Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2940 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 147  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 12 Sie 2012 08:42 
Awatar użytkownika

srebrny
@picu nawet nie mów teściowi, żeby się nie stresował, bo to i tak przejdzie ;)

🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️ 🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️
Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️ Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️
#462 PostWysłany: 14 Sie 2012 22:40 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
taka niepisana zasada w wizzair - do 2 godzin od rezerwacji można zmienić bardzo dużo, od literówek w nazwiskach do destynacji lotów (o ile ceny się zgadzaja itd.)

ps. literówek nikt na lotnisku sie nie czepia :)
 Profil Relacje PM off  

#463 PostWysłany: 14 Sie 2012 23:20 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Potwierdzam - zamienialem dane osob lecacych, kierunki, daty etc

Oj bylo tego juz w zyciu troche :)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Błąd w bilecie.
#464 PostWysłany: 21 Sie 2012 20:35 

Witam!
Właśnie kupiłem 2 bilety z ryanair'a niestety tak się spieszyłem że gdy wypełniałem formularz nie zmieniłem z Pan na Pani gdy wypełniałem dane dziewczyny. Czy jest możliwość zmiany tych danych ? Czy bilet stał się nieważny ?

Pozdrawiam Artur
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Błąd w bilecie.
#465 PostWysłany: 21 Sie 2012 20:45 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
monki napisał(a):
Witam!
Właśnie kupiłem 2 bilety z ryanair'a niestety tak się spieszyłem że gdy wypełniałem formularz nie zmieniłem z Pan na Pani gdy wypełniałem dane dziewczyny. Czy jest możliwość zmiany tych danych ? Czy bilet stał się nieważny ?

Pozdrawiam Artur

Bilet jest ważny nic z tym nie rób nie warto!!
Przeproś jedynie dziewczynę :)

#466 PostWysłany: 21 Sie 2012 20:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Musisz dziewczynie domalować wąsy podczas podróży.

A tak na serio to się nie przejmuj, nikt tego nie sprawdza. Gorzej jakbyś pomylił się w nazwisku i napisał jej np. swoje a jeszcze nie po ślubie. ;-)

#467 PostWysłany: 22 Sie 2012 07:42 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 92 349
niebieski
Chaykin napisał(a):
Musisz dziewczynie domalować wąsy podczas podróży.

: )) made my day z rana
 Profil Relacje PM off  

#468 PostWysłany: 22 Sie 2012 10:37 

Chaykin napisał(a):
Gorzej jakbyś pomylił się w nazwisku i napisał jej np. swoje a jeszcze nie po ślubie. ;-)

ot, taki oryginalny sposób na oświadczyny ;)
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 31 Sie 2012 16:45 

Witam, oczytalam sie roznych porad i nie wiem nadal. Zamowilam lot internetowo z oslo do warszawy i odprawe online, jeszcze jej nie zrobilam bo mam czas, ale nie bede miala jak wydrukowac karty pokladowej. co mi sie oplaca wcale nie robic odprawy online i zaplacic wlasnie ile na lotnisku? czy zrobic i na lotnisku placi sie mniejsza kwote? Pomozcie bo nie wiem ! Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 31 Sie 2012 17:59 
Awatar użytkownika

Loty: 304
Kilometry: 348 428
złoty
Opłata za odprawę lotniskową
przez wizzair.com Za lot, za pasażera 32 PLN

Opłata za odprawę lotniskową
na lotnisku Za lot, za pasażera 68 PLN

Jesli serio nie masz gdzie wydrukowac to musisz wczesniej w rezerwacji zaznaczyc odprawe na lotnisku to zaplacisz "tylko" 32 PLN za osobe za lot. Ale lepiej isc do punktu ksero/kawiarenki internetowej i sobie to wydrukowac u nich
 Profil Relacje PM off  

#471 PostWysłany: 31 Sie 2012 18:09 
Awatar użytkownika

wydrukuj w kafejce jakiejś, nawet na lotnisku powinno się udać w jakimś punkcie z dostępem do drukarki
 Profil Relacje PM off  

#472 PostWysłany: 31 Sie 2012 19:28 

Witam,
a co się dzieje gdy: a) zaznaczyłam, że moim dokumentem jest paszport, b) wpisałam numer dowodu osobistego, c) w dacie ważności ponownie wpisałam tę dotyczącą paszportu?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź!
 Profil Relacje PM off  

#473 PostWysłany: 31 Sie 2012 21:00 
Awatar użytkownika

niebieski
cacanki napisał(a):
Witam,
a co się dzieje gdy: a) zaznaczyłam, że moim dokumentem jest paszport, b) wpisałam numer dowodu osobistego, c) w dacie ważności ponownie wpisałam tę dotyczącą paszportu?

Nie powinno być żadnych problemów, nikt tego nie sprawdza.

#474 PostWysłany: 31 Sie 2012 23:22 

To i ja się podepne.
Lecimy do Torp na rybki na 7 dni Wizz i jest problem z wydrukowaniem karty pokladowej. Odprawe w zestawie laptop -komórka da sie zrobić.
Na lotnisku w Torp widziałem sporo stanowisk samoobslugowych z monitorami ale nie wiem czy da sie na nich cokolwiek wydrukować. Ma ktos jakiś pomysł gdzie na lotnisku w Torp można by było wydrukowac karte np. z pendriva ?
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#475 PostWysłany: 31 Sie 2012 23:31 
Awatar użytkownika

Loty: 219
Kilometry: 464 968
niebieski
Na pewno się nie da, wszak wiadomo, że tylko u nas w Polsce mamy drukarki...

Ludzie, pomyślcie trochę, żyjemy w XXI wieku.

#476 PostWysłany: 01 Wrz 2012 10:20 

Chaykin napisał(a):
cacanki napisał(a):
Witam,

Nie powinno być żadnych problemów, nikt tego nie sprawdza.

Dziekuje :)
 Profil Relacje PM off  

#477 PostWysłany: 01 Wrz 2012 10:35 

Dzieki kolego za pomoc. Twoje informacje są tak obszerne że właściwie nie mam wiecej pytań .Już wiem że mamy XXI wiek i w Norwegii maja drukarki. Jesteś bardzo pomocny !
Zastanawiam się czy równie pomocni bedą pracownicy na lotnisku którzy zgodzą sie włozyc mojego pendriva do swojego komputera i wydrukują bilet.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#478 PostWysłany: 01 Wrz 2012 13:27 
Awatar użytkownika

Witam!W tanim bilecie promocyjnym Ailitalia z Mediolanu do Tokio przez pomylke wpisalem tam gdzie nazwisko imie i odwrotnie tam gdzie imie nazwisko ,menedzer we Wloszech mimo ze odrazu zadzwonilem powiedzial mi ze nie moga tego zmienic i zebym kupowal 2 nowe bilety po 1000 euro (pomylka w dwoch biletach.Bledow ani w nazwiskach ani w imionach nie ma.Wiem ze trzeba uwaznie i dokladnie wypelniac takie dokumenty i sam jestem sobie winien <ale moze ktos juz spotkal sie z taka sytuacja.lece 19/09/2012 bilety kupowalem jeszcze w maju do dzisiaj nie doczekalem sie jakiejs odpowiedzi z biura Ailitalia.Jedynie przyslano mi te bilety i napisano ze wracam z Tokio do Rzymu a nie do Budapesztu jak jest napisane na biletach.
Z gory dziekuje za porade
 Profil Relacje PM off  

#479 PostWysłany: 01 Wrz 2012 13:36 

niebieski
Spokojnie, nikt się nie będzie czepiał z tego powodu. Takie rzeczy się zdarzają. Nigdzie nie dzwoń i niczego nie próbuj zmienić, a przed odlotem zrób najlepiej check-in online.
 Profil Relacje PM off  

#480 PostWysłany: 01 Wrz 2012 14:30 

Żadnych problemów nie będziesz miał.

Jak to "napisano ze wracam z Tokio do Rzymu a nie do Budapesztu jak jest napisane na biletach"? Mi nic takiego nie przyszło, a lecę 18 września.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2940 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 147  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość