Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 857 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 43  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Azuon
#21 PostWysłany: 05 Wrz 2010 10:37 

Rejestracja: 25 Sty 2010
Posty: 139
Zbanowany
uaktualnij go, wczoraj wyszło łatka na ten problem
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#22 PostWysłany: 05 Wrz 2010 13:26 
Założyciel
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 Sty 2010
Posty: 4097
Loty: 459
Kilometry: 1 013 985
aziion - tak pada, jeśli wyszukiwanie jest zbyt złożone, i ma zbyt wiele rezultatów na podóz tam i z powortoem.

Padała wersja jeden, teraz tak samo wersja dwa z kolejnymi poprawkami.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#23 PostWysłany: 05 Wrz 2010 15:47 

Rejestracja: 27 Cze 2010
Posty: 57
Dokładnie się z wami zgadam. Czas temu jakiś, padał program jeśli wybrałem zakres czasowy "miesąc" i wiele lotnisk, a teraz nie obrabia 3 "dni"
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#24 PostWysłany: 05 Wrz 2010 20:31 

Rejestracja: 28 Lip 2010
Posty: 203
Loty: 35
Kilometry: 107 187
niebieski
Mam ten sam problem, pobrał wczoraj nową wersję sobie i nic to nie dało, a nawet jest gorzej.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#25 PostWysłany: 05 Wrz 2010 21:26 
Założyciel
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 Sty 2010
Posty: 4097
Loty: 459
Kilometry: 1 013 985
Dobra u mnie od wczoraj wywala każde wyszukiwanie. Dzieje się to na koniec w trakcie procesu "aktualizowanie cen". Mleko, ty chyba masz kontakt z autorem softu, zgłosiłbyś problem w imieniu naszego forum?
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#26 PostWysłany: 05 Wrz 2010 22:09 

Rejestracja: 25 Sty 2010
Posty: 139
Zbanowany
Kamil napisał(a):
Dobra u mnie od wczoraj wywala każde wyszukiwanie. Dzieje się to na koniec w trakcie procesu "aktualizowanie cen". Mleko, ty chyba masz kontakt z autorem softu, zgłosiłbyś problem w imieniu naszego forum?


robiłeś aktualizacje programu ? nawet jesli wbudowany updater nic nie pokaze, sciagnij wersje ze stronki

jesli nie pomoze, to daj znac - zglosze do autorowi
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#27 PostWysłany: 09 Wrz 2010 13:42 

Rejestracja: 14 Mar 2010
Posty: 92
Zostalo kilka dni do konca promocji gdzie daja 1/3 czasu licencji extra. Czy ktoś sie chce jeszcze razem kupic licencje ktora jest na 3 komputery?
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#28 PostWysłany: 11 Wrz 2010 19:33 

Rejestracja: 28 Lip 2010
Posty: 203
Loty: 35
Kilometry: 107 187
niebieski
Jak to działa z tą licencją ? Kupiłem sobie licencję, ale mam zmienne IP. Boję się, że może to zostać potraktowane tak, jakbym używał na różnych kompach.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#29 PostWysłany: 12 Wrz 2010 10:08 

Rejestracja: 25 Sty 2010
Posty: 139
Zbanowany
luc4s napisał(a):
Jak to działa z tą licencją ? Kupiłem sobie licencję, ale mam zmienne IP. Boję się, że może to zostać potraktowane tak, jakbym używał na różnych kompach.


program zapisuje sobie w rejestrze( pewnie tutaj) co gdzie i jak. Nadajesz prosty DeviceID komputerowi i juz autor wiec ze to ten sam komputer albo i inny...
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#30 PostWysłany: 20 Wrz 2010 21:18 

Rejestracja: 28 Lip 2010
Posty: 203
Loty: 35
Kilometry: 107 187
niebieski
Działa Wam program? Bo mi się od popołudnia nie chce zalogować :(
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#31 PostWysłany: 20 Wrz 2010 21:22 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 Mar 2010
Posty: 580
Też nie działa, może to wina Ryanaiara? Awarię systemu rezerwacyjnego mają już od wczoraj wieczorem i nie można bookować lotów.
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#32 PostWysłany: 20 Wrz 2010 21:26 

Rejestracja: 28 Lip 2010
Posty: 203
Loty: 35
Kilometry: 107 187
niebieski
Możliwe, jutro lecę wlaśnie Ryanairem i trochę mnie to zdenerwowało, ale udało mi się w końcu odprawić się on-line.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#33 PostWysłany: 20 Wrz 2010 21:28 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 Mar 2010
Posty: 580
Oficjalne info Ryanair - http://www.ryanair.com/en/notices/gops/ ... em_down-GB
Pasażerowie dziś lecący którzy nie mogli dokonać odprawy online, mogą się odprawić na lotnisku bezpłatnie. Myślę, że jeśli sytuacja się dłużej utrzyma to tak samo jutro odprawa na lotnisku będzie za darmo.
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#34 PostWysłany: 21 Wrz 2010 09:00 

Rejestracja: 25 Sty 2010
Posty: 139
Zbanowany
autor Azuon rozsyłał maila, iz maja problem z serwerem i walcza nas usunieciem usterki
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#35 PostWysłany: 22 Wrz 2010 14:48 

Rejestracja: 27 Cze 2010
Posty: 57
kolejny raz...
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#36 PostWysłany: 22 Wrz 2010 18:43 

Rejestracja: 01 Lut 2010
Posty: 176
Loty: 29
Kilometry: 42 139
Czyli co ? Azuon jest teraz płatny ??
_________________
"Ru[url=l]ss[/url]ia is a gas station masquerading as a country"
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#37 PostWysłany: 22 Wrz 2010 22:20 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 Mar 2010
Posty: 580
Niestety jest płatny.
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#38 PostWysłany: 23 Wrz 2010 23:41 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 Lip 2010
Posty: 3047
srebrny
czy tylko mi się zdaje czy azuon trochę zaczał wariować ? w sensie nie zawsze znajduje optymalnie, nie zawsze wyświetla to co powinien etc? [materiał dowodowy, screeny itp wrzucę dopiero w przyszłym tygodniu]

pozdro
_________________
"lepiej nie jechać i nie żałować niż jechać i żałować" - Tony Halik
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#39 PostWysłany: 24 Wrz 2010 00:27 

Rejestracja: 20 Mar 2010
Posty: 175
Odkąd jest płatny to stał się do dupy :P Zupełnie jak z Windowsem - trzeba płacić i jest beznadziejny, Linux-super chodzi i bezpłatny ;)
Góra
 Relacje PM off  
 
 Temat postu: Re: Azuon
#40 PostWysłany: 01 Paź 2010 08:25 

Rejestracja: 14 Mar 2010
Posty: 92
I jak , Azuon działa ? Ma ktos ochote jeszcze złożyć się na licencje ?
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 857 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 43  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 10 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group