Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 272 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 18 Lut 2014 11:33 

Loty: 2
Kilometry: 2 689
Ja dostałem swój bilet następnego dnia po dniu zamawiania w godzinach wieczornych. Więc dla tych, którzy juz nie mają nadziei, to jakieś światełko w tunelu jest. Szczerze mówiąc też spodziewałem się, że pewnie będzie tylko zwrot kasy.
 Profil Relacje PM off  

City break w cieniu Etny 🌋😍 Wycieczka na Sycylię za 639 PLN (loty + noclegi ze śniadaniami 🌞🍊 City break w cieniu Etny 🌋😍 Wycieczka na Sycylię za 639 PLN (loty + noclegi ze śniadaniami 🌞🍊
💙 First minute: piękna grecka wyspa Tasos od 2550 PLN🏝️🌞 Tydzień w 4* hotelu przy plaży (z 🍴) 💙 First minute: piękna grecka wyspa Tasos od 2550 PLN🏝️🌞 Tydzień w 4* hotelu przy plaży (z 🍴)
#102 PostWysłany: 18 Lut 2014 11:33 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

PolskiBus napisał(a):
Szanowni Pasażerowie,

Pragniemy poinformować, że cały czas bardzo intensywnie pracujemy nad dosłaniem do Was wszystkich zarezerwowanych biletów oraz udzieleniu odpowiedzi na wszystkie zapytania skierowane do nas drogą mailową.

Prosimy o wyrozumiałość. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy z Was otrzymał odpowiedź w jak najkrótszym czasie.

Zespół Polskibus.com
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 18 Lut 2014 11:35 

teliszon napisał(a):
Nigdy nie sprawdzałam w zakładce "zarzadzanie biletami" czy moje bilety tam figurują i zawsze kierowca odnajdywal mnie na liscie pasazerow.
Ale był tu podany przypadek chłopaka,ktory pomimo posiadanego biletu nie został wpuszczony do PB,bo nie było go na liscie.
Sprawdzilam w zakładce "swoje" bilety zakupione 13 lutego.
Na 12 biletow odnalazłam dwa,reszta nie figuruje.
e-bilety jak najbardziej wystawione i przysłane.
Jak jest u Was,ktos weryfikowal w ten sposób swój stan posiadania?

Nie weryfikowałem, wystarczyły mi otrzymane na e-mail e-bilety. Z ciekawości przed chwilą sprawdziłem, wszystkie moje bilety w "zarządzaj rezerwacjami" są, do tego bardzo łatwa i czytelna zmiana biletów za opłatą oczywiście
 PM off  

#104 PostWysłany: 18 Lut 2014 11:39 

Loty: 1
Kilometry: 1 599
Faktycznie, teraz sprawdziłem i obydwie rezerwacje nie figurują w systemie... chyba pozostaje ponowny kontakt.
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 18 Lut 2014 11:53 
Site Admin
Awatar użytkownika

Napisałem w tej sprawie, zobaczymy co odpisza. Żeby tylko nie skasowali mi moich etixow :D
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 18 Lut 2014 11:58 
Awatar użytkownika

Loty: 159
Kilometry: 213 043
niebieski
Też nie mam dosłanych biletów w zarządzaniu rezerwacją :(
Poczekam, aż się ogarną i wtedy zacznę spamować skrzynkę :)
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 18 Lut 2014 11:59 

jacek69 napisał(a):
bellamy napisał(a):
Wasze posty trochę podnoszą mnie na duchu, bo u mnie też cisza od czwartku, nadal :evil: Jak jutro nic nie będzie na mailu, to do nich piszę już! W dodatku w piątek na facebooku zamieścili notkę, że w ciągu 3 dni wszyscy dostaną odpowiedź, której teraz wcale nie widzę - usunęli? :evil: Chyba, że już mi się coś śniło z tych nerwów :D W dodatku numer 2: mieli dzisiaj czas wysłać dwa maile informujące o zmianach godzin odjazdów na moich trasach, szkoda tylko, że na połowę tych tras nie dostałam jeszcze biletów :evil:

Ktorych kursow zmieniono godziny odjazdow?

,,Państwa kurs z:

Krakowa do Kielc (Warszawy) z 10:30 zostaje przeniesiony na 10:25
Kielc do Warszawy z 12:35 zostaje przeniesiony na 12:30
Krakowa do Kielc (Warszawy) z 14:00 zostaje przeniesiony na 14:10
Kielc do Warszawy z 16:05 zostaje przeniesiony na 16:15
Krakowa do Kielc (Warszawy) z 17:00 zostaje przeniesiony na 17:15
Kielc do Warszawy z 19:05 zostaje przeniesiony na 19:20"

Od 1 marca.
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 18 Lut 2014 12:03 

ja też nie mam swoich biletów w zarządzaniu rezerwacją ale z tym poczekam na pewno z 2-3 tygodnie aż się ogarną ze wszystkimi innymi sprawami.
 Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 18 Lut 2014 12:39 
Awatar użytkownika

Loty: 357
Kilometry: 492 607
srebrny
Dziwna sytuacja. W dniu wypuszczenia nowej puli biletów na kwiecień udało mi się szybko kupić 2 bilety, potwierdzenie przyszło na e-maila po kilku minutach. Po pięciu dniach przyszedł mi drugi e-mail z biletami na te same dni i godziny, ale innymi numerami rezerwacji.

Żadna z tych rezerwacji (ani z 13.02, ani z 18.02) nie widnieje w systemie. Co robić?

#110 PostWysłany: 18 Lut 2014 12:48 

Szyn3k napisał(a):
Dziwna sytuacja. W dniu wypuszczenia nowej puli biletów na kwiecień udało mi się szybko kupić 2 bilety, potwierdzenie przyszło na e-maila po kilku minutach. Po pięciu dniach przyszedł mi drugi e-mail z biletami na te same dni i godziny, ale innymi numerami rezerwacji.

Żadna z tych rezerwacji (ani z 13.02, ani z 18.02) nie widnieje w systemie. Co robić?

jak masz e-bilet/y to NIC
 PM off  

#111 PostWysłany: 18 Lut 2014 12:51 
Awatar użytkownika

Loty: 357
Kilometry: 492 607
srebrny
jacek69 napisał(a):
Tylko sie cieszyc.
Jesli trasa berlinska to chetnie przyjme jeden ;)

Niestety nie berlińska ;)

Anonymous napisał(a):
jak masz e-bilet/y to NIC

Czyli mogę wykorzystać te bilety dla dwóch osób?

#112 PostWysłany: 18 Lut 2014 12:59 

Chyba już się odblokowali - niecałą godzinę temu przypomniałem się, że nie dostałem jeszcze biletów i już je dosłali :]
 Profil Relacje PM off  

#113 PostWysłany: 18 Lut 2014 13:29 

Mialem podobna sytuacje w listopadzie zeszlego roku - po miesiacu anulowano mi ~6 biletow, zwrot kasy. Tym razem zapisalem numery transakcji eCard i zrobilem screena biletow w koszyku. Dla pewnosci za bilety zaplacilem trzy razy, sprawdzajac czy uda sie wygenerowac bilety - nie udalo sie. Maila z biletami dostalem po dwoch dniach, wszystkie numery byly przebite (w koszyku mialem bilety nr 1 za 1 PLN, wygenerowane numery biletow zaczynaly sie od 6-9). Kasa za pozostale dwie nieudane platnosci zostala zwrocona. Nie wiem na ile pomogly screeny i numery eCard, w kazdym razie polecam na przyszlosc zapisywac takie informacje, moga sie przydac.
 Profil Relacje PM off  

#114 PostWysłany: 18 Lut 2014 13:32 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
Cytuj:
Dla pewnosci za bilety zaplacilem trzy razy

Trzeba było 10 razy dla pewności zapłacić, na pewno byś krócej czekał za załatwieniem Twojej sprawy.

#115 PostWysłany: 18 Lut 2014 13:45 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
ja kupilem o 18 przez telefon,
zaplacilem przelewem,
napisalem reklamacja dzien pozniej,
dzis zapytalem o jej status
i jedno z dwoch zamówień przyszło,
na drugie tez licze,

#116 PostWysłany: 18 Lut 2014 13:46 

FTR napisał(a):
Mialem podobna sytuacje w listopadzie zeszlego roku - po miesiacu anulowano mi ~6 biletow, zwrot kasy. Tym razem zapisalem numery transakcji eCard i zrobilem screena biletow w koszyku. Dla pewnosci za bilety zaplacilem trzy razy, sprawdzajac czy uda sie wygenerowac bilety - nie udalo sie. Maila z biletami dostalem po dwoch dniach, wszystkie numery byly przebite (w koszyku mialem bilety nr 1 za 1 PLN, wygenerowane numery biletow zaczynaly sie od 6-9). Kasa za pozostale dwie nieudane platnosci zostala zwrocona. Nie wiem na ile pomogly screeny i numery eCard, w kazdym razie polecam na przyszlosc zapisywac takie informacje, moga sie przydac.

Zrobiłem tak jak Ty. Wysłałem numery eCard, screeny koszyka i nie pomogło. Za wszystkie bilety zwrot. Nawet gdybym chciał kupić je jeszcze raz po komunikacie z błędem to ich cena była już wyższa ponieważ chwilę wcześniej ja sam kupiłem te najtańsze zmieniając pułap na wyższy. Krótko mówiąc: Bilety wrzucone do koszyka, zakupione i zapłacone błyskawicznie (system nie zamulał), zeszły z systemu czego dowodem jest podwyższenie ceny biletu do następnego pułapu we wszystkich przypadkach. Mimo wszystko problem zbyt "długiego" księgowania (które u mnie trwało 0,3 sekundy) załatwił sprawę.
Wszystko zależy więc od ich humorów.
 Profil Relacje PM off  

#117 PostWysłany: 18 Lut 2014 13:55 

U mnie masakra tylko 1/5 przeszło, reszta zwrot kasy.
Obmyśliłem misterny plan zemsty za moje krzywdy.
1. Ładuje do koszyka wszystkie bilety na dany kurs (powiedzmy 40 biletów, aż do wyczerpania biletów)
2.Anuluje zamówienie dzień przed danym terminem
3 Ja tracę na tym 5zł , a przewoźnik trochę więcej bo w dzień nie sprzeda za dużo biletów :D
 Profil Relacje PM off  

#118 PostWysłany: 18 Lut 2014 14:01 

Loty: 118
Kilometry: 218 127
niebieski
To chyba nie za mądry ten plan "zemsty" bo z tego co wiem to wydasz na niego 40x5zl czyli 200zl.
To nie jest anulacja rezerwacji hotelu gdzie mozna utrzec nosa nie płacac ani centa. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#119 PostWysłany: 18 Lut 2014 14:04 

Janek napisał(a):
To chyba nie za mądry ten plan "zemsty" bo z tego co wiem to wydasz na niego 40x5zl czyli 200zl.
To nie jest anulacja rezerwacji hotelu gdzie mozna utrzec nosa nie płacac ani centa. Pozdrawiam

Mylisz się, koszt będzie 5zł od rezerwacji, a nie od biletu.

Wiem to z doświadczenia
Tylko jest jeden mankament można w jednej rezerwacji tylko 9 biletów kupić. Także rezerwacji będzie kilka (powiedzmy 8, więc koszt mojego działania wyniesie 40zł)
 Profil Relacje PM off  

#120 PostWysłany: 18 Lut 2014 14:33 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Dzwonilem przed chwila do PB i dzisiaj maja ostatecznie zakonczyc temat albo zwrot kasy albo bilety

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 272 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości