Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 40  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 24 Lut 2015 12:00 

w jakim terminie lecisz? w dniu meczu? czy wcześniej? wiadomo już po ile bilety? zastanawiam się nad wyjazdem,
 Profil Relacje PM off  

Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕ Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕
#222 PostWysłany: 24 Lut 2015 12:16 

niebieski
piątek - poniedzialek. mecz najprawdopodobniej w niedziele o 21. Bilety w nominale 200-300 euro. w drugim obiegu 500 w góre.
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 24 Lut 2015 22:40 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
Justin Credible napisał(a):
Dwa pytanka do znawców ligi hiszpańskiej?
1. Czy do zakupu biletów na mecze Barcelony na oficialnej stronie Barcelony potrzebana jest kredytówka z 3D Secure?
2. Czy to zakupu biletów na mecz Barcelony na ticketmaster.es potrzebana jest kredytówka z 3D Secure?

Anonymous napisał(a):
Tak, zakup tylko z kartami z aktywnym 3D secury (ale da się to łatwo załatwić, kupując w oddziale ING za 20 zł wirtualną kartę prepaid VISA z doładowaniem, po zakupie wydruk biletu/ów na domowej drukarce)

Wydaje mi się, że przy zakupie przez ticketmaster 3d secure nie jest potrzebne. Ktoś potwierdzi?

#224 PostWysłany: 24 Lut 2015 23:06 

odpowiedz masz na forum fanów Realu Madryt np. tu:
https://realmadrid.pl/forum/viewtopic.p ... 577ba79097

(ktoś pisał że da się na stronie entradas es, ale ktoś ostatnio odpisał, że i tam tylko z 3 D secury)
http://www.entradas.com/Entradas-real-m ... uid=495490

ja w marcu i grudniu 2014r. kupowałem bilety na mecze Realu na ich oficjalnej stronie, po raz kolejny przeszło bo płaciłem kk Citi z aktywnym z 3D secury (z ciekawości próbowałem, nie przechodziły inne np. Visa Elektron)

ale może faktycznie ktoś jeszcze się wypowie
 PM off  

#225 PostWysłany: 25 Lut 2015 12:46 

Loty: 89
Kilometry: 190 775
Justin Credible napisał(a):
piątek - poniedzialek. mecz najprawdopodobniej w niedziele o 21. Bilety w nominale 200-300 euro. w drugim obiegu 500 w góre.

Dla Madridistas i Cules też są takie drogie w pierwszym obiegu?

#226 PostWysłany: 25 Lut 2015 14:14 

niebieski
tak. są jakies procentowe zniżki dla socios ale minimalne. Nominał bezposrednio od Barcelony mozna kupic od 100 euro za najgorsze miejsca do 350 za te lepsze.
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 25 Lut 2015 14:21 

Tyle, że marcowe Gran Derbi są w Barcelonie i Socios, Madridistas i Cules(???) Realu Madryt nie mają żadnych przywilejów, te są tylko dla socios FC Barcelona (prawdopodobnie nie będzie w ogóle otwartej sprzedaży, jeśli już to śladowa, a na koników trzeba uważać bo było masę fałszywek przed jesiennymi Gran Derbi w Madrycie)
 PM off  

#228 PostWysłany: 28 Lut 2015 14:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Ktoś zna odpowiedź na pytanie o 3d secure w ticketmaster? To też oficjalna sprzedaż, bez żadnej przebitki.

#229 PostWysłany: 28 Lut 2015 14:17 

Anonymous napisał(a):

(ktoś pisał że da się na stronie entradas es, ale ktoś ostatnio odpisał, że i tam tylko z 3 D secury)

ja w marcu i grudniu 2014r. kupowałem bilety na mecze Realu na ich oficjalnej stronie, po raz kolejny przeszło bo płaciłem kk Citi z aktywnym z 3D secury (z ciekawości próbowałem, nie przechodziły inne np. Visa Elektron)

dostałeś info, gdzie dużo łatwiej w tym temacie uzyskać informację (spróbuj kupić na Tour Bernabeu bo i tak zapewne się wybierasz i się przekonasz, że się NIE DA)
jest to jedna z oficjalnych stron dystrybucji biletów Real Madrid, kupując przez internet dolicza marżę średnio 2,5 euro bilet
 PM off  

#230 PostWysłany: 07 Mar 2015 03:57 

Jakies szczegoly wyjazdu na gran derby(bilety lotnicze i na mecz) ? CHęnie bym się przyłączył
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 07 Mar 2015 10:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
Anonymous napisał(a):

dostałeś info, gdzie dużo łatwiej w tym temacie uzyskać informację (spróbuj kupić na Tour Bernabeu bo i tak zapewne się wybierasz i się przekonasz, że się NIE DA)
jest to jedna z oficjalnych stron dystrybucji biletów Real Madrid, kupując przez internet dolicza marżę średnio 2,5 euro bilet

Chyba nie czytałeś dokładnie moich postów. Pytałem o mecz w Barcelonie, więc posty sprzed dwóch lat na polskim forum Realu Madryt są mało pomocne. Ale może ta informacja komuś się przyda - w styczniu kupowałem przez internet bilety przez oficjalną stronę Realu i nie było żadnych problemów z raiffeisenową kartą w euro. 3d secure nie było mi potrzebne, podobnie jak przy wcześniejszych zakupach biletów na mecze FCB. Ale chce być pewny, jak wygląda obecna sytuacja.

Anonymous napisał(a):
Tyle, że marcowe Gran Derbi są w Barcelonie i Socios, Madridistas i Cules(???) Realu Madryt nie mają żadnych przywilejów, te są tylko dla socios FC Barcelona (prawdopodobnie nie będzie w ogóle otwartej sprzedaży, jeśli już to śladowa, a na koników trzeba uważać bo było masę fałszywek przed jesiennymi Gran Derbi w Madrycie)

Skąd przekonanie, że nie będzie biletów w sprzedaży? Skąd to info? Wiesz jaka była sytuacja w poprzednich latach? Kupno biletów w oficjalnej sprzedaży nie było wtedy specjalnie trudne. Wtedy mi się udało. Teraz jest inna pora roku, inny dzień tygodnia, inna godzina. Ciężko więc przewidzieć, jak będzie. Zobaczymy, czy znów się uda.

#232 PostWysłany: 07 Mar 2015 11:24 

- kupowałem 4 razy bilety przez internet na mecze Primera Division: 2 osobne bilety na zeszłoroczne marcowe Gran Derbi w Madrycie i w grudniu na tegoroczny majowy mecz Realu (oba na GD na oficjalnej stronie Realu, gdzie indziej się nie dało, a dosłownie co kilka minut, godzin wrzucany jeden, góra kilka biletów które po chwili ktoś w czeluściach internetu blokował, ale suma sumarum jakoś mi się udało), jeden przez tickemaster es na wrześniowy mecz Malagii z Levante
Podsumowując, za wszystkie płaciłem kartą kredytową Citi World z aktywnym 3 D secury inne nie pozwalały na zakończenie transakcji, tyle z mojej strony (najlepiej jest sprawdzić próbując kupić bilet na Tour Bernabeu, bo i tak większość z jadących na mecz się wybiera, w twoim wypadku na Tour FC Barcelona)
- Tak, śledziłem strony oficjalnej sprzedaży na Gran Derbi w Madrycie i Barcelonie, śladowe ilości były na marcowe i październikowe 2014r. w Madrycie, w Barcelonie w ogóle nie było w 2013r. w wolnej sprzedaży (fora podają, że ceny na stronach typu viagogo itp. zwariowały, ale jak się popatrzy na tabelę...)
posty KubaPP
http://forum.realmadryt.pl/viewtopic.ph ... start=1110

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 07 Mar 2015 12:12, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#233 PostWysłany: 07 Mar 2015 11:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
- Tak, śledziłem strony oficjalnej sprzedaży na Gran Derbi w Madrycie i Barcelonie, śladowe ilości były na marcowe i październikowe 2014r. w Madrycie, w Barcelonie w ogóle nie było w 2014r. w wolnej sprzedaży (fora podają, że ceny na stronach typu viagogo itp. zwariowały, ale jak się popatrzy na tabelę...

W 2014 roku nie było GD w BCN. W 2013 kupiłem normalnie. Trudno więc wyrokować jak będzie teraz.

#234 PostWysłany: 07 Mar 2015 11:36 

Wiem, poprawiłem (nerwy są niepotrzebne, szybki komputer z szybkim łączem i jak wiesz lepiej to kupisz, skoro wcześniej kupowałeś na El Clasico vel Gran Derbi w Barcelonie i ci się już udawało)
Powodzenia życzę, a i koniecznie daj znać co i jak
 PM off  

#235 PostWysłany: 24 Mar 2015 10:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Odpowiem sam sobie, pewnie komuś się przyda.
Do kupienia biletów na Barca-Real na ticketmaster.es wystarczała jakakolwiek karta (u mnie kredytówka master card oraz visa electron).

#236 PostWysłany: 24 Mar 2015 11:13 

Donovaninho napisał(a):
Do kupienia biletów na Barca-Real na ticketmaster.es wystarczała jakakolwiek karta

Z ciekawości: kiedy była otwarta sprzedaż na Gran Derbi,
bo zaglądałem codziennie i w planie meczów z biletami na w/w do kupienia w poniedziałek-wtorek był napis "Sold out" czy coś w tym stylu, od wtorku w ogóle nie było tego meczu na planie (jakiś screen biletu chętnie pozazdroszczę
ja byłem rok wcześniej w Madrycie, korespondowałem ostatnie kilka dni z cytowanym wyżej KubaPP który czatował codziennie na w/w stronie by kupic bilet ale ich tam nie widział, ostatecznie za na sektor socios Barcelony za bramką kupił na viagogo za 500 euro, pisze dzisiaj że przeżył mimo że nie wytrzymał i wyskoczył z radości do góry po bramce Ronaldo ;) )
 PM off  

#237 PostWysłany: 24 Mar 2015 11:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Bilety były w otwartej sprzedaży. Ja kupiłem swój w sobotę i jeszcze w niedzielę dla kumpla, który nie miał kasy na karcie. Muliło system strasznie, bilety były wrzucane i po chwili znikały, ale dało się kupić. Zapłaciłem 140 i 110 euro. Polaków na stadionie sporo.

#238 PostWysłany: 24 Mar 2015 12:03 

niebieski
W sobote byla, dzien przed meczem. Ok. 2 tys. biletow od 11o euro wiec nie tak zle.
 Profil Relacje PM off  

#239 PostWysłany: 24 Mar 2015 14:05 

niebieski
Ja tez kupiłem 4 bilety w sobote pomiędzy 11 a 13. Dwie sztuki kolo siebie za 135 euro, jeden za 204 euro i jeden bilecik premium bezpośrednio przy boisku za 300 euro. Za wszystkie zapłaciłem wirtualną kredytówką ING z 3D secure.
Pod stadionem spora liczna koników - ciapatych biegających z kserówkami biletów. Cięzko powiedziec ilu z nich miało faktyczne dobre bilety a ilu wciskało kserówki. chętnych do kupna ogrom ale ludzie bali się zeby nie kupic kserówki. W praktyce wielu sprzedawców odprowadzało swoich klientów bezpośrednio pod bramkę:)
Pewnie komus za rok lub dwa przyda się tez info o cenach biletów z drugiej ręki.
Praktycznie niemożliwe jest kupienie pod stadionem biletu za mniej niż 300-350 euro. Są to bilety na ostatni krąg trybuny Lateral czyli bardzo bardzo wysokie. Kolejny przedział za trochę lepsze bilety to 450-500 euro za sztukę i w tej cenie napewno bez problemu każdy kupi bilet na Grand Derbi. Najlepsze bilety minimum 700 euro i w górę. Sam widziałm dwóch staruszków socio sprzedających swoje wejsciowki po 1300 za sztukę. Dla wielu ludzi pod stadionem cena poprostu nie grała roli.
Podsumowując: mozna na Grand Derbi wejsc za 110 euro ale trzeba miec trochę doswiadczenia, cierpliwosci i umiejętnosci kupowania biletów w sieci, a można kupić pod stadionem spokojnie w przedziale 400-500, a jak sie dobrze poszuka to i za 300-350 się coś znajdzie.
Tak czy siak mecz i atmosfera swietna. Warto było
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 24 Mar 2015 14:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Byłem trzeci raz, uważam, że atmosfera coraz gorsza. Mnóstwo turystów, w tym przebierańcy w koszulkach klubów ze swoich krajów. A za 1300 euro, to sam bym swój bilet sprzedał :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 792 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 40  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości