Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 31 Mar 2016 21:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie no trzymajcie mnie :evil:
może w tym dziale umieścić ostrzeżenie to samo, co lotach z error fare (wiedząc że chodzi o błąd w taryfie, dzwonimy do operatora) zanim kilku gagatków typu @lefebure wydzwaniając, spowoduje że nagle operator zorientuje się, ile osób korzysta z netu za zbyt niską stawkę...
ehh, brak słów :roll:

Ostatnio edytowany przez nick 31 Mar 2016 22:11, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
George23 uważa post za pomocny.

City break w Atenach 🏛️ Odkryj grecką stolicę za 739 PLN 🇬🇷 City break w Atenach 🏛️ Odkryj grecką stolicę za 739 PLN 🇬🇷
Tanie loty Pegasus Airlines ✈️ Kuwejt, Arabia Saudyjska, Oman, Kirgistan i Pakistan od 563 PLN 😍 Tanie loty Pegasus Airlines ✈️ Kuwejt, Arabia Saudyjska, Oman, Kirgistan i Pakistan od 563 PLN 😍
#22 PostWysłany: 31 Mar 2016 21:41 
Awatar użytkownika

nick napisał(a):
Nie no trzymajcie mnie :evil:
może w tym dziale umieścić ostrzeżenie to samo, co lotach z error fare (wiedząc że chodzi o błąd w taryfie, dzwonimy do operatora) zanim kilku gagatków typu @lefebure wydzwaniając, spowoduje że nagle operator zorientuje się, ile osób korzysta z netu za zbyt niską stawkę...
ehh, brak słów :roll:

Co Ty gadasz gościu, jesus, czy wy naprawdę macie po 13 lat ????
Zadałem proste konkretne pytanie, każdy odpowiada dookoła, pisząc wszystko tylko nie odpowiedź.
Zapewniacie, że pakiety internetowe są wydłużane przez uruchomienie usługi Konto ważne rok, nie podając na to żadnego dowodu / dokumentu, w końcu sugerujecie, że jeśli wam nie wierzę to żebym zadzwonił do operatora ... dzwonię, operator mówi że to bzdura, że usługa nie wydłuża ważności pakietu internetowego, a wy dalej swoje.

Chyba przeceniam użytkowników tego forum ... masakra. Ogarnijcie się.
Naprawdę czasem lepiej powstrzymać się od komentarza jak ma się powiedzieć coś głupiego !
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 31 Mar 2016 21:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Zdarta płyta: czy przeczytałeś par. 15 regulaminu promocji "Konto Ważne Rok"?
 Profil Relacje PM off
lefebure uważa post za pomocny.

#24 PostWysłany: 31 Mar 2016 21:52 
Awatar użytkownika

Kara napisał(a):
Zdarta płyta: czy przeczytałeś par. 15 regulaminu promocji "Konto Ważne Rok"?

Tak, jest sprzeczny z tym co usłyszałem od konsultanta na infolinii.
@ Kara, twoja odpowiedź to jedyna na temat, choć dziwę się, że nie wstawiłeś linka do tego regulaminu.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 31 Mar 2016 21:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie "wstawiłeś", bo już dawno zrobił to @gorny77 ... Kliknęłabym kolejne "pomógł" pod Jego postem, gdybym była na Twoim miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 22 Kwi 2016 20:22 

Wie ktoś na jakiej zasadzie są nabijane karty na allegro co mają po 30GB internetu z ważnością rok czasu ?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 22 Kwi 2016 21:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Kody nie są publicznie dostępne, a Ci którzy je znają, zarabiają na sprzedaży tych kart więc nie spodziewaj się odpowiedzi podanej na tacy. Musisz się bardziej postarać :mrgreen:

#28 PostWysłany: 22 Kwi 2016 21:53 
Awatar użytkownika

niebieski
W temacie. Polecam Internet Elastyczny w Play.
http://www.play.pl/oferta/play-internet ... -internet/.

Co prawda to nie prepaid ale abonament polega na tym, że za każde rozpoczęte 10 GB płaci się 10 zł. Umowa na czas określony. Ja się skusiłem pierwszy raz na abonament w życiu.

Minusy? Zawsze jakieś są. Jednorazowa opłata aktywacyjna 19 zł i korzystanie tylko na sieci Play (brak roamingu krajowego). Mimo wszystko jestem zadowolony.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 23 Kwi 2016 16:31 

@up Przy zamówieniu samej karty SIM umowa na czas nieokreślony. Jeżeli bierzemy urządzenie za 1 zł jednorazowo trzeba umowę na 24 msc. Takie uzupełnienie:)

http://scr.hu/0q2lf/dio2i
iwan-82 lubi ten post.

#30 PostWysłany: 24 Kwi 2016 00:15 

Loty: 42
Kilometry: 83 387
tommik napisał(a):
Wie ktoś na jakiej zasadzie są nabijane karty na allegro co mają po 30GB internetu z ważnością rok czasu ?

jesli sa to karty orange:
1. kupujesz starter za 5zl.
2. wlaczasz taryfe Orange Free na karte.
3. doladowujesz przez strone doladowania.orange.pl zgodnie z tabela ponizej
4. wlaczasz Rok waznosci konta, powyzszy bonus przedluza sie o rok, po 3 miesiacach mozesz bezplatnie przedluzac za darmo w nieskonczonosc.

•5 zł = 48,8 MB. Bonus za transfer danych- 152 MB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 250 MB
•10 zł = 97,7 MB. Bonus za transfer danych- 152 MB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 500 MB
•25 zł = 244,1 MB. Bonus za transfer danych- 1,01 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 5 GB
•30 zł = 293,0 MB. Bonus za transfer danych- 1,01 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 5GB
•50 zł = 488,3 MB. Bonus za transfer danych- 2,27 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 12GB
•100 zł = 976,6 MB. Bonus za transfer danych- 6 GB. Dodatkowy bonus za doładowanie w Mój Orange- 30GB

Co do tego ze ceny na allegro sa nizsze niz koszt zakupu startera + doladowanie, zapewne wynika to jakis kombinacji z VATem + wrzucaniem w koszty itp.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 24 Kwi 2016 08:47 

Jeśli chodzi o Orange to się wszystko zgadza z tym starterem i doładowaniami, bo mam kartę Orange i robię podobnie, bardziej interesuje mnie jak to działa w Plusie.

iwan-82 napisał(a):
W temacie. Polecam Internet Elastyczny w Play.
http://www.play.pl/oferta/play-internet ... -internet/.

Co prawda to nie prepaid ale abonament polega na tym, że za każde rozpoczęte 10 GB płaci się 10 zł. Umowa na czas określony. Ja się skusiłem pierwszy raz na abonament w życiu.

Minusy? Zawsze jakieś są. Jednorazowa opłata aktywacyjna 19 zł i korzystanie tylko na sieci Play (brak roamingu krajowego). Mimo wszystko jestem zadowolony.

Ta oferta bardzo fajna i gdyby to było w Plusie już bym brał, niestety działa to tylko na nadajnikach Playa a tych jak wiadomo jak na lekarstwo jak na razie.
 Profil Relacje PM off
Biko uważa post za pomocny.

#32 PostWysłany: 29 Kwi 2016 13:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Daję tutaj bo temat o internecie mobilnym.

Orange rozdaje abonentom pre-paid 1 Gb danych internetu na majówkę :D Pakiet będzie ważny przez 3 dni od aktywacji, której możemy dokonać w dniach 28 kwietnia - 3 maja.

Aby aktywować pakiet należy wysłać bezpłatnego SMSa o treści INTERNET na numer 80104.

Regulamin: http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary ... 044666.pdf.

Sprawdziłem, działa 8-)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
sliwa122 uważa post za pomocny.

#33 PostWysłany: 20 Cze 2016 14:23 
Awatar użytkownika

Loty: 57
Kilometry: 82 371
Wraca pakiet 6 GB za 6 zł.

Pakiet dostępy jest dla osób korzystających z taryf Orange Yes, Orange One, Orange POP, Nowe Orange Go, Orange Free na kartę, Orange SMART, w ofercie Orange na kartę oraz abonentów ofert Zetafon i Minutofon.
Jego ważność to 30 dni, a aktywacji można dokonać przez całe wakacje - od 20 czerwca do 31 sierpnia.

Pakiet uruchomić można SMS-em o treści AKT6 wysłanym na numer 260 lub szybkim kodem *110*77#. Włączenie usługi następuje w ciągu 24 godzin i jest potwierdzane SMS-em.
W każdej chwili można sprawdzić stan pakietu – SMS „Stan 6” pod numer 260 lub kodem *110*77*1#.

Regulamin: http://www.telepolis.pl/grafika/newsy/2 ... e-6-gb.pdf
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość