Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
podejrzanie-niska-cena-za-lot-przeczytaj-zanim-kupisz,11,75621

Widząc że chodzi o błąd NIGDY nie dzwonimy do linii lotniczej/pośrednika. Nie dzwonimy, nie mailujemy, nie chatujemy - słowem nie kontaktujemy się w żaden sposób. Wasz kontakt sprawi że ktoś z pracowników zainteresuje się podejrzanie niską ceną widniejącą na rezerwacji i przyśpieszy naprawienie błędu. Nawet jeśli Wam już udało się kupić bilet - inni też chcą skorzystać z okazji!

Jak znaleźć informacje o swojej rezerwacji
jak-znalezc-informacje-o-swojej-rezerwacji-v0-3,225,76112

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 348 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 23 Lut 2016 15:07 

jandzon napisał(a):
Weekend minął, rezerwacje wszędzie się wyświetlają więc chyba można powoli się cieszyć, prawda?

Ciężko powiedzieć, to krótki okres i być może jeszcze nie zapadły ustalenia czy temat porzucić (uznać błąd) czy próbować odkręcić (anulować bilety).
jandzon napisał(a):
Do wylotu zostały niecałe 2 miesiące więc zacznę powoli bookować hotele (z możliwością anulowania oczywiście).

Oczywiście, hotele z opcją bezpłatnego anulowania możesz rezerwować. Jeśli oceniasz, że bardziej prawdopodobne jest anulowanie rezerwacji - nie wystawiaj się na ryzyko kursowe i dokonaj rezerwacji bez konieczności przedpłat.
 PM off  

Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴 Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴
#142 PostWysłany: 23 Lut 2016 15:08 

Loty: 38
Kilometry: 89 198
A o co chodzi z tym 297? :P
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 23 Lut 2016 15:09 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

pierwsze 3 cyfry e-tixu (elektronicznego biletu)
 Profil Relacje PM off
Anna Kowalik 1 uważa post za pomocny.

#144 PostWysłany: 23 Lut 2016 16:34 
Awatar użytkownika

srebrny
Właśnie Raiff rozliczył mi transkację. Etix 297, więc powinno być ok. Moim zdaniem na pewno jest /50% na pozytywne roztrzygnięcie :)
Aleksandra_Ka lubi ten post.
Aleksandra_Ka uważa post za pomocny.

#145 PostWysłany: 23 Lut 2016 16:50 

u mnie kiedyś LH księgowali w raiffaisen przez 3 tygodnie....
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 23 Lut 2016 16:51 

kamo375 napisał(a):
Właśnie Raiff rozliczył mi transkację.)

po jakim kursie wyszło? miałeś przewalutowanie HK$-EUR-PLN?
 Profil Relacje PM off  

#147 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:02 

maciej.moch napisał(a):
no zaczyna sie na 297 dlatego też jestem dobrej myśli ;)

powiecie o co chodzi z tym 297? nie wiem o co chodzi- czemu bilet tak sie zaczynajacy ma wg was wieksze szanse? wlasciwie co oznacza to 297?
 Profil Relacje PM off  

#148 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:04 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

przeczytaj 4 posty w górę...
 Profil Relacje PM off  

#149 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:04 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Zeus wszystko napisał, nie wiem czemu tak przeżywacie wszystko, jakby kilku dni jeszcze nie można było poczekać.
Nawet nie sprawdzałem czy mam etixy, za tydzień dwa się zacznę tym zajmować.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#150 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:09 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

@ane.wald a dokąd? :)
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:10 

niebieski
Jezioro meduz ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#152 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:13 
Awatar użytkownika

srebrny
RomeY napisał(a):
kamo375 napisał(a):
Właśnie Raiff rozliczył mi transkację.)

po jakim kursie wyszło? miałeś przewalutowanie HK$-EUR-PLN?

Niestety było przewalutowanie HK$-EUR-PLN. 4360 HK$ -----> 2432,19 PLN
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#153 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:19 

@sim bardziej chciałby chyba wiedzieć, czemu etixy wystawione na stocku 297 są w miarę pewne, czemu akurat bilety z tego stocka. Tylko nie bardzo wie, jak zadać to pytanie :)
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:26 
Awatar użytkownika

ane.wald napisał(a):
nie wiem czemu tak przeżywacie wszystko, jakby kilku dni jeszcze nie można było poczekać.

Myślę, że dlatego, że niektórzy mają wylot już w marcu/kwietniu a nie na spokojnie w listopadzie :D
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:30 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Wszystkie bilety wystawione w tym dealu zaczynają się od cyfr 297 :roll:

Wybaczcie wrodzoną złośliwość, ale obserwuję ten temat od kilku dni i treść kolejnych wpisów coraz bardziej mnie załamuje i tak się zastanawiam jak te wszystkie przedszkolaki, które pokupowały bilety w tej "promocji" poradzą sobie na drugim końcu świata bo to i hotel zarezerwować trzeba i jakoś do niego dojechać z lotniska, no i wypadałoby porobić coś konstruktywnego na miejscu, a w ogóle na początku to do Amsterdamu trzeba się jakoś jeszcze dostać... prawdziwe organizacyjne himalaje przed niektórymi podróżnikami.
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#156 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:39 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
niebieski
no ciekawe rzeczy piszesz, ale znajomi co kupili 2 bilety mają akurat inny numer, więc nie wiem skąd masz ta pewność ;)

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

#157 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:49 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

@kemot Spoko, będą za chwilę tematy, szukam taniego lotu do AMS, szukam taniego noclegu w Palau albo zdziwienie ze trzeba mieć promesę amerykańską na Guam...
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#158 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:53 

srebrny
kemot napisał(a):
Wszystkie bilety wystawione w tym dealu zaczynają się od cyfr 297 :roll:

Wybaczcie wrodzoną złośliwość, ale obserwuję ten temat od kilku dni i treść kolejnych wpisów coraz bardziej mnie załamuje i tak się zastanawiam jak te wszystkie przedszkolaki, które pokupowały bilety w tej "promocji" poradzą sobie na drugim końcu świata bo to i hotel zarezerwować trzeba i jakoś do niego dojechać z lotniska, no i wypadałoby porobić coś konstruktywnego na miejscu, a w ogóle na początku to do Amsterdamu trzeba się jakoś jeszcze dostać... prawdziwe organizacyjne himalaje przed niektórymi podróżnikami.

Już nie przesadzajmy, że ludzie nie potrafią zamówić taksówki albo zapytać po angielsku, którym autobusem podjechać do centrum. Oczywiście na początku są emocje. Każdy pierwszy raz leciał, pierwszy raz organizował wyjazd. Zawsze na lotnisku widzisz odrobinę wystraszone osoby. Czy to, że ktoś leci pierwszy raz, daje nam prawo do krytykowania i wyśmiewania? Spokojnie. Nie róbmy z ludzi sierot i nie straszmy ich jednocześnie. Nie traktujcie tego, jako atak. Nie mam ochoty na internetowe przepychanki. To tylko luźna opinia. :)
4 ludzi lubi ten post.

#159 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:57 

niebieski
Arekkk napisał(a):
Już nie przesadzajmy, że ludzie nie potrafią zamówić taksówki albo zapytać po angielsku, którym autobusem podjechać do centrum.
Prędzej kajakiem :D EOT.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#160 PostWysłany: 23 Lut 2016 17:59 
Awatar użytkownika

złoty
Ja mam tylko prosbe, zeby przeniesc te dyskusje o przewalutowaniach, czy uznaja, czy skasuja, a ja jade autem do Amsterdamu, a czy ktos nie chce sie zabrac, a jak wybrac posilek bezglutenowy itp. do osobnego dzialu, gdzie bez konca mozecie pisac o swoich wrazeniach (Lecimy do Palau z Fly4free)

To jest watek "znalazlem tani przelot" a nie magiel organizacyjny, gdzie niedlugo beda padac pytania o kolor recznika jaki planujecie wziac ze soba...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 348 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 4 gości