Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Cze 2010 09:26 

Ja czuję, że juz nie złożę z Włoch sensownego dolotu do Maroka w okolicach 9-11 VII. Mam powrót z Tangeru do Bergamo na 17 VII i dalej do Poznania, ale chyba będę musiał się zadowolić Sardynią lub Sycylią - o ile coś jeszcze znajdę (...), byle bym tylko na półwyspie apenińskim nie utknął, bo interesuje mnie destynacja tania hotelowo lub pod "wieloma gwiazdami".

No chyba, że się wybiorę w Apeniny właśnie, to ta pod wieloma gwiazdami się sprawdzi...

A pomyśleć, że wzgardziłem Piza-Fez za 27 EUR...

Odkryj stolicę Mołdawii za 448 PLN 🇲🇩 Loty i 4* hotel w Kiszyniowie ✈️✨ Odkryj stolicę Mołdawii za 448 PLN 🇲🇩 Loty i 4* hotel w Kiszyniowie ✈️✨
Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛 Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏖️ 4* hotel z wyżywieniem na Costa Doradaza 2299 PLN 💛
 Temat postu: Re: Promocje Ryanair'a
#2 PostWysłany: 29 Cze 2010 11:13 
Awatar użytkownika

srebrny
remi3 napisał(a):
Ja czuję, że juz nie złożę z Włoch sensownego dolotu do Maroka w okolicach 9-11 VII

Z ciekawości sprawdziłem FR i easyJeta, no i niestety Włochy - Maroko w tym terminie to wydatek około 100 euro (ale w drugą stronę jest o wiele taniej). Może rejs jakimś promem nie byłby zły, ale znowu dojazd z Bergamo na południe też do najtańszych nie należy. Może jeszcze z jakimś TUI czy podobnym się uda?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Promocje Ryanair'a
#3 PostWysłany: 29 Cze 2010 12:30 

shagrat napisał(a):
remi3 napisał(a):
Ja czuję, że juz nie złożę z Włoch sensownego dolotu do Maroka w okolicach 9-11 VII

Z ciekawości sprawdziłem FR i easyJeta, no i niestety Włochy - Maroko w tym terminie to wydatek około 100 euro (ale w drugą stronę jest o wiele taniej). Może rejs jakimś promem nie byłby zły, ale znowu dojazd z Bergamo na południe też do najtańszych nie należy. Może jeszcze z jakimś TUI czy podobnym się uda?

Powrót już mam zakupiony. Tak jak napisałem, jak nie złożę czegoś do max 150 zł za Włochy-Maroko, to po prostu odpuszczam kierunek...

Rozważam też wylot rano 10 VII do Sewilli za 35 EUR (miałbym na Sewillę cały dzień, a to piękne miasto, które chciałbym zobaczyć) a 11 VII z rana mam Sewilla - Fez za 20 EUR. Czyli 55 EUR plus wydatki w Sewilli ale za to całodniowe zwiedzanie Sewilli.

#4 PostWysłany: 29 Cze 2010 13:22 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Panowie, nie zaśmiecajmy wątku o promocjach Ryanair;a pytaniami w sprawach "własnych". Remi, masz swój temat już, i tam skupmy dyskusję. Ten temat wydzieliłem z "promocje Ryanair'a" i zamykam.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości