Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 25 Mar 2014 14:10 
Awatar użytkownika

Babska_Robinsonada dzięki wielkie za propozycję fajnego weekendu, Bergen nas zauroczyło, mimo że pogoda zmienna, od słoneczka po śnieg to i tak było super, chętnie tam wrócimy,
Nie wiem czemu za bilet familijny u kierowcy zapłaciliśmy 41 NOK/4os, ale nie kłóciliśmy się, dla nas to lepiej;P
w drodze powrotnej pokazaliśmy Panu kierowcy bilet i poprosiliśmy o taki sam, by znów wyszło tak tanio :)
okazało się że kierowca był Polakiem ( Michał którego serdecznie pozdrawiamy jeśli czyta forum) i mial mieć po naszym kursie przerwę, w związku z tym był na tyle miły że zawiózł nas pod samo lotnisko, co po 12 godzinach zwiedzania Bergen było dla nas nie lada wybawieniem :)
fotele mega wygodne, przespaliśmy całą noc

Tomo14 chyba byliśmy na lotnisku tej samej nocy(22/23.03) ?:) spaliśmy w rogu w 4 osoby, w tym jedna na podłodze bo nie załapała się na fotel ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️ Teneryfa all inclusive za 2449 PLN🍹🍴 Tygodniowy relaks na Wyspach Kanaryjskich 🌴☀️
Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎 Korfu na bogato w świetnej cenie od 1999 PLN ✨💎 Luksusowe ⭐⭐⭐⭐⭐ all inclusive 🥂😎
#62 PostWysłany: 25 Mar 2014 22:28 
Awatar użytkownika

Loty: 502
Kilometry: 787 137
platynowy
aaabbb napisał(a):
Babska_Robinsonada dzięki wielkie za propozycję fajnego weekendu, Bergen nas zauroczyło, mimo że pogoda zmienna, od słoneczka po śnieg to i tak było super, chętnie tam wrócimy,
Nie wiem czemu za bilet familijny u kierowcy zapłaciliśmy 41 NOK/4os, ale nie kłóciliśmy się, dla nas to lepiej;P
w drodze powrotnej pokazaliśmy Panu kierowcy bilet i poprosiliśmy o taki sam, by znów wyszło tak tanio :)
okazało się że kierowca był Polakiem ( Michał którego serdecznie pozdrawiamy jeśli czyta forum) i mial mieć po naszym kursie przerwę, w związku z tym był na tyle miły że zawiózł nas pod samo lotnisko, co po 12 godzinach zwiedzania Bergen było dla nas nie lada wybawieniem :)

Tomo14 chyba byliśmy na lotnisku tej samej nocy(22/23.03) ?:) spaliśmy w rogu w 4 osoby, w tym jedna na podłodze bo nie załapała się na fotel ;)

No to my byliśmy po przeciwnej stronie w tej małej wnęce :D

Jedno pytanko, bo zastanawiało nas to - te wasze wielkie plecaki przeszły jako mały podręczny w Wizzie ? :?:

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 25 Mar 2014 22:59 
Awatar użytkownika

@aaabbb i Tomo14

ciesze się, że Bergen się Wam podobało i że relacja się przydała :)
propozycje innych ciekawych weekendów znajdziecie na blogu ;)

jak Wam się spało w komfortsone? i czy też zastanawialiście się, czy przypadkiem nie jest to strefa dla VIPów? :P generalnie było to najlepsze lotnisko na którym spałam i jestem za tym, żeby wprowadzili takie coś na każdym lotnisku ;)

Image
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 25 Mar 2014 23:29 
Awatar użytkownika

Tomo14 napisał(a):
aaabbb napisał(a):

No to my byliśmy po przeciwnej stronie w tej małej wnęce :D

Jedno pytanko, bo zastanawiało nas to - te wasze wielkie plecaki przeszły jako mały podręczny w Wizzie ? :?:

Oj zaraz takie wielkie to one znowu nie były :D Przeszły właśnie bez problemu, ja z mojego wyjęłam stelaż bo poprzednio się z nim stresowałam :) a kolega zazwyczaj lata ryainem i nie wiedzial ze moze mieć mały podręczny ;P ale nikt nawet nie zwrócił na to uwagi, ani w Gdańsku ani w Bergen więc się udało :)

mam nadzieję że będzie jeszcze okazja się wybrać w tak dobrej cenie do Bergen, bo naprawdę świetne miasto i super lotnisko

Image
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 25 Mar 2014 23:38 
Awatar użytkownika

Babska_Robinsonada napisał(a):
@aaabbb i Tomo14

ciesze się, że Bergen się Wam podobało i że relacja się przydała :)
propozycje innych ciekawych weekendów znajdziecie na blogu ;)

jak Wam się spało w komfortsone? i czy też zastanawialiście się, czy przypadkiem nie jest to strefa dla VIPów? :P generalnie było to najlepsze lotnisko na którym spałam i jestem za tym, żeby wprowadzili takie coś na każdym lotnisku ;)

zaglądałam już na Twój blog i super relacje, czatuje teraz na beauvais no i może jak zmieni sie rozkład to znowu Bergen, bo naprawdę warto

spało się super, dzięki Twojej relacji nie zastanawialiśmy się czy jest to VIP room, bo wiedzieliśmy że można tam się spokojnie ulokować, gdyby wszystkie lotniska tak miały to połowa hosteli by zbankrutowała :) dzięki jeszcze raz i pozdrawiamy, może do zobaczenia na jakiejś jednodniówce skoro latamy z tego samego lotniska :)

Image
 Profil Relacje PM off
merw lubi ten post.

#66 PostWysłany: 09 Gru 2015 14:08 

dzięki tej relacji byliśmy w Bergen 5-6 grudnia 2015
było fantastycznie, wszystko się sprawdza
padało tylko 10 razy:) ale to były deszczyki 10 minutowe, luzik
dodałabym tylko, że łażenie cały dzień w górę i dół z plecakiem okupiłam potwornymi zakwasami w nogach
jeśli ktoś jest zainteresowany tańszymi zakupami, np łosoś gravlax do Polski (40 nok za 150g :lol: )to tamtejszą biedronką jest Rema1000 i jest tuż obok trasy opisanej wycieczki

Podsumowując: Dzięki Babskiej po wielokroć!!!
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 29 Gru 2015 20:03 

niebieski
Nie ma już niestety możliwości zakupu biletów rodzinnych. Bilet normalny ważny 90 minut kosztuje 50 NOK za osobę, jeśli kupujemy go u kierowcy lub 35 NOK w automacie (tylko karty i monety) lub kiosku/sklepie (również banknoty). Automaty są tylko w Bergen, brak ich w pobliżu lotniska.

Bilet zakupiony np. w sklepie (w formie plastikowej karty) należy przyłożyć do czytnika w czasie wsiadania do autobusu (ważny przez następne 90 minut). Ten od kierowcy ważny jest od razu od momentu zakupu.
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 11 Sty 2016 19:17 
Awatar użytkownika

Loty: 17
Kilometry: 31 857
Nie ma biletomatów blisko lotniska, ale jest kiosk (na literę H jakoś się nazywa), gdzie można kupić bez problemu bilety, płacąc kartą.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość