Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Proszę o nie postowanie informacji o tym, że dostaliście bilety lub nie.
Gratulujemy lub współczujemy, ale nie potrzebujemy tutaj takich niemerytorycznych wpisów.
Tego typu posty proszę wrzucać :
euro-2016-aktualna-sytuacja-na-platformie,1563,90326

Sprzedaż, wymiana i oddawanie biletów jest niezgodne z regulaminem UEFA.
Wszystkie próby sprzedaży, wymiany lub oddawania biletów niezgodnie z regulaminem UEFA będą skutkowały skasowaniem i ostrzeżeniem!

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 181  Następna
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 14 Gru 2015 14:43 

hudyts napisał(a):
Numer PESEL wystarczy wpisać i po tym niby sprawdzą czy jesteś jej posiadaczem

Do danej karty kibica przypisany jest nr. Pesel jej posiadacza, jeżeli faktycznie ma być teraz jedynie dla właścicieli kart bez podawania nr. karty kibica zapewne będzie to jedyny pkt weryfikacji kto ją na dzień 12.12.2015r. posiadał

warto przeczytać
http://www.sport.pl/euro2016/1,136510,1 ... oxSportImg

masa istotnych informacji, zwłaszcza ta:
Kod:
Kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia. Liczy się czy masz kartę kibica Łączy nas Piłka. Pierwszeństwo przy rozdziale wejściówek na mecze Polski będzie mieć ponad 21 tysięcy posiadaczy tych kart
Sprzedaż biletów rusza 14 grudnia w południe, a kończy się 18 stycznia. Do wzięcia jest 800 tysięcy wejściówek. Dla Polaków: około 33 tysiące. Ok. 6 tysięcy na mecz z Irlandią Północną w Nicei, ok. 15 tysięcy na Polska-Niemcy na Stade de France i ok. 12 tysięcy na mecz z Ukrainą w Marsylii.
 PM off  

Stylowy wypoczynek na Cyprze za 2449 PLN🏝️🌊 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze 😍 Stylowy wypoczynek na Cyprze za 2449 PLN🏝️🌊 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze 😍
Egzotyka czeka 🌤️👣 9 dni w Sri Lance za 3045 PLN 👙🏖️ Loty Etihad Airways i hotel ze śniadaniami Egzotyka czeka 🌤️👣 9 dni w Sri Lance za 3045 PLN 👙🏖️ Loty Etihad Airways i hotel ze śniadaniami
#282 PostWysłany: 14 Gru 2015 14:44 

niebieski
Wyniki dzisiejszych aplikacji rozumiem że będą do końca lutego, ale czy jest jakaś konkretna data kiedy mają być ogłaszane kto wylosował?
Aha jeszcze jedno, wchodzę na konto na stronie Uefa i widzę tylko nie zaakceptowana aplikacje na finał z poprzedniego losowania, nigdzie nie widzę tych meczy na które składałem dzisiaj, potwierdzenie na maila przyszło, też tak macie?
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 14 Gru 2015 14:47 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 594 716
niebieski
Ja również wysłałem aplikację na 3 mecze Polski póki co ;) generalnie liczę najbardziej na portal odsprzedaży, w ostateczności nawet już nie na mecze Polski, ale jakieś inne też. Bo chyba mecz Węgry-Islandia nie przyciągnie kompletu na Stade Velodrome ;)

#284 PostWysłany: 14 Gru 2015 14:53 

Polecam spojrzeć na tę informację:
https://www.laczynaspilka.pl/reprezenta ... stem-uefa1

Wygląda na to, że jednak posiadacze Kart kibica nie będą w żaden sposób preferowani przy losowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#285 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:00 
Awatar użytkownika

niebieski
to było do przewidzenia. UEFA ma swój system i bawienie sie w premiowanie kogoklowiek bo ma jakąs tam karte byłoby dziwne. Tak będzie uczciwiej.
 Profil Relacje PM off  

#286 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:04 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
wojcik152 napisał(a):
Polecam spojrzeć na tę informację:
https://www.laczynaspilka.pl/reprezenta ... stem-uefa1

Wygląda na to, że jednak posiadacze Kart kibica nie będą w żaden sposób preferowani przy losowaniu.

Powyższe info jest z 28.10.2015.

Dziś piszą inaczej :
https://www.laczynaspilka.pl/reprezenta ... euro-20161

#287 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:06 
Awatar użytkownika

Loty: 559
Kilometry: 929 746
niebieski
Ale to jest info z października! Teraz na tym samym portalu jest informacja z dzisiaj, że jednak KK jest coś warta.
 Profil Relacje PM off  

#288 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:10 

Właśnie sprawdziłem i moja wygasła 31 stycznia... Co za chamstwo z ta kartą. Wszyscy powinni mieć takie same szanse na finałach. W Polsce PZPN może robić swoje układy, ale we Francji to skandal...
Ćwierćfinał Gdańsk 4 - kat. 2
Finał 4 - kat. 3
 Profil Relacje PM off  

#289 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:14 

Powtórzę pytanie: czy po złożeniu wniosku widzicie go gdzieś potem w swoim profilu?
Moje zamówienie: Polska-Niemcy, 4 szt., 2 kat.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 14 Gru 2015 15:15, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#290 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:15 

Dzięki za info, a już się cieszyłem, że jednak da radę bez karty. +/- PZPN dostanie koło 10 tys. biletów na każdy mecz, więc ciężko będzie zdobyć bilety jeśli nie ma się Karty.

Zresztą to są jakieś jaja. W październiku informują, że Karta Kibica nie będzie potrzebna, po czym dziś 14 grudnia piszą, że jednak jest wymagana, ale należało ją wyrobić do 12 grudnia. Kpina. Wygląda to tak jakby celowo wprowadzili w błąd.
Jestem w stanie sobie wyobrazić, że co druga Karta Kibica należy do członka PZPN lub kogoś z jego rodziny...
 Profil Relacje PM off  

#291 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:33 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Powtórzę pytanie: czy po złożeniu wniosku widzicie go gdzieś potem w swoim profilu?
Moje zamówienie: Polska-Niemcy, 4 szt., 2 kat.

Wylogowałem się i zalogowałem ponownie i WIDZĘ.
I mam komunikat, że do 18 stycznia mogę modyfikować swój wniosek i np. dane karty kredytowej też (ale wtedy muszę anulować i złożyć nowy).
 Profil Relacje PM off  

#292 PostWysłany: 14 Gru 2015 15:53 

kielas86 napisał(a):
Właśnie sprawdziłem i moja wygasła 31 stycznia... Co za chamstwo z ta kartą. Wszyscy powinni mieć takie same szanse na finałach. W Polsce PZPN może robić swoje układy, ale we Francji to skandal...

To chyba piszesz o karcie z czasów prezesa Laty.

Ta obecna karta (wydana przez Alior Bank) nie wygasa. Co najwyżej funkcja płatnicza...
 Profil Relacje PM off
kosa lubi ten post.

#293 PostWysłany: 14 Gru 2015 16:48 

Pytanko do Was, czy hotel przedający apatament na booking.com moze anulować rezerwacje?

Od razu po wylosowaniu terminarza spotkań euro 2016 zarezerwowałem nocleg w Nieci z mozliwością anulowania rezerwacji, oczywiscie nie chce jej anulować. Płatnosc zostanie pobrana dobiero na 3dni przed terminem. Jak sie domyślacie cena podobnych apartamentów w okolicy w chwili obecenej jest wielokrotnie wyższa.

Czy hotel moze jakos anulować moja rezerwacje w portalu bookin.com zeby sprzedac apartament drożej? czy ktos mial taka sytuacje?
Kupilem juz bilety lotnicze i nie chciałbym wylądować w namiocie 8-)
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 14 Gru 2015 16:56 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
@RicziRicz jak nie ma błędu to możesz spać spokojnie :)
 Profil Relacje PM off  

#295 PostWysłany: 14 Gru 2015 17:28 

kielas86 napisał(a):

Choc nie po drodze mi z pzpnem (ale tez pokoleniem popkornu i selfie na meczu), to jednak tu sie z Toba nie zgodze i wg mnie bilety nie powinny byc tak samo dostepne dla wszystkich, a lojalnosc powinna byc jakos wynagradzana. Czy we Francji, czy w Polsce z puli dla Polakow niech bilety maja "regularni" kibice. Jednomeczowcy zawsze moga sie starac o te z puli neutralnej. I twierdze tak mimo, ze sam karty nie posiadam (za rzadko i krotko bywam w PL, stad nie mialem okazji tego ogarnac). Idealnie pierwszenstwo powinni miec tylko ci co zaliczaja sporo meczow, w szczegolnosci wyjazdow, niestety polski system kart tak nie dziala. Kolejna sprawa to taka, ze sposob wyrabiania tej karty to jakas kpina. W normalnych krajach zamawia sie na stronie zwiazku i w pare dni czy tygodni sie ma, a nie jezdzi na jakies wyprawy do banku. No ale pewnie ktos gdzies po drodze musi zarobic...
 Profil Relacje PM off
kosa lubi ten post.

#296 PostWysłany: 14 Gru 2015 18:07 

Ja mam taką sprawę. Przeszukałem internet, ale nie mogę nigdzie znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
Nie mam karty kredytowej (rodzice też nie :( ), mam tylko zwykłą, najzwyklejszą w świecie kartę płatniczą. Czy mogę jej spokojnie użyć w składaniu wniosku? W razie wylosowania biletów nie odrzucą mi wniosku ze względu na złą kartę (zakładając oczywiście, że będę miał wymagane środki)?
 Profil Relacje PM off  

#297 PostWysłany: 14 Gru 2015 18:08 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Oczywiście, że tak ;)
 Profil Relacje PM off  

#298 PostWysłany: 14 Gru 2015 18:56 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Kasa musi być na karcie, żeby nie było jaj.

Nie rozumiem lamentu tych którzy mają pretensje o to, że Ci co jezdza regularnie na kadre maja miec latwiejszy dostep do biletow. Jednak wpisy o tym, ze biletami Polakow powinni rzadzic Francuzi a nie PZPN to juz wybitnie podkreślenie przynależnosci do poprzedniej epoki, biletami powinni rządzić Francuzi, i każdy powinien dostać po jednym, tak było by sprawiedliwe, żenada ludzie i tyle!

Boniek mowil w wywiadach ze beda premiowac lojalnych kibicow, koszt darmowy bo wplata 25zl jest pozniej oddawana jak cos, raptem 6euro a otwiera sporą furtkę, trzeba było wcześniej myslec a nie teraz jojcyc. Boniek obiecał i pewnie załatwił swoimi kanałami to sprawdzanie peselu w systemie biletowym UEFA
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#299 PostWysłany: 14 Gru 2015 19:29 

niebieski
Ja oczywiście mam kartę i czynnie z niej korzystam przy zakupie biletów (nie tylko na mecze w Polsce). Mam pytanie odnośnie zapisów (nigdzie nie umiem doczytać). Jak zapiszę się z swoimi danymy pesel (jako posiadacz karty) na 4 bilety na jeden mecz to czy pozostała trójka też musi te karty posiadać czy wystarczy, że ja ją posiadam?
 Profil Relacje PM off  

#300 PostWysłany: 14 Gru 2015 19:35 

Czy na stronie UEFA możecie wybierać do losowania mecze bez udziału Polaków?
Pytam bo już zgłupiałem. Mojego konta z 2012r system nie znalazł. Zarejestrowałem się na nowo ale widze do wyboru tylko bilety na mecze z Polską. Czy w tej turze to normalne?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3613 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 181  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość