Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 28 Paź 2014 13:16 

HON fly4free
vasco napisał(a):
greg0 napisał(a):
Przecież przy zakupie karty internetowej nie ma żadnych kosztów wysyłki, więc zupełnie wszystko jedno jak i czym zapłacisz...

no nie do końca. jak widać, są tacy, kt. chcieliby zapłacić za kartę kartą.
nie tylko chcieliby, ale i płacili - kilkukrotnie, bez problemu
 Profil Relacje PM off
kacper451 uważa post za pomocny.

Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐 Neapol na przedłużony weekend za 679 PLN 🏛️🍕 Loty + hotel ze śniadaniami ☕🥐
#302 PostWysłany: 28 Paź 2014 13:22 
Awatar użytkownika

niebieski
W tym wątku wiele razy pisano już o bezproblemowym płaceniu kartą za kartę internetową.
Może dlatego, że link do działów, w których nie można kartą płacić, dotyczy niezarejestrowanych kupujących.
W każdym razie potwierdzam, zero problemów, po zakupie wybiera się Payu, potem opcję karta Visa/Mastercard, wpisuje dane karty internetowej i gotowe.
 Profil Relacje PM off  

#303 PostWysłany: 28 Paź 2014 13:26 

pemat napisał(a):
Uprzejmie proszę o jakieś wskazówki, gdzie nie odrobiłem pracy domowej?
Czyżbym się spóźnił, a Ale było szybsze i zafixowało tę kategorię?
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 28 Paź 2014 13:28 
Awatar użytkownika

niebieski
petroso napisał(a):
pemat napisał(a):

O co ci chłopie chodzi - piszą, że działa bez problemu to kupuj i kumuluj energię w innym kierunku :shock:
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 28 Paź 2014 13:30 

jobi napisał(a):
petroso napisał(a):
pemat napisał(a):

O co ci chłopie chodzi - piszą, że działa bez problemu to kupuj i kumuluj energię w innym kierunku :shock:

Dodam, że to działa na Androidzie, na IoS nie ma takiej możliwości.
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 28 Paź 2014 13:44 

jobi napisał(a):
W tym wątku wiele razy pisano już o bezproblemowym płaceniu kartą za kartę internetową.
Może dlatego, że link do działów, w których nie można kartą płacić, dotyczy niezarejestrowanych kupujących.
W każdym razie potwierdzam, zero problemów, po zakupie wybiera się Payu, potem opcję karta Visa/Mastercard, wpisuje dane karty internetowej i gotowe.
Jobi, dzięki serdeczne. Upewnię się tylko, płaciłeś przez aplikację mobilną, tak?
Ja płaciłem właśnie w ten sposób, oczywiści konto na Ale pełnoprawne. Podobna sytuację miałem jakiś czas temu przy próbie płatności za doładowanie telefonu, też nie było opcji karty - jedynie przelewy. Na dwóch różnych platformach na Andku i Win, objawy różne ale brak funkcjonalności ten sam:
- dodanych wcześniej kart nie było
- przy wpisywaniu karty z ręki nie można było zatwierdzić terminu ważności karty
- na Win tylko opcja przelew.
jobi napisał(a):
Jobi jeszcze raz dzięki, ale mi akurat na Win nie działa, dlatego o tym napisałem. Inaczej bym Wam tu siedzenia nie zawracał ;).
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 28 Paź 2014 13:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Przy płaceniu za prepaidy GSM też mam tylko przelew aktywny.
W przypadku zakupu tej karty internetowej problemu nie ma - przyjmuje płatność za pomocą wcześniej zakupionej, takiej samej karty.
Tak, kupony działają tylko w aplikacji mobilnej.
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 28 Paź 2014 14:18 

jobi napisał(a):
Przy płaceniu za prepaidy GSM też mam tylko przelew aktywny.
Ja właśnie miałem taką sytuację przy kupnie karty i płatności mobilnej z kuponem na Win, tylko przelew aktywny, żadnej możliwości użycia karty, jakiejkolwiek karty.
jobi napisał(a):
W przypadku zakupu tej karty internetowej problemu nie ma - przyjmuje płatność za pomocą wcześniej zakupionej, takiej samej karty.
O to się rozchodzi, że u mnie było zgoła inaczej, ale czas pokaże - czy to tylko u mnie na Win, czy może coś na Ale zmienili. Wszystko wyjdzie w praniu, poczekamy zobaczymy. W każdym razie dzięki serdeczne za odzew.
 Profil Relacje PM off  

#309 PostWysłany: 28 Paź 2014 14:26 
Awatar użytkownika

niebieski
Zainstaluj na PC emulator Androida i wtedy zapłać bez ryzyka.
Emulator przyda się później też na inne okazje.
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 28 Paź 2014 16:58 

niebieski
petroso napisał(a):
jobi napisał(a):
Jobi, dzięki serdeczne. Upewnię się tylko, płaciłeś przez aplikację mobilną, tak?
Ja płaciłem właśnie w ten sposób, oczywiści konto na Ale pełnoprawne. Podobna sytuację miałem jakiś czas temu przy próbie płatności za doładowanie telefonu, też nie było opcji karty - jedynie przelewy. Na dwóch różnych platformach na Andku i Win, objawy różne ale brak funkcjonalności ten sam:
- dodanych wcześniej kart nie było
- przy wpisywaniu karty z ręki nie można było zatwierdzić terminu ważności karty
- na Win tylko opcja przelew.
jobi napisał(a):
Jobi jeszcze raz dzięki, ale mi akurat na Win nie działa, dlatego o tym napisałem. Inaczej bym Wam tu siedzenia nie zawracał ;).

U mnie też był problem za nie dało się wpisać daty ważności karty, i było tak i na telefonie i na bluestacks na PC, tyle że na bluestacks klikasz w pole daty i nie wybierasz z listy tylko klikasz z klawiatury np 16 potem enter i voila, działa :)
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 28 Paź 2014 17:12 

jobi napisał(a):

mozesz mi napisac jaki najlepiej emulator pobrac? troche jestem zielona w temacie.....dzieki z gory
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 28 Paź 2014 19:50 

bimba napisał(a):
jobi napisał(a):

mozesz mi napisac jaki najlepiej emulator pobrac? troche jestem zielona w temacie.....dzieki z gory

Polecam andy
http://www.andyroid.net/
pobierasz, instalujesz aplikację i masz czysty sytem andoid na komputerze na którym możesz instalować różne aplikacje mobilne, w tym potrzebną do kuponów zniżkowych aplikację allegro:)
 Profil Relacje PM off
bimba uważa post za pomocny.

#313 PostWysłany: 28 Paź 2014 20:30 

sz0cik napisał(a):
bimba napisał(a):
jobi napisał(a):

Polecam andy
pobierasz, instalujesz aplikację i masz czysty sytem andoid na komputerze na którym możesz instalować różne aplikacje mobilne, w tym potrzebną do kuponów zniżkowych aplikację allegro:)

ok...zainstalowalam..... czy teraz musze sciagac aplikacje, czy moge wejsc normalnie przez strone? z gory dzieki, sory zle jestem zielona w tych sprawach...

-- 28 Paź 2014 19:36 --

bimba napisał(a):
sz0cik napisał(a):
bimba napisał(a):
jobi napisał(a):

Polecam andy

ok...zainstalowalam..... czy teraz musze sciagac aplikacje, czy moge wejsc normalnie przez strone? z gory dzieki, sory zle jestem zielona w tych sprawach...

ok...poradzilam sobie
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 29 Paź 2014 01:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Taka nowa akcja kuponowa -ale nie dla wszystkich
Cytuj:
Kupony przyznawane są użytkownikom serwisu Allegro.pl, którzy w czasie trwania promocji:
•Weszli na Allegro oraz
•Dokonali przynajmniej 1 kliku na ofertach lub listingach w kategorii Opony oraz
•Otrzymali mailing od Allegro oraz
•Kliknęli w button „Odbierz kupon” w wyżej wskazanym mailin

Kupon można wykorzystać jednorazowo w ramach kolejnych zakupów dokonywanych przez aplikację mobilną
allegro w kategorii Opony na kwotę nie niższą niż 600 złotych
Kupon obniża wartość do zapłaty przez użytkownika o 100 złotych.

https://kupony.allegro.pl/mobile/regula ... _opony.pdf
 Profil Relacje PM off  

#315 PostWysłany: 29 Paź 2014 10:58 

Chyba już się nie da wygenerować kuponu z citylighta poprzez BlueStacksa. Czy może tylko ja mam ten problem??

jednak się da, po prostu kupon nie nabił się odrazu..
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 29 Paź 2014 11:05 

emo94 napisał(a):
Chyba już się nieda wygenerować kuponu z citylighta poprzez BlueStacksa. Czy może tylko ja mam ten problem??

jak dla mnie system pamięta, że kupon otrzymałeś, a regulamin jasno określa, iż ta promocja = 1 kupon 20 zł
 PM off  

#317 PostWysłany: 29 Paź 2014 18:14 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 38 714
Na allegro pojawiły się kupony na zakup opon - przy zakupie opon powyżej 600zł obniżają o 100zł

https://kupony.allegro.pl/mobile/regulamin_28.10-07.11.2014_opony.pdf

Ups... już było wcześniej :oops:

Ostatnio edytowany przez metroos, 29 Paź 2014 18:35, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 29 Paź 2014 18:22 

Loty: 25
Kilometry: 69 443
metroos napisał(a):
Na allegro pojawiły się kupony na zakup opon - przy zakupie opon powyżej 600zł obniżają o 100zł

Sądzisz, że dwa posty wcześniej była inna promocja? :mrgreen:

#319 PostWysłany: 29 Paź 2014 23:20 

czy komuś udało się wygenerować kupon na opony?

czy ja dobrze rozumię, że wystarczy wejść na jakąś aukcję z oponą i powinien przyjść mail?
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 29 Paź 2014 23:50 
Awatar użytkownika

niebieski
emo94 napisał(a):
czy komuś udało się wygenerować kupon na opony?

czy ja dobrze rozumię, że wystarczy wejść na jakąś aukcję z oponą i powinien przyjść mail?

A byłeś zalogowany wtedy?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 138  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości