Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 649 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Następna
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 28 Lis 2016 11:01 
Awatar użytkownika

Loty: 177
Kilometry: 315 989
platynowy
http://biznes.interia.pl/waluty/news/pr ... 28825,1023
Kupujta ludziska walutę...
 Profil Relacje PM off  

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#422 PostWysłany: 30 Gru 2016 11:44 
Awatar użytkownika

Ja będąc ostatnio kupiłam słuchawki wygłuszające polecane do samolotów - Bose QC35. Słuchawki są genialne, a cena w USA w stosunku do polskich elektromarketów korzystna - zaoszczędziłam ok. 500 zł. Nie ma problemu z gwarancją, jedynie gdyby ktoś chciał zwrócić słuchawki w Polsce mogłby być problemy w związku z rachunkiem w obcej walucie (przynajmniej takiej informacji udzielił mi sprzedawca)
 Profil Relacje PM off  

#423 PostWysłany: 18 Sty 2017 20:41 

ubrania i kosmetyki - te na nasz rynek są o wiele gorszej jakości
 Profil Relacje PM off  

#424 PostWysłany: 20 Sty 2017 10:49 

Polecam kosmetyki, ubrania, perfumy oraz jak trafisz na wyprzedaże to elektronikę.
 Profil Relacje PM off  

#425 PostWysłany: 30 Sty 2017 19:26 

Zdecydowanie ubrania. ;)
 Profil Relacje PM off  

#426 PostWysłany: 09 Lut 2017 14:38 
Awatar użytkownika

W USA nie wszystko jest tańsze ;)
Dużo tańsza będzie elektronika ale też nie każda, a droższa będzie markowa odzież, zresztą ceny w polskich sklepach dyktowane są kursem dolara :)
 Profil Relacje PM off  

#427 PostWysłany: 09 Lut 2017 14:45 
Awatar użytkownika

srebrny
możesz rozwinąć ta droższa odzież markowa w USA? bo to nowum dla mnie i nie tylko
znaczy ze teraz amerykańcy będą na zakupy jechać do nas?
ciekawe

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
boots lubi ten post.

#428 PostWysłany: 09 Lut 2017 15:17 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Ile chca teraz za spodnie Levis, kiedys kupowalem w Louisianie, o ile pamietam za $34 i gdzie najlepiej kupic na Manhattanie?

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
Fotorelacje na życzenie przez PW
 Profil Relacje PM off  

#429 PostWysłany: 09 Lut 2017 15:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Macy, Tkmaxx przy 6ave, Marshall(w ty samym budynku)
po drugiej stronie ulicy jest sklep Levisa tylko nie pamiętam czy trochę w gore czy w dol
ja ostatnio płaciłem chyba 14 czy 16 dolków w Macy
w okolicy Union squer jest sporo sklepów odzieżowych
w Macy maja b często w dobrych cenach garnitury
za gajer Tommego płaciłem jakieś grosze

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
cccc lubi ten post.

#430 PostWysłany: 11 Lut 2017 02:25 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 597 248
srebrny
cccc napisał(a):
Ile chca teraz za spodnie Levis, kiedys kupowalem w Louisianie, o ile pamietam za $34 i gdzie najlepiej kupic na Manhattanie?

To jest pytanie w stylu: "po ile są samochody?" ;)
6 miesięcy temu kupiłem, bodajże w Searsie, dwie pary Levi'sów za $100 z taxem. Teoretycznie strasznie dużo jak na USA ale po pierwsze nie wpadłem na jakąś specjalną promocję a po drugie akurat ten model (508) np. do Polski dopiero wchodzi i jego ceny kilka miesięcy temu zaczynały się od 400 zł wzwyż... Za $20 też kupisz Levi'sy, pytanie tylko jaki krój Cię interesuje dlatego ciężko odpowiedzieć. 501-ki kupisz pewnie w granicach $40.
 Profil Relacje PM off
cccc lubi ten post.

#431 PostWysłany: 11 Lut 2017 02:42 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Dzieki, interesuje mnie dokladnie numer 751, $100 za 2 pary z taxem jest OK. :)

Pozdr.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
Wyprawa na Biegun lodołamaczem atomowym, Antarktyda, Polska Stacja Arctowski, Arktyka etc.
 Profil Relacje PM off
ola.olka.104 lubi ten post.

#432 PostWysłany: 11 Lut 2017 03:24 

srebrny
35 $ w Targecie tydzień temu (dawali 25% zniżki na spodnie). Niemniej nie polecam Levis-ów z USA bo są dość kiepsko uszyte w stosunku do tych sprzedawanych w PL. W każdym razie na pewno trzeba przymierzać, bo 2 pary tych samych spodni w tym samym rozmiarze mogą się bardzo różnić.
cccc lubi ten post.

#433 PostWysłany: 11 Lut 2017 03:43 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Te spodnie, ktore kupilem kiedys w USA, dluzej mi wytrzymaly, niz te co normalnie kupuje w Europie, ale to bylo dosc dawno. ;)
Skoro teraz zle szyja, to problem sie sam rozwiazal i zakup spodni mam z glowy. :)

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#434 PostWysłany: 11 Lut 2017 03:55 
Awatar użytkownika

Loty: 223
Kilometry: 697 251
srebrny
Ja polecę MACY'S zawsze gdzieś na końcu w sklepie masz wieszaki z opisem "clearance" i tam zdecydowanie najlepsze okazję się trafiają . Jeśli masz furę to możesz się szarpać do woodbury premium outlets. Całkiem niezłe miejsce na większe zakupy. Ale raczej nie po same dżinsy.
Levisy kupiłem w Marshallu w Rego Park za 39$ (listopad) - chyba najfajniejsze sklepy w jednym miejscu C21, Marshall, TJMaxx itd. . Rzuć okiem na listę sklepów może Ci przypasują.
http://www.regoparkcenter.com/directory/
cccc lubi ten post.

#435 PostWysłany: 11 Lut 2017 15:48 

niebieski
Osobiście, najwięcej kupiłem butów. Duże centrum handlowe jest przy skrzyżowaniu Atlantic i Flatbush Ave. na Brooklynie. Dojechać można wieloma subwayami, autobusami i LIRR'em. Jest tam również niedawno wybudowana hala Barclay Center gdzie grają Netsi, więc można podwoić przyjemność pobytu ; zakupy i mecz NBA.
Polecam również Fulton street między Flatbush Ave. i brooklińskim ratuszem.
 Profil Relacje PM off  

#436 PostWysłany: 11 Lut 2017 16:07 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 597 248
srebrny
SPLDER napisał(a):
35 $ w Targecie tydzień temu (dawali 25% zniżki na spodnie). Niemniej nie polecam Levis-ów z USA bo są dość kiepsko uszyte w stosunku do tych sprzedawanych w PL. W każdym razie na pewno trzeba przymierzać, bo 2 pary tych samych spodni w tym samym rozmiarze mogą się bardzo różnić.

Ja akurat mam całkiem inne wrażenia chociaż faktycznie bez porównania - Levi'sy kupuję tylko w USA, albo sam albo poprzez brata. Nie wiem jak są uszyte te sprzedawane w Polsce (może faktycznie lepiej) ale w tych ze Stanów chodzę parę ładnych lat i nie narzekam. IMO jeśli ktoś chce Levi'sy to jak najbardziej opłaca się kupić w USA.
 Profil Relacje PM off
cccc lubi ten post.

#437 PostWysłany: 11 Lut 2017 21:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Może głupio zapytam, ale... co wy tak na te Levi's'y, jakby to jedyna firma która spodnie szyje? Zamiast jednej pary Levi's wolę kupić 4 pary czegoś mniej popularnego, a często w ciekawszych krojach czy kolorach.

#438 PostWysłany: 11 Lut 2017 21:50 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@BrunoJ
Moze chodzi o jakosc materialu, w oryginalnch Levis-ach, czy Navyboot najdluzej pochodzilem. Poza tym kroj mi pasuje i ciezko znalezc w tanszych sklepach cos podobnego, chyba ze ktos b. lubi myszkowac po sklepach.;)
Czasami to jest tak, ze jak kupisz cos markowego, to psychologia dziala i myslisz, ze jest lepsze, chociaz niekoniecznie musi byc prawda.;)
Na dodatek, cieszysz sie, ze z innego kraju cos tam sobie przywiozles.
Z moich doswiadczen, jak juz wczesniej wspominalem, Levis-y kupowane w USA i w Europie nie mialy tej samej jakosci, te z USA dluzej mi posluzyly.

Pozdrawiam.

Znów prymitywne ataki!

Socotra / Afganistan
Afryka / Goryle
 Profil Relacje PM off  

#439 PostWysłany: 11 Lut 2017 23:40 
Awatar użytkownika

niebieski
Mnie rownież jeansy z USA dłużej żyją. Ale mam wrażenie, że to dlatego, że właśnie ciut inne kroje są dostępne i mogę lepiej dobrać. Levi's to nie jest jedyna znana marka jeansów, wcale nie miałem na myśli niefirmowych.
Co do przywożenia rzeczy z innych krajów to oczywiste. Ale mi szczególnie sprawia radość przywiezienie czegoś choć troche unikalnego. Po 501kach nie bedzie widać ze przyjechały z daleka ;)

#440 PostWysłany: 11 Lut 2017 23:44 

srebrny
Myślę, że ciągle w PL Levisy są synonimem amerykańskich Jeans-ów. Ja polecam Calvin-y Klein, w US kosztują mniej niż 2 pary Levisów , a w jakości uszycia i materiału przepaść. Chociaż na bezrybiu i rak ryba i ostatnio nie mając czasu na bieganie po sklepach wziąłem Levisy ;-)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 649 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości