Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 880 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: ZEN.com
#861 PostWysłany: 26 Lip 2025 19:06 

krzykrzysztof napisał(a):
No i skończyło się rumakowanie.

Dziś próba doładowania ZEN kartą Visa Infinite PKO poskutkowało wyświetleniem informacji o potencjalnej dodatkowej opłacie 7.5PLN (doładowanie 300PLN) - wraz z sugestią aby skorzystać z innej metody, jak też uczyniłem. [Plan ZEN PRO]
Prowizja ze strony ZEN, dla pełnej jasności.
Miałem takich przypadków kilka, za każdym razem infolinia informowała że to błąd i na następny dzień już było OK. Regularnie mi wchodzą autodoładowania z VI (nawet przed chwilą i żadnych prowizji ZEN mi nie doliczył).
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#862 PostWysłany: 01 Sie 2025 14:08 

Które bankomaty w PL nie pobierają prowizji od wypłaty gotówki?
 Profil Relacje PM off  

#863 PostWysłany: 01 Sie 2025 16:12 

niebieski
Wczoraj pożegnałem się z Zenem. Od ponad dwóch miesięcy nie potrafią naprawić problemu uniemożliwiającego mi dołączenie karty Pro do Bezcennych Chwil. To jeszcze ostatecznie jestem w stanie zrozumieć, czasem zdarzają się jakieś poważniejsze problemy techniczne.
Ale sposób komunikacji z klientem woła o pomstę do nieba. Kilkukrotnie wczoraj chciałem się dowiedzieć jakichś szczegółów mojego zlecenia i spytać o kolejną rekompensatę (wcześniej dali mi miesiąc za darmo) i odbiłem się od ściany. Ich support jest tragiczny.
Za pierwszym razem odpisali, że odpowiedzieli mi i przegapiłem ich odpowiedź. Kolejnym razem odpisali, że moja sprawa cały czas jest w toku. Za każdym razem od razu po automatycznej odpowiedzi rozmowa była zamykana, więc nie mogłem jej kontynuować. Czarę goryczy przelało to, że chcąc uzyskać więcej szczegółów parę razy agent wsparcia dosłownie olał moją rozmowę przez dołączenie się i od razu wyjście.

Dno i metr mułu. Zen jest dobry póki wszystko działa. Skutecznie na dłuższy czas wyleczyłem się ze wszystkich fintechów, bo czytając posty w internecie to wszędzie jest ten sam syf.

Ostatnio edytowany przez f0ku5, 01 Sie 2025 21:56, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
man4business lubi ten post.

#864 PostWysłany: 01 Sie 2025 21:36 

srebrny
tez nie moge dodac pro do bezcennych. ich odpowiedz to zebym sobie pozaznaczal jakies zgody marketingowe w na koncie w bezcennych i to rozwiaze problem ;)
 Profil Relacje PM off  

#865 PostWysłany: 01 Sie 2025 21:57 

niebieski
A ja nawet nie mam konta w bezcennych to sobie nie mam co zaznaczać :) Przy okazji edytowałem swój poprzedni post, bo wpisałem, że nie mogą mi naprawić tego od dwóch tygodni, a powinno być miesięcy.
 Profil Relacje PM off  

#866 PostWysłany: 02 Sie 2025 15:40 

Mam tak samo jak wy, w końcu odpuściłem. Czekam na do widzenia, które trwa miesiąc.
Natomiast na starość zacząłem cenić sobie stabilizację i powtarzalność, czyli używanie jednej karty i posiadanie kilku zapasowych ale niekoniecznie fintechowych.
Na skakaniu między bankami rozbiłem się przy uznaniu reklamacji przez jeden ze sklepów, który uparł się żeby zwrócić środki na pierwotną formę płatności, której już nie miałem i uwierzcie nie dało się, w końcu jakoś cudem po 1 miesiącu przepychania.
Macham karta podstawową i nie zastanawiam się czym płaciłem w razie w.
Wiem można zmieniać karty do płatności, ale w pewnym wieku się już nie chce. Czekam na ostatni kamień fortuny i sayonara.
Z drugiej strony jestem ciekaw jak długo taki model biznesowy pociągnie - zwroty na kartę, bezpłatne natychmiastowe. Darmowych obiadów nie ma.
 Profil Relacje PM off  

#867 PostWysłany: 02 Sie 2025 16:29 

niebieski
Zen ma bardzo dużą kasę z tego, że karty Pro to karty biznesowe. Samo ich wydawanie klientom indywidualnym to chyba duży wałek.
 Profil Relacje PM off  

#868 PostWysłany: 06 Sie 2025 15:18 

Czy ktoś z Was próbował kiedyś zrobić combo i połączyć cashback z Zen z Allegro Share?
 Profil Relacje PM off  

#869 PostWysłany: 06 Sie 2025 19:23 

up_star napisał(a):
Czy ktoś z Was próbował kiedyś zrobić combo i połączyć cashback z Zen z Allegro Share?
Odradzam, za łączenie cashbackow wpadają bany często z dużym opóźnieniem.
 Profil Relacje PM off  

#870 PostWysłany: 06 Sie 2025 19:26 

Dzięki, dobrze wiedzieć, ciekawe czy Allegro Share też jest traktowane jako program cashback?
 Profil Relacje PM off  

#871 PostWysłany: 21 Sie 2025 12:52 

Loty: 549
Kilometry: 567 184
niebieski
Witajcie. Ćwiczył ktos moze ostatanio doładowanie ZEN KK WE z mBanku? Odpowiednio karta, googlepay lub mtransferem ? Jak mbank podchodzi do tych transakcji jesli chodzi o prowizje, okres bezodsetkowy i zwolnienie z oplaty rocznej?
Do tej pory robie to głównie blikiem z VI PKO i tam wiadomo, że jest bez problemów:)
 Profil Relacje PM off  

#872 PostWysłany: 03 Wrz 2025 14:08 

srebrny
Płatność ZEN na finnair.com podlega opłacie jakby karta była wydana poza EU. Próbowałem zwykłą oraz Pro i jest ten sam efekt, ciekawe.
 Profil Relacje PM off  

#873 PostWysłany: 03 Wrz 2025 14:20 

platynowy
@opo chodzi raczej o to że karta jest 'biznesowa' więc np. AirFrance-KLM też dolicza do niej prowizję. Od takich kart sprzedawcy płacą większą prowizję, dlatego ZEN ma za co finansować benefity.

#874 PostWysłany: 03 Wrz 2025 14:24 

srebrny
@mucha to co piszesz jest prawdą dla karty PRO ale chyba nie dla zwykłej?
 Profil Relacje PM off  

#875 PostWysłany: 03 Wrz 2025 14:40 

platynowy
@opo tak, zwykła a nie PRO powinna być widziana inaczej. Ale z drugiej strony jaki sens jest nią płacić skoro odłamki za nią chyba nie wpadają?

#876 PostWysłany: 03 Wrz 2025 14:55 

srebrny
@mucha mam jeszcze taką za którą jest money back 1% i przy kwocie 10k warto się było po to schylić. ;) Niestety opłata u Fina jest wyższa, więc finalnie zapłaciłem inną kartą. Niemniej jednak zaskoczyła mnie ta opłata, nigdy wcześniej przy zwykłej karcie się z nią nie spotkałem.
 Profil Relacje PM off  

#877 PostWysłany: 03 Wrz 2025 15:10 

niebieski
No bo zwykłe karty nie są kartami biznesowymi.
 Profil Relacje PM off  

#878 PostWysłany: 03 Wrz 2025 15:30 

srebrny
@f0ku5
właśnie to napisałem, mimo tego Fin pobiera extra opłatę.
 Profil Relacje PM off  

#879 PostWysłany: 03 Wrz 2025 15:40 

niebieski
Jeżeli za zwykłą chcą dodatkową prowizję to jest to raczej jakiś problem po stronie Finnaira. Zwykła karta Zena jest wydawana jako polska.
 Profil Relacje PM off  

#880 PostWysłany: 15 Wrz 2025 21:53 

widze ze tutaj kilka osob mialo problem dodania karty pro do bezcenne chwile - u mnie dodalem bez problemu (choc jako pierwsza karta z zen). wyklikalem najpierw w aplikacji, pozniej na ostatnim ekranie musialem jeszcze raz kliknac na link bezcenne chwile, ustawic haslo i dziala.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 880 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: marek2011 oraz 11 gości