Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 09 Paź 2014 13:54 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 22 554
Reporter napisał(a):
Baner zniknął 14 sierpnia. Pewnie osoby które spełniły warunki promocji do 13/14-go otrzymają nagrodę.

Dokładnie tak, czyli jeśli nawet baner zniknął 14 sierpnia to można założyć choćby tyle, że do 14.08 trwała sprzedaż premiowa.
A potem zasady są już jasne czyli:

Cytuj:
Uczestnik nabywa prawo do nagrody - tabletu Samsung Galaxy Tab P3 Lite SM-T110 jeśli spełni
łącznie następujące warunki:
1) w okresie trwania Sprzedaży Premiowej kliknie w banner reklamowy z wizerunkiem tabletu i
informacją o sprzedaży premiowej, wypełni wniosek o otwarcie iKonta BNP Paribas Banku
Polska S.A. i dokona przelewu identyfikującego,
2) do 30.09.2014 aktywuje iKonto w BNP Paribas Banku Polska S.A. i wykona transakcje kartą
debetową na kwotę przynajmniej 400 zł.

Większość osób, która nie dostała tabletu składała wnioski przed 14-tym czyli w okresie sprzedaży premiowej kliknęła w baner, a potem do 30.09 spełniła warunki :).
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#262 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:02 

Na livesmarter proszą o cierpliwość. Potem wydadzą instrukcje co dalej :)
 PM off
Blackall lubi ten post.

#263 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:03 
Awatar użytkownika

Loty: 12
Kilometry: 22 554
AppFunds dał dobre info. https://www.facebook.com/270192014548/p ... 49/?type=1 najpierw reklamacja, a potem arbiter bankowy. 50 zł kosztuje, ale ciężko chyba o sensowniejszą drogę.
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:09 

Poprawcie mnie, jeżeli nie czytam regulaminu ze zrozumieniem:
przed wyczerpaniem puli tabletów (okres Sprzedaży premiowej) ważne było złożenie wniosku o konto i wykonanie przelewu weryfikacyjnego (regulamin punkt II i IV 1 1).
Jeżeli to udało nam się zrobić (zakładam, że tak - bo na stronie banku widniała cały czas informacja o Sprzedaży Premiowej do około połowy sierpnia) to kolejność spełnienia pozostałych warunków nie ma znaczenia - zgodnie z regulaminem punkty IV i V KAŻDEMU kto spełnił pozostałe warunki do 30 września należy się tablet.

Mój przykład:
Przelew weryfikacyjny poszedł 6-go sierpnia - bez wątpienie w czasie Sprzedaży Premiowej.
Od tej chwili guzik kogokolwiek obchodzi czy 400zł wydałem kartą 7 sierpnia czy 29 września - jeżeli wyrobiłem się do 30 września zgodnie z regulaminem punkt 5 tablet mi się należy
 Profil Relacje PM off
Arrival lubi ten post.

#265 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:10 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Dla mnie chyba przygotowują tablet do wysyłki, bo ciągle jeszcze nie wysłali maila o otrzymaniu obiecanej nagrody :)

#266 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:12 

Okres trwania Sprzedaży Premiowej ... trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014r.lub do wyczerpania Nagród"

Jak dla mnie wyglada to tak. Okres sprzedazy premiowej czyli oferty konta z Tabletem w którym kazdy uzytkownik po spełnieniu kliku punktów regulaminu otrzyma tablet trwa od 01.08.2014 r. do 31.08.2014r. W przypadku kiedy liczba wniosków przekroczy liczbę przewidzianych tabletów oferta zostanie zamknieta i nie bedzie mozna juz otworzyc takiego konta z Tabletem (lub do wyczerpania nagród) - sprzedaż promocji zostaje zakonczona
i to miało miejssce [14.08.2014]: Promocja została oficjalnie zakończona. .

Dla mnie Wszytskim osobom które w tym terminie założyły (kupiły produkt premiowy) i spełniły pozostałe punkty regulaminu przysługuje Tablet

Ja to tak rozumiem :) Co wy na to ?

-- 09 Paź 2014 13:15 --

smietnik12345 napisał(a):
Poprawcie mnie, jeżeli nie czytam regulaminu ze zrozumieniem:
przed wyczerpaniem puli tabletów (okres Sprzedaży premiowej) ważne było złożenie wniosku o konto i wykonanie przelewu weryfikacyjnego (regulamin punkt II i IV 1 1).
Jeżeli to udało nam się zrobić (zakładam, że tak - bo na stronie banku widniała cały czas informacja o Sprzedaży Premiowej do około połowy sierpnia) to kolejność spełnienia pozostałych warunków nie ma znaczenia - zgodnie z regulaminem punkty IV i V KAŻDEMU kto spełnił pozostałe warunki do 30 września należy się tablet.

Mój przykład:
Przelew weryfikacyjny poszedł 6-go sierpnia - bez wątpienie w czasie Sprzedaży Premiowej.
Od tej chwili guzik kogokolwiek obchodzi czy 400zł wydałem kartą 7 sierpnia czy 29 września - jeżeli wyrobiłem się do 30 września zgodnie z regulaminem punkt 5 tablet mi się należy

Dokładnie ja tez tak to rozumiem :) post wyzej tez to opisałem :)
 Profil Relacje PM off
Arrival lubi ten post.

#267 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:16 

Ja przez konto bankowe wysłałem do ich zapytanie czy biorę udział w promocji, dostałem odp:

"Szanowny Panie

Dziękujemy za nadesłaną wiadomość. W odpowiedzi uprzejmie informuję, że Pana konto bierze udział w promocji iKonto BNP Paribas z Tabletem.

W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości zachęcamy do dalszej korespondencji z zachowaniem tematu wiadomości.

z poważaniem
Joanna D****** "

Warunki spełniłem, więc ciekaw jestem ich tłumaczenia jeśli prześlą mi odmowną decyzję..

edit. wysłałem jeszcze w sierpniu
 Profil Relacje PM off  

#268 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:18 

Loty: 25
Kilometry: 69 443
benybeny napisał(a):
Ja to tak rozumiem :) Co wy na to ?

My nic na to. Bank sobie to zinterpretuje po swojemu. Jak ktoś ma tam jaja, to wiszą na telefonie do Samsunga i domawiają tablety...
Swoją drogą, potrzebuję na 3-4 dni paru niezbyt bystrych do przekopania ogrodu. Wie ktoś czy już poszły w bnp dyscyplinarki za tę promocję?

#269 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:24 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
BlackT napisał(a):
Swoją drogą, potrzebuję na 3-4 dni paru niezbyt bystrych do przekopania ogrodu. Wie ktoś czy już poszły w bnp dyscyplinarki za tę promocję?

Chyba żartujesz...
Spełnione, zrealizowane itp. dziunie korporacyjne w garsonkach odpoczywają ze swoimi zaradnymi facetami na dalekich wyspach za premię po wdrożeniu projektu.
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:35 

platynowy
Ta, a teraz trzeba wdrożyć drugi projekt aby tą "wielka narobioną kupę posprzątać" :>
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:37 
Awatar użytkownika

kacper451 napisał(a):
Ta, a teraz trzeba wdrożyć drugi projekt aby tą "wielka narobioną kupę posprzątać" :>

Od tego są leszcze z kol senter, by spławiać leszczy za 9 zł/h na zlecenie.
Nad nimi jest dyrektor Kol Senter, który ma premię za obsłużone telefony.
 Profil Relacje PM off
smok1 lubi ten post.

#272 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:44 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
sebjag napisał(a):
Kod:
5.Uczestnik przystępując do Sprzedaży Premiowej wyraża zgodę na to że w przypadku, gdy wypowie umowę o prowadzenia iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A.w okresie do 12 miesięcy od daty jej zawarcia jest zobowiązany do zwrotu Bankowi wartości nagrody, która wynosi 400zł i jednocześnie oświadcza, iż upoważnia BNP Paribas Bank Polska S.A. do obciążenia jego iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. wartością nagrody.

Czyli osoby, które przystąpiły, a nie które otrzymały nagrodę po zamknięciu konta zostaną obciążone kwotą 400zł:) Gdyby ktoś z pokrzywdzonych myślał już o zamknięciu konta;)

Czytaj uważnie.
Mowa jest o wartości Nagrody. Jeśli nagrody nie dostałeś to co masz zwracać ?

#273 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:45 
Awatar użytkownika

Należy zwrócić wartość nagrody - jasno napisane. A że nie została przyznana, to twój problem.
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:48 
Awatar użytkownika

Loty: 78
Kilometry: 90 328
Ludzie z LiveSmarter coś na FB robią https://www.facebook.com/niedostalemtab ... np?fref=nf

Ostatnio edytowany przez Zderzaq, 09 Paź 2014 14:52, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:50 

tez nie dostalem nagrody :( mimo, ze warunki spelnilem :(
prosze piszcie jak ida dzialania reklamacyjne, ja pozniej zadzwonie do ciotki, ktora jest radca prawnym i tez jej popytam, powodzenia !
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:52 

Doczu napisał(a):
sebjag napisał(a):
Kod:
5.Uczestnik przystępując do Sprzedaży Premiowej wyraża zgodę na to że w przypadku, gdy wypowie umowę o prowadzenia iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A.w okresie do 12 miesięcy od daty jej zawarcia jest zobowiązany do zwrotu Bankowi wartości nagrody, która wynosi 400zł i jednocześnie oświadcza, iż upoważnia BNP Paribas Bank Polska S.A. do obciążenia jego iKonta BNP Paribas Banku Polska S.A. wartością nagrody.

Czyli osoby, które przystąpiły, a nie które otrzymały nagrodę po zamknięciu konta zostaną obciążone kwotą 400zł:) Gdyby ktoś z pokrzywdzonych myślał już o zamknięciu konta;)

Czytaj uważnie.
Mowa jest o wartości Nagrody. Jeśli nagrody nie dostałeś to co masz zwracać ?

W regulaminie jest też jasno napisane, że po spełnieniu warunków każdy dostaje tablet - i co, każdy dostał? Bank ma swój sposób interpretacji regulaminu..
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:53 

niebieski
Roben napisał(a):
Czytać nie umiesz a siejesz propagandę

Paniki nie sieję, a nabijam się z tego punktu.
Regulamin jest napisany bezmyślnie, a czytać chyba nie potrafisz Ty. Jeżeli o to chodzi w pkt. wyżej nie ma mowy o tym, że zwrotu dokonują Ci, którzy nagrodę otrzymają, a Ci, którzy wzięli udział w promocji. Jak chcesz mogę Ci to wyjaśnić na kartce bloku, kolorowymi kredkami.
 Profil Relacje PM off
limaK lubi ten post.

#278 PostWysłany: 09 Paź 2014 14:58 

Loty: 27
Kilometry: 34 757
Cóż, pozostaje mi dołączyć do grupy na fb

Nie dostałem tabletu od BNP Paribas
 Profil Relacje PM off  

#279 PostWysłany: 09 Paź 2014 15:00 

Tak się zastanawiam, ostatnio wycofali możliwość Cashbacku - czy ze względu na tą zmianę nie można by rozwiązać umowę?
 Profil Relacje PM off  

#280 PostWysłany: 09 Paź 2014 15:05 

Loty: 27
Kilometry: 34 757
http://www.wykop.pl/link/2192834/czy-bnp-paribas-zlamal-regulamin-promocji/

Wykopcie, będzie głośniej
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości