na plazy, swietna rzecz. Szkoda tylko, ze na stadionie atmosfera to byla totalna padaka.
 Profil Relacje PM off  

#3453 PostWysłany: 03 Lip 2016 14:40 

Miguelito napisał(a):
którzy kupili niepotrzebne i toksyczne bilety?

:lol: :lol: :lol: :lol:

choć zdaję sobie sprawę jak wielu zwykłych ludzi poniosło realne spore straty, ale tez nikt do zakupu nie zmuszał, a dorosły kupujący na stronie UEFA musiał potwierdzić, że jest świadomy tego co robi tj. akceptuje zakup i cenę
 PM off  

#3454 PostWysłany: 03 Lip 2016 16:00 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
wicker napisał(a):
Zgadza się najtaniej samochód w kilka osób do Marsylii, uwaga na fotoradary na obwodnicy Lyonu i na Autostradzie między Marsylią a Lyonem (szczególnie przy ograniczeniach 90, 110 km/h) ;).

Teraz też jestem już mądrzejszy. Fotoradary we Francji ustawione są prawdopodobnie na zerową tolerancję. Nam cyknęło fotkę dwa razy w okolicach Lyonu, każdorazowo przy przekroczeniu prędkości o około 10 km/h. Zauważyłem, że jeśli nie ma ograniczeń poniżej 130 km/h, nie ma też radarów, jeżeli natomiast są ograniczenia, jak wspomniał @wicker, możemy spodziewać się fotoradaru, a na końcu długich zjazdów możemy go niemal być pewni. Teraz pozostaje czekać na "pocztówkę z wakacji".
 Profil Relacje PM off  

#3455 PostWysłany: 03 Lip 2016 16:52 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
niebieski
Powiedzcie mi jak to jest? Najpierwcz mecz z Irlandia pn. , świetna miejscówka , ogromne ciśnienie , najmniejszy stadion. Przed mistrzostwami bilety z 2 , 3 krotną (w 1 lub 2 kategorii) do 6,7 krotnej ( 4 kategoria) przebitki A pod stadionem sam mogłem kupić bilety w 2 kategorii bez żadnego targowania za 50 euro. Tak samo było na innych meczach , a przykład , który podał Justin Credible to już jakiś absurd.
 Profil Relacje PM off  

#3456 PostWysłany: 03 Lip 2016 16:55 

Nie kazdy zdecyduje sie na wycieczke do Francji bez posiadania biletu na mecz
 Profil Relacje PM off  

#3457 PostWysłany: 03 Lip 2016 16:58 

nieprzemyślane aplikowanie o bilety na stronie UEFA, słomiany zapał znajomych, strach ze względu na zamachy, problemy z tanim dostaniem się do Nicei, Paryża i innych francuskich miast w okolicach dni meczowych, brak urlopu itp itd .... co kończy się paniką amatorów, którzy zaaplikowali i nie mieli pomysłu co potem z biletami zrobić (podobne ceny jak pod stadionem krążyły po forach dla polskich kibiców)
 PM off  

#3458 PostWysłany: 03 Lip 2016 17:11 

niebieski
Też właśnie wróciłem z Francji.
Byłem na wszystkich meczach :D
Cóż mogę powiedzieć - moje wakacje życia!!!

Teraz już jestem mądrzejszy i wiem, że nie warto tracic czasu na ambony, które w dużej części opanowało koniarstwo. Chyba ,ze ktoś ma bardzo dużo wolnego czasu...
Sam od jednego aktywnego tutaj "forumowicza na ambonie" kupiłem bilet na mecz :lol: (choć nie przez forum, ale na innej platformie). Na szczęscie tylko z minimalną przebitką.
Nie warto też kupować biletów od koni (Facebook, viagogo) przed rozpoczęciem Mistrzostw.
Być może nie dotyczy to finału (półfinałów).

Albo wygram w oficjalnym losowaniu, albo kupię za grosze przed samym stadionem.
Na MŚ - moim zdaniem - będzie to jeszcze łatwiejsze, bo kogo z Rosjan zainteresuje mecz np. Polska-Australia, Polska-Kostaryka itp.?
Tatakich egzotycznych meczów na MŚ jest dużo więcej niz na ME.
 Profil Relacje PM off
luck1991 lubi ten post.

#3459 PostWysłany: 03 Lip 2016 17:16 

grzegorzkatowice napisał(a):

....Byłem na wszystkich meczach :D ....

Na MŚ - moim zdaniem - będzie to jeszcze łatwiejsze, bo kogo z Rosjan zainteresuje mecz np. Polska-Australia, Polska-Kostaryka itp.?
Tatakich egzotycznych meczów na MŚ jest dużo więcej niz na ME.

...zapewne na wszystkich meczach Polaków

... np. kupno poniżej kosztów nie sprawdziło się na mecze Polaków na Polskim Euro

... nie warto dzielić skóry na niedzwiedziu, bo zapeszycie (DUŻO, DUŻO trudniej się dostać), wróć do tematu za jakieś półtora roku po awansie i losowaniu :D
 PM off  

#3460 PostWysłany: 03 Lip 2016 17:20 

niebieski
Oczywiscie, że na meczach Polaków ;)

Na polskim EURO to jest oczywiste, że nie, ale chodzi mi o mecze na mistrzostwach za grancią.

Pomijam (w razie ewntualnego awansu na MŚ) mecze z ROSJĄ, Brazylią, Argentyną i może Niemcami.
Ale każdy inny - pod stadionem będzie można dostać poniżej kosztów...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość