Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
#441 PostWysłany: 30 Sie 2016 21:11 

niebieski
Anonymous napisał(a):
Anonymous napisał(a):
Na Gran Derbi w Barcelonie najtańsze na stronie klubu od ok. 100 euro
Na ostatnie z tego co pisano w tym temacie nie było w ogóle otwartej sprzedaży, na przedostatnie rozgrywane w niedzielę dzień przed w sobotę wrzucili raz coś ok. 3000 biletów

Dzisiaj nieoficjalnie podali, że na 99,9% grudniowe Gran Derbi w Barcelonie odbędą się w sobotę 3 grudnia, godzina jeszcze otwarta na teraz skłaniają się ku 16:00 (nie mają wyjścia, bo po meczu we wtorek Barca gra mecz LM)
Na teraz da się z przesiadkami do 200 zł RT kupić bilety lotnicze z przesiadkami z Pl do Barcelony, CZARNO jednak widzę kupno biletu/ów na sam mecz

Mozesz napisac jakie polaczenie masz na mysli w tej cenie?
 Profil Relacje PM off  

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
#442 PostWysłany: 30 Sie 2016 21:17 

najlepiej na wyszukiwarce azair

Załączniki:
azair.PNG
azair.PNG [ 15.17 KiB | Obejrzany 2430 razy ]
azair 2.PNG
azair 2.PNG [ 7.17 KiB | Obejrzany 2430 razy ]
azair 3.PNG
azair 3.PNG [ 48.57 KiB | Obejrzany 2430 razy ]
 PM off
Justin Credible lubi ten post.

#443 PostWysłany: 02 Wrz 2016 12:04 

Loty: 5
Kilometry: 8 331
Anonymous napisał(a):
Kupić, bardzo dobra cena jak na mecz Barcy (potem sobie zejdziesz na niższe sektory, gdyż kompletu nie będzie, a stadion przestarzały i siedzisz w chmurach z widocznością taką sobie)

@gorny77
Czy możesz mi powiedzieć, czy jest opcja zejścia z najwyższego sektora na długiej, na niższe poziomy?
http://prnt.sc/cd8rsl
I to samo pytanie do sektorów za bramką.

Dzięki :)
 Profil Relacje PM off  

#444 PostWysłany: 02 Wrz 2016 12:23 

to jest stary Stadion (jak dla mnie do szybkiego zburzenia :) , ale jestem nieobiektywny jako fan Realu)

w ramach twojego wejścia możesz wejść na dowolny sektor, w tym na te niższe o ile ktoś nie przyjdzie z tego miejsca (ja miałem po środku na 3/4 wysokości, spokojnie mogłem zejśc z tego co pamiętam na sektory w 1/3)
Byłem raz i starczy (na Espanyolu lepsza atmosfera i stadion kameralny, byłem w tygodniu z 2 meczami ligowymi sobota-wtorek)
 PM off  

#445 PostWysłany: 05 Paź 2016 22:35 

Hej, Kupiłem 2 tyg temu 2 bilety na mecz Barcy z Granadą na Camp Nou i włąsnie zorientowałem się - że organizator przesunął termin z niedzieli 30X na 29X, a ja już mam kupione bilety z Modlina na sobotę po meczu. Wprawdzie jak kupowałem to było zastrzeżenie, że termin do potwierdzenia, ale myślałem, że to tylko standardowy zapis i przecież u nas nie przekłada się meczów, a już na pewno nie na 4 tyg przed. Czy to typowa praktyka? czy może ktoś byłby zainteresowany po promocyjnej cenie 2 bilety koło siebie albo czy jest wg was szansa na refundację od organizatora?
 Profil Relacje PM off
Solek93 uważa post za pomocny.

#446 PostWysłany: 05 Paź 2016 23:45 
Moderator forum

To nierzadka praktyka -
Klub (więcej niż) raczej nie zrefunduje
Nie wiem czy będzie dla Was pocieszeniem ze kiedyś przeniesiono el clasico z soboty na poniedzialek...
Może zmiencie termin lotu ?

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#447 PostWysłany: 06 Paź 2016 00:10 

To co opisałeś jest normą w LaLiga. Dokładny termin meczu jest podawany dopiero na 3-4 tygodnie przed meczem i dopiero wtedy najlepiej rezerwować taki wyjazd. Domyślnie wszystkie mecze w LaLiga są ustawiane na niedzielę, a prawdziwy terminarz jest ustalany właśnie na 3-4 tygodnie przed danym meczem.

Czasami można domyśleć się kiedy będzie dany mecz, ale to już trzeba być obeznanym w temacie. Akurat ten mecz wiedziałem od początku września, że będzie w sobotę, ponieważ już we wtorek 1 listopada Barca gra w Lidze Mistrzów, więc ze względu na odpoczynek mecz ligowy z Granadą musi odbyć się w sobotę ;) Takie dedukowanie to już kwestia doświadczenia w wyjazdach na Camp Nou.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#448 PostWysłany: 06 Paź 2016 00:23 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Tak jak napisał przedmówca - mecz wcale nie został przesunięty tylko dokładny termin i godzina meczu zostały dopiero ustalone. Ma to miejsce najczęściej ok. 4 tygodnie przed WEEKENDEM, w którym mecz ma zostać rozegrany i jest to powszechna praktyka większości lig piłkarskich. Domyślnie w terminarzach na cały sezon podana jest dla wszystkich meczów jedna i ta sama data, która ulega aktualizacji po opublikowaniu dokładnego terminarza danej kolejki.

BTW wystarczyło użyć samemu odrobiny rozumu by samemu ustalić, że ten mecz może zostać rozegrany tylko w sobotę lub piątek (jeden mecz każdej kolejki grany jest w piątek) ponieważ już we wtorek 1 listopada Barcelona gra mecz w Lidze Mistrzów więc nie mogła ligi grać w niedzielę (regulaminowo muszą być minimum 2 pełne dni przerwy między meczami).

edyta: Widzę, że przedmówca w drugim akapicie już napisał praktycznie to samo ;)

Reasumując to Twój błąd i niedopatrzenie @‌emesq‌, a nie żadna zmiana terminu meczu.
 Profil Relacje PM off  

#449 PostWysłany: 06 Paź 2016 08:17 

Hmm dzieki za info -nie jestem fanem pilki i nie wpadlem na to, ze takie zasadzki czychaja wiec ślezdztwa przed zakupem na oficjalnej stronie nie robilem. Syn gra w pilke i to mia byc prezent dla niego. a teraz wqrw tylko.
Gdzie moznaby te bielety jakos spieniezyc pls?

-- 06 Paź 2016 08:17 --

Hmm dzieki za info -nie jestem fanem pilki i nie wpadlem na to, ze takie zasadzki czychaja wiec ślezdztwa przed zakupem na oficjalnej stronie nie robilem. Syn gra w pilke i to mia byc prezent dla niego. a teraz wqrw tylko.
Gdzie moznaby te bielety jakos spieniezyc pls?
 Profil Relacje PM off  

#450 PostWysłany: 06 Paź 2016 09:01 

Klep bilety z Berlina na czwartek (przylot w piątek) póki są tanie (16.99euro) i leć z młodym.

Też zaliczyłem taką skuchę jak ty jak pierwszy raz leciałem do Madrytu :lol:
 Profil Relacje PM off  

#451 PostWysłany: 06 Paź 2016 09:50 

Loty: 741
Kilometry: 1 291 590
srebrny
Idąc tym tokiem myślenia rozumiem,że nie powinno być przesunięcia meczu z 18.12 Barçy z Espanyolem? LM już ma przerwę wtedy. Jak sądzicie?

#452 PostWysłany: 06 Paź 2016 10:15 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
Ale to nie jest żadne przesunięcie - masz wszystko napisane wyżej. Termin nie jest wyznaczony. Może być sobota, może być niedziela. Ewentualnie poniedziałek :)

#453 PostWysłany: 06 Paź 2016 13:57 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 514 435
niebieski
W nowym sezonie La Liga może to być nawet piątek, choć w pierwszych meczach sezonu można zauważyć, że dwie największe drużyny nie dostają meczów ani w piątek, ani w poniedziałek.

#454 PostWysłany: 06 Paź 2016 14:02 

Dokładnie (choć zdarzają się wyjątki, z tego co pamiętam był piątkowy mecz Realu przed wyjazdem na Klubowe MŚ), co najwyżej ze względu na Azję czasami zagrają w niedzielę o 12 (np. Niedziela, 6 listopada 12:00 Real Madryt – CD Leganés)
Dokładny terminarz danej kolejki La Liga podają ok. miesiąc wcześniej, a i wtedy coś jeszcze mogą zmienić (terminarz 10 kolejki j/w podali 26.09.2016r.)
 PM off  

#455 PostWysłany: 06 Paź 2016 14:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Co do samego El Clasico. Jeśli ktoś naprawdę chce obejrzeć je na Camp Nou to bilety musi kupić jeśli na stronie pojawią się zwroty od socios (ew. jeśli dojdzie do otwartej sprzedaży).
Jeśli ktoś nie ma ciśnienia, żeby je obejrzeć na Camp Nou to radzę wstrzymać się na mecz rewanżowy. Do Madrytu również są dobre połączenia od nas, a bilet na sam mecz można kupić dużo łatwiej.

#456 PostWysłany: 12 Paź 2016 13:56 

Dla tych co wybierają się do Barcelony na El Clasico i zamierzają polecieć tam dopiero w sobotę 3.12 dzisiaj przeczytałem takie info:

Kod:
W programie El Larguero prezes La Ligi, Javier Tebas, zapowiedział, że pierwsze spotkanie Realu Madryt z Barceloną w tym sezonie zostanie rozegrane w Barcelonie w sobotę 3 grudnia o godzinie 16:15.
 PM off  

#457 PostWysłany: 14 Paź 2016 12:29 

czec, przymierzam sie w tym tygodniu do zakupu biletó na real - atletico w kwietniu poprzez stronke vivagogo.
Moje pytania:
- bezpiecznie jest kupowac przez vigogo na prawie pol roku przed wydarzeniem?
- kiedy, gdzie i jak odbiera sie bilety? Czy tylko te wysłane przez Viagogo na email są wystarczajace?
- co musze wiedzieć na temat wejscia w dniu meczu na Santiago Bernabeu? nie bedzie problemu z wejsciem, kiedy dwa bilety będą kupione na jedno nazwisko?
- czy istnieje mozliwosc, ze mecz sie przesunie (nie mówie o standardowych sutuacjach z dnia na dzien) tylko o przesunieciu większym niż kilka dni.
 Profil Relacje PM off  

#458 PostWysłany: 14 Paź 2016 20:03 

Witam.
Osobiście nie polecam serwisu VIAGOGO jako sposobu do kupna biletu

Po pierwsze cena biletów w ogłoszeniu jest niższa niż w rzeczywistości trzeba bedzie zapłacić. (zapłaciłem za bilety na których była cena 111 zł za 155 zł !!!).

Po drugie zmienili mi miejsce na gorsze ( bardziej oddalone) niż było pierwotnie w zamówieniu.!!!

Po trzecie miała być zniżka za dziecko ( a żadnej zniżki nie było) !!!

Po czwarte bilety gotowe do wydrukawania były gotowe dopiero 4 godz przed meczem!!! (jechałem 250 km bez biletów z niepewnością czy w ogóle wejde na stadion później musiałem kombinować gdzie je mam wydrukować)!!!

Po piąte beznadziejy kontakt z portalem ( brak num telefonu a na maile odpowiedz tylko w obcych językach, brak jezyka polskiego)!!!

Podsumowując: KATASTROFA NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!
 Profil Relacje PM off  

#459 PostWysłany: 25 Paź 2016 14:52 
Awatar użytkownika

niebieski
vire napisał(a):
czec, przymierzam sie w tym tygodniu do zakupu biletó na real - atletico w kwietniu poprzez stronke vivagogo.
Moje pytania:
- bezpiecznie jest kupowac przez vigogo na prawie pol roku przed wydarzeniem?
- kiedy, gdzie i jak odbiera sie bilety? Czy tylko te wysłane przez Viagogo na email są wystarczajace?
- co musze wiedzieć na temat wejscia w dniu meczu na Santiago Bernabeu? nie bedzie problemu z wejsciem, kiedy dwa bilety będą kupione na jedno nazwisko?
- czy istnieje mozliwosc, ze mecz sie przesunie (nie mówie o standardowych sutuacjach z dnia na dzien) tylko o przesunieciu większym niż kilka dni.

Na Twoim miejscu poczekałbym na oficjalną sprzedaż na stronie klubu. Myślę, że po kilku chwilach odświeżania strony bądź od razu po rozpoczęciu sprzedaży będzie możliwość kupna biletu.

#460 PostWysłany: 25 Paź 2016 14:59 

Łatwo nie będzie!
Na ostatnie Derby Madrytu na Santiago Bernabeu podobnie jak na Gran Derbi bilety były online wrzucane losowo jeden-kilka i po chwili wychwytywane, dopiero od czwartku-piątku dało się coś "uchwycić" (zero szans na koło siebie)

Może z carnet madridista było by łatwiej, w końcu 2 dni dłużej na "polowanie"
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości