Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2069 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 104  Następna
Autor Wiadomość
#201 PostWysłany: 16 Kwi 2014 20:55 

niebieski
maczala1 napisał(a):
Ale forever89 nie dostał zwrotu kasy za rezerwację tylko chwilowo nie widzi oferty hosta, wszystko powinno być OK w takim przypadku ...

Dokładnie zwrotu nie dostałem, host powiedział, że jest u rodziny, a oferta nadal ma status "zaakceptowany".
Jestem ciekaw odpowiedzi supportu jeśli odpowiedzą.
ciacho_majonez napisał(a):
Powiedzcie mi, dostajecie na ten temat jakiekolwiek powiadomienia na maila czy musicie to wszystko sami obczajać na airbnb.com?

Ja nie dostałem powiadomienia.
 Profil Relacje PM off  

Sardynia w niskiej cenie❗😍 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 527 PLN 💚🤍❤️ Sardynia w niskiej cenie❗😍 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 527 PLN 💚🤍❤️
All inclusive w Emiratach 🌴☀️ 4* Radisson na plaży z własnym spa za 3999 PLN All inclusive w Emiratach 🌴☀️ 4* Radisson na plaży z własnym spa za 3999 PLN
#202 PostWysłany: 16 Kwi 2014 20:57 

ciacho_majonez napisał(a):
Powiedzcie mi, dostajecie na ten temat jakiekolwiek powiadomienia na maila czy musicie to wszystko sami obczajać na airbnb.com?

przed anulacją prośba, a raczej wymóg pełnej weryfikacji, dodatkowo jak nie jesteś aktywnym "fejsbukowiczem", to dla airbnb nie istniejesz, a już na pewno jesteś niewiarygodny
 PM off  

#203 PostWysłany: 16 Kwi 2014 21:07 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
A pełna weryfikacja to... skan dokumentu? Ja nie jestem facebookowiczem, miejmy nadzieję, że jednak problemy mnie ominą ;)
 Profil Relacje PM off  

#204 PostWysłany: 16 Kwi 2014 21:10 

skan dokumentu, weryfikacja konta fb i google oraz nagranie 30-sekundowego filmiku kamerką z przedstawieniem się, pokazaniem swojej twarzy i pokazaniem strony paszportu z danymi personalnymi - wszystkie w/w kroki muszą być zatwierdzone, bo weryfikacja nie zostanie zatwierdzona
 PM off  

#205 PostWysłany: 18 Kwi 2014 14:40 

Zbanowany
Host odrzucił mi rezerwacje . Przez prawie 1 miesiąc pisałem emajle do Airbnb i atakowałem o kupon zastępczy . Otrzymałem na 57 EUR no i wykorzystałem i jest OKI :shock: :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#206 PostWysłany: 18 Kwi 2014 14:49 

ok to napiszesz jak będziesz po realizacji noclegu, póki co szacunek za wytrwałość w walce o kod
 PM off
adijopomidorre lubi ten post.

#207 PostWysłany: 18 Kwi 2014 14:56 

Zbanowany
Anonymous napisał(a):
ok to napiszesz jak będziesz po realizacji noclegu, póki co szacunek za wytrwałość w walce o kod

Dzięki ;) Startuje od 10 lipca do 20 -07-2014 r. Dam znać 8-)
 Profil Relacje PM off  

#208 PostWysłany: 18 Kwi 2014 22:48 

Zbanowany
p27 napisał(a):
Nie wszystkie rady tu zamieszczane są dobre. Jak się nie uda skorzystać z kuponu to trudno, lepiej do nich nie pisać jeżeli nie ma się ważniejszego powodu niż niewykorzystanie kuponu.

Podobno czytają te forum i tłumaczą z polskiego na anglo-amerykański język , wyłapują
" przekręty " i banują co cwańszych kombinatorów . Wiadomo Polak potrafi , a wiz jak nie znieśli tak i nie zniosą do USA dla Polaków :o bez urazy :)
 Profil Relacje PM off  

#209 PostWysłany: 18 Kwi 2014 22:52 

chciałam ogarnąc cos w górach na majówkę [tym bardziej, ze mialam znizkę za polecenie :D ] ale zastanowię się w takim razie nad tym. ewentualnie znow coś napiszę.. w koncu nie mam juz nic do stracenia
 Profil Relacje PM off  

#210 PostWysłany: 18 Kwi 2014 22:57 

Zbanowany
monika0com napisał(a):
chciałam ogarnąc cos w górach na majówkę [tym bardziej, ze mialam znizkę za polecenie :D ] ale zastanowię się w takim razie nad tym. ewentualnie znow coś napiszę.. w koncu nie mam juz nic do stracenia

Ja pisałem do nich przez około 1 miesiąca i otrzymałem kod na 57 EURO jako ich " przeprosiny " walcz o swoje :geek:
 Profil Relacje PM off
monika0com lubi ten post.

#211 PostWysłany: 18 Kwi 2014 23:01 

może glupie pytanie ale pisales po angielsku czy po polsku? :d
 Profil Relacje PM off  

#212 PostWysłany: 19 Kwi 2014 00:16 

Zbanowany
monika0com napisał(a):
może glupie pytanie ale pisales po angielsku czy po polsku? :d

po angielsku , jak masz problem wejdź na " tłumacz google " :ugeek:
 Profil Relacje PM off  

#213 PostWysłany: 19 Kwi 2014 00:33 

z ciekawosci pytam, damy rade:D to dzięki, biore się do roboty!
 Profil Relacje PM off  

#214 PostWysłany: 19 Kwi 2014 21:47 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
Doszedłem do tego samego momentu i odpisałem dokładnie to samo co Ty. zobaczymy czy równo traktują swoich klientów :)
szymonunion lubi ten post.

#215 PostWysłany: 21 Kwi 2014 21:40 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 82 424
niebieski
Mi odpisali ze konto jest blokowane finalnie:) brawo airbnb! Za to moja narzeczona w odpowiedzi otrzymala informacje, ze to wspaniale iz jedziemy do Paryza i zyczy powodzenia po czym otrzymala kod. Za to opiekunka mojej sprawy ma na imie Heidi. Przypadek? Nie sadze;D
EDIT mojej narzeczonej też zablokowali już konto! To jest jakaś parodia.. płacone inną kartą itd. Ktoś jeszcze tak ma?
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

#216 PostWysłany: 22 Kwi 2014 12:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Mi napisali, że podejrzewają multikonta. I że mam zweryfikować dokument, wypisać wszystkie swoje konta i coś tam jeszcze. A no i że mam 48h ( a napisali w sobotę jakoś późno, więc idealnie 48h w święta wypadające). Napisałem im jakie mam konta(tzn. ja mam jedno, ale na jakiś była moja karta używany), że są wszystkie zweryfikowany, że zawsze osoby rezerwujące nocowały, że są głupi że tak traktują klienta. Zobaczymy co dalej ;)
 Profil Relacje PM off  

#217 PostWysłany: 22 Kwi 2014 13:07 

Zapewne otrzymasz e-maila o podobnej treści:
"Witaj

Dla rezerwacji .......... u: ................ przekazaliśmy zwrot w kwocie €354, używając: MASTER ...........(kwota należności wynosiła €354). Jeśli płatności dokonano przy pomocy karty kredytowej, zwrot może pojawić się na wyciągu nawet do pięciu dni roboczych, w zależności od banku (niestety, nie mamy na to wpływu).

Dziękujemy i pozdrawiamy,
Zespół Airbnb"
i drugiego z bredniami o jakiś oszukańczych kodach, przy czym anulują rezerwacje, a kont nie usuwają (to już sam zrobiłem).
 PM off  

#218 PostWysłany: 22 Kwi 2014 13:18 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 82 424
niebieski
Airbnb odkąd wprowadziło nowy regulamin nie jest już firmą godną zaufania, czepiają się byle czego, po czym nawet nie udzielą informacji o co konkretnie im chodziło.

#219 PostWysłany: 22 Kwi 2014 13:24 

Loty: 70
Kilometry: 167 826
AirBnb bierze pieniądze odrazu przy rezerwacji, obraca nimi parę tygodni, zarabiając przy tym i następnie odwołuje rezerwacje - prosty sposób na biznes ;)
 Profil Relacje PM off  

#220 PostWysłany: 22 Kwi 2014 13:25 

niebieski
A jeszcze tydzień temu:
lahcimmm2 napisał(a):
rezerowalem nocleg z uzyciem kodu,
gospodarz odrzucil rezerwacje, jest sens pisac do AIRBN po kupon ?
czy raczej musze uwazac zeby mi konta nie zamkneli bo nie wiem :)

szczota1992 napisał(a):
Ja tam zawsze twardo pisze co Ci szkodzi;)

niciej napisał(a):
Czy jest sens? wałkowane sto razy
Nie masz na sumieniu multikont - to nie masz się raczej czego obawiać.

Jak widać lepiej jednak do nich nie pisać jak kupon przepadnie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2069 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 104  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości