Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 28 Lis 2016 11:41 

Cześć

W najbliższy weekend (a w zasadzie już od środy) będę w Barcelonie. W sobotę jest Gran Derby i planuję się wybrać. Generalnie kupić bilety mogą tylko Socios więc będę polował u koników i negocjował ;) Generalnie chciałbym zapytać czy może ktoś również wybiera się na ten mecz? Może poszlibyśmy razem? Ewentualnie jeśli ktoś ma doświadczenia i może podpowiedzieć cokolwiek w tym temacie będę wdzięczny :)
 Profil Relacje PM off  

Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷 Przedświąteczna wycieczka na Lazurowe Wybrzeże 🌊🎄 Loty do Nicei i hotel za 719 PLN 🇫🇷
Afryka mniej znana 😎 Loty do Namibii (z bagażem) od 2883 PLN 🔥😍 Afryka mniej znana 😎 Loty do Namibii (z bagażem) od 2883 PLN 🔥😍
#462 PostWysłany: 28 Lis 2016 12:30 

Dobrze jakbys znał hiszpański i nie celował w koników typowych, tylko w Hiszpanów, zwykłych socios lub bogatych, dobrze ubranych fanów, którym nie zależy na wielkim zarobku. Każdy w Barce zna wagę spotkania i popyt na wejściowki. Czasem na zwykłe mecze próbują zdzierać z "turystów".

Zaufaj instynktowi, nie daj się sie oszukać. Ceny na ten mecz u niektorych są astronomiczne, niech Cie to nie zdeprymuje. Szukaj aktywnie od 2h przed meczem do gwizdka.

Znajomy Francuz obejrzał ten mecz za darmo, wieć da się. Przeskoczyli z kumplem przez płot, weszli przez parking podziemny, wraz z pracownikami stadionu i wjechali na samą górę, przeczekując ponad 3h w ubikacji, wychodzac z niej juz jak pojawili sie fani. True story sprzed 2 lat;) Ja sam wszedłem tam na mecz z Mallorca raz na bilet ojca jednego z socios, za darmo.

Jak nie masz na zbyciu 200E w góre to moze nie byc łatwo, ale ze szczęściem i aktywnością może sie udać. Nie szukaj biletu w grupie z innymi, bo na koncu ludzie cie moga przelicytowac, tak samo jak konicy skupujacy wejsciówki, mogą Ci przeszkodzic w transakcji.

Przed meczem jak nie bedzie tłumu mozesz probowac gadać z obsługą stadionu, może cud sie zdarzy, jak mi parę razy w życiu i albo ich przekupisz, albo spodoba sie im Twoja historia.

Duzo zalezy od Twojej wyobraźni, albo wszystko od zasobnosci portfela.

Powodzenia.

-- 28 Lis 2016 11:30 --

Ostatnio edytowany przez Abcn, 28 Lis 2016 14:42, edytowano w sumie 1 raz
Podwojony post
 Profil Relacje PM off  

#463 PostWysłany: 28 Lis 2016 12:39 

niebieski
Zazwyczaj na kilka dni przed meczem, a czasem w dniu meczu trafiają do kasy bilety zwrócone przez socis.
Około kilkaset biletów.
 Profil Relacje PM off  

#464 PostWysłany: 28 Lis 2016 13:37 

Serdecznie dzieki za info. Planuje zwiedzić stadion w czwartek lub piątek (pewnie piątek) więc od razu podpytam w kasach (czy sa one czynne tylko w dniu meczu czy może w inne dni w jakiś godzinach?). Hiszpańskiego niestety nie znam :) Ale dzięki za info będę próbował w ten sposób jak opisałeś. Mam jeszcze pytanie czy jest jakieś forum FCB tylko tu pewnie będzie problem z językiem. Myślałem żeby podpytać o to czy ktoś się wybiera i czy ewentualnie miałby bilet na sprzedaż. Generalnie jak się nie uda dostać świat się nie zawali. CO do samej ceny biletu chciałbym się zmieścić w budżecie 150 - 250 EURO :) Myślę że 200 - 250 to już MAX MAX na mój portfel :) Ewentualnie czy koło stadionu jest jakaś strefa kibica gdzie można wypić piwko i obejrzeć mecz jak by nie udało się na niego dostać? :)
 Profil Relacje PM off  

#465 PostWysłany: 28 Lis 2016 13:58 

przejrzyj ten temat: na ostatnie Gran Derbi nie było w sprzedaży w ogóle, na przedostatnie w niedzielę dzień wcześniej w sobotę wrzucili na oficjalną stronę online od razu 3000 biletów
Ale w tym roku jak pisałem wcześniej "cienko to widzę", pod stadionem też będzie masa chętnych Arabów, Azjatów i innych, jak będziesz miał szczęście....a nuż
 PM off  

#466 PostWysłany: 28 Lis 2016 14:40 

A co do biletów tych które mogą pojawić się na stronie czy jest jakaś reguła, że np wpadają dzień wcześniej o godzinie XX?? :) Pytam by wiedzieć jak przygotować się na to polowanie ;)
 Profil Relacje PM off  

#467 PostWysłany: 28 Lis 2016 15:12 

Niestety reguł żadnych, a prawdopodobnie patrząc na tabelę i zainteresowanie w ogóle do otwartej nic nie wrzucą
 PM off  

#468 PostWysłany: 28 Lis 2016 15:39 

niebieski
Anonymous napisał(a):
przejrzyj ten temat: na ostatnie Gran Derbi nie było w sprzedaży w ogóle, na przedostatnie w niedzielę dzień wcześniej w sobotę wrzucili na oficjalną stronę online od razu 3000 biletów
Ale w tym roku jak pisałem wcześniej "cienko to widzę", pod stadionem też będzie masa chętnych Arabów, Azjatów i innych, jak będziesz miał szczęście....a nuż

Nieprawda.
Na ostatnie GD w Barcelonie 2 kwietnia tego roku też była sprzedaż popołudniu w dniu meczu. Sam z ciekawości sprawdziłem i między 15.40 a 16.15 kupiłem 6 sztuk w tym dwie parki dla siebie i znajomych. Jedyne czego trzeba to mieć trochę wiedzy z zakresu programowania i informatyki :). Byłem na ostatnich 4 GD pod rząd i ogólnie całokształt wygląda tak że zdecydowanie trudniej o bilety na GD w Barcelonie. Trudniej kupić online i tym samym więcej trzeba zapłacić za bilety z drugiego obiegu. W Barcelonie te najtansze nominały po 115 euro praktycznie nie schodza poniżej 300 euro. Oczywiście zawsze można mieć szczescie i kupic po cenie nominalnej od socio chociaż to też bardzo trudno bo wielu socio, nawet takich nobliwych starszych Panów też chce sobie przyrobić i dobrze zna rynek i wie że zawsze ktoś kupi, tym bardziej że pod stadionem jest od groma azjatów i bez problemów te transakcje idą. Bilety te najlepsze za 400 w nominale to już z wydatek około 800 euro.
W tym roku też będę. Powodzenia

Ostatnio edytowany przez Justin Credible, 28 Lis 2016 16:26, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 28 Lis 2016 15:57 

Możesz wyjaśnić dokładnie co masz na myśli mówiąc "Jedyne czego trzeba to mieć trochę wiedzy z zakresu programowania i informatyki :)"? :)
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:12 

Justin Credible napisał(a):
...........
Nie prawda.

1. piszemy razem
2. Nawet jeśli, popołudniu w dniu meczu .... ale koledze pomogłeś :lol: :lol: :lol: do tego jak piszesz trzeba mieć co najmniej "fakultet" z informatyki, cokolwiek zresztą miałeś na myśli :)
 PM off  

#471 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:22 

Panowie jak wygląda sprawa z 3d secure? Za granicą korzystam z kart walutowych kantoru aliorbanku ale tam chyba nie ma 3D secure. Przyznam że szlak mnie trafia z tymi zasadami bo teraz na szybko nic nie wyrobie. Czy jest opcja na coś on line z tym zabezpieczeniem żeby bilety kupić online?
 Profil Relacje PM off  

#472 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:26 

od roku czy dwóch przechodzi każda karta z wystarczającym wolnym saldem na przewalutowania
 PM off  

#473 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:30 

Dzięki kolego bo ja już znajomych na równe nogi stawiam i pytam kto mi dane swojej karty da z 3D secure ;) Czyli jak mam kartę z kantoru aliorbanku z odpowiednią ilością Euro to mogę nią płacić? :)
 Profil Relacje PM off  

#474 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:32 

niebieski
Anonymous napisał(a):
...........
Nie prawda.

1. piszemy razem
2. Nawet jeśli, popołudniu w dniu meczu .... ale koledze pomogłeś :lol: :lol: :lol: do tego jak piszesz trzeba mieć co najmniej "fakultet" z informatyki, cokolwiek zresztą miałeś na myśli :)

Nie będę się z Tobą sprzeczał. Wrzuciłem to info bo już któryś raz z rzędu czytam Twoje posty odnośnie GD mijające się z prawdą. Dla każdego kto ma jakiekolwiek pojęcie o piłce nożnej w Europie i zainteresowaniu towarzyszącemu poszczególnym meczom jest chyba jasne że na GD nie ma możliwości kupić biletu w nominale miesiąc przed meczem i zaplanować sobie wtedy wycieczki :D Trochę rozumu ... Jeśli ktoś nie chce przepłacać a koniecznie chce taki mecz zobaczyć to jedyną możliwością jest lecieć w ciemno i na miejscu starać się kupić bilet. Sprzedaż biletów na 4 ostatnie GD (2 w BCN i 2 w Madrycie była prowadzona online, raz później raz wcześniej ale zawsze była). W tym roku pewnie też będzie.
Powodzenia
 Profil Relacje PM off  

#475 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:33 

Kartą Aliora którą kiedyś tam coś opłaciłeś (dla pewności), z wystarczającym wolnym saldem i limitem np. transakcji dziennych to TAK

-- 28 Lis 2016 15:43 --

Dla każdego kto ma jakiekolwiek pojęcie o piłce nożnej w Europie i zainteresowaniu towarzyszącemu poszczególnym meczom jest chyba jasne że na GD nie ma możliwości kupić biletu w nominale miesiąc przed meczem i zaplanować sobie wtedy wycieczki :D Trochę rozumu ... Jeśli ktoś nie chce przepłacać a koniecznie chce taki mecz zobaczyć to jedyną możliwością jest lecieć w ciemno i na miejscu starać się kupić bilet. Sprzedaż biletów na 4 ostatnie GD (2 w BCN i 2 w Madrycie była prowadzona online, raz później raz wcześniej ale zawsze była). W tym roku pewnie też będzie.
Powodzenia

No to ja też większych bzdur ostatnio nie przeczytałem
Planuje się oczywiście z dużym wyprzedzeniem loty i hotel, da się oczywiście kupić z wyprzedzeniem, ale miejsca VIP i pakiety, ale inne ceny
Bilety na oficjalnych stronach online Realu i Barcelony to całkiem różna "bajka", na Gran Derbi byłem w Madrycie kupując bilety online (trochę zabawy i czasu, ale bez fakultetu z informatyki), a i na mecz na Santiago Bernabeu sprzedaż ZAWSZE dla madridisty rusza w sobotę, dla wszystkich w poniedziałek poprzedzający mecz (co do Barcelony to na ten mecz kompletna partyzantka)

A i nieważne na ilu meczach np. La Liga byłem, jak z kimś rozmawiam to z kimś na poziomie (odsyłam na stronę Real Madryt pl)
 PM off
Solek93 lubi ten post.
Solek93 uważa post za pomocny.

#476 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:47 

niebieski
Możesz rozwinąć co masz na myśli pisząc: "No to ja też większych bzdur ostatnio nie przeczytałem" ?
 Profil Relacje PM off  

#477 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:53 

to przeczytaj co "spłodziłeś" i co zarzucasz
Pisanie bzdurne, że były w popołudniu w dniu meczu, ale dla specjalistów informatyków jest mało poważne, fora ci się pop...pomyliły
Ok, były i masz rację, nie kontynuuję z powodów wcześniej wymienionych (a na meczach WIELU byłem, powodzenia życzę i w zakupie online biletów i na te El Clasico)
 PM off  

#478 PostWysłany: 28 Lis 2016 16:57 

Co do karty aliorbanku płaciłem nią wielokrotnie nawet będąc w Hiszpanii tylko nie kupowałem nic on line w Hiszpanii ale generalnie płatności tą kartą działają on line bo kupowałem już bilety lotnicze oraz inne pierdołki :) Jeśli nie jest wymagana w tym momencie karta z 3D secure to na pewno przejdzie bez problemu. Pytanie tylko czy ktoś już płacił za bilety kartą bez 3D secure. Z tego co piszecie czeka mnie polowanie na bilety on line i wolałbym mieć pewność że jeśli już upoluje ten jeden (bo tylko jeden potrzebuję :) to nie okaże się że czar pryśnie na poziomie płatności ;)
 Profil Relacje PM off  

#479 PostWysłany: 28 Lis 2016 17:00 

niebieski
widzę że masz bardzo niską tolerancję na krytykę :lol:
Napisałem że rozmijasz się z prawdą w temacie GD pisząc że nie było sprzedaży, tymczasem bilety są sprzedawane online raz później raz wcześniej ale zawsze są. Nie rozumiem z jakich względów tak bardzo Cię to ubodło ;) Mniejsza z tym.
Podsumowując dla osób chcących zobaczyć taki meczyk nie kupując biletów od koni. Wszystko jest możliwe, trzeba tylko mieć w ciemno klepnięty lot na datę GD, a bilety starać się organizować w ostatniej chwili być może nawet na miejscu.

Ostatnio edytowany przez Justin Credible, 28 Lis 2016 17:19, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#480 PostWysłany: 28 Lis 2016 17:02 

@‌bigboy‌

Jak masz ochotę to zerknij na wiadomość - wysłałem do Ciebie. Będę na tym meczu i na 99% będę miał wolny jeden bilet.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości