Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 297 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 30 Lip 2015 21:43 

Dla tych co lubią wycieczki autokarowe, mecz HSV Hamburg - Eintracht Frankfurt 19 września, godzina 15.30

Plan podróży jest dość prosty, zaczynamy podróż dzień wcześniej o godzinie 22.10 w Warszawie, wsiadamy do autokaru Simple Express i w Berlinie meldujemy się o godzinie 7.15.

Przesiadamy się z SE do autokaru Flixbus i o godzinie 8.15 zaczynamy podróż do Hamburga, na miejscu powinniśmy być o godzinie 11.25. Natomiast jeśli chodzi o podróż powrotną to w niedziele o godzinie 8.25 wsiadamy do autokaru firmy Postbus i o godzinie 12.15 meldujemy się na dworcu w Berlinie. Do Polski zawiezie nas ten sam przewoźnik który z ojczyzny nas wywiózł czyli Simple Express, nastąpi to o godzinie 14.30, a w stolicy powinniśmy zameldować się o godzinie 23.

Za samą podróż w obydwie strony zapłacimy ok 215 zł.

Bilety na podróż Simple Express kupimy w tym miejscu

Image

na autokar flixbus Tutaj
Image

natomiast na postbus tu
Image

Jeśli chodzi o sam mecz to najtańsze wejściówki kosztują 25 euro i możemy je zakupić tutaj. Przy zakupie powinniśmy ujrzeć taki widok
 Profil Relacje PM off
lahcimmm2 lubi ten post.

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#82 PostWysłany: 21 Sie 2015 18:00 

Śledził ktoś w tamtym sezonie temat biletów na Koln? Była otwarta sprzedaż na mecz z BVB? Chociaż już widzę, że na Gladbach nie ma, więc szanse minimalne.
(tak @maczala1, znowu chcę na tę komerchę lecieć :mrgreen:)
 Profil Relacje PM off
maczala1 lubi ten post.

#83 PostWysłany: 21 Sie 2015 20:18 

niebieski
Nie było sprzedaży na mecz z BVB. Na Gladbach nie ma się co dziwić, że nic nie ma, bo to Derby. Poza tym i tak nie było otwartej sprzedaży dla wszystkich. Śledź tę stronę: http://www.fc-koeln.de/fc-tickets/tages ... eimspiele/
 Profil Relacje PM off
H778 lubi ten post.

#84 PostWysłany: 30 Lis 2015 13:56 

niebieski
Czy ktos z forumowiczów ma może aktywnego na ten sezon mambera na Bayer i tym samym mozliowsc zakupów biletów na zweitmarket? Ewentualnie jakąkolwiek inna pomoc w zakupie biletów na mecz Bayern - FC Ingolstadt?
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 07 Gru 2015 21:55 

Kupował ktoś kiedyś bilet przez internet na Koln? Mecz ze Stuttgartem, jutro rusza otwarta sprzedaż i zastanawiam się, czy jest sens się spinać na "zaraz po otwarciu". :wink:
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 08 Gru 2015 13:35 

niebieski
Justin Credible napisał(a):
Czy ktos z forumowiczów ma może aktywnego na ten sezon mambera na Bayer i tym samym mozliowsc zakupów biletów na zweitmarket? Ewentualnie jakąkolwiek inna pomoc w zakupie biletów na mecz Bayern - FC Ingolstadt?

Temat rozwiązał się tak, że Bayern otworzył swój ZweitMarkt dla non members (robi tak na mecze na które nie ma dużego zainteresowania i jest bardzo dużo zwrotów.
Dlatego jak ktos mam ochote w sobote na Bayern w Bundeslidze lub w tygodniu w Pucharze Niemiec to nic łatwiejszego
Bilety od 35 euro
https://tickets.fcbayern.de/Internetver ... ookies=yes
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 08 Gru 2015 13:52 

H778 napisał(a):
Kupował ktoś kiedyś bilet przez internet na Koln? Mecz ze Stuttgartem, jutro rusza otwarta sprzedaż i zastanawiam się, czy jest sens się spinać na "zaraz po otwarciu". :wink:

Sam sobie odpowiem - żadnego problemu, ok. 4-5 tysięcy biletów jest dostępnych. Odbiór osobisty 2 euro, wysyłka do Europy - tu zaskoczenie - tylko 4. Wymyśliłem sobie nową zajawkę - odwiedzić wszystkie-1 stadiony MŚ 2006. -1, bo Lipsk z oczywistych względów na razie odpada. :wink:
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 14 Gru 2015 02:33 

Interesuje się ostatnio biletami i ogólnie meczem Herthy BSC, więc jeśli ktoś zainteresowany to może mu się przyda

- Jest kilka kategorii cenowych. Np. Na mecz z Mainz najtańsze bilety są od 21 euro. Z Augsburgiem od 17 euro. Na mecz z BVB (który jest 6 lutego) zapłacimy za bilet minimum 33 euro.
Są też bilety za 15 euro, ale to jest ich młyn i nie uważam że podróżnik z Polski pasowałby tam.

- Z dostępnością biletów jest taka sprawa - stadion mieści ponad 70 koła ludzi i bilet w dniu meczu są zawsze dostępne. Hertha jest oczywiście teraz w dobrej formie, ale to nic nie zmienia. Tam średnio chodzi po 50 tysięcy ludzi, a najwyższa frekwencja w tym sezonie to 67 tysięcy twarzy. Np. najtańszych biletów na mecz z BVB jest około 2 tysiące. Jeśli ktoś chce kupić jakikolwiek bilet to w dni meczu go kupi, ale jak chce najtańszy, no to już rozważyłbym kupno przez internet bo te najszybciej schodzą.

- Bilety w dniu meczu kupić można w oficjalnych sklepach Herthy. Jeden z nich mieści się na dworcu głównym.

Dojazd na stadion

- Banalny, bo S bahny (kolej miejska) dojeżdżają często z centrum do stadionu (stacja Olympiastadion) . Nie ma opcji żeby ktoś tego nie ogarnął. Z centrum podróż trwa około 20 minut.

Poruszanie się po mieście, dojazd do Berlina. Przedstawię teraz opcje pociągową.

- Pociąg ze Szczecina który jedzie do dworca głównego w Berlinie 2 godziny.
- Bilet na pociąg najlepiej brać Brandenburg-Berlin-Ticket

W cenie 29 € mamy:

- Przejazd ze Szczecina do Berlina i z powrotem
- Przejazdy kolejką miejską (S bahn), tramwajami i autobusami. Parę lat temu nie można było jeździć metrem z tym biletem, okazuje się, że aktualnie można. Ale metro przy tak rozwiniętej kolejce S bahn jest zbędne. Można zobaczyć wszystko co najważniejsze w Berlinie (Największe stadiony, zabytki, zoo, centrum, oraz stadion na którym gra Hertha) bez wsiadania do metra
- Jechać na tym bilecie może od 1 do 5 osób. To jest największa zaleta tego biletu.
- W dni powszednie bilet ważny jest od 9 do 3 dnia następnego, w weekendy przez cały dzień od godziny 24:00 do 3 rano dnia następnego.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
grzegorzkatowice uważa post za pomocny.

#89 PostWysłany: 14 Gru 2015 14:43 

niebieski
nicez napisał(a):

W cenie 29 € mamy:

- Przejazd ze Szczecina do Berlina i z powrotem
- Przejazdy kolejką miejską (S bahn), tramwajami i autobusami. Parę lat temu nie można było jeździć metrem z tym biletem, okazuje się, że aktualnie można. Ale metro przy tak rozwiniętej kolejce S bahn jest zbędne. Można zobaczyć wszystko co najważniejsze w Berlinie (Największe stadiony, zabytki, zoo, centrum, oraz stadion na którym gra Hertha) bez wsiadania do metra
- Jechać na tym bilecie może od 1 do 5 osób. To jest największa zaleta tego biletu.
- W dni powszednie bilet ważny jest od 9 do 3 dnia następnego, w weekendy przez cały dzień od godziny 24:00 do 3 rano dnia następnego.

Serio za 29e dwie osoby dojada ze Szczecina pod sam stadion i z powrotem bez zadnych dodatkowych kosztow bo tak to rozumiem ?
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 14 Gru 2015 21:16 

W Berlinie mecze z BVB i Bayernem są od kilku lat praktycznie zawsze wyprzedane (zwykle na tydzień-dwa przed meczem), co do reszty pełna zgoda. Przyjemna opcja na jednodniówkę. Kibice niezbyt fanatyczni (dobre mecze kibicowsko były jak jeszcze KSC grało w 1. Bundeslidze, bo mają zgodę).
 Profil Relacje PM off
nicez lubi ten post.

#91 PostWysłany: 14 Gru 2015 22:15 

dyneck napisał(a):

Serio za 29e dwie osoby dojada ze Szczecina pod sam stadion i z powrotem bez zadnych dodatkowych kosztow bo tak to rozumiem ?

Dokładnie tak. Może na tym bilecie jechać nawet 5 osób. Tutaj jest więcej informacji o tym bilecie http://www.bahn.com/i/view/POL/pl/price ... cket.shtml

Oprócz tego oczywiście w Berlinie jest wiele innych klubów w niższych ligach, chociazby BFC Dynamo, które ma dobrych hools i niezly doping oraz Babelsberg (Poczdam) ktore jest tak lewicowe, ze zrzygac sie idzie. Takze jak ktos cos szuka jeszcze w nizszych ligach w Berlinie to te 2 kluby bym polecal ze wzgledu na to ze maja kibicow i atmosfera jest niezla

(Dynamo ma poglady prawicowe, kose z Unionem i z Hertha neutral bo Hertha to tak ogolnie srednio jest zaangazowana, mlyn maja niezly itd. ale wolą pic piwo niz sie bić, "apolityczna" itd. jest tez w Berlinie lewacki Tennis Borussia czy jakos tak, no i klub islamskich imigrantow bodajze w dzielnicy Lichtenberg)

Do Poczdamu tez dojedziemy tym Branderburger ticket :)
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 26 Gru 2015 16:08 

Loty: 67
Kilometry: 138 255
niebieski
co do Herthy mogę się wypowiedzieć ale na meczach byłem kilka lat temu

1 raz

Hertha vs Borussia bodajże 2-3 Petrić dwie strzelił + Kuba grał w 1 , a Piszczu jako napastnik w Hercie, bilet zakupiony w kasie przed meczem

Hertha vs Werder 1-2 w 90 pamiętam że strzelił Rosenberg ( Malmo FF Szwed) bilet zakupiony przed meczem

Hertha vs Bayern 2-1 Voronin dwie strzelił i Hertha przez moment była liderem bilet około 25 eur, kupiony przez internet , komplet na stadionie dużo kibiców Bayernu wymieszanych z tymi z Berlina

ja 3 x byłem autem, idzie zaparkować gdzieś pod stadionem + polecam kebaba nie bezpośrendio pod stadionem ale +- 3 km w lini prostej, fajnie można pić piwko, jak mecz jest o 15:30 i inne grają, to pokazują wyniki z innych boisk , i są różne rekacje kibiców :)

kebab cena do 3 eur , piwko na stadionie podobnie szalik +- 10 eur,

polecam dla atmosfery stadionu itd :)

raz byłem zupełnie przypadkiem nie w dniu meczowym i zwiedzanie kosztowało bodajże 5 eur , samemu sobie mogliśmy chodzić po wszystkich lożach itd, nawet chodziłem sobie tam gdize piłkarze wychodzą, byli jacyś panowie od murawy i to wszystko + tam jest wieża widokowa, więc polecam , i to było akurat przed meczem Niemcy vs Szwecja gdzie było 4-0 i 4-4 się skończyło :)

byłem jeszcze na AWD ARENA Hannover ale tu mecz towarzyski z Arsenalem 0-1 Fabregas strzelił na poczatku fajny stadionik :)

+ liga mistrzów Schalke 04 vs Arsenal Londyn 2-2 a było już 2-0 ( stadion z wysuwaną murawą ) Veltins Arena, kibice żywiołowi najlepszy mój wyjazd w życiu :)

jakby ktoś miał jakieś pytania chętnie pomogę :) szczerze polecam wybranie się na Herthe ;)
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 26 Gru 2015 21:10 

Cytuj:
raz byłem zupełnie przypadkiem nie w dniu meczowym i zwiedzanie kosztowało bodajże 5 eur , samemu sobie mogliśmy chodzić po wszystkich lożach itd, nawet chodziłem sobie tam gdize piłkarze wychodzą, byli jacyś panowie od murawy i to wszystko + tam jest wieża widokowa, więc polecam , i to było akurat przed meczem Niemcy vs Szwecja gdzie było 4-0 i 4-4 się skończyło :)

To ja też bylem zwiedzac sam stadion, na trybune za bramką jeden sektor otwarty wszedzie indziej ochrona zaplacilem 8 euro + 1,5 euro muzeum stadionu, miales jakiegos farta ze za 5 € wszedles wszedzie
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 30 Gru 2015 11:28 

niebieski
Justin Credible napisał(a):
Temat rozwiązał się tak, że Bayern otworzył swój ZweitMarkt dla non members (robi tak na mecze na które nie ma dużego zainteresowania i jest bardzo dużo zwrotów.
Dlatego jak ktos mam ochote w sobote na Bayern w Bundeslidze lub w tygodniu w Pucharze Niemiec to nic łatwiejszego
Bilety od 35 euro
https://tickets.fcbayern.de/Internetver ... ookies=yes

Faktycznie, w tym momencie dostepne sa bilety na Hoffenheim (31 stycznia) dla wszystkich.
Eh, jechalbym gdyby nie byl to dzien finalu ME w pilce recznej :)
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 05 Sty 2016 11:35 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 201 994
niebieski
Serwis travador ma w ofercie pakiet hotel+bilet na mecz FC Schalke 04 vs. VfL Wolfsburg 6 lutego za 79 eur/os przy dwóch osobach !
W pakiecie jest (z orginału):
Cytuj:
• 1 Übernachtung im 3-Sterne Superior ARCADIA Hotel Bottrop
• Reichhaltiges Frühstück
• 1x p.P. Ticket für ein FC Schalke 04 Heimspiel in der Veltins Arena (Sitzplatz, Kat. 3)
• Kaffee „to Go“ mit Sirup für die Heimreise
• WLAN
• Parkplatz

Źródło: https://www.travador.com/reise/veltins_ ... e_49110896

Dodatkowo za 49 eur można nabyć voucher na 100 eur zniżki: https://www.travador.com/reise/100_trav ... rid=416674
lub wykorzystać ten na 50 eur kupiony za 9 eur ( tutaj był odpowiedni wątek o tym: travador-41euro-na-hotele-voucher,81,82937&p=681571&hilit=travador#p681571 )
czyli realnie 2 bilety na mecz + hotel ze śniadaniami wyjdzie 107 lub 117 eur/2 os
nie wiem na ile jest to atrakcyjna oferta - podróże sportowe nie są moim hobby - ale sprawdzając ceny biletów na ten mecz to 3 Kat w tej chwili ok 100 eur/bilet :)

#96 PostWysłany: 04 Lut 2016 00:05 

niebieski
Sprzedam bilet na Hertha-Borussia Dortmund w najbliższą sobotę jak ktoś ma blisko do Berlina :) cena do dogadania :)
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 04 Lut 2016 00:10 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Jakbyś miał bilet na PB to bym skorzystał,ale moja dziewczyna by mnie zabiła za tyle wyjazdów :-P

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 04 Lut 2016 00:12 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Jestem na tel i.pisze,że nie mogę edytować poprzedniego postu. A za ile kupiłeś bilet,najtańszy możliwy,bo zastanawiam się na wypadem na Bayern Monachium :-)

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 08 Lut 2016 13:32 

niebieski
Pod linkiem ponizej sa dostpne dla wszystkich bilety na mecze Bayernu z Mainz i Darmstadt:

https://tickets.fcbayern.de/Internetver ... tList.aspx
 Profil Relacje PM off
mirasm lubi ten post.

#100 PostWysłany: 08 Lut 2016 17:33 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 584 744
niebieski
Hmm jakiś tani sposób na dojazd do Monachium z Warszawy?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 297 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości