Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1169 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 59  Następna
Autor Wiadomość
#621 PostWysłany: 01 Wrz 2016 10:34 
Site Admin
Awatar użytkownika

Jak i tak przepadnie, to rozdaj na forum, ja się chętnie ustawię w kolejce :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
Zderzaq lubi ten post.

Okazja❗ Czarterowe loty do Dubaju od 899 PLN 😮 Tajlandia, Sri Lanka, Afryka od 1799 PLN ✈️🧳 Okazja❗ Czarterowe loty do Dubaju od 899 PLN 😮 Tajlandia, Sri Lanka, Afryka od 1799 PLN ✈️🧳
Ferie na oceanie 🛳️⚓ Rejs przez Maderę i Kanary za 1690 PLN🔥 + Loty z Polski za 888 PLN ✈️🧳 Ferie na oceanie 🛳️⚓ Rejs przez Maderę i Kanary za 1690 PLN🔥 + Loty z Polski za 888 PLN ✈️🧳
#622 PostWysłany: 01 Wrz 2016 10:42 
Awatar użytkownika

Loty: 78
Kilometry: 90 328
Anonymous napisał(a):
Mając tak bogatą siatkę lotów wizz napisać coś takiego, zwłaszcza, że można rezerwować do marca a może lada chwila jeszcze dłużej.....
Nie rozumiem, ale twoje pkt wizz

Rozumiem, ale że już prawie nie mam urlopu w tym roku to chyba zostaje mi jakiś "długi" weekend ... muszę się przyjrzeć ich lotom w listopadzie (bo wtedy jakiś dłuższy weekend jest chyba).
 Profil Relacje PM off  

#623 PostWysłany: 01 Wrz 2016 10:49 

W okresie ważności pkt musisz tylko dokonać rezerwacji z wykorzystaniem posiadanych pkt wizz np. na marzec przyszłego roku (nowy urlop)
Szkoda pkt, by mieć w pkt wizz 500 zł trzeba dokonać zakupów za 25000 zł!
 PM off  

#624 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:06 

Loty: 142
Kilometry: 220 645
niebieski
Skoro Ci mają przepaść punkty to możesz zrobić komuś rezerwację - jeśli nie będziesz korzystał z cen WDC to nawet nie musisz być na rezerwacji, a punkty wykorzystasz.

Lepiej komuś pomóc/zrobić prezent/spieniężyć część punktów niż bezpowrotnie stracić na rzecz Wizzaira.

#625 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:11 

kow napisał(a):
jeśli nie będziesz korzystał z cen WDC to nawet nie musisz być na rezerwacji, a punkty wykorzystasz.

Jak z wykorzystaniem pkt wizz wł. musi być zalogowany na swoim koncie mywizz i być na rezerwacji
Innej opcji NIE MA
 PM off
kow uważa post za pomocny.

#626 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:13 

Hej. Niestety nie mogę dokupić pierwszeństwa wejścia złotówkami zgromadzonymi na koncie Wizz (pojawia się błąd).
Czy po zmianie strony na nowej są jakieś problemy? Pomożecie? Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

#627 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:13 

srebrny
Grzes830324 napisał(a):
nie, ja lecę w innym terminie, a dziewczyna z koleżanką w innym w odwiedziny do mnie - na rezerwacji "nagrodzonej" są jej dane i tej kumpeli

Dla pewności może warto się z nimi skontaktować celem wyjaśnienia tego,ale całkiem prawdopodobne,że działa to jak wykorzystywanie zgromadzonych na koncie pkt. nie da się jak właściciel konta nie jest na rezerwacji.Tylko dziwne,że sami nie zauważyli,iż na tej nagrodzonej rezerwacji nie ma posiadacza konta.
 Profil Relacje PM off
Grzes830324 lubi ten post.
Grzes830324 uważa post za pomocny.

#628 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:15 

Bruno napisał(a):
Hej. Niestety nie mogę dokupić pierwszeństwa wejścia złotówkami zgromadzonymi na koncie Wizz (pojawia się błąd).
Czy po zmianie strony na nowej są jakieś problemy? Pomożecie? Dzięki!

korzystaj ze starej strony
https://book.wizzair.com/pl-PL/FlightSearch

musi się udać jeśli jesteś zalogowany na koncie mywizz i pkt wizz posiadasz
 PM off  

#629 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:16 
Site Admin
Awatar użytkownika

@Bruno Jasne, podaj numer i nazwisko do swojej rezerwacji oraz dane do Twojego konta myWizz :D

A tak serio, sprawdź sam, adres nowej strony to wizzair.com, adres starej to book.wizzair.com, gdzieś powinno się dać. Jak się nie da, to spróuj ponownie później (może mają jakiś wewnętrzny błąd)
 Profil Relacje PM off  

#630 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:19 

srebrny
Bruno napisał(a):
Hej.
Czy po zmianie strony na nowej są jakieś problemy?

Zaloguj się na starej wersji bo ta nowa póki co szwankuje i nie jest to chwilowy błąd. Na dole nowej strony masz opcje przełączenia na starą ;)
 Profil Relacje PM off  

#631 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:26 

@michzak oczywiście na starej zadziałało. Dzięki.
Na nowej był jakiś błąd "null coś tam". Mają jakiś problem bo płatność nie może wynosić zero, po potwierdzeniu nie przechodziło

Już myślałem, ze może coś się zmieniło i nie można dokupować usługi za złotówki z konta... Co by było lekko dziwne.
 Profil Relacje PM off  

#632 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:27 
Site Admin
Awatar użytkownika

widać jak strona jest niedorobiona, skoro na 90% wywaliło w takim miejscu nullPointerException :P
 Profil Relacje PM off  

#633 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:35 

Loty: 141
Kilometry: 295 347
niebieski
miriam napisał(a):
Grzes830324 napisał(a):
nie, ja lecę w innym terminie, a dziewczyna z koleżanką w innym w odwiedziny do mnie - na rezerwacji "nagrodzonej" są jej dane i tej kumpeli

Dla pewności może warto się z nimi skontaktować celem wyjaśnienia tego,ale całkiem prawdopodobne,że działa to jak wykorzystywanie zgromadzonych na koncie pkt. nie da się jak właściciel konta nie jest na rezerwacji.Tylko dziwne,że sami nie zauważyli,iż na tej nagrodzonej rezerwacji nie ma posiadacza konta.

Miriam dziękuję, poradziłem sobie z tym, zauwazylem ze podczas proby logowania w adresie przegladarki pojawialo sie nazwisko dziewczyny po numerze rezerwacji, skopiowalem adres - zmienilem nazwisko w adresie - odswiez i od razu zaktualizowalo mi WDC na rok. :D Swoją drogą dostal to ktos oprocz mnie za free ? To jakas normalna praktyka, czy taki ekstra bonus :P?
miriam lubi ten post.

#634 PostWysłany: 01 Wrz 2016 11:51 

srebrny
Chyba dużo u nich rezerwujesz ;) Podobno się czasami zdarza :P
 Profil Relacje PM off  

#635 PostWysłany: 01 Wrz 2016 13:28 

Loty: 142
Kilometry: 220 645
niebieski
Anonymous napisał(a):
kow napisał(a):
jeśli nie będziesz korzystał z cen WDC to nawet nie musisz być na rezerwacji, a punkty wykorzystasz.

Jak z wykorzystaniem pkt wizz wł. musi być zalogowany na swoim koncie mywizz i być na rezerwacji
Innej opcji NIE MA

O widzisz, tego nie wiedziałem. Dzięki za wyjaśnienie. Sprawdzałem, czy da się ze swojego konta kupić komuś bilety bez WDC, ale nie sprawdziłem dokładnie metod płatności. Kupowałem znajomej kiedyś bilet, ale nie miałem punktów więc i tak płaciłem kartą. Mea culpa:)

#636 PostWysłany: 01 Wrz 2016 21:14 

@ Zderzaq
Czyli prawie 500 "złotówek" wizz mi wygaśnie we wrześniu .... Coż, trudno.
Dzięki za odpowiedź.

Można też zrobić rezerwacje w taryfie PLUS, gdzie masz możliwość zmiany lotu.
Jak sprecyzujesz plan urlopu to przesuniesz lot.

Ze strony Wizz-a:
Istnieje możliwość zmiany daty lotu, godziny i trasy. Aby to zrobić, musisz uiścić opłatę, a także pokryć ewentualną różnicę w cenie biletów.

#637 PostWysłany: 02 Wrz 2016 23:16 
Awatar użytkownika

Loty: 78
Kilometry: 90 328
Kasim napisał(a):
@ Zderzaq
Czyli prawie 500 "złotówek" wizz mi wygaśnie we wrześniu .... Coż, trudno.
Dzięki za odpowiedź.

Można też zrobić rezerwacje w taryfie PLUS, gdzie masz możliwość zmiany lotu.
Jak sprecyzujesz plan urlopu to przesuniesz lot.

Ze strony Wizz-a:
Istnieje możliwość zmiany daty lotu, godziny i trasy. Aby to zrobić, musisz uiścić opłatę, a także pokryć ewentualną różnicę w cenie biletów.

Dzięki za info, muszę sprawdzić dokładnie ile mi tych "złotówek" wygasa niedługo i coś wymyślę (zawsze też mogę komuś z forum kupić bilety ;)).
 Profil Relacje PM off  

#638 PostWysłany: 03 Wrz 2016 17:48 
Awatar użytkownika

Hej. Przeszukałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na takie pytanie: czy na jednej rezerwacji (dla kilku osób) można wybrać różne "klasy" biletów. Przykładowo leci 6 osób, dla 4 z nich tańszy bilet w wersji "basic", dla 2 pozostałych w wersji "plus".
Sprawdziłem że podczas "zakładania" rezerwacji wizzair nie ma takiej mozliwości, ale na wszelki chciałbym się upewnić :)
A może istnieje opcja zmiany "klasy" biletów (tylko dla tych 2 osób) już po dokonaniu rezerwacji? Za dopłatą różnicy od ceny bazowej oczywista.
Z góry piękne dzięki za odpowiedź.
 Profil Relacje PM off  

#639 PostWysłany: 04 Wrz 2016 00:08 

srebrny
@holenderr Internetowo na pewno ani jedna ani druga opcja nie jest do samodzielnego zrealizowania ale kto wie czy ta druga opcja nie byłaby możliwa do załatwienia przez ich infolinię .Popytaj o to.

Ostatnio edytowany przez miriam, 04 Wrz 2016 00:37, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
holenderr uważa post za pomocny.

#640 PostWysłany: 04 Wrz 2016 00:18 

miriam napisał(a):
polecam najpierw kontakt przez ich chat, jest za free i można pisać po polsku.

Wizzair i czat mówisz .....

Nie da się rozdzielić, osoby w ramach rezerwacji mają pewne uwarunkowania tj. jedna taryfa wszystkich osób, pierwszeństwo dla wszystkich z rezerwacji itd
 PM off
holenderr uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1169 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 59  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości