Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2940 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 147  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:40 

Musisz czekać, czas inaczej płynie w tanich liniach, jutro powinno być już dostępne:)
 Profil Relacje PM off  

Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐 Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐
#242 PostWysłany: 30 Sty 2012 21:39 

Hej, miałem taki problem...
Rezerwowałem loty Warszawa - Forli razem z powrotem w Wizzair i pomyłkowo podałem nazwisko dwuczłonowe w odwrotnej kolejności niż w dowodzie.

Teraz piszę jak się to rozwiązało:
Zadzwoniłem ze skype przed dokonaniem odprawy online na cypryjski numer infolinii, odebrała polska strona, zmieniłem nazwisko bez problemu. Całość załatwiona w 30 sekund. Gdybym wiedział, że tak szybko pójdzie to bym nie kombinował tylko na ten polski numer zadzwonił ;)
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 31 Sty 2012 17:37 

kupilem bilet na 3 osoby w ryanair, jednak zamiast 2 osoby dorosle i jedno dziecko <16, zaznaczylem 3 osoby dorosle.
czy w zwiazku z powyzszym moga byc jakies problemy przy odprawie?
 Profil Relacje PM off  

#244 PostWysłany: 31 Sty 2012 22:50 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Dzwoń na infolinię ryana, powinni zmienić za darmo.
Skasują cię tylko za połączenie telefoniczne, żeby było taniej możesz zadzwonić ze skype

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#245 PostWysłany: 31 Sty 2012 23:24 

Przy rezerwacji został źle podany e-mail. W jaki sposób mogę go zmienić??
 Profil Relacje PM off  

#246 PostWysłany: 31 Sty 2012 23:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Virulent napisał(a):
Przy rezerwacji został źle podany e-mail. W jaki sposób mogę go zmienić??

w zasadzie nie jest do niczego potrzebny. Odprawisz sie podajac bledny email ;)
 Profil Relacje PM off  

#247 PostWysłany: 31 Sty 2012 23:56 

Tak ale potwierdzenia na meila nie dostanę, a to jest potwierdzenie rezerwacji. Nie chce mi się sprawdzać przez 4 miesiące czy wszystko jest ok. A może mają problem z zciągnięciem kasy z konta??
 Profil Relacje PM off  

#248 PostWysłany: 01 Lut 2012 12:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy rezerwacja zostala zrobiona poprawnie mozesz sprawdzic w zakladce zarzadzaj rezerwacja. Ja zawsze te maile wyrzucam bo nie sa mi do niczego potrzebne, poza tym mialabym ich i tak za duzo, zeby szukac konkretnego lotu. Nie wiem co chcesz sprawdzac przez 4mc, po prostu sprawdz teraz a potem przed odlotem odpraw sie online na tym blednym mailu. No chyba ze strasznie ci to przeszkadza i spac nie daje, to pozostaje infolinia.

#249 PostWysłany: 01 Lut 2012 19:39 

Przeszkadza bo ktoś inny ma dostęp do mojej rezerwacji i może mi tam mieszać (z tego powodu pisałem o sprawdzaniu jej codziennie czy wszystko jest ok). Nieważne dzwoniłem na infolinie i wygląda to tak jak ze zmianą imienia czy nazwiska jeśli jest to literówka bądź zmiana mało istotna to zmieniają za darmo innym wypadku trzeba płacić, bądź siedzieć cicho i odprawiać się ze źle wpisanego meila
 Profil Relacje PM off  

#250 PostWysłany: 08 Lut 2012 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 40 220
każdy błąd jest inny i każdy chce mieć pewnośc,
wiec zapytam:
czy będzie problemem jeżeli pomiędzy imieniem a nazwiskiem wskoczyła dodatkowa litera? (wszystko oddzielone spacją), wiec i imię i nazwisko są jasne

dzięki z góry za odp. ;)
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 08 Lut 2012 20:35 

Nie powinno być problemów, jeżeli chcesz jednak na 100% spać spokojnie, zadzwoń na infolinię LUB jeżeli lecisz W6 napisz do nich ładnie tutaj http://wizzair.com/useful_information/c ... anguage=PL potwierdzam, po tygodniu poprawili :)
Jeżeli jesteś po odprawie online to nie ma po co dzwonić nie poprawią ale i tak na 99% przejdzie bez problemów
 Profil Relacje PM off  

#252 PostWysłany: 08 Lut 2012 21:27 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 40 220
FR, więc przez skypa spróbuje, dzięki za odp. :)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Emirates i dwa imiona
#253 PostWysłany: 09 Lut 2012 16:48 

Loty: 21
Kilometry: 22 302
Witam,

W ostatniej promocji linii Emirates udało mi się kupić bilety na lot z Pragi do Bangkoku (międzylądowanie: Dubaj) i z powrotem (międzylądowania: Hong Kong, Dubaj). W formularzu biletowym tradycyjnie wpisałem swoje imię i nazwisko.

Wczoraj znajoma zwróciła mi uwagę, że jako posiadacz dwóch imion w paszporcie mogę mieć problem podczas tej podróży :? Czy znaleźliście się w podobnej sytuacji i faktycznie wiązało się to z nieprzewidzianymi problemami na tych lotniskach czy podczas standardowej kontroli?

Każda informacja będzie dla mnie na wagę złota.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#254 PostWysłany: 09 Lut 2012 17:00 
Awatar użytkownika

srebrny
absolutnie nie bedziesz mial zadnych problemow, siekierka dla znajomej
 Profil Relacje PM off  

#255 PostWysłany: 09 Lut 2012 17:10 

Nie wiem czy jest tak samo w Emirates, ale ja miałam parokrotnie podobną sytuację. Mój mąż ma drugie imię i najczęściej jak kupuje bilety w tej całej euforii zapominam o tym. ;) Po europie żadnych problemów, do Azji mimo iż wiza wystawiana na pełne dwa imiona również. Tym samym sądzę , że nie będziesz mieć problemów .
 Profil Relacje PM off  

#256 PostWysłany: 10 Lut 2012 00:20 
Awatar użytkownika

Sam mam dwa imiona w paszporcie, rezerwację zawsze robiłem na jedno. Nigdy nikt na to nie zwrócił uwagi, nie ma sie czego obawiać.

#257 PostWysłany: 10 Lut 2012 01:31 

Loty: 21
Kilometry: 22 302
Bardzo Wam dziękuję za wyjaśnienie!
 Profil Relacje PM off  

#258 PostWysłany: 11 Lut 2012 20:52 

Koledzy/koleżanki, mam problem, robiłem przed chwilą odprawę dla siebie i dziewczyny, i przez pomyłkę podczas odprawy podałem złą datę urodzin dziewczyny. Czy będzie z tym jakiś problem?
 Profil Relacje PM off  

#259 PostWysłany: 11 Lut 2012 23:12 

r4cz3k napisał(a):
Koledzy/koleżanki, mam problem, robiłem przed chwilą odprawę dla siebie i dziewczyny, i przez pomyłkę podczas odprawy podałem złą datę urodzin dziewczyny. Czy będzie z tym jakiś problem?

Warto zadzwonić na infolinię w celu korekty błędu, chociaż myślę ,że i bez tego przeszło by, raczej aż tak dokładnie nie sprawdzają.
 Profil Relacje PM off  

#260 PostWysłany: 12 Lut 2012 01:25 

r4cz3k napisał(a):

Pytasz o problem z dziewczyną, czy z liniami? Bo w pewnych przypadkach przekręcić datę urodzin dziewczyny to jest problem :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2940 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 147  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości