Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 725 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37
Autor Wiadomość
#721 PostWysłany: 22 Lut 2026 11:13 

adam1987 napisał(a):
A jak w ogóle ostatnio z dostępnością? Zrezygnowałem ze swojej subskrypcji po roku, ale trochę mnie znowu kusi jak patrzę na ceny standardowe na Kanary, Grecji i półwysep Iberyjski. Coś można znaleźć w okolicach weekendów gdziekolwiek? Jest gorzej/lepiej niż było pół roku temu?

Są lepsze narzędzia do wyszukiwania które naprawdę działają jak wyszukiwarki o których koledzy pisali posty wyżej.

Możesz sobie skleić fajne 1-2 dniówki .

Dostępność była bardzo dobra w styczniu - Malta, Hiszpania (Barcelona cały czas), Kanary się dało złapać, Madera. Cypr.
Teraz też widzę Malta, Barcelona, Włochy.

Też nie chciałem kupować, ale w zasadzie jak zrobisz lot na kanary,maderę, kilka razy włochy itp to te 2000 ci się zwrócą w ciągu roku.
 Profil Relacje PM off
adam1987 lubi ten post.
adam1987 uważa post za pomocny.

Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯 Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯
Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍 Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍
#722 PostWysłany: 22 Lut 2026 18:15 

Na lotach napewno da się zaoszczędzić, ale czy całościowo zawsze wychodzi taniej - nie wiem.

Porównałem sobie jeden spontaniczny lot do Włoch przez AYCF poza sezonem do innego planowanego w sezonie, tj kupiony normalnie kilka miesięcy wcześniej.

Wiadomo, że loty AYCF były tańsze, ale bukowanie auta i hoteli z wyprzedzeniem wyszło całościowo taniej. Przy dłuższych lotach AYCF powinien wychodzić korzystniej.
 Profil Relacje PM off  

#723 PostWysłany: 22 Lut 2026 21:20 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
niebieski
Co do bardzo dobrej dostępności - w ogólności to była średnia, gorsza niż w grudniu.

Co do kosztów w porównaniu do normalnych rezerwacji - też mam podobne odczucia. Hotele na pewno drożej wychodzą (te średniej klasy - ekonomiczne; jak ktoś wynajmuje najdroższe lub najtańsze/hostele, bo takie zawsze zostaną)
 Profil Relacje PM off
adam1987 lubi ten post.

#724 PostWysłany: 05 Cze 2026 07:58 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
niebieski
Jest jakiś problem z płatnościami. Komuś udało się kupić bilet w ciągu ostatnich około 8h?
 Profil Relacje PM off  

#725 PostWysłany: 05 Cze 2026 12:54 
Awatar użytkownika

platynowy
Ludzie raportuja problem od wczoraj
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 725 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 33, 34, 35, 36, 37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości