Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 896 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: ZEN.com
#881 PostWysłany: 15 Paź 2025 14:35 
Awatar użytkownika

Loty: 304
Kilometry: 348 428
złoty
czy ktoś doświadczył może na własnej skórze jakie konkretnie bonusy dają statusy Expert i Ambasador? Pomijam te 10/20% więcej odłamków do Fortuny i jednorazowy booster na 35/40%. Zastanawia mnie co się kryje pod "Specjalne Deale dla Ekspertów/Ambasadorów" i czy ktoś dostał "wczesny dostęp" do nowych funkcji jako Ambasador?
 Profil Relacje PM off  

Relaks w tureckim Side 🏖️ 5* hotel z ultra all inclusive za 1490 PLN Relaks w tureckim Side 🏖️ 5* hotel z ultra all inclusive za 1490 PLN
Warto 🔥 Loty do Australii z Polski od 3257 PLN ✈️🧳🎒 Warto 🔥 Loty do Australii z Polski od 3257 PLN ✈️🧳🎒
#882 PostWysłany: 15 Paź 2025 14:53 

platynowy
Mam poziom Ekspert, poza wymienionymi przez Ciebie korzyściami, nic innego nie ma. Wręcz w drugą stronę - wpada zdecydowanie mniej kamieni niż przed uzyskaniem tego poziomu. Misje mam wszystkie spełnione i nie pojawiają się żadne nowe, poza misją miesiąca która jest zawsze taka sama. Kolega ma poziom Ambasador i ma podobne spostrzeżenia jak ja.
quiris uważa post za pomocny.

#883 PostWysłany: 15 Paź 2025 15:09 

niebieski
Dobrze w Zenie to już było ;)
 Profil Relacje PM off  

#884 PostWysłany: 15 Paź 2025 15:27 
Awatar użytkownika

złoty
ja tam jeszcze nie narzekam. Jak chodzi o wartość bonusów to jest lepiej niż niektóre kredytówki z PP
 Profil Relacje PM off  

#885 PostWysłany: 15 Paź 2025 16:03 

niebieski
Jeśli patrzeć na same kwoty zwrotów to OK, nie jest źle. Ja natomiast przejechałem się na ich supporcie (a raczej jego braku) i nie chce mieć już z nimi nic wspólnego.
 Profil Relacje PM off  

#886 PostWysłany: 15 Paź 2025 17:13 

niebieski
mucha napisał(a):
Mam poziom Ekspert, poza wymienionymi przez Ciebie korzyściami, nic innego nie ma. Wręcz w drugą stronę - wpada zdecydowanie mniej kamieni niż przed uzyskaniem tego poziomu. Misje mam wszystkie spełnione i nie pojawiają się żadne nowe, poza misją miesiąca która jest zawsze taka sama. Kolega ma poziom Ambasador i ma podobne spostrzeżenia jak ja.

No bo zauważ, że ten status utrzymuje się długo, bo przez ponad rok toteż jest coraz bardziej popularny, więc nie mogą dawać zbyt wiele, bo by ponosili straty. Ogólnie to jest typowy przykład syndromu gotującej się żaby - na początku wpada dużo bonusowych kamieni, potem coraz mniej i mniej, a na końcu same odłamki, ale Ty i tak będziesz z tego korzystał w nadziei, że coś wleci. Tak samo system losowania nagród - w zdecydowanej większości wpadają te najmniejsze nominały, ale sam fakt elementu losowego sprawia, że to samo z siebie przyciąga. Patrząc na komentarze na Pepperze pod każdą wstawką o Zenie to widzę, że idealnie uderzyli w publiczność <30 roku życia, bo niektórzy to na prawdę są zenoholikami.
Co do dodatkowych bonusów za ambasadora to swego czasu gdzieś czytałem, że miał być wybór rodzaju kamienia, a losowa tylko jego wartość, ale szczerze mówiąc to wątpię, że to przejdzie, bo przy takim kamieniu rachunków wiadomym jest, że >80 procent ludzi wybierze tankujący.
 Profil Relacje PM off  

#887 PostWysłany: 16 Paź 2025 09:10 

Loty: 12
Kilometry: 15 275
Zaraz po przejściu na poziom Eksperta pojawiły mi się specjalne oferty powyższego cashbacku do kilku sklepów, ale teraz jak sprawdzam, to żadnej specjalnej oferty nie mam.
U mnie z powtarzających się misji, oprócz tej głównej (z zaproszeniem użytkownika), co miesiąc odnawia mi się misja na doładowanie przelewem zwykłym.

Ostatnio miałem rozmowę z supportem ZEN, czemu przelewy ekspresowe Ekspres Elixir (wysłane choćby rano w dzień roboczy), dochodzą dopiero po wielu godzinach, a te wysłane w piątek wieczorem, pojawiają się dopiero w Poniedziałek. To po paru dniach analizy dostałem informację z działu technicznego że mój IBAN nie obsługuje przelewów natychmiastowych i na moją prośbę mogą go zaktualizować. Dodam że w aplikacji ZEN miałem wskazane konto do wpłat w BNP Paribas.
 Profil Relacje PM off  

#888 PostWysłany: 20 Paź 2025 08:13 
Awatar użytkownika

platynowy
Się dzieje u Zenka... Były Prezydent na pokładzie.

https://www.money.pl/gospodarka/andrzej ... 0896a.html
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#889 PostWysłany: 20 Paź 2025 13:22 
Moderator forum

Zgadzam się z opinią redaktora Cashless.pl:

Cytuj:
Wydaje mi się zatem, że powołując Andrzeja Dudę do rady nadzorczej spółka chce przy jego pomocy nie tyle budować swoje międzynarodowe relacje, co osiągnąć cele marketingowe. Znamy podobne przykłady z przeszłości. Cinkciarz zatrudnił do promowania swoich usług byłych prezydentów Bronisława Komorowskiego i Lecha Wałęsę. Oby tylko historia Zen potoczyła się lepiej niż Cinkciarza.

Jacek Uryniuk
 Profil Relacje PM off
Kalispell lubi ten post.

#890 PostWysłany: 20 Paź 2025 14:57 

srebrny
albo WGI

https://pl.wikipedia.org/wiki/Warszawsk ... westycyjna
 Profil Relacje PM off
Astarloa12 lubi ten post.

#891 PostWysłany: 20 Paź 2025 15:13 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 802 011
platynowy
Myślę, że być może chodzi o rozpropagowanie usługi wśród elektoratu z argumentacją, że produkt z Polski.

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off
lolekanabolek uważa post za pomocny.

#892 PostWysłany: 20 Paź 2025 16:32 
Moderator forum

Tomo14 napisał(a):
rozpropagowanie usługi wśród elektoratu

Możliwe, ale to dość ryzykowna strategia, ponieważ opiera się na wykorzystaniu osoby budzącej pozytywne skojarzenia tylko u części potencjalnych odbiorców, podczas gdy u pozostałych może wywoływać efekt odwrotny.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#893 PostWysłany: 21 Paź 2025 13:14 

niebieski
To może wynikać z założenia że dla tej pozostałej części to, że produkt polski może nie mieć aż takiego znaczenia.
 Profil Relacje PM off  

#894 PostWysłany: 21 Paź 2025 21:13 
Moderator forum

Wątek polskości łatwo podważyć, bo jest to rada nadzorcza UAB ZEN.COM, czyli spółki litewskiej i tam płacącej opłaty licencyjne oraz ewentualne podatki. Idąc dalej, to naszym politykom (wszystkich opcji) zawdzięczamy fakt, że przez ostatnie kilkanaście lat nie stworzyli dobrych warunków dla działania fintechów i nawet te pochodzące Polski wolą rejestrować biznes za granicą.
 Profil Relacje PM off  

#895 PostWysłany: 22 Paź 2025 08:51 

Loty: 42
Kilometry: 63 566
niebieski
Patrząc na miejsce, gdzie płacą podatki nasuwa się pytanie: czy to dalej/na pewno jest polska firma?
 Profil Relacje PM off  

#896 PostWysłany: 26 Paź 2025 15:08 
Awatar użytkownika

złoty
Do końca dzisiejszego dnia trwa promocja na cashback w Radisson Hotels. Podbili do 7%.

Załączniki:
radi.jpg
radi.jpg [ 55.8 KiB | Obejrzany 108 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 896 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości