Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 488 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 03 Kwi 2016 11:43 

srebrny
becek napisał(a):
no właśnie problem w tym ze nie każda :roll:

a ktora nacja takich przypadkow nie ma ?
 Profil Relacje PM off  

Rajskie Seszele na wyciągnięcie ręki 🏝️🇸🇨 Loty i 7 noclegów za 5829 PLN 😎 Rajskie Seszele na wyciągnięcie ręki 🏝️🇸🇨 Loty i 7 noclegów za 5829 PLN 😎
All inclusive na Teneryfie 🏝️☀️ 4* hotel z widokiem na morze za 2730 PLN All inclusive na Teneryfie 🏝️☀️ 4* hotel z widokiem na morze za 2730 PLN
#462 PostWysłany: 03 Kwi 2016 11:46 
Awatar użytkownika

Loty: 368
Kilometry: 643 015
HON fly4free
Higflyer napisał(a):
igore napisał(a):
A ja się zastanawiam, jak zaprezentujemy naszą nację w najbliższy weekend we Lwowie :D

Wszystko będzie dobrze, bo administratorzy i moderatorzy nie będą pić alkoholu tylko czuwać nad właściwym przebiegiem imprezy.

Rozumiem, że bedą też ostrzeżenia a niepoprawne wypowiedzi wylądują w "koszu". Pewnie zostanie też stworzony system reputacji, w którym najwyżej punktowane będzie zapewne "pomógł". ;)
 Profil Relacje PM off  

#463 PostWysłany: 03 Kwi 2016 13:08 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
igore napisał(a):
A ja się zastanawiam, jak zaprezentujemy naszą nację w najbliższy weekend we Lwowie :D
Już wyobrażam sobie te artykuły w SE i tym podobnych:

Zorganizowana grupa Polaków z dożywotnim zakazem PKP

Policja zakończyła przesłuchania, ale jak zapewnia dalej pracuje nad sprawą. Śledczy przyznali, że nie mieli mocnych dowodów pozwalających na postawienie zarzutów konkretnym osobom. Zatrzymani zostali wypuszczeni.

Podczas piątkowej nocy, w jednym z wagonów pociągu relacji Kraków - Przemyśl, w którym doszło do incydentu, panował półmrok, natomiast okolica i pociąg nie były monitorowane. Jak twierdzą prokuratorzy, współpasażerowie, w obawie przed zastraszeniem, nie chcieli współpracować z policją. Pociąg został dokładnie zbadany przez policyjnych techników. Pobrano odciski palców, zabezpieczono także liczne pozostawione ślady.

- Zwracali się do siebie pseudonimami, co tylko potwierdziło moje obawy. Wspominali też o masakrze w Krakowie, w jednym z popularnych pubów. - Mogli mieć przy sobie jakieś nielegalne substancje, ponieważ pytali siebie o jakiś suszek. Widziałam, jak dwie osoby z tej grupy nagle straciły przytomność. Nikt tak normalnie by się nie zachowywał i do czegoś takiego nie doprowadził. - To, co mówili przechodziło ludzkie pojęcie. Czułam niepokój słysząc o Zeusie, który tydzień wcześniej we Lwowie wszystko załatwił. - wyjawili rozedrganym głosem świadkowie, jednocześnie prosząc o anonimowość.
- Trudno nam jest oszacować wielkość strat, ale sądzę, że nie przekroczą one 10 tysięcy złotych - powiedział dyrektor podkarpackiego oddziału spółki PKP Intercity S.A.

Trwają czynności wyjaśniające. Z aktualnych ustaleń wynika, że prawdopodobnie nad ranem chciano przedostać się w kierunku Ukrainy. Do tej licznej grupy, składającej się z osób zamieszkałych w różnych częściach Polski, miała dołączyć także jedna Japonka.

Zobacz więcej na temat: Kraków policja przestępczość pseudokibice
 Profil Relacje PM off
23 ludzi lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

#464 PostWysłany: 03 Kwi 2016 16:01 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
becek napisał(a):

a która nie ma?

#465 PostWysłany: 03 Kwi 2016 16:23 
Awatar użytkownika

niebieski
@ane.wald straszny z Ciebie pesymista. ;-) Poza tym wydaje mi się, że ktoś wybierał się do Lwowa własnym transportem. Teoretycznie nadal więc jest szansa na jakieś nagłówki (np. "Polscy podróżnicy przywieźli książki do nauki jęz. angielskiego dla polsko-, ukraińsko- i rosyjskojęzycznych dzieci" - wiem, za długi, ale pomarzyć chyba sobie mogę? :-) ).
 Profil Relacje PM off  

#466 PostWysłany: 03 Kwi 2016 16:54 

Loty: 116
Kilometry: 157 931
niebieski
namteH napisał(a):
becek napisał(a):

a która nie ma?

Ja też chcę posiąść tą tajemną ukrywaną wiedzę, o którą to wybraną nację chodzi? Mam dostęp do twierdzy szyfrów, ale tam o tym nie pisz,a kurcze...no jaka to nacja ta wybrana?
 Profil Relacje PM off  

#467 PostWysłany: 04 Kwi 2016 09:45 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
- albo jakieś plemiona z buszu,
- albo jakieś grupki Eskimosów, choć i tam ponoć problemy alkoholowe zawitały.
no może jeszcze jacyś mnisi buddyjscy, z Tybetu.

Ostatnio edytowany przez Roku, 05 Kwi 2016 01:20, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#468 PostWysłany: 04 Kwi 2016 13:58 

Zbanowany
krystoferson112 napisał(a):
namteH napisał(a):
becek napisał(a):

a która nie ma?

Ja też chcę posiąść tą tajemną ukrywaną wiedzę, o którą to wybraną nację chodzi? Mam dostęp do twierdzy szyfrów, ale tam o tym nie pisz,a kurcze...no jaka to Nacja ta Wybrana?

Odpowiedziałeś sobie sam ;)

Nacja Wybrana
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 04 Kwi 2016 16:13 
Awatar użytkownika

niebieski
@namteH jesteś pewien, że mnisi (buddyjscy) to nacja? Czy to jakieś luźne skojarzenia per analogiam? ;-)

Wracając do wizerunku - od piątku Polska porównywana jest do np. Rumunii z epoki Ceausescu albo Salwadoru. Ciekawa jestem, czy w najgorszym razie Polki będą mogły zostać w innym kraju uchodźcami. Bo jak czytam definicje prawne, wychodzi mi, że tak. :-)
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 04 Kwi 2016 17:12 

niebieski
ktoś Ci chyba za to płaci, za pisanie tych prowokacyjnych tekstów, nie wierzę, że było nie było yntelygenta osoba jest w stanie obsrywać za każdym razem bezinteresownie swój kraj i swoich rodziców. Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#471 PostWysłany: 04 Kwi 2016 17:21 

Loty: 958
Kilometry: 1 494 682
niebieski
Kara napisał(a):
od piątku Polska porównywana jest do np. Rumunii z epoki Ceausescu albo Salwadoru.

Kto porównuje?
 Profil Relacje PM off  

#472 PostWysłany: 04 Kwi 2016 17:22 

Pop, poppop, poppopopop...Dobry wyszedł! :D
 PM off
namteH lubi ten post.

#473 PostWysłany: 04 Kwi 2016 17:53 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Gadu-777 napisał(a):
...
Jakos dziwnym trafem zakaz lotow europejskich dostaje duzo obywateli polskich, czego nie mozna powiedziec o innych europejczykach. ...

masz statystyki czy bazujesz na tym wątku?

-- 04 Kwi 2016 17:54 --

Gadu-777 napisał(a):
...chcialbym aby te 4 lata rzadzono z poszanowaniem prawa obywateli (konstytucji) ...

jak poprzednia władza robiła najazd na redakcję to wolność miała się w porządku?
Okowita lubi ten post.

#474 PostWysłany: 04 Kwi 2016 18:02 

niebieski
Dobra proponuje koniec! Nic tak nie dzieli nas jak polityka, w tym kraju ciężko o zrównoważony nurt polityczny i tyle, jedni walą w kant z lewej drudzy z prawej, a czarni z góry ;)
 Profil Relacje PM off  

#475 PostWysłany: 04 Kwi 2016 18:06 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
..., w tym kraju ciężko o zrównoważony nurt polityczny ...

spoko
zaraz się dowiemy, że istnieją nacje mające zrównoważone nurty polityczne... :lol:
Okowita lubi ten post.

#476 PostWysłany: 04 Kwi 2016 18:21 

Myślę, że niektórym ślina cieknie dopiero teraz. A powracając do komentarzy, nie widziałem żadnego który odnosił się do pijaństwa Polaków. Był chyba jeden dowcip o kradzieży samochodów. Negatywne zarzucały hipokryzję, powołując się na naszą imigrację do Unii. Ale większość można było przedstawić w skrócie jako: GO POLAND! :D
 PM off  

#477 PostWysłany: 04 Kwi 2016 20:09 
Awatar użytkownika

niebieski
ktoś Ci chyba za to płaci, za pisanie tych prowokacyjnych tekstów, nie wierzę, że było nie było yntelygenta osoba jest w stanie obsrywać za każdym razem bezinteresownie swój kraj i swoich rodziców. Pozdrawiam.

Nikt mi nie płaci. Zdobywać wiedzę nauczyła mnie rodzina. Nieczepiania się cudzej - również. Urodziłam się pod reżimem i nie widzi mi się umieranie pod kolejnym.

@DMW wujek Google z siostrą Translate pomogą Ci skonstruować swój własny serwis prasowy w dowolnym języku.

A ja naprawdę się cieszę, że paszport mam jeszcze w szufladzie. I kilka miejsc, w których mogę być uchodźcą. :-)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#478 PostWysłany: 04 Kwi 2016 21:03 
Awatar użytkownika

niebieski
a nieczepiania własnej Ojczyzny Cię nie nauczyli... gwiazdo!

Nauczyli myśleć i uczyć się na doświadczeniach (w tym także innych). Potem już nikt inny nie musiał mi mówić, co mam robić.

A jeśli trudno Ci mnie zrozumieć, to pomyśl np. co by było, gdybym z koleżankami przegłosowała przymusową wazektomię dla mężczyzn o IQ < 140. W końcu wszystkim chyba nam zależy, żeby przyszłość narodu miała jak najlepszy pakiet startowy, a podobno 30-50% inteligencji dziedziczymy w genach. ;-)
 Profil Relacje PM off
Japonka76 lubi ten post.

#479 PostWysłany: 04 Kwi 2016 21:20 

srebrny
namteH napisał(a):
Gadu-777 napisał(a):
...
zJakos dziwnym trafem zakaz lotow europejskich dostaje duzo obywateli polskich, czego nie mozna powiedziec o innych europejczykach. ...

masz statystyki czy bazujesz na tym wątku?

z palucha sobie wyssal :-)

-- 04 Kwi 2016 21:22 --

Gadu-777 napisał(a):
.
Statystyki bazuje na naglowkach Daily Mail.

czekaj czekaj, czy to ten szmatlawiec dla angielskiej klasy robotniczej i bezrobotnych na zasilku
mieszkajacych w bieda osiedlach z tzw. councilu ? :-) :-)
 Profil Relacje PM off
namteH lubi ten post.

#480 PostWysłany: 04 Kwi 2016 21:57 

Kara napisał(a):
A ja naprawdę się cieszę, że paszport mam jeszcze w szufladzie. I kilka miejsc, w których mogę być uchodźcą. :-)

Gdzie Ty będziesz uciekała, przecież w Lesie Kabackim najlepiej biega się z gwizdkiem.
 PM off
namteH lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 488 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 5 gości