Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
#481 PostWysłany: 28 Lis 2016 17:04 

bigboy napisał(a):
Co do karty aliorbanku płaciłem nią wielokrotnie nawet będąc w Hiszpanii tylko nie kupowałem nic on line w Hiszpanii ale generalnie płatności tą kartą działają on line bo kupowałem już bilety lotnicze oraz inne pierdołki :) Jeśli nie jest wymagana w tym momencie karta z 3D secure to na pewno przejdzie bez problemu. Pytanie tylko czy ktoś już płacił za bilety kartą bez 3D secure. Z tego co piszecie czeka mnie polowanie na bilety on line i wolałbym mieć pewność że jeśli już upoluje ten jeden (bo tylko jeden potrzebuję :) to nie okaże się że czar pryśnie na poziomie płatności ;)

Ja ciebie proszę, karta bez 3D security - bo sam taką kupowałem na mecz Barcelony i Espanyolu, ale też pewności nikt ci nie da że się nie wysypie, bo np jak wrzucą to strona będzie przeciążona
Ale są tu lepsi specjaliści, może a nuż czegoś nie wiem, choć co do śledzenia strony online do ostatniej chwili się zgodzę, a nuż...
 PM off  

🔥 TANIO 🔥 17 dni w Sri Lance za jedyne 1947 PLN 😍🏝️ 🔥 TANIO 🔥 17 dni w Sri Lance za jedyne 1947 PLN 😍🏝️
Urlop na Costa del Sol 🌴🏨 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2379 PLN Urlop na Costa del Sol 🌴🏨 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2379 PLN
#482 PostWysłany: 28 Lis 2016 18:02 

To że może się strona wysypać itp to jasna sprawa. :) Chodzi mi tylko czy jak będę miał mega farta i uda mi się upolować ten jeden bilet sama karta powinna spełniać wszelkie standardy i płatność nią powinna być możliwa :) Z tego co piszesz rozumiem że płaciłeś za mecz przez https://www.fcbarcelona.com/ kartą kantoru aliorbanku i płatność przeszła mimo braku 3D Secure? :)
 Profil Relacje PM off  

#483 PostWysłany: 28 Lis 2016 20:17 

Ja korzystam kupując na mecze ligi hiszpańskiej na Entradas es
http://www.entradas.com/Entradas-f-c-ba ... uid=504744

inne kluby też na ticketmaster es
http://www.ticketmaster.es/sports/socce ... der_t5_sub
 PM off  

#484 PostWysłany: 29 Lis 2016 09:52 

Dzięki za informację :) Chciałem jeszcze zapytać z Waszych doświadczeń gdzie najlepiej bukować bilety i czy jest różnica w kupowaniu przez:

https://www.fcbarcelona.com/tickets/foo ... ll-tickets
lub
http://www.entradas.com/f-c-barcelona-t ... uid=504744

Czy w obu miejscach pojawiają się dokładnie te same bilety? I jak potem się je odbiera? Czy po prostu drukuję jakieś potwierdzenie i z kartką A4 idę na mecz? :)
 Profil Relacje PM off  

#485 PostWysłany: 03 Gru 2016 19:49 

niebieski
Na dzisiejsze GD bilety przez caly wczorajszy dzien wisialy na oficialnej stronie ciężko szla platnosc i bardzo malo transakcji przechodzilo. Dzisiaj od rana bilety w kasach. Rano mozna bylo kupic te najtansze za 123, w trakcie dnia juz za 160 i wiecej. Konie sprzedawaly po cenie, a mozna bylo trafic okazje ponizej ceny. Atmosfera jak zawsze fajna (jesli ktos bardziej skupia sie na tym co na boisku a nie na trybunach :)
 Profil Relacje PM off
Abcn lubi ten post.

#486 PostWysłany: 20 Sty 2017 14:30 

niebieski
Czy ktoś się orientuje, jak wygląda sytuacja, gdy jest się socio Realu ? Głównie chodzi mi o mecze wyjazdowe.

Wiem że posiadając kartę Atletico (50 euro za sezon) masz wręcz zagwarantowane bilety na każdy mecz u siebie, jak i na wyjeździe. W Hiszpanii nie ma "kultury" jeżdżenia na mecze wyjazdowe swojej drużyny (np. n Villareal pojechało... 17 kibiców Atletico). Stąd moje pytnie o Real, czy to wygląda tak samo ?

Od razy zapytam też o Gran Derbi - kibice gości są normalnie wpuszczani na ten mecz ?

#487 PostWysłany: 20 Sty 2017 15:53 

Real Madryt współpracuje TYLKO z oficjalnymi krajowymi fan-clubami, w Polsce jest to
Águila Blanca
http://www.aguilablanca.pl/pl/
Znajomy Polak tylko dlatego, że jego kuzyn Niemiec jest wysoko w hierarchii był z niemieckim fan-clubem w zeszłym roku na meczu w Niemczech w Lidze Mistrzów przeciwko Wolfsburgowi, z tego co mówił jechał autokar, bo dostali od klubu 30 biletów (chętnych było dużo więcej)
 PM off  

#488 PostWysłany: 20 Sty 2017 17:00 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Oni nie jeżdzą po Europie, zazwyczaj bilety zgarniają miejscowe penie, chyba, ze stawka jest np. polfinal LM to wtedy nawet Hiszpanie lubią się pofatygować. Co do penii to zależy ile jest chętnych, na przykladzie penia barcelony czy realu to nie - raz za malo ludzi od nich sie zglosi i biora tez takich bez kart czlonkowskich. Pare lat temu do Stuttgartu na mecz Barcelony chyba z 3-4 autobusy pojechaly, z czego wiele osob nie bylo czlonkami na stale. Nawet w Anglii jak grywaja to sie zdarzy ze penia z Polski dostanie jakies bilety np. 10 ięc i chetni sie znajda w takiej liczbie.

Gran derbi ostatnio chyba dostępne sie stalo tzn. nie bylem pod stadionem ale nawet na tym forum zdarzalo sie ze ludzie pisali ze w kasie pod stadionem udalo im sie tuz przed meczem cos wylowic, albo bardzo ciezkie nocne łowienie na stronie realu chyba, ale ciezko jest cos zdobyc.
 Profil Relacje PM off  

#489 PostWysłany: 15 Lut 2017 20:00 

INFO o kwietniowym Gran Derbi w Madrycie"
Kod:
Jak poinformowało katalońskie radio RAC1, spotkanie pomiędzy Realem Madryt a Barceloną w 33. kolejce La Ligi zostanie rozegrane w niedzielę, 23 kwietnia, o godzinie 20:45.
 PM off  

#490 PostWysłany: 19 Lut 2017 23:50 

Loty: 36
Kilometry: 42 582
Ostatnio odwiedziłem wspaniałe Camp Nou - widok na pierwszy raz fantastyczny, stadion sprawia niesamowite wrażenie, dodatkowo z wyżej położonych sektorów można dojrzeć fragment panoramy Barcelony.. ale chcę wam dwie rzeczy podpowiedzieć/przekazać :)

1) jeśli ktoś zastanawiałby się kiedyś czy lądowanie 70 minut przed meczem wystarcza, żeby zdążyć na mecz - odpowiadam - tak :D i to bez biegania! lądowaliśmy 19:50, mecz o 21, szybkim marszem na metro, linia jedzie praktycznie pod stadion i 20:50 byliśmy pod bramkami do wejścia.
2) jeśli ktoś zastanawiałby się czy da się wejść na stadion prosto z samolotu, kiedy ma się jedynie bagaż podręczny (plecak), to mimo opinii krążących po internecie - TAK! mieliśmy plecaki mocno napakowane, mniej więcej w rozmiarach dopuszczalnych pokładowych, 30 litrowe i obawialiśmy się, że nie wpuszczą nas, ale stewardzi jednoznacznie stwierdzili, że z plecakami problemu nie ma, jeśli tylko nie ma w nich jedzenia i picia (w gruncie rzeczy da się raczej wnieść, schowane w środku, bo sprawdzają dość pobieżnie). również nie ma problemu z wniesieniem aparatu, kompakt wielkości lustrzanki bez problemów.

Ogólnie fantastyczne przeżycie :)
 Profil Relacje PM off  

#491 PostWysłany: 19 Lut 2017 23:58 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
Anonymous napisał(a):
INFO o kwietniowym Gran Derbi w Madrycie"
Kod:
Jak poinformowało katalońskie radio RAC1, spotkanie pomiędzy Realem Madryt a Barceloną w 33. kolejce La Ligi zostanie rozegrane w niedzielę, 23 kwietnia, o godzinie 20:45.

o w cholerę...a żeby to sobie połączyć z półmaratonem w Madrycie, ależ kuszą...

#492 PostWysłany: 04 Mar 2017 13:48 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 171 925
niebieski
Sprawa jest następująca : 21.05 mam komunie swojego chrześniaka. Nie wiedząc co kupić mu na prezent, postanowiłem zorganizować cos innego, co jednocześnie bedzie spełnieniem jego marzenia. Zamiast kupowac prezent pojedziemy do Barcelony na mecz.

Obstawiałem termin 7.05 jako mecz domowy z Villarreal. Bilety kupione SXF-BCN 7.05 (godz. 6.25), powrót 9.05. Szkoda tylko, ze nie trafiłem wcześniej na ten wątek.

Podpowiedzcie mi prosze, jak często zdarza się, że na cztery tygodnie przed meczem zmienią niedzielę na termin wcześniejszy?

Druga sprawa: na ile przed meczem najtańsze (nie vipowskie) bilety trafią do sprzedaży przez oficjalna stronę?

Niestety z piłki nożnej interesuje mnie tylko polska piłka, stad brak doświadczenia w organizowaniu podobnego wyjazdu.

#493 PostWysłany: 04 Mar 2017 14:02 

Teraz w Hiszpanii rozgrywana jest 26 kolejka La Liga.
Na chwilę obecną jest znany dokładny terminarz do 28 kolejki włącznie, która będzie rozegrana między 17 a 19 marca.
Także termin meczu z Villareal poznasz pewnie ze dwie kolejki wcześniej, czyli gdzieś w okolicach 20 kwietnia. Także nie chce Cię martwić, ale mecz może być także w inny dzień.
 Profil Relacje PM off  

#494 PostWysłany: 04 Mar 2017 14:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Niepraktyczne jest to rozwiązanie dla kibiców przyjezdnych, ale pozostaje sie dostosować.

A jak z dostępnością biletów ?

#495 PostWysłany: 04 Mar 2017 14:15 

https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcb ... 48/step1r2
 Profil Relacje PM off  

#496 PostWysłany: 04 Mar 2017 14:35 

niebieski
@mikuś: będę na tym samym meczu. Też w ramach prezentu komunijnego ;) ja się wstrzymam z kupnem biletu do samego końca. Najprawdopodobniej w sobotę 6.05, na miejscu. Z tymże, ja zawsze kupuję bilety piątek - poniedziałek. Tak było już kilka razy, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie mecz

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

#497 PostWysłany: 04 Mar 2017 14:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzięki, jeszcze dwa dni temu oferta nie była dostępna. To jeszcze kilka pytań :

1. Czy ceny sa stałe czy jednak klub reaguje odpowiednio do popytu?
2. Czy w Primiera Division ostatnie kolejki rozgrywane sa o tej samej porze, a jeśli tak to ile kolejek przed końcem ?
3. Jak z dostępnością biletów u koników pod stadionem ?
4. Jeśli nie uda sie z meczem, pozostanie tour po stadionie- nie widzę rezerwacji godzinowej na zwiedzanie- czy mam przez to rozumieć, ze nie ma problemu ze zwiedzaniem stadionu ? (nie dot. dni meczowych)
5. Czy istnieją otwarte treningi FCB?

#498 PostWysłany: 04 Mar 2017 15:18 

niebieski
Cena taka sama, najtańsze na Villarreal, z tego co pamiętam, to 71€. Biletu będziesz miał w kasach bez problemu, z tourem nie ma problemu, wchodzisz kiedy chcesz. Nie ma otwartych treningów, poza, bodajże, świętem trzech króli. Wtedy jest specjalny trening dla dzieci

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
mikuś lubi ten post.

#499 PostWysłany: 04 Mar 2017 15:43 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
Otwartych treningów nie ma (oprócz tego corocznego), ale można wejść do miasteczka sportowego i zobaczyć mecze niższych grup wiekowych. Zamknięte jest tylko boisko, na którym ćwiczy pierwszy zespół. Polecam.
Załącznik:
472124_2465492014360_333776215_o.jpg
472124_2465492014360_333776215_o.jpg [ 58.58 KiB | Obejrzany 1094 razy ]
mikuś uważa post za pomocny.

#500 PostWysłany: 04 Mar 2017 16:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy to miejsce to Ciutat Esportiva ?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości