Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Mar 2016 23:57 
Awatar użytkownika

platynowy
Chociaz tytul sugeruje jakis dramatyczny zawod milosny, poki co trwam ze swoja stara w korzystnej komitywie :lol:

Serce mnie jednak boli do tej pory w zwiazku z niekupieniem lotu z "promocji" Praga - Kapsztad za tysiaka (Swiss)
Przezywam tez brak zakupu lotow biznesem z Kopenhagi na Azory (700zl) i swojego najbardziej chytrego zakupu Cancun z Warszwy za 260zl (ostatni blad eDreams z tymi lotami do USA za kilka dolcow)

Po co ten temat? A zeby sie zwyczajnie wygadac, ulzyc sobie przez te paskudne mysli, ktore skrecaja kiszki, gdy sobie przypominamy CZEGO NIE UDALO NAM SIE SOBIE KUPIC...

;)

Ostatnio edytowany przez krasnal, 19 Wrz 2016 22:08, edytowano w sumie 1 raz
Pozwalam sobie zmodyfikować tytuł
 Profil Relacje PM off  

Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍 Tydzień all inclusive w słonecznej Albanii 🏖️ 4* hotel przy plaży za 2589 PLN 😍
#2 PostWysłany: 08 Mar 2016 00:18 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Po co rozdrapywać stare rany? :D

Pamiętam PROMOJP którego jako świeżak nie potrafiłem odpowiednio wykorzystać. To chyba najbardziej bolało jak czytałem potem kto za ile i na jak krótko wyskakuje sobie do Japonii...

Na szczęście ostatnio mocno ogranicza mnie ilość dni wolnych, więc jak widzę Hawanę za 700zł, Manilę z Dubaju za 200 i inne takie kwiatki, i nie moge kupić tego, to się cieszę że inni kupili, życzę miłej podróży, a sobie gdzieś z tyłu głowy zapisuję co to znaczy dobra "promocyjna" cena na tym kierunku. Żeby mieć późniejrozeznanie, zwłaszcza w prawdziwych promocjach, a nie błędach. Przez tę dzisiejszą promocję Cebu (i poprzednie) to już wiem że za więcej niż 1200zł na Filipiny to drogo i hańba taką cenę płacić. Za punkt honoru sobie postawię poskładanie tego za rok za ~800zł, w tym większość z punktów Wizz.

Z niewielu takich hitowych promocji i kierunków na razie skorzystałem, więc jak przyjdzie czas na planowanie 2017 to nie będę wybrzydzał tylko wezmę co dają. Amerykę Południową, Sri Lankę, Nową Zelandię czy Kenię. Wszystko mi jedno :)

Myślę że nie ma co płakać za przegapionymi promocjami, jutro będą kolejne.
 Profil Relacje PM off
13 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 08 Mar 2016 00:35 
Awatar użytkownika

platynowy
Racja z tym stoicyzmem - oczywiscie trzeba wierzyc w przyszle zakupy i fantastyczne znaleziska, niestety pewnie jak wiekszosc tutaj jestem ograniczony praca i akurat pewne wyjazdy swietnie pasowaly do urlopu... Zazdroszcze ludziom zdroworozsadkowego podejscia, pragmatyzmu odnosnie zakupow. Ja niestety jestem troche marzycielem i gdy sie pojawia jakas opcja, potrafie nie przespac nocy, bijac sie ze swoim pustym portfelem, ze moze jednak pare zlotych jeszcze sie znajdzie na ten akurat wypad...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Mar 2016 00:42 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
To ja może pocieszę co niektórych.
Do JP dopłaciłem 60€ i nigdzie, nikt nie poleciał, a obecnie zasadzam się do kupna biletów na jakże zacnym kierunku: Bergamo :mrgreen:

#5 PostWysłany: 08 Mar 2016 00:43 
Awatar użytkownika

Loty: 386
Kilometry: 681 222
HON fly4free
zbyhu napisał(a):

Nic dodać,nic ująć. :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Mar 2016 00:45 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
@namteH
Za kogo nas masz, że myślisz że będziemy się cieszyć z cudzego nieszczęścia?

Nieszczęścia sąsiada to jeszcze. Ale współforumowicza? :mrgreen:

e:
igore napisał(a):
zbyhu napisał(a):
Nic dodać,nic ująć. :)

No bo jakby tak spojrzeć to przynajmniej 5 razy do roku pojawia się jakaś bomba. Taka takiego kalibru że naprawdę szkoda nie kupić jak tylko ma się ten urlop i pieniądze. Z tymi często jest problem, no ale powiedzmy że na dwa wyjazdy można sobie w roku pozwolić. Jak zwiedziliśmy już Peru i Indie a teraz znowu promo na ten kierunek to wiadomo że odpuszczamy. Czyli zostaje jeszcze jedna promocja, którą można przegapić i nie płakać za bardzo, bo z kolejnych dwóch lecimy sobie do Meksyku i gdzieś w Mikronezję. Ja to tak widzę.

A wydaje mi się że takich bomb jest zwykle z kilkanaście. Kto ma czas i pięniądze z nich wszystkich skorzystać?
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 08 Mar 2016 11:55 

niebieski
namteH napisał(a):
To ja może pocieszę co niektórych.
Do JP dopłaciłem 60€ i nigdzie, nikt nie poleciał, a obecnie zasadzam się do kupna biletów na jakże zacnym kierunku: Bergamo :mrgreen:

Jak żalic to żalić - kuźwa 40e za bilet? :shock: Nosz w mordę, nie mam kilkunastu powrotów z ITAlii bo akurat wszystkie dobre dea... ceny się pourywały. Jak sie nie wkurzyć?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Mar 2016 12:30 

Mnie boli codziennie jak zaglądam na SG i jakoś żyję :P .
 PM off  

#9 PostWysłany: 08 Mar 2016 12:47 
Awatar użytkownika

niebieski
zbyhu napisał(a):

Pamiętam PROMOJP którego jako świeżak nie potrafiłem odpowiednio wykorzystać. To chyba najbardziej bolało jak czytałem potem kto za ile i na jak krótko wyskakuje sobie do Japonii...

Zarejestrowałam się tego samego dnia, a wciąż w wielu kwestiach czuję się jak świeżak :lol:
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 08 Mar 2016 12:51 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
@invasion dziecko JP :mrgreen:
Juve lubi ten post.

#11 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:03 
Awatar użytkownika

niebieski
Dlatego od dluzszego czasu myślę co zrobic aby nigdy nie ograniczał mnie do niczego urlop i finanse :D :D

jakieś pomysły ?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:07 
Awatar użytkownika

Loty: 625
Kilometry: 828 085
niebieski
poszukaj bogatej (i najlepiej bardzo starej) zony oraz rzuc robote :D

#13 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:07 

Pomysły standardowe i wcale nie odkrywcze: :D

*wygrać w lotto
*odziedziczyć pokaźny spadek
*mieć bogatych rodziców/żonę/męża.
 PM off  

#14 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:08 
Awatar użytkownika

platynowy
Zostan politykiem, jezeli mozesz zaakceptowac takie upokorzenie... :D

A wy serio nie macie chocby jedego zakupu, ktory przeszedl wam kolo nosa i do tej pory czujecie te gorycz? Ludzie, chyba musze isc do lekarza w takim razie...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#15 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:18 
Awatar użytkownika

niebieski
żone już mam i ma ten sam problem co ja :P :D :D

chyba jedyna nadzieja w tym lotto :P
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:19 

Loty: 524
Kilometry: 1 162 601
srebrny
W tym roku boli mnie trochę ten Koror - akurat byłam w Austrii i nie widziałam :( oraz Kapsztad biznesem chyba z Brukseli (ale to i tak chyba anulowali w końcu)
w zeszłym roku skorzystałam z Chile+Peru, Kuby i Kanady z Lotu (powrót do Pragi czy BUD).

Nie wiem czy człowiek z czasem nabiera ogłady, wybrzydza czy można z racji tego że dużo widział, to szuka czegoś innego - niektóre promocje nie robią już na mnie wrażenia, zwłaszcza jeśli nie są z Polski. Jak widzę jakiś kierunek za ok 1000zł, ale doloty i noclegi powodują, że cena ostateczna będzie np. 1600-1700zł, w terminach niezupełnie mi odpowiadających, to wolę zapłacić nawet te 2000zł, ale w terminach jakie mi pasują, z Polski i bez męczących przesiadek. Oczywiście to się tyczy Azji i Ameryki Północnej, bo do reszty jednak trudniej z Polski dolecieć w rozsądnych cenach
6 ludzi lubi ten post.

#17 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:23 

Loty: 78
Kilometry: 201 975
niebieski
dla mnie PROMOJP było wstępem do dalszych podróży :D pamiętam, że cały dzień w pracy wtedy "straciłam" na zakup lotów, z kolejnymi już było "z górki" ;)
jak napisali poprzednicy - żal, kiedy pojawia się okazja na tanie loty a z różnych względów (urlop/kasa...) skorzystać nie można ale zawsze z tyłu głowy jest myśl, że zaraz przecież będzie coś innego ;)
czasem z kolei jak długo nic nie wpada a mam ochotę gdzieś się wyrwać to kupuję jakąś powiedzmy Barcelonę a tu za parę dni wskakuje promo na Chile z wylotem z Madrytu i okazuje się, że tak jak długo nic nie było tak teraz wracamy z Barcelony żeby 5 dni później lecieć do Madrytu bo Chile... :lol:
 Profil Relacje PM off
invasion lubi ten post.

#18 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:32 
Awatar użytkownika

niebieski
namteH napisał(a):
@invasion dziecko JP :mrgreen:

Bynajmniej! jakkolwiek JP nie rozumieć, nic mnie z tym nie łączy

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
namteH lubi ten post.

#19 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:36 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
Też mam kilka niekupionych ofert, których żałuję. Chociażby ostatnio Japonia z TK, o której nie wiedziałem, bo byłem w Brazylii z TK :) Jeśli nie mam konkretnych planów i przegapię jakąś ofertę, dużego żalu nie mam, bo jestem pewien, że prędzej czy później trafi się jakaś "bomba". Ale najbardziej szkoda jest tych ofert świadomie pominiętych, kiedy nie ma po prostu kasy albo czasu na kolejny wyjazd.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 08 Mar 2016 13:45 
Awatar użytkownika

srebrny
maarcin1938 napisał(a):
żone już mam i ma ten sam problem co ja :P :D :D

chyba jedyna nadzieja w tym lotto :P

żonę zawsze można wymienić, co do lotto , to nie sadze

http://www.wykop.pl/link/2961553/postawili-1000-tysiac-zakladow-w-lotto-trafili-3-trojki/

dwa late temu jak bylem w Australii to się pojawiła mega promo do USA...zal,zal,zal

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 6 gości