Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 15 Wrz 2016 11:05 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
mega78 napisał(a):
to zle czytalas, ja moglem wybrac ale w koncu zrezygnowalem bo potrzebowalem wybrac 3miejsca, a na jedna karte Gold moglem wybrac dwa....

Najpierw czytalam, a pozniej probowalam wybrac miejsca. Jakiekolwiek miejsce wybierane online jest platne. Probowalam roznych stron, na Qantas moglam wybrac tylko czy chce miejsce przy oknie czy przy przejsciu, ale zadna strona nie pozwala wybrac konkretnego miejsca oprocz strony AB, a tam z kolei trzeba za to placic. Do AB jeszcze nie dzwonilam, zeby wybrac miejsce, bo promocja jest jeszcze w toku.

Wedlug tego watku komus kiedys sie udalo, ktos pisze o specjalnym kodzie, ale duzo osob pisze, ze nic nie osiagnelo: http://www.flyertalk.com/forum/airberli ... lites.html

Jak ktos chce zaplacic za miejsce XL, to proponuje sprawdzic dostepnosc, bo na moje loty w listopadzie zostalo ledwie pare miejsc, glownie te bez okien i w srodku.

City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN
Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈ Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈
#42 PostWysłany: 15 Wrz 2016 13:02 

Loty: 82
Kilometry: 203 467
niebieski
musisz zadzwonic do Airbelin i powolac sie na status wtedy przez telefon mozesz wybrac miejsce, online nie mozna tego zrobic
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 15 Wrz 2016 13:53 

Loty: 29
Kilometry: 68 101
Widzicie swoje potwierdzenia na checkmytrip? Rano było wszystko potwierdzone a teraz jest info o anulacji ...
Miałem Waw - NYC - PRG na czerwiec.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 15 Wrz 2016 14:29 
Awatar użytkownika

Loty: 257
Kilometry: 546 135
srebrny
@Abian - a na airberlin.com nie masz?

Pierwsze raz w Afryce: https://www.fly4free.pl/forum/a-na-koniec-ktos-ci-powie-ze-nic-z-tej-afryki-nie-widziales,213,175117
Pojechaliśmy z nastolatkami w kilkumiesięczną podróż dookoła świata: W sto dni dookoła świata
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 15 Wrz 2016 14:38 

Na airberlin.com po wpisaniu nr rezerwacji wyskakują tylko nazwiska podróżnych. Nie ma żadnych danych o locie. No nic, zobaczymy.
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 15 Wrz 2016 14:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak zawsze pytanie: gdzie byl kupiony bilet, czy byly wydane e-tickets, itp.

Moje maja sie dobrze jak na razie, jak je szlag trafi, to oczywiscie nie bede plakac, bedzie nastepna promocja.

#47 PostWysłany: 15 Wrz 2016 14:54 
Awatar użytkownika

Loty: 357
Kilometry: 492 607
srebrny
U mnie na checkmytrip na razie wszystko wisi jako confirmed.

#48 PostWysłany: 15 Wrz 2016 15:00 

Aga_podrozniczka napisał(a):

Moje maja sie dobrze jak na razie, jak je szlag trafi, to oczywiscie nie bede plakac, bedzie nastepna promocja.

Kupione dzisiaj przez esky.pl na czerwiec. E-ticketu jeszcze nie mam, tylko numer rezerwacji. Jak anulują też nie będę płakać, chociaż fajnie by było znowu tam polecieć :)
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 15 Wrz 2016 15:03 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Aha czyli nigdy nie miałeś wystawionego biletu... no to całkiem spoko, że w takiej sytuacji wszczynasz alarm :|
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 15 Wrz 2016 15:09 

kemot napisał(a):
Aha czyli nigdy nie miałeś wystawionego biletu... no to całkiem spoko, że w takiej sytuacji wszczynasz alarm :|

Nie wszczynam żadnego alarmu. Mówię tylko jaka jest u mnie sytuacja i jestem ciekawy czy inni mają to samo.
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 15 Wrz 2016 15:49 

Loty: 144
Kilometry: 403 858
Dziś kupione o 13 przez flipo WAW-NYC-PRG na luty, potwierdzenie wraz z e-tixem na mail od razu, CMT oraz AB wszędzie widoczna rezerwacja i potwierdzona.
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 15 Wrz 2016 17:57 

Abian napisał(a):
Aga_podrozniczka napisał(a):

Kupione dzisiaj przez esky.pl na czerwiec. E-ticketu jeszcze nie mam, tylko numer rezerwacji. Jak anulują też nie będę płakać, chociaż fajnie by było znowu tam polecieć :)

Ok. Doszedł eticket i rezerwacje wróciły do systemu :) Na bilecie jest inny numer niż na potwierdzeniu i pewnie dlatego wcześniej wszystko mi zniknęło.

Pozdrawiam wszystkich :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#53 PostWysłany: 26 Paź 2016 16:02 
Awatar użytkownika

niebieski
mega78 napisał(a):
musisz zadzwonic do Airbelin i powolac sie na status wtedy przez telefon mozesz wybrac miejsce, online nie mozna tego zrobic

Dzwonilam dzisiaj do AirBerlin, pomijam to, ze nie ma numeru w UK, w Polsce ekstra platny, wiec zadzwonilam na niemiecki miedzynarodowy. One World Emerald za darmo moze wybrac tylko miejsca Standardowe kategorii B, czyli de facto tylko te w srodku samolotu, gdzie sa 4 sztuki obok siebie. Oplata za miejsca podnosi cene na tyle, ze juz nie jest to zadna okazja, wiec lepiej nie doplacac.

#54 PostWysłany: 23 Lis 2016 16:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Wrocilam z NYC na tym tanim bilecie i na pewno nie planuje kupowac biletow na AirBerlin ponownie. Samolot w obie strony spozniony, DUS-JFK niby nie byl spozniony, ale boarding przesuneli o 20 minut, a potem trwalo to bardzo dlugo, potem stalismy na plycie bez podania powodu, potem powiedzieli, ze musza zmienic routing i zajmie to kolejne 50 minut. Lacznie 2h opoznienia na JFK. Z powrotem JFK-TXL podobnie, najpierw w aplikacji pokazywalo sie 45 minut opoznienia, a potem 1h 10 minut. Samolot odlecial z opoznieniem z Berlina. Sprawdzilam historie i widze, ze opoznienia sa bardzo czesto na obu trasach.

Miejsca w samolocie bardzo malo, a przesiadka na TXL to porazka. Spoznienie na przylocie 1.5h, pol godziny wysiadka i trzymanie w autobusie na plycie, kolejka do kontroli paszportowej, kolejka do kontroli na lot przesiadkowy. Z 3h 40 minut przesiadki mialam 10 minut na sniadanie w saloniku, a reszta zostala zjedzona przez opoznienie, czekanie wszedzie po drodze, chodzenie miedzy terminali, stanie w kolejce do kontroli, zeby odleciec do Londynu.

Moze bylo tanio, ale to nie dla mnie. Wole leciec przez Dublin, Amsterdam czy Jersey.
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 54 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: YKS oraz 5 gości