Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
#361 PostWysłany: 01 Lis 2014 06:22 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
No mi wczoraj pobrało 15 zeta za przesyłkę, mimo, że aplikacja zachęcała do płacenia VISĄ, że będzie odjęte...
Co teraz? Jak się z takim poznańskim allegro gada? Bo oni to chyba telefonów nie mają...
 Profil Relacje PM off  

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#362 PostWysłany: 01 Lis 2014 07:52 

niebieski
limaK napisał(a):
No mi wczoraj pobrało 15 zeta za przesyłkę, mimo, że aplikacja zachęcała do płacenia VISĄ, że będzie odjęte...
Co teraz? Jak się z takim poznańskim allegro gada? Bo oni to chyba telefonów nie mają...

Dzisiaj u mnie to samo
 Profil Relacje PM off  

#363 PostWysłany: 01 Lis 2014 08:06 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
Roben napisał(a):
limaK napisał(a):

Dzisiaj u mnie to samo

Tak się robi biznes, reklamę. Oszukasz 10 000 osób. 1 000 napisze reklamację, to im oddasz (chociaż nie wiadomo), pozostałe 9 000 może zlać (bo nie będą się pałowali o kilka złotych) i jesteś na plusie. Oczywiście proporcje mogą być inne.
 Profil Relacje PM off  

#364 PostWysłany: 01 Lis 2014 10:34 

Loty: 42
Kilometry: 75 324
Najlepiej napisać na kody-mobilne@allegro.pl
 Profil Relacje PM off  

#365 PostWysłany: 01 Lis 2014 11:49 

niebieski
a zaznaczyles kupon tak ze ci odjel, i miales poprawna koncowa kwote do zaplaty na koncu przy platnosci ?
I czy wybrałeś płatność normalnie w allegro czy przez payu ? Bo przez payu wg regulaminu kase ZWRACAJA do 2 tyg po dokonaniu płatności
 Profil Relacje PM off  

#366 PostWysłany: 01 Lis 2014 12:26 

sprawdzałem teraz i działa, ale trzeba mieć na uwadze sposób płatności:

2.Uczestnik promocji płacący kartą Visa za Transakcję na Allegro zawieraną poprzez Aplikację mobilną otrzyma Kupon na wysyłkę do 25 zł z Visa przed zakończeniem płatności, w formie potrącenia od ostatecznej kwoty całkowitej należnej z tytułu Transakcji na Allegro, z zastrzeżeniem postanowień ust. 3. W tym przypadku udzielenie Kuponu na wysyłkę do 25 zł z Visa jest uzależnione od zakończenia płatności.
3. Uczestnik promocji płacący kartą Visa za Transakcję na Allegro zawieraną poprzez Aplikację mobilną przy użyciu Konta PayU otrzyma Kupon na wysyłkę do 25 zł z Visa w formie zwrotu na kartę Visa wykorzystaną do płatności w terminie do 14 dni roboczych od finalizacji Transakcji na Allegro.

bluestacku jest wybór pomiędzy płatnością przelewem, kartą i kontem PayU. Przy płatności kartą kwota od razu się zmniejsza, a przy płatności PayU trzeba poczekać na zwrot kosztów przesyłki do 14 dni.
 Profil Relacje PM off  

#367 PostWysłany: 01 Lis 2014 12:56 
Awatar użytkownika

Loty: 86
Kilometry: 145 717
niebieski
emo94 napisał(a):
Przy płatności kartą kwota od razu się zmniejsza, a przy płatności PayU trzeba poczekać na zwrot kosztów przesyłki do 14 dni.

U mnie była płatność kartą, obniżyło wysyłkę do zera, do zapłaty było 129 i tyle zablokowało na karcie. Tak tez było w moich wpłatach na koncie Alle. Zdziwiło mnie, że płatność wisiała jako rozpoczęta do następnego dnia więc wysłałem wczoraj ticketa do Alle o co chodzi. Odpisali, że jakieś problemy ale wpłata już wpłynęła do sprzedawcy. Dziś czytam email od DHL z infem o wysyłce wczoraj i widzę, że mam wysyłkę za pobraniem na kwotę kosztów wysyłki. Sprawdzam moje wpłaty a tam wisi do zapłaty 145, wpłacono 129 :shock: No to poszedł jeszcze jeden ticket o wyjaśnienia bo ja tu widzę niezły burdel, z tymi kuponami, siostry....
 Profil Relacje PM off  

#368 PostWysłany: 01 Lis 2014 13:09 

niebieski
Maldo napisał(a):
a zaznaczyles kupon tak ze ci odjel, i miales poprawna koncowa kwote do zaplaty na koncu przy platnosci ?
I czy wybrałeś płatność normalnie w allegro czy przez payu ? Bo przez payu wg regulaminu kase ZWRACAJA do 2 tyg po dokonaniu płatności

A gdzie się zaznacza kupon?
Jak normalnie przeszedłem do płatności kartą i kwota była z wysyłką...dałem zapłać i nic nie obniżyło w końcówce.
 Profil Relacje PM off  

#369 PostWysłany: 01 Lis 2014 14:02 

niebieski
Wszystko jest w ostatnim kroku przy płatności. Chodzi elegancko tylko trzeba mieć aktualną wersje aplikacji.
 Profil Relacje PM off  

#370 PostWysłany: 01 Lis 2014 14:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Coś im się to chrzani.. wczoraj w nocy nie mogłem skorzystać z rabatu na wysyłkę. Dziś dokonałem 4 zapłat bez problemu łącznie z tymi zaległymi które próbowałem w nocy i kolejna wpłata znów się nie nalicza rabat. Nie wiem o co chodzi...

#371 PostWysłany: 01 Lis 2014 17:17 

wczoraj wykorzystałem bon 100zł na ciuchy i bon na przesyłkę.
2 płatności 2 róznymi kartami bzw bk i wszystko było ok.

teraz chciałem kupić kolejny przedmiot z bezpłatną przesyłką i płatność została rozpoczęta, ciekawe czy się zakończy powodzeniem.
próba płatności visa z bzw bk, a na koncie jest dokładnie taka kwota jaką miałbym zapłacić po odjęciu kosztów przesyłki.

-- 01 Lis 2014 17:38 --

po 20 min płatność przeszła :)
 Profil Relacje PM off  

#372 PostWysłany: 02 Lis 2014 20:30 

Loty: 2
Kilometry: 3 632
niebieski
pytanie co do kuponu za 50zł. czy zakup butów to zakup odzieży??? bede mogła wykorzystać kupon?

#373 PostWysłany: 02 Lis 2014 20:33 

helka2003 napisał(a):
pytanie co do kuponu za 50zł. czy zakup butów to zakup odzieży??? bede mogła wykorzystać kupon?

Kod:
Uwaga: Kupon na zakupy w kategorii Odzież, obuwie i dodatki nie łączy się z innymi promocjami. Możesz wykorzystać tylko 1 kupon.

czyli warunek jest taki, że buty muszą być w kategorii Odzież, obuwie i dodatki (przy okazji wiele walizek, toreb np. na mały bagaż podręczny wizzair też jest w tej kategorii i można dokonać zakupu wykorzystując kupon)
 PM off
helka2003 uważa post za pomocny.

#374 PostWysłany: 03 Lis 2014 12:52 

Czy jest jakiś dzienny limit transakcji na które może nabić się kupon Visa na darmową wysyłkę?
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 03 Lis 2014 13:06 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 335 734
5
 Profil Relacje PM off  

#376 PostWysłany: 03 Lis 2014 13:06 

A jak to jest czy dokonujac płatności Visą to Allegro odejmuje od naszego zamówienia całe 25 zł czy tylko tyle ile kosztowała wysyłka w danej aukcji ?

#377 PostWysłany: 03 Lis 2014 13:08 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
gumac napisał(a):
A jak to jest czy dokonujac płatności Visą to Allegro odejmuje od naszego zamówienia całe 25 zł czy tylko tyle ile kosztowała wysyłka w danej aukcji ?

jeśli wybierasz kupon na 20zł to odejmuje 20zł
jeśli wspomniany na dostawę to dotyczy to tylko dostawy a więc max. 25zł ( jeśli dostawa kosztuje mniej to będziesz mieć ją za darmo)
 Profil Relacje PM off  

#378 PostWysłany: 05 Lis 2014 01:31 

Loty: 146
Kilometry: 290 982
niebieski
A co z tym zakupem na allegro? Rozumiem, że nie jest uregulowany i trzeba go zapłacić? Czyli jeśli nic nie potrzebujemy to najlepiej jakaś cegiełka charytatywna?
I jeszcze jedno - konto PayU trzeba do tego mieć założone czy anonimowo?

#379 PostWysłany: 05 Lis 2014 01:43 

limaK napisał(a):

Trzeba pamiętać o zaznaczeniu opcji korzystam z rabatu po wyborze opcji przesyłki i przed naciśnięciem przycisku "płacę". U mnie działa!
 Profil Relacje PM off  

#380 PostWysłany: 05 Lis 2014 06:03 

niebieski
greg0 napisał(a):
A co z tym zakupem na allegro? Rozumiem, że nie jest uregulowany i trzeba go zapłacić? Czyli jeśli nic nie potrzebujemy to najlepiej jakaś cegiełka charytatywna?
I jeszcze jedno - konto PayU trzeba do tego mieć założone czy anonimowo?

w aktualnej akcji wystarczy się zalogować w aplikacji mobilnej, wybrać moje allegro, potem moje kupony i odbierz kupon
nic nie trzeba kupować

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2757 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 138  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości