Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1172 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  Następna
Autor Wiadomość
#301 PostWysłany: 10 Lip 2013 23:00 

mam kartę citi przelałem punkty na konto wizz (trwało 3 dni)
i
i nie mogę płacić
bo to wizzair ukraina.
Citi o tym nie poinformowało.
Odsyłają na stronę wizzair.
Mam kasę ale nie mogę placić
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#302 PostWysłany: 11 Lip 2013 07:50 

Zbanowany
misza_g napisał(a):
i
i nie mogę płacić
bo to wizzair ukraina.

Niesamowita historia.

#303 PostWysłany: 11 Lip 2013 08:03 

misza_g napisał(a):
i
i nie mogę płacić
bo to wizzair ukraina.

https://wizzair.com/pl-PL/online_bookin ... us_booking

W pierwszym akapicie jest o tym informacja.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 11 Lip 2013 10:04 

Ale przy podpisaniu umowy z bankiem nikt nie poinformował mnie nawet nie ma tej informacji na ich stronie https://www.online.citibank.pl/p/k_citibank_wizz_air.do
nie mówiąc o regulamininie
https://www.online.citibank.pl/retail/files/citiblue/karty/regulamin_programu_lojalnosciowego_wizz_air.pdf
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 11 Lip 2013 10:15 

niebieski
misza_g napisał(a):

Właśnie, że masz to napisane w pierwszym punkcie tego regulaminu: "Organizatorem programu jest Wizz Air Hungary Airlines Ltd", nie ma tam mowy o Wizz Air Ukraine, która jest osobną spółką.

#306 PostWysłany: 11 Lip 2013 10:20 

misza_g, a jakiej konkretnie informacji oczekiwałbyś?
W regulaminie masz wyraźnie napisane:
§ 4.1 W ramach Programu Klient gromadzi punkty, które może wymieniać na Usługi Wizz Air.
§ 2.4 Usługi Wizz Air – wszelkie usługi, które można nabyć na stronie wizzair.com za pośrednictwem Konta Wizz

Trzeba było najpierw sprawdzić jakie usługi można nabyć za pośrednictwem Konta Wizz, a nie teraz kierować pretensje do banku.
 Profil Relacje PM off  

#307 PostWysłany: 11 Lip 2013 12:03 

Oczekuję od banku informacji o tym.
W reklamie nic nie napisano na temat braku możliwości wymiany na wylotu obsługiwanego
 Profil Relacje PM off  

#308 PostWysłany: 11 Lip 2013 12:10 

vtec napisał(a):
§ 4.1 W ramach Programu Klient gromadzi punkty, które może wymieniać na Usługi Wizz Air.
§ 2.4 Usługi Wizz Air – wszelkie usługi, które można nabyć na stronie wizzair.com za pośrednictwem Konta Wizz

Trzeba było najpierw sprawdzić jakie usługi można nabyć za pośrednictwem Konta Wizz, a nie teraz kierować pretensje do banku.
vtec napisał(a):

Oczekuję od banku informacji o tym.
W reklamie nic nie napisano na temat ograniczonej wymiany
cyt."Często podróżujesz samolotem? Z Kartą Kredytową Citibank Wizz Air World MasterCard® możesz latać częściej i taniej!
Z tą kartą zbierasz punkty i wymieniasz je na bilety lotnicze Wizz Air."https://www.online.citibank.pl/p/k_citibank_wizz_air.do
 Profil Relacje PM off  

#309 PostWysłany: 11 Lip 2013 12:13 

Uważam, że ta informacja została utajona. Sprytnie schowania itp.
 Profil Relacje PM off  

#310 PostWysłany: 11 Lip 2013 14:03 
Awatar użytkownika

srebrny
@misza, Jakoś nie bardzo rozumiem powód Twojego oburzenia. Punkty dostałeś od banku w promocji za darmo. Jak Ci ta promocja jednak nie pasuje to z niej nie korzystaj, zrezygnuj z karty i po sprawie ...
 Profil Relacje PM off  

#311 PostWysłany: 11 Lip 2013 19:48 

maczala1 napisał(a):
@misza, Jakoś nie bardzo rozumiem powód Twojego oburzenia. Punkty dostałeś od banku w promocji za darmo. Jak Ci ta promocja jednak nie pasuje to z niej nie korzystaj, zrezygnuj z karty i po sprawie ...

Bank mnie nic za darmo nie dał, zebrałem w ciągu 2 lat punktów na kwotę 1400zł i chciałbym lecieć jak obiecał bank
cyt."Często podróżujesz samolotem? Z Kartą Kredytową Citibank Wizz Air World MasterCard® możesz latać częściej i taniej!
Z tą kartą zbierasz punkty i wymieniasz je na bilety lotnicze Wizz Air."https://www.online.citibank.pl/p/k_citibank_wizz_air.do

a ja jako konsument nie muszę wiedzieć ze wizzair ma 2 sp. Wizz Air Hungary Airlines Ltd i Wizz Air Ukraine dla mnie Wizz Air jest Wizz Air. Mieszkam w Polsce i kupuje bilet w Polsce, płacę złotówkami, obsługa infolinia pl. A co ma Ukraina nie rozumiem. tylko to że chcę tam lecieć.
 Profil Relacje PM off  

#312 PostWysłany: 12 Lip 2013 09:49 
Awatar użytkownika

srebrny
@misza, Po co w kółko piszesz to samo, przecież My nie załatwimy za Ciebie tej sprawy. Jak chcesz to pisz do rzecznika praw konsumenta, że otrzymany gratis Cię nie zadawala, a regulaminów to Ty nie musisz przecież czytać wcale. Albo wal od razu z tym do sądu.
 Profil Relacje PM off  

#313 PostWysłany: 02 Sie 2013 13:58 

Cześć mam pytanie na szybko. Mam konto Wizz Discount Club.
Chcę zamówić kilka biletów dla siebie i znajomych. 3 bilety są w cenie niższej a kolejne po cenie niewiele wyższej. Czy mogę zrobić jakoś żeby zamówić 3 po cenie niższej a dla reszty osób dokupić za wyższą cenę? Czy muszę dla wszystkich kupować po wyższej cenie. Oczywiście w tym locie ja bym też uczestniczył, ale czy w takim wypadku musiałbym kupić dla siebie 2x bilety jakbym zrobił 2 zamówienia?
 Profil Relacje PM off  

#314 PostWysłany: 02 Sie 2013 14:14 

Żeby była zniżka WDC posiadacz WDC musi być jedną z osób kupujących bilety.
 PM off  

#315 PostWysłany: 02 Sie 2013 14:19 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Anonymous napisał(a):
Żeby była zniżka WDC posiadacz WDC musi być jedną z osób kupujących bilety.

Albo inaczej - musi byc na kazdej rezerwacji, ktora ma byc w cenie WDC ;)
 Profil Relacje PM off  

#316 PostWysłany: 11 Wrz 2013 16:12 

Czy da się odzyskać od nich pieniądze które się wpłaciło na wizz konto ?

Wpłaciłem 1400zł dosłownie 2 dni przed tym jak przestało to być opłacalne i przestalo zwalniać z dodatkowych opłat, niestety bonusu 10% nie dostałem (Zapewne za późno to zaksięgowali abym się załapał), tym bardziej chciałem tą kasę odzyskać ale czy się jakoś da ? nie mam WDC więc kupowanie innym biletów raczej odpada

i czy nie wiecie jak do nich tanio zadzwonić? 4PLN/min to trochę za dużo
 Profil Relacje PM off  

#317 PostWysłany: 11 Wrz 2013 16:22 

juice99 napisał(a):
Czy da się odzyskać od nich pieniądze które się wpłaciło na wizz konto ?

Wpłaciłem 1400zł dosłownie 2 dni przed tym jak przestało to być opłacalne i przestalo zwalniać z dodatkowych opłat, niestety bonusu 10% nie dostałem (Zapewne za późno to zaksięgowali abym się załapał), tym bardziej chciałem tą kasę odzyskać ale czy się jakoś da ? nie mam WDC więc kupowanie innym biletów raczej odpada

i czy nie wiecie jak do nich tanio zadzwonić? 4PLN/min to trochę za dużo

Nie ma możliwości wycofania środków z konta wizz w inny sposób niż zakup biletów. Spróbuj zadzwonić przez skype lub voip, około złotówki za minutę.

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#318 PostWysłany: 13 Paź 2013 13:34 

Warto zniżki sa spore!
 Profil Relacje PM off  

#319 PostWysłany: 15 Paź 2013 17:09 

Loty: 8
Kilometry: 13 400
Cześć,
nie wiem czy dobry temat, ale wcześniej kupując bilet w wizzair wybierało się opcje płatności zaraz po wybraniu lotu i wtedy cena była niższa lub wyższa. Teraz opcję płatności wybiera się na samym końcu i cena nie zmienia.
Coś się zmieniło w tej kwestii czy co?
Do każdego biletu dokładana jest opłata manipulacyjna 30 zł, można to jakoś ominąć?
 Profil Relacje PM off  

#320 PostWysłany: 15 Paź 2013 17:27 

adamek35 napisał(a):
Cześć,
nie wiem czy dobry temat, ale wcześniej kupując bilet w wizzair wybierało się opcje płatności zaraz po wybraniu lotu i wtedy cena była niższa lub wyższa. Teraz opcję płatności wybiera się na samym końcu i cena nie zmienia.
Coś się zmieniło w tej kwestii czy co?
Do każdego biletu dokładana jest opłata manipulacyjna 30 zł, można to jakoś ominąć?

pomieszanie z poplątaniem

W momencie wyboru lotu kupujesz bilety z wdc lub bez, cena ta będzie ostateczna o ile na dalszych etapach nie dokonasz zakupu dodatkowych usług tj. np bagaż rejestrowany

Z opłaty obecnie nie ma zwolnienia, cenę pomniejszoną o 45 zł na bilecie daje jedynie wykupione wizz discount club
Po kliknięciu na stronie głównej na porady np:
http://www.fly4free.pl/rezerwacja-bilet ... -po-kroku/
(nie do końca stan na teraz, ale zawsze coś)
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1172 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości