Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 12 Sie 2014 06:42 

Loty: 31
Kilometry: 72 801
Również zakładałem dwa konta, jedno sobie, drugie z dziewczyną.
U mnie dostałem maila w sobotę że skan był nieczytelny (faktycznie, lekko ucięta dolna krawędź) ale natychmiast zrobiłem nowy i wysłałem poprzez link. Do dziś cisza, konto niby aktywne ale w systemie e-planet - brak karty. Więc czekam dalej.
U dziewczyny podobnie, ale wysłany za pierwszym razem skan przeszedł bez problemu. Karta również niewidoczna w systemie.
Wczoraj, ktoś trzy razy próbował się do mnie dodzwonić z numeru 519988350. Z tego co wyczytałem, to numer z banku bnp paribas. Niestety byłem w pracy i nie mogłem odebrać.

Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
#82 PostWysłany: 12 Sie 2014 06:52 
Awatar użytkownika

Loty: 53
Kilometry: 142 596
niebieski
viscaelbarca napisał(a):
U mnie dostałem maila w sobotę że skan był nieczytelny (faktycznie, lekko ucięta dolna krawędź) ale natychmiast zrobiłem nowy i wysłałem poprzez link. Do dziś cisza, konto niby aktywne ale w systemie e-planet - brak karty. Więc czekam dalej.
U dziewczyny podobnie, ale wysłany za pierwszym razem skan przeszedł bez problemu. Karta również niewidoczna w systemie.
Wczoraj, ktoś trzy razy próbował się do mnie dodzwonić z numeru 519988350. Z tego co wyczytałem, to numer z banku bnp paribas. Niestety byłem w pracy i nie mogłem odebrać.

Dokładnie ta sama sytuacja u mnie!! Czekamy:-)

#83 PostWysłany: 12 Sie 2014 12:02 
Awatar użytkownika

srebrny
Konto założone w środę, karta widoczna w systemie od piątku - przyszła dziś. Dodatkowo osobnym listem również dziś przyszedł PIN. Swoją drogą co za archaiczny system, że wysyłają PIN pocztą osobnym listem. W każdym normalnym banku PIN ustawia się w systemie bankowości elektronicznej :D
art77 lubi ten post.

#84 PostWysłany: 12 Sie 2014 12:22 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
szymonpoznan1 napisał(a):
Konto założone w środę, karta widoczna w systemie od piątku - przyszła dziś. Dodatkowo osobnym listem również dziś przyszedł PIN.

U mnie dokładnie tak samo.
Swoją drogą karta ciekawa :)
szymonpoznan1 lubi ten post.

#85 PostWysłany: 12 Sie 2014 12:58 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
niebieski
Czyli teraz kto pierwszy wyda 400zl ten lepszy? ;)
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 12 Sie 2014 13:15 
Awatar użytkownika

srebrny
viscaelbarca napisał(a):
Wczoraj, ktoś trzy razy próbował się do mnie dodzwonić z numeru 519988350.

To jest automat BNP z ankietą.
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 12 Sie 2014 13:35 

Loty: 3
Kilometry: 3 815
viscaelbarca napisał(a):

Ja dostałam info o nieczytelnym dowodzie w sobotę wieczorem, w niedziele zrobiłam skan i wysłałam od razu. Nic na meila mi nie przyszło, ale własnie zobaczyłam w systemie że mam już kartę.

Teraz tylko czekam aż ją otrzymam, liczę, że w piątek najpóżniej :)
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 12 Sie 2014 14:51 

niebieski
Zeby aktywowac karte trzeba dzownic do BNP czy po prostu musze zrobic pierwsza transakcje z kodem PIN i bedzie aktywowana?
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 12 Sie 2014 15:01 

Digzy napisał(a):
Zeby aktywowac karte trzeba dzownic do BNP czy po prostu musze zrobic pierwsza transakcje z kodem PIN i bedzie aktywowana?

Z zakładki karty na platformie PLANET:

"W celu aktywacji karty należy skontaktować się z Centrum Telefonicznym BNP Paribas Bank Polska SA

801 367 847 /z komórki/

22 566 9300 /ze stacjonarnego/"

Trzeba zadzwonić, tak mi się wydaje :)
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 12 Sie 2014 15:04 
Awatar użytkownika

srebrny
W informacji dołączonej do karty napisane jest że aby aktywować wystarczy:

1) podpisać kartę <hahaha>
2) wykonać transakcję z PINem :)

Wychodzi więc, że nic więcej robić nie trzeba, tylko NIE ZAPOMNIJCIE PODPISAĆ, bo bankomat może nie przyjąć ;)

#91 PostWysłany: 12 Sie 2014 15:20 

niebieski
No wlasnie o to mi chodzi, te dwie informacje wzajemnie sobie zaprzeczaja :) Albo obie dzialaja ;)
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 12 Sie 2014 15:28 

Sorki w takim razie, bo ja jeszcze karty nie dostałam, wiec siłą rzeczy nie znałam informacji dołączonej do niej.

W sumie dziwna sprawa... ciekawe czy w przypadku gdy jednak trzeba ją aktwować przez telefon, spróbuje się jej najpierw użyć w bankomacie, to czy on jej nie "połknie".
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 12 Sie 2014 15:32 

wiikack napisał(a):
Sorki w takim razie, bo ja jeszcze karty nie dostałam, wiec siłą rzeczy nie znałam informacji dołączonej do niej.

W sumie dziwna sprawa... ciekawe czy w przypadku gdy jednak trzeba ją aktwować przez telefon, spróbuje się jej najpierw użyć w bankomacie, to czy on jej nie "połknie".

Dzisiaj dostałem i zmieniłem PIN w bankomacie PKO, bez wykonywania żadnych transakcji wcześniej, więc raczej nie zatrzyma karty.
 PM off  

#94 PostWysłany: 12 Sie 2014 19:58 

Loty: 2
Kilometry: 664
ten automat z ankietą to ktoś na kacu chyba wymyślił, jeszcze nie mam karty, nie zrobiłem żadnej operacji bo proces otwarcia nie zakończony, a oni mi się pytają czy bym polecił konto. Może jak dostaną same negatywne ceny to się zastanowią nad sensem zawracania głowy zaraz na samym początku współpracy.
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 12 Sie 2014 20:12 

robert83 napisał(a):
ten automat z ankietą to ktoś na kacu chyba wymyślił, jeszcze nie mam karty, nie zrobiłem żadnej operacji bo proces otwarcia nie zakończony, a oni mi się pytają czy bym polecił konto. Może jak dostaną same negatywne ceny to się zastanowią nad sensem zawracania głowy zaraz na samym początku współpracy.

miałam to samo napisać dokładnie, że ta ankieta to może i miałaby racje bytu, ale za miesiąc, a nie 3 dni po rozpoczęciu otwierania konta... myśle, że ktoś wymyślając ją był jeszcze w stanie "przed kacem" :D
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 13 Sie 2014 14:54 

Swoja droga tworzac promocje z "ograniczona iloscia tabletow" to fajnie by było gdyby okreslili, czy daja ich 10,100, 1000 czy iles tam...
W tym momencie mogą dac ich 10 majac nową baze klientów i liczac na to, ze nie bedzie im sie chciało upominac o swoje...

Z drugiej strony piszac "kazdy" w regulaminie staje sie troche rozbiezne z ta "ograniczona" iloscia...

Teraz tylko poczekac do pazdziernika :))
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 13 Sie 2014 15:09 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 14 922
Moim zdaniem ograniczona ilość tabletów oznacza, że w każdej chwili mogą przerwać promocję. A jeśli strona ciągle wisi, to znaczy, że tablety są. Nie znalazłem zapisu w regulaminie mówiącego, że nawet spełniając warunki promocji mogę nie dostać tableta.

#98 PostWysłany: 13 Sie 2014 15:49 

niebieski
Digzy napisał(a):
No wlasnie o to mi chodzi, te dwie informacje wzajemnie sobie zaprzeczaja :) Albo obie dzialaja ;)

Ja przez infolinię nie aktywowałem, poszedłem do Carrefoura i kupiłem wodę za 1,09zł płacąc kartą i przeszło, więc się chyba zaktywowała ;)
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 14 Sie 2014 15:45 

Loty: 83
Kilometry: 153 899
niebieski
Przelałem na konto 1200 zł, aktywowałem kartę i wykonałem transakcje o wartości +400zł.
Teraz czekam do paźziernika z nadzieją, że nie będzie żadnej afery i wywiążą się z zapisów regulaminu :P

#100 PostWysłany: 14 Sie 2014 16:03 
Awatar użytkownika

niebieski
na wydanie 400zł jest czas do końca września? ale co miesiąc trzeba przelewać 1000zł?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: paweł p oraz 2 gości