Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 28 Lut 2015 13:48 
Awatar użytkownika

srebrny
luke_ro napisał(a):
przesadziłeś , Zenit ma spore szanse imho

Masz racje, Zenit jest w swojej parze faworytem ale licze na to ze jednak odpadnie :)
 Profil Relacje PM off  

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#62 PostWysłany: 02 Mar 2015 20:17 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
niebieski
Patrząc na ostatnią formę poszczególnych zespołów to jednym z głównych faworytów będzie Wolfsburg.

Porównując nazwy klubów, które w poprzednim sezonie grały w 1/8, a obecny sezon to naprawdę wygląda to blado :)

#63 PostWysłany: 02 Mar 2015 20:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie przesadzaj, obrońca zeszłorocznego pucharu nadal jest w grze.
Jakby był finał Wolfsburg-Sevilla to bym się nie obraził :)
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 06 Mar 2015 15:35 

Hej ruszył system zgłoszeń do loterii biletowej na Finał Ligi Europejskiej (Warszawa) i Ligi Mistrzów (Berlin). Aplikację mozna wypełniać na http://www.uefa.com/tickets/index.html
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 20 Mar 2015 07:58 

niebieski
Dynamo Moskwa odpadło ale ruski finał co raz bardziej aktualny :/
Mamy 3 drużyny stamtąd, które obstawią 3 różne ćwierćfinały.

Szkoda Romy, liczyłem na nich.
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 20 Mar 2015 08:10 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
2 z Ukrainy,jeden z Rosji,moim zdaniem spore szanse na występ w Warszawie ma też Wolfsburg. Ja przypuszczam,że będzie to finał wschód-zachód
 Profil Relacje PM off  

#67 PostWysłany: 20 Mar 2015 10:11 
Awatar użytkownika

srebrny
A ja dalej stawiam na wykoszenie ruskich i finał spośród trójki: Wolfsburg, Sevilla, Napoli - i tej wersji się trzymajmy :)

Sevilla FC - Zenit Sankt Petersburg
Dnipro Dniepropietrowsk - Club Brugge
Dynamo Kijów - ACF Fiorentina
VfL Wolfsburg - SSC Napoli

Ostatnio edytowany przez maczala1, 20 Mar 2015 14:34, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 20 Mar 2015 14:34 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Nie chciałbym Cie martwić ale przed 1/8 też pisałeś że wszyscy powinni odpaść. Odpadła 1 z 4 drużyn. ;)
Dodatkowo Dynamo Kijów jest w mega gazie, świetną piłkę obecnie grają i mają szanse nawet na finał.
Co do Zenitu to teraz będą dla nich mecze prawdy. Moim zdaniem trudniejszego rywala w 1/4 nie można było trafić niż Sevilli. Dnipro również nie jest bez szans z Brugią.

Ogólnie jakoś lepiej mi się ogląda LE niż LM w tym sezonie. W LM prawie niespodzianek nie ma, kasa wszystko tam zabiła. Ciągle Bayern, Real, Barca, PSG.
A w LE Dynamo, Wolfsburg. Fajną dla oka piłke grają, dużo bramek, akcji.
Osobiście bardzo chciałbym właśnie te 2 drużyny w finale :)
 Profil Relacje PM off  

#69 PostWysłany: 20 Mar 2015 14:37 
Awatar użytkownika

srebrny
No wiem, że to bardziej zaklinanie rzeczywistości z mojej strony.
Dynamo w finale jeszcze przeboleję, bo grają naprawdę ładnie ale Zenit i Dnipro wara od "naszego" finału :)
 Profil Relacje PM off
JarekGdynia lubi ten post.

#70 PostWysłany: 20 Mar 2015 14:50 

niebieski
Ja juz z tej calej trojcy to wolalbym Zenit - maja pare gwiazd i bylo by fajnie z punktu kibicowskiego :)
Mysle, ze Legia nie omieszkalaby ich przywitac w stolicy.
Nie zapominajcie o Fiorentnie - stukneli Tottenham i Rome, a w Coppa Italia wygrali na Juventus Arena.
 Profil Relacje PM off  

#71 PostWysłany: 20 Mar 2015 15:00 
Awatar użytkownika

srebrny
dyneck napisał(a):
Ja juz z tej calej trojcy to wolalbym Zenit - maja pare gwiazd i bylo by fajnie z punktu kibicowskiego :)

Jak widzę tego ich Hulka na sterydach, to nóż w kieszeni sam mi się otwiera :)

dyneck napisał(a):
Mysle, ze Legia nie omieszkalaby ich przywitac w stolicy.

Patrząc pod tym kątem, to najlepszy byłby finał Zenit-Dynamo, zadyma niemal gwarantowana ...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#72 PostWysłany: 20 Mar 2015 17:50 

Hej, w związku z kończącym się terminem na zgłoszenia o bilety na finał LE mam dość istotne pytanie: czy na bilet z moim nazwiskiem może wejść ktoś inny? Zależy mi na tym meczu, dlatego zamierzam zaaplikować o bilety z 2-3 kont i jest taka możliwość, że dostanę wszystkie bilety o które zaaplikowałem. Co w takiej sytuacji? Czy mogę dać te bilety znajomym?

Na Euro 2012 i 2008 nie było z tym problemu, ale nie mam pojęcia czy przepisy się nie zmieniły i czy teraz nie jest sprawdzana zgodność danych na bilecie z dokumentem tożsamości.
 Profil Relacje PM off  

#73 PostWysłany: 20 Mar 2015 18:00 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Było poruszane już w kilku wątkach.
100% gwarancji nikt Ci nie da, ale z dużym prawdopodobieństwem można powiedzieć, że problemu nie będzie. Chyba, że faktycznie będzie "problematyczny politycznie" finał, ale i wtedy nie powinno być dramatu.

A jak wylosujesz dużo wejściówek to może będzie okazja je odsprzedać. Przed Euro Uefa wprowadziła oficjalną platformę odsprzedaży. Nie wiem czy na finały euro pucharów też jest coś takiego.

#74 PostWysłany: 20 Mar 2015 18:35 
Awatar użytkownika

srebrny
mikolaj99 napisał(a):
Zależy mi na tym meczu, dlatego zamierzam zaaplikować o bilety z 2-3 kont i jest taka możliwość, że dostanę wszystkie bilety o które zaaplikowałem.

Weź tylko pod uwagę, że to jest złamanie ich regulaminu, według kórego będą wykluczać zdublowane aplikacje.

Tom K napisał(a):
Przed Euro Uefa wprowadziła oficjalną platformę odsprzedaży. Nie wiem czy na finały euro pucharów też jest coś takiego.

Na finały pucharów nie będzie żadnego portalu odsprzedaży i oficjalnej możliwości sprzedaży wejściówek.
 Profil Relacje PM off
Tom K uważa post za pomocny.

#75 PostWysłany: 24 Mar 2015 19:01 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Aplikacja o bilety na finał LM wczoraj została zamknięta.

Na LE zostało jeszcze kilkanaście godzin. Wnioski można składać do jutra do godziny 12:00. Kto jeszcze nie złożył ma ostatni dzwonek ;)
 Profil Relacje PM off  

#76 PostWysłany: 25 Mar 2015 17:58 

niebieski
Oficjalnie zamknięto możliwość aplikacji na finał LE wczoraj.Chciałbym być tym szczęśliwcem,ale wątpię, bo na to wydarzenie było mnóstwo aplikacji. Szkoda,że UEFA nie podała ilu chętnych zgłosiło się po wejściówki.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 25611.html
 Profil Relacje PM off  

#77 PostWysłany: 25 Mar 2015 18:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Można było aplikować jeszcze dziś. Kolega puścił wniosek koło 10:00.

Szukałem danych o liczbie aplikacji dla LM, też nigdzie nie znalazłem żadnych informacji. Teraz kwestia dwóch tygodni, może nawet nie, no i wszystko powinno być jasne.
 Profil Relacje PM off  

#78 PostWysłany: 25 Mar 2015 19:01 

niebieski
Tak tak,masz rację,aplikować można było do godziny 12 w dniu dzisiejszym. Byłem ciekawy ile osób złożyło aplikację,ale niestety nic nie pisze. A z ciekawości na jakie kategorie aplikowaliście? Ja na 3
 Profil Relacje PM off  

#79 PostWysłany: 25 Mar 2015 19:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Kat 1 przez wzgląd na to, że tych biletów prawdopodobnie jest najwięcej. Choć komercyjnie to raczej nie będzie mocny finał, szkoda mi że Liverpool odpadł. Teraz kibicuję Dynamu, byłem kiedyś na ich meczu ligowym. Mam nawet w domu szalik Dynama, dostałem na pamiątkę od fanów spotkanych w Kijowie ;)
 Profil Relacje PM off  

#80 PostWysłany: 25 Mar 2015 19:33 

niebieski
Ja tez na pierwszą bo zaoszczędza się na dojeździe i noclegu w porównaniu do finałów rozgrywanych za granicą więc można wydać więcej na bilet :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości