Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Cze 2010 09:26 

Ja czuję, że juz nie złożę z Włoch sensownego dolotu do Maroka w okolicach 9-11 VII. Mam powrót z Tangeru do Bergamo na 17 VII i dalej do Poznania, ale chyba będę musiał się zadowolić Sardynią lub Sycylią - o ile coś jeszcze znajdę (...), byle bym tylko na półwyspie apenińskim nie utknął, bo interesuje mnie destynacja tania hotelowo lub pod "wieloma gwiazdami".

No chyba, że się wybiorę w Apeniny właśnie, to ta pod wieloma gwiazdami się sprawdzi...

A pomyśleć, że wzgardziłem Piza-Fez za 27 EUR...

Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯 Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯
Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍 Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍
 Temat postu: Re: Promocje Ryanair'a
#2 PostWysłany: 29 Cze 2010 11:13 
Awatar użytkownika

srebrny
remi3 napisał(a):
Ja czuję, że juz nie złożę z Włoch sensownego dolotu do Maroka w okolicach 9-11 VII

Z ciekawości sprawdziłem FR i easyJeta, no i niestety Włochy - Maroko w tym terminie to wydatek około 100 euro (ale w drugą stronę jest o wiele taniej). Może rejs jakimś promem nie byłby zły, ale znowu dojazd z Bergamo na południe też do najtańszych nie należy. Może jeszcze z jakimś TUI czy podobnym się uda?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Promocje Ryanair'a
#3 PostWysłany: 29 Cze 2010 12:30 

shagrat napisał(a):
remi3 napisał(a):
Ja czuję, że juz nie złożę z Włoch sensownego dolotu do Maroka w okolicach 9-11 VII

Z ciekawości sprawdziłem FR i easyJeta, no i niestety Włochy - Maroko w tym terminie to wydatek około 100 euro (ale w drugą stronę jest o wiele taniej). Może rejs jakimś promem nie byłby zły, ale znowu dojazd z Bergamo na południe też do najtańszych nie należy. Może jeszcze z jakimś TUI czy podobnym się uda?

Powrót już mam zakupiony. Tak jak napisałem, jak nie złożę czegoś do max 150 zł za Włochy-Maroko, to po prostu odpuszczam kierunek...

Rozważam też wylot rano 10 VII do Sewilli za 35 EUR (miałbym na Sewillę cały dzień, a to piękne miasto, które chciałbym zobaczyć) a 11 VII z rana mam Sewilla - Fez za 20 EUR. Czyli 55 EUR plus wydatki w Sewilli ale za to całodniowe zwiedzanie Sewilli.

#4 PostWysłany: 29 Cze 2010 13:22 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Panowie, nie zaśmiecajmy wątku o promocjach Ryanair;a pytaniami w sprawach "własnych". Remi, masz swój temat już, i tam skupmy dyskusję. Ten temat wydzieliłem z "promocje Ryanair'a" i zamykam.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości