Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 431 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: noc w Paryżu
#181 PostWysłany: 21 Lut 2013 09:44 

niebieski
marta_stankiewicz napisał(a):
Mam pytanie dotyczące przeczekania nocy w Paryzu.

Przylatuje na Beauvais o 20.50, czyli w samym Paryżu będę po 22, a wyjeżdżam z Paryża TGV ok 7 rano.
Gdzie mozna przeczekać tę noc? Chodzi mi o jakis McDonalds otwarty całą dobę, jakis dworzec w centrum itp.

W centrum Paryża w nocy jest dość spokojnie.
Dworce są otwarte prawie przez całą noc ale jest trochę zimno.
Może być np. Gare de Lion.
 Profil Relacje PM off  

Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿 Mniej znane Malediwy, czyli Atol Addu 👙🏖️ Loty już od 2390 PLN ✈️🎒🤿
Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu Maroko od piątku do poniedziałku za 779 PLN 🌤️👣 Loty i noclegi w ⭐⭐⭐⭐ hotelu
#182 PostWysłany: 21 Lut 2013 15:53 

Ja polecam nocleg w hotelu sieci Ibis - Ibis Budget Porte de Pantin. Dobry dojazd do centrum - 3 min od stacji RER, 10 minut od stacji metra Hoche. Co może być ważne dla podróżujących w więcej niż 2/3 osoby - mają pokoje 4 osobowe, składające się z 1 łóżka podwójnego, nad nim jest łóżko piętrowe dla 1 osoby oraz z jednego łóżka pojedynczego. W lutym za noc sob/niedz. za pokój 4 osobowy zapłaciliśmy tylko 70 euro, co jak na paryskie warunki jest ceną rewelacyjną. Pokój jest prosty, ale czysty, znajduje się w nim łazienka z prysznicem. W pół godziny możemy dojechać praktycznie w każde interesujące nas miejsce w Paryżu. Hotel najlepiej rezerwować przez ibis.com -możemy bezpłatnie anulować rezerwację do gpdziny 18 w dniu przyjazdu, także w razie odwołania lotu czy zmiany planów nie ponosimy żadnych kosztów. Jak dla mnie dużo lepsza opcja niż wynajmowanie pokoju w domu w którym mieszkają obce osoby - dużo większa prywatność.
 Profil Relacje PM off  

#183 PostWysłany: 08 Mar 2013 11:44 

Witam
Jednak skorzystałem z tego noclegu co znaleźlismy poprzez Airbnb. Jeśli ktoś szuka noclegu dla 6-12 osób i nie musi mieszkać w centrum Paryża to z całego serca polecam apartament tego francuza. Warunki rewelacyjne a cena według mnie również niska.
My korzystaliśmy z tego duplexu https://www.airbnb.pl/rooms/833399 Ale na karcie tego właściciela do wynajęcia również sam apartament na parterze. Jeśli ktoś ma więcej pytań proszę pisać. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 18 Mar 2013 21:07 

Czy ktoś orientuje się czy pani Magdalena nadal oferuje pokoje w Paryżu bo nie odpowiada na maile. Czy może ktoś zna podobne miejsca za podobną kasę. Wybieramy się do Paryża w weekend majowy i chętnie przenocujemy za 20-25 euro za noc.
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 19 Mar 2013 15:53 

dobrą opcją na nocleg w Paryżu jest wynajęcie pokoju w Instytucie Polskiej Akademii Nauk, świetna lokalizacja w dobrej cenie ( ok. 10 min. pieszo od łuku triumfalnego) :) 25EUR za osobę za dobę (studenci mają zniżkę), pokój 2-osobowy z prysznicem w pokoju, toaleta wspólna na holu, w budynku jest w pełni wyposażona kuchnia czynna w godz. 7-22, kontakt e-mail lub telefon

http://www.instytucja.pan.pl/index.php? ... 342:polska
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 26 Mar 2013 14:15 

Cena, którą podałam jest ze zniżka, z tym, że spaliśmy w dwójkę a rezerwacja była na moje nazwisko i tylko mnie poproszono o pokazanie legitymacji. Jeśli chodzi o powiązania z PANem to ja ich nie mam :) także spać może każdy. Zdjęć niestety nie mam, ale co do warunków to czysto, ciepło, bez luksusów, ale jak dla mnie jest wszystko co potrzeba, a jak się dobrze trafi to z okna widok na wieże eiffla.
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 27 Kwi 2013 18:11 

Witajcie.

W dniach 22-24 kwietnia byliśmy w dwie pary na krótkim wypadzie w Paryżu i skoro już przekonałem się na własnej skórze, to gorąco chciałbym Wam polecić hotel ibis Paris Porte d'Italie w 13 dzielnicy (http://www.ibis.com/pl/hotel-0634-ibis- ... ndex.shtml).

W interesującym nas terminie nie udało mi się znaleźć noclegu w polecanych w tym wątku miejscach, dlatego z niepokojem przystąpiłem po poszukiwań na własną rękę. Znalazłem perełkę w postaci właśnie tego ibisu.
Od razu lojalnie ostrzegam - lokalizacja nie jest najlepsza z możliwych, gdyż do metra (a zarazem przystanku RER i autobusowego) jest około 10 minut pieszo normalnym tempem chodu. W ciągu dnia można sobie jeszcze skrócić drogę pokonując okoliczny park, bardzo zadbany swoją drogą. Wieczorem po 21-22 jest on niestety zamykany, ale dystans nie wydłuża się znacznie. Hotel jest położony tuż przy autostradzie, więc dla osób zmotoryzowanych będzie to niewątpliwa zaleta.
W najbliższej okolicy nie ma sklepów ani piekarni, a najbliższy spożywczak spotkacie w połowie drogi do stacji metra (Porte d'Italie). Knajpki oraz większe sklepy spotkacie już tuż przy zejściu do metra. Idąc w kierunku dalszej stacji metra od centrum - Le Kremlin-Bicetre - napotkacie na Auchan :P My byliśmy na krótko, więc nie musieliśmy robić specjalnie dużych zakupów, ale komuś może się przydać hipermarket w pobliżu.
Najważniejsze info, czyli dojazd do Centrum. Do Luwru można dojechać bez przesiadek jedną linią, czas to około 20 minut, a może nawet troszkę mniej. Inne lokalizacje to już kwestia przesiadek, ale nawet jadąc do bazyliki Sacre Coeur na drugim końcu miasta jazda nie była jakoś szczególnie uciążliwa.

Pokoje nie są specjalnie duże, ale za to schludne i czyste. Obsługa hotelowa zagląda codziennie. Podwójne łóżka bardzo przestronne i naprawdę wygodne. Na wyposażeniu znajdziecie także ręczniki, żele do kąpieli i suszarkę. Żelazko jest dostępne w specjalnym pokoju, do którego klucz można otrzymać na recepcji. Pokój ma także szafę z drążkiem (ma wieszaki) i półkami, TV, podwójne rolety na okna, system klimatyzacji oraz darmowe WiFi. Na miejscu można wykupić sobie śniadania w cenie 9€/os. Jak na hotel to jest to niezła stawka, szczególnie, że jedzonko jest zorganizowane w formie szwedzkiego bufetu, a jego różnorodność zaskakuje w pozytywnym znaczeniu. Można się najeść do syta, wypić świeżo wyciskany sok, aromatyczną kawkę i jeszcze zabrać w podróż maślane croissanty czy czekoladowe bułeczki :D

Najważniejsza kwestia - cena. Normalna stawka nie zaskakuje i jest droższa od wynajęcia prywatnej kwatery czy miejsca w hostelu. Ja jednak dokonałem rezerwacji pokoju o nazwie "2 standardowe, niepołączone pokoje" (patrz: obrazek booking-1.jpg). Jak nazwa mówi, są to dwa pokoje, ale w żaden sposób nie są ze sobą złączone. Obsługa zapewnia, że postara się dostarczyć pokoje przylegające do siebie ścianami lub będącymi naprzeciw siebie, ale nie jest to zawsze możliwe (ja z partnerką mieliśmy pokój na 4-tym piętrze, znajomi na 2-gim, ale akurat nie stanowiło to problemu). Oczywiście pokoje są "standardowe", a więc wyposażone tak, jak każdy inny pokój - z własną łazienką z prysznicem itd.

Jak widać na screenie booking-2.jpg, wynajęcie jednego pokoju (a w rzeczywistości dwóch osobnych!) dla naszej czwórki na dwie noce wyniosło nas 176€. Daje to kwotę 22€ na osobę za jedną dobę :!: Cena jak za nocleg w hostelu na piętrowych łóżkach w pokojach 8-osobowych, a komfort nieporównywalnie większy! Do tego dochodzi prywatność i pewność, że bez stresu możemy pozostawić rzeczy w pokoju.
Bałem się, że jest w tym jakiś haczyk, ale prowadziłem przed wyjazdem korespondencję mailową z obsługą (polska infolinia nie potrafiła mi potwierdzić poprawności oferty), gdzie zapewniali mnie, że w tej cenie wykupuję 2 noclegi w dwóch osobnych pokojach. Tym bardziej nie mogłem uwierzyć, gdyż w tym samym terminie wynajęcie jednego pokoju na dwie noce kosztowało 173€!
Jak się okazało na miejscu, wszystko z moją rezerwacją było OK, bez żadnych tłumaczeń dostaliśmy nasze pokoje. Widocznie jest to rodzaj promocji dla osób podróżujących w grupkach.

Ja pokoje bookowałem poprzez accorhotels.com, czyli firmę-matkę wszystkich ibisów i jego różnych odmian (budget, all seasons, hostele formule 1 etc.), ale na stronie ibis.com również ta oferta była widoczna.
Znalazłem jeszcze 2-3 hotele w różnych dzielnicach Paryża z podobną ofertą, m.in ibis Paris Brancion Parc des Expositions (15 dzielnica). Jest to mały hotel (poniżej 100 pokoi), ale w lepszej lokalizacji, bliżej np. do wieży Eiffla. Niestety, nie doczekałem się od nich żadnej odpowiedzi, więc wolałem nie ryzykować i zabookowałem nocleg w Porte d'Italie. Teraz już wiem, że nie było się czego obawiać ;)
Był jeszcze jeden fajnie położony hotel w zachodniej części Paryża, w 17 dzielnicy. Nazwy w tej chwili niestety nie pamiętam, ale wiem, że dwudniowy pobyt wychodził trochę drożej (o jakieś 20-30€ za całość).

Ostatnia wskazówka dla zainteresowanych, czyli jak szukać tej promocyjnej ceny. Po wpisaniu interesującej daty należy wybrać 1 pokój, liczba osób: 4. Wybierając 2 pokoje po 2 osoby w każdym, ta oferta nie zostanie wyświetlona. Być może w danym terminie nie będzie już możliwa rezerwacja, wtedy pojawi się komunikat z prośbą o wybranie innego typu pokoju.
Także nie wszystkie ibisy mają "2 standardowe, niepołączone pokoje", ale to najlepiej sprawdzić na podstronie danego hotelu w zakładce "Pokoje".

Życzę powodzenia w poszukiwaniach, bo moim zdaniem gra jest warta świeczki. Nie orientuję się jak sprawa wygląda w innych hotelach tej sieci poza Paryżem, jak i poza Francją, ale może też uda Wam się znaleźć ciekawą promocję ;)

W razie dalszych pytań lub wątpliwości - chętnie służę pomocą.

Załączniki:
Komentarz do pliku: Opis promocji
booking-1.jpg
booking-1.jpg [ 120.46 KiB | Obejrzany 8262 razy ]
Komentarz do pliku: Podsumowanie rezerwacji
booking-2.jpg
booking-2.jpg [ 134.27 KiB | Obejrzany 8262 razy ]

#188 PostWysłany: 10 Maj 2013 15:21 

Proponujemy Państwu samodzielne mieszkanie w 11 dzielnicy Paryża. Jest to spokojna i bezpieczna dzielnica. Mieszkanie jest kompletnie wyposażone i znajduje się na II piętrze. Składa się z dużego pokoju, kuchni, łazienki, toalety. W mieszkaniu jest jedno łóżko małżeńskie i dwie rozkładane kanapa dwuosobowa. Mieszkanie przeznaczone jest dla 6 osób. Jest również możliwość zorganizowania dodatkowych miejsc do spania jeśli będzie taka potrzeba W kuchni znajdziecie Państwo wszystko co niezbędne do przygotowywania posiłków. Do dyspozycji naszych Gości jest:
- lodówka
- zamrażalka
- kuchenka mikrofalowa
- piekarnik
- kuchnia indukcyjna
- czajnik elektryczny
- pralka
i wiele innych sprzętów, w które zazwyczaj wyposażona jest kuchnia.

Naszym Gościom zapewniamy czystą pościel, ręczniki, żelazko i suszarkę do włosów.
W mieszkaniu jest stałe łącze internetowe, telewizor z polskimi programami oraz telefon, z którego można wykonywać darmowe połączenia na numery stacjonarne do całej Europy.

Mieszkanie wynajmujemy dla minimum 4 osób.
Cena: 30 euro/osobodoba lub 120 euro/doba/mieszkanie
W bardzo bliskiej okolicy (ok. 100 m) znajdziecie Państwo:
- boulangerie (piekarnia)
- sklep spożywczy samoobsługowy: LIDL (najtańszy sklep spożywczy w Paryżu)
- sklep spożywczy samoobsługowy: MONOPRIX (czynny 8.00 – 24.00)
- sklep spożywczy samoobsługowy z mrożonkami: PICARD
- apteka
- restauracje
- puby
- kawiarnie
- park
- punk wynajęcia rowerów VELIB

ADRES:
57, RUE SAINT-MAUR
75011 PARIS

METRO NR 3 : RUE SAINT-MAUR
W bardzo bliskiej odległości od mieszkania znajdują się również inne stacje metra:
METRO NR 2 : PERE LACHAISE
METRO NR 9 : SAINT-AMBROISE

Zapraszamy serdecznie.
oto numer telefonu:
+33 652 933 404
e-mail: allegroelle@gmail.com

Bardzo szybko odpowiadamy na e-maile.

Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Ja też mieszkam w Paryżu i chętnie pomogę i wytłumaczę jak poruszać się po Paryżu
Oferujemy również transport na trasie lotnisko <--> Paryż.
Pozytywne opinie na temat naszego transportu znajdziecie na poniższym forum:
lotnisko-beauvais-paryz-od-20-euro-osoba,43,24241

Zapraszamy serdecznie

OPINIE NASZYCH GOŚCI:

Treść komentarza:
"Mieszkanie przygotowane i wyposażone DOSKONALE. Lokalizacja KOMFORTOWA (blisko metro, LIDL, lokalizacja-centrum-strefa1). Przemiła Właścicielka!!! Dziękujemy i pozdrawiamy. Gorąco POLECAM wszystkim! "

Treść komentarza:
"Wszystko wspaniale ! Bardzo mili i pomocni właściciele ! Potrzebne sklepy są pod domem. Blisko metra. Spokojna dzielnica. Jesteśmy bardzo zadowoleni ! Pozdrawiamy :)"

Treść komentarza:
Wszyściuteńko w porządeczku :)) Ale tak serio to :mieszkanko super ,w okolicy wszystko co potrzeba ( Lidl, Metro bliziuteńko , Knajpki :)) ) Spokojnie i miło. a co najważniejsze jak na Paryż niezbyt drogo. Serdecznie polecam. Wrócimy :))

Treść komentarza:
Bardzo polecam mieszkanie mamy Pani Doroty w Paryżu. Usytuowane w samym centrum, blisko do 3 stacji metra, pod nosem tanie, sieciowe markety. Mieszkanie wyposażone we wszystko co trzeba, pachnąca pościel, ręczniki, wszystkie akcesoria kuchenne. Super

Załączniki:
paryz_1.JPG
paryz_1.JPG [ 35.68 KiB | Obejrzany 8463 razy ]
paryz_2.JPG
paryz_2.JPG [ 39.43 KiB | Obejrzany 8463 razy ]
paryz_3.JPG
paryz_3.JPG [ 39.82 KiB | Obejrzany 8463 razy ]
paryz_4.JPG
paryz_4.JPG [ 39.34 KiB | Obejrzany 8463 razy ]
paryz_5.JPG
paryz_5.JPG [ 40.28 KiB | Obejrzany 8463 razy ]
paryz_6.JPG
paryz_6.JPG [ 38 KiB | Obejrzany 8463 razy ]
paryz_7.JPG
paryz_7.JPG [ 43.42 KiB | Obejrzany 8463 razy ]

Ostatnio edytowany przez MajaMaja, 10 Maj 2013 17:03, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 10 Maj 2013 15:36 

Proponujemy Państwu samodzielne mieszkanie w 10 dzielnicy Paryża. Jest to spokojna i bezpieczna dzielnica.
Mieszkanie położone w bardzo bliskiej odległości do CANAL SAINT-MARTIN ok. 300 m (idealne miejsce na wieczorne spacery z butelką wina).
Mieszkanie jest kompletnie wyposażone i znajduje się na II piętrze. Składa się z dużego pokoju, kącika kuchennego, łazienki wraz z toaletą. W mieszkaniu jest jedno łóżko małżeńskie, jedna rozkładana kanapa dwuosobowa i miejsce do spania na antresoli (dla 1 lub 2 małych osób). Mieszkanie przeznaczone jest dla 5-6 osób. W kuchni znajdziecie Państwo wszystko co niezbędne do przygotowywania posiłków. Do dyspozycji naszych Gości jest:
- lodówka
- zamrażalka
- piekarnik
- kuchnia
- czajnik elektryczny

Naszym Gościom zapewniamy czystą pościel, ręczniki.
W mieszkaniu jest stałe łącze internetowe i telewizor.

Mieszkanie wynajmujemy dla minimum 2 osób.
Cena: 30 euro/osobodoba.

W bardzo bliskiej okolicy (ok. 100 m) znajdziecie Państwo:
- stacja metra
- boulangerie (piekarnia)
- sklep spożywczy samoobsługowy: DIA (jeden z najtańszych sklep spożywczy w Paryżu)
- sklep spożywczy samoobsługowy: FRANPRIX (czynny 8.00 – 22.00)
- sklep spożywczy samoobsługowy z mrożonkami: PICARD
- apteka
- restauracje
- puby
- kawiarnie
- park

ADRES:
10, RUE LUCIEN SAMPAIX
75010 PARIS

METRO NR 5 : JACQUES BONSERGENT
W bardzo bliskiej odległości od mieszkania znajdują się również inne stacje metra:
METRO NR 3, 5, 8, 9, 11 : REPUBLIQUE

Zapraszamy serdecznie.
oto numer telefonu:
+33 652 933 404
e-mail: allegroelle@gmail.com

Bardzo szybko odpowiadamy na e-maile.

Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
Ja też mieszkam w Paryżu i chętnie pomogę i wytłumaczę jak poruszać się po Paryżu
Oferujemy również transport na trasie lotnisko <--> Paryż.
Pozytywne opinie na temat naszego transportu znajdziecie na poniższym forum:
lotnisko-beauvais-paryz-od-20-euro-osoba,43,24241

Zapraszamy serdecznie

OPINIE NASZYCH GOŚCI:
Treść komentarza:
"Mieszkanie przygotowane i wyposażone DOSKONALE. Lokalizacja KOMFORTOWA (blisko metro, LIDL, lokalizacja-centrum-strefa1). Przemiła Właścicielka!!! Dziękujemy i pozdrawiamy. Gorąco POLECAM wszystkim! "

Treść komentarza:
"Wszystko wspaniale ! Bardzo mili i pomocni właściciele ! Potrzebne sklepy są pod domem. Blisko metra. Spokojna dzielnica. Jesteśmy bardzo zadowoleni ! Pozdrawiamy :)"

Treść komentarza:
Wszyściuteńko w porządeczku :)) Ale tak serio to :mieszkanko super ,w okolicy wszystko co potrzeba ( Lidl, Metro bliziuteńko , Knajpki :)) ) Spokojnie i miło. a co najważniejsze jak na Paryż niezbyt drogo. Serdecznie polecam. Wrócimy :))

Treść komentarza:
Bardzo polecam mieszkanie mamy Pani Doroty w Paryżu. Usytuowane w samym centrum, blisko do 3 stacji metra, pod nosem tanie, sieciowe markety. Mieszkanie wyposażone we wszystko co trzeba, pachnąca pościel, ręczniki, wszystkie akcesoria kuchenne. Super

Załączniki:
jojo3.JPG
jojo3.JPG [ 35.12 KiB | Obejrzany 8633 razy ]
jojo1.JPG
jojo1.JPG [ 46.85 KiB | Obejrzany 8633 razy ]
jojo4.JPG
jojo4.JPG [ 48.49 KiB | Obejrzany 8633 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 04 Cze 2013 17:10 

Witajcie,

Ponieważ moje paryskie mieszkanie będzie wolne w dniach 15-25 czerwca, proponuję podnajem na ten czas. Jeżeli ktoś szuka noclegu na minimum 2 noce w Paryżu (ok. 25 minut do wieży Eiffla metrem linia 9), proszę o kontakt. Mieszkanie oczywiście w pełni wyposażone, kuchnia, łazienka (prysznic), podwójne łóżko.

Cena do dogadania się, ale proponuję około 15 euro za osobę (min 2 osoby). Mieszkanie przeznaczone dla 2 osób, ale mam materac, więc zmieści się więcej :)
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 08 Cze 2013 01:08 

Carriy napisał(a):
Witajcie,

Ponieważ moje paryskie mieszkanie będzie wolne w dniach 15-25 czerwca, proponuję podnajem na ten czas. Jeżeli ktoś szuka noclegu na minimum 2 noce w Paryżu (ok. 25 minut do wieży Eiffla metrem linia 9), proszę o kontakt. Mieszkanie oczywiście w pełni wyposażone, kuchnia, łazienka (prysznic), podwójne łóżko.

Cena do dogadania się, ale proponuję około 15 euro za osobę (min 2 osoby). Mieszkanie przeznaczone dla 2 osób, ale mam materac, więc zmieści się więcej :)

Witaj Carriy
Jestem zainteresowany wynajac Twoje mieszkanie (3 os, 3 noce) 20.06 czw do 23.06 ndz. proszę o odpowiedz na maila

majankiewicz@wp.pl

Pozdrawiam MJ
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 08 Cze 2013 10:24 

Witam Sereczenie
poszukuje noclegu w Paryżu jak najbliżej Porte Maillot Coach park
nocleg z 13/14 czerwiec w cenie to 400zł co polecacie ?

pozdrawiam Serdeczenie
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 22 Cze 2013 12:25 

Polecia jakiś fajny hotel gdzies z dobra lokalizacją? lece z chlopakiem 28w rzesnia
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 17 Lip 2013 07:30 

Loty: 30
Kilometry: 37 264
Witam,

Może mi ktoś podpowiedzieć, czy już warto rezerwować hotel w Paryżu, czy trochę poczekać, że po wakacjach bedą jakieś promocje? Lecę 28 wrzesnia do 1 pazdz.
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 17 Lip 2013 14:52 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Zarezerwuj coś z możliwością odwołania i będziesz mieć czas na rozejrzenie się.

Na bookingu jest sporo takich ofert na przykład.
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 19 Lip 2013 07:44 

Loty: 30
Kilometry: 37 264
Ok, dzięki :)
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 25 Lip 2013 10:25 

czy ktoś z osób, które nocowały w Paryżu za ok.20-25euro/noc spał w hotelu/hostelu z parkingiem? albo zna ktos może adresy darmowych parkingów?
Najbardziej odpowiadałby nam jakiś hostel z parkingiem, dalej od centrum, ale blisko metra. Będę wdzięczna za wskazówki ;)
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 28 Lip 2013 21:59 
Awatar użytkownika

hej, od dłuższego czasu zastanawiam się nad pobytem w Paryżu. Znalazłam nocleg (2 osoby dorosłe + dziecko), na 3 doby w dzielnicy Montmartre-pigalle ,hotel: Ibis budget Paris za nieco ponad 800zł . Zastanawiam się, czy warto zabukowac, czy czekać na lepsze ceny, choc wydaje mi sie, że cena nie jest zła. Co o tym myślicie ?

#199 PostWysłany: 28 Lip 2013 22:18 

Tu masz ten sam hotel w tej samej konfiguracji jeśli chodzi i liczbę osób, za mniej niż 748 PLN. Źródło: http://szukaj.hotel4free.pl

Załączniki:
ibis.png
ibis.png [ 136.22 KiB | Obejrzany 5948 razy ]
 PM off  

#200 PostWysłany: 29 Lip 2013 09:10 
Awatar użytkownika

super !!! dzięki wielkiee :)

edit. niestety w moim terminie wyprzedane :(

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 431 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości