Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 70 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 25 Lip 2023 20:21 
Awatar użytkownika

srebrny
Jak aktualnie wygląda wynajem auta z Revolutem, zmieniło się coś?

Weekend z zorzą na Islandii za 809 PLN 🌌🌠 Loty i noc w 4⭐ hotelu Weekend z zorzą na Islandii za 809 PLN 🌌🌠 Loty i noc w 4⭐ hotelu
🌺 Sri Lanka w pełnej krasie od 2853 PLN 🐘 Loty Lufthansą z 4 miast i 4* hotel 🏨✨🌴 🌺 Sri Lanka w pełnej krasie od 2853 PLN 🐘 Loty Lufthansą z 4 miast i 4* hotel 🏨✨🌴
#62 PostWysłany: 13 Wrz 2023 09:19 

Podbijam temat, mam rezerwację na październik w Dollar - zapłaciłem część kwoty wirtualną kartą kredytową i zastanawiam się co mam pokazać w wypożyczalni w październiku - wirtualną kartę, revoluta czy zrobić w ING normalną kredytówkę...?
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 13 Wrz 2023 09:40 

złoty
A nie masz plastiku od Revo?
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 13 Wrz 2023 11:15 

Mam plastikową Revo, ale ona jest mimo wszystko debetowa - nie wiem czy przechodzi w Dollar'ze...?
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 13 Wrz 2023 14:45 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
True a przeczytać w warunkach i opiniach o wypożyczalni. Np. ostatnio w Neapolu cofnęli obok mnie dwie osoby, przez brak karty kredytowej.
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 13 Wrz 2023 14:52 

platynowy
Dokładnie pół minuty szukania.

Https://www.dollar.com/travelcenter/tra ... olicy.aspx

Cytuj:

Updated Debit Card Policy

Using Debit Cards to Qualify for a Rental in the United States

Dollar accepts American Express, MasterCard, Carte Blanche, Visa, Diners Club, Discover, JCB, China Union Pay and some debit cards. We may place an authorized hold on your credit/debit card to cover the estimated rental charges plus up to USD $200.00 for Credit and (effective April 1st) $500 for Debit, for any additional charges that may be incurred. These funds will not be available for your use. A valid driver’s license and credit card must be presented. Debit cards issued under VISA, MasterCard and Discover logo which draw funds directly from the cardholder's account may be used at the outset of a rental to qualify when the following requirements are met;

Profil Relacje PM off
boots lubi ten post.

#67 PostWysłany: 19 Cze 2024 00:22 

-- 19 Cze 2024 00:18 --

Cześć,

Z tego co tutaj pisaliście to w Alamo można wypożyczyć samochód przy użyciu karty debetowej za okazaniem biletu powrotnego. Czy nic się nie zmieniło i wciąż jest to aktualne? I w jakiej formie wymagają tego biletu? Może być pokazanie na telefonie rezerwacji lotu?

I jeżeli chcę zarezerwować samochód online (poprzez discovercars.com) to czy przy odbiorze doliczają jeszcze jakieś depozyty lub opłaty? Czy całość wyjdzie mnie tyle ile jest pokazane na stronie podczas składania rezerwacji?

Z góry dzięki!

-- 19 Cze 2024 00:22 --

I jeszcze pytanie czy można zwrócić samochód poza godzinami pracy wypożyczalni?
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 23 Cze 2024 19:39 

Tak w Alamo płaciłem w ubiegłym roku debetową, wystarczyło, że pokazałem na tel. rezerwację na samolot powrotny.
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 27 Cze 2024 12:05 

niebieski
Film ze stycznia ale chyba nic się od tego czasu nie zmieniło

Profil Relacje PM off  

#70 PostWysłany: 04 Mar 2025 22:39 

Czy coś sie zmieniło w sprawie card debetowych?

Mam już w pełni opłacony samochód wraz z dodatkowym ubezpieczeniem, zamawiałem przez booking dot com, opłata na 7 dni i nie wiem czego się spodziewać na miejscu w Las Vegas w ALAMO ( wypożyczenie mam w Las Vegas oddanie mam w Phoenix - tutaj alamo nie pobrał żadnej opłąty za zwrot w innym miejscu) .

czy ktoś może poradzić? do tej pory używałem Turo ale nie ma właśnie opcji zwrócenia w innej lokalizacji.

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 70 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości