Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 145 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 06 Lip 2025 13:18 

Loty: 16
Kilometry: 26 175
Chupacabra napisał(a):
@marrak Próbuj na angielskojęzycznej infolinii.

@Chupacabra Ja to miałem w 2024r to już zostało tylko doświadczenie. Szczerze nie wiem czy jeszcze chciało by mi się przez to ich wykręcanie przechodzić kolejny raz po angielsku, nie jestem native speakerem. Łatwiej było mi poświęcić ten czas na znalezienie czegoś samemu. I ogólnie jestem zadowolony bo znalazłem nie wiele drożej, ale to jak pisałem było ok miesiąc przed terminem.

Jarmark świąteczny w Bukareszcie ☃️ 3 dni w stolicy Rumunii za 599 PLN ✈️🏨❄️ Jarmark świąteczny w Bukareszcie ☃️ 3 dni w stolicy Rumunii za 599 PLN ✈️🏨❄️
Bardzo tanio do Tajlandii 😲 Bilety już od 624 PLN (w jedną stronę)🔥✈️🎒🧳 Bardzo tanio do Tajlandii 😲 Bilety już od 624 PLN (w jedną stronę)🔥✈️🎒🧳
#142 PostWysłany: 06 Lip 2025 13:56 

złoty
Osobiście przy różnych problemach, zauważyłem, że na angielskojęzycznej infolinii są dużo bardziej prokonsumenccy niż na rodzimej, lub francuskojęzycznej.
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 06 Lip 2025 15:52 

Loty: 150
Kilometry: 276 297
złoty
@Chupacabra dzięki, na amerykańskiej infolinii bez problemu, za pierwszym razem, zapewniona duża różnica w cenie w wybranym prze ze mnie hotelu.
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 06 Lip 2025 16:24 

srebrny
@terrop Zadbaj aby to zapewnienie było dobrze udokumentowane pisemnie.
 Profil Relacje PM off
terrop lubi ten post.

#145 PostWysłany: 06 Lip 2025 17:21 

Loty: 150
Kilometry: 276 297
złoty
@miriam wysłali maila z dokładną kwotą która zostanie zwrócona po przesłaniu faktury, więc w miarę pewny ten zwrot.
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 145 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości