Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 700 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35  Następna
Autor Wiadomość
#661 PostWysłany: 22 Wrz 2025 11:21 

HON fly4free
przyjaźniejsza, ale ten sam problem przy składakach, co w poprzedniej, przywołanej wyszukiwarce
np:
Załącznik:
rmf-tlv.png

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off  

#662 PostWysłany: 22 Wrz 2025 11:44 
Awatar użytkownika

platynowy
To jest to samo dzielo co @skrzat raportowal niedawni. Wersja 2.0.
Troche lepsza. Bardieh przejzysta. Ale bledami wali podobnie jak poprzednia wersja.
 Relacje PM off  

#663 PostWysłany: 22 Wrz 2025 11:55 

niebieski
ten moim zdaniem jest lepszy
https://akb9.com/flights
 Relacje PM off  

#664 PostWysłany: 22 Wrz 2025 17:18 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
srebrny
-- 22 Wrz 2025 17:16 --

dominiq1920 napisał(a):
w międzyczasie ktoś zrobił nową wyszukiwarkę

https://thijsned.nl/

Pokazuje dostępny lot KRK - BGO. Jest też w pdf, ale w rzeczywistości nie jest dostępny.

-- 22 Wrz 2025 17:18 --

imdbmi napisał(a):
ten moim zdaniem jest lepszy
https://akb9.com/flights

The flight information presented on this platform is the output of a proprietary algorithmic model. This model analyzes vast sets of historical data, identifies statistical trends, and generates probabilistic projections about potential flight routes and schedules. The data is not sourced in real-time from any airline or live booking system but is an independent, calculated estimation.
 Relacje PM off  

#665 PostWysłany: 23 Wrz 2025 11:46 

Słuchajcie coś się zmieniło, bo od lipca nigdzie nie leciałem z AYCF i teraz patrze a pdf pokazuje tylko loty na 2 dni czyli dziś i jutro i to już tak będzie? i w wyszukiwarce też nic na 25.09 nie moge znalezc? czy coś się zmieniło i mamy tylko 48h do przodu czy po prostu wszystko zostało wykupione na 25.09? ale ciezko mi w to uwierzyć bo sprawdzam różne porty wylotu i nic nie ma?
 Relacje PM off  

#666 PostWysłany: 23 Wrz 2025 11:52 

Myślę, że to po prostu typowa wizzowa bylejakość i wcześniej czy później wróci do normy.
 Relacje PM off  

#667 PostWysłany: 23 Wrz 2025 17:07 

srebrny
Na FB z tego powodu histeria i różne teorie spiskowe. Niektórzy podejrzewają zakończenie całego programu, inni zwalają na błędy, problemy techniczne.

24 sierpnia września to koniec pierwszego roku działania programu.

Ostatnio edytowany przez piotrkr, 23 Wrz 2025 20:37, edytowano w sumie 1 raz
 Relacje PM off  

#668 PostWysłany: 23 Wrz 2025 18:08 
Awatar użytkownika

platynowy
24 wrzesnia
A powaznie, Jozek przechodzi chyba z caravello na swoj system i zdaje sie ze dopoki nie wpisze sie na nowo karty platniczej do systemu i pewnie nie minie 4 dni od 25 wrzesnia, to nic nie bedzie widoczne. Podejzewam ze bedzie wlasnie 4 dni zwiechy w dzialaniu systemu, pomiedzy starym a nowym rozdaniem. Ot takie to IT i procedury wschodnio europejskie. I najlepszy i slynny juz customer service.
 Relacje PM off  

#669 PostWysłany: 23 Wrz 2025 20:39 

Wszystko super tylko, ze ja mam subskrypcje do grudnia i mam powinienem moc normalnie korzystać. Chcialem poleciec gdzieś na weekend skorzystać z pogody a tu klops…
 Relacje PM off  

#670 PostWysłany: 23 Wrz 2025 21:32 

srebrny
Napisz/zadzwoń do Wizzair i daj nam znać co powiedzą.
 Relacje PM off  

#671 PostWysłany: 25 Wrz 2025 07:17 

Byłem przekonany, że

1. Przedłużenie ma kosztować 599 EUR
2. Abonament nie przedłuży się automatycznie, bo zmienia się operator płatności

Tymczasem obudziłem się dziś biedniejszy o 499 EUR za sprawą caravelo

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
 Relacje PM off  

#672 PostWysłany: 25 Wrz 2025 07:52 

srebrny
Musiałeś zaktualizować numer karty. Było napisane że wtedy przedłuży się automatycznie, z tego co pamiętam. Ja nie zaktualizowałem numeru i dzisiaj po zalogowaniu dostałem komunikat, że płatność nieudana.

Z plusów masz promocyjną cenę. Może trzeba się cieszyć? ;)
 Relacje PM off  

#673 PostWysłany: 25 Wrz 2025 07:56 

Nie aktualizowałem ;-) Nawet od czasu maila z informacją o zmianie operatora nie bookowałem nowych lotów, więc nie mogłem tego zrobić przez przypadek.

Ludzie tyle płacą za bilet na kabaret, a Józek jeszcze jakiś abonament do latania dorzuca w cenie :D
 Relacje PM off  

#674 PostWysłany: 25 Wrz 2025 08:03 

niebieski
również nie aktualizowałem
z 2 moich kont zeszło 2 razy po 499€ (mam abonament na 2 osoby)

Zalogowałem się - na każdym koncie mam wciąż info
Ze względu na zmianę podmiotu przetwarzającego płatności twoja subskrypcja nie zostanie automatycznie odnowiona. Zaktualizuj lub ponownie wprowadź dane swojej karty, aby twoje subskrypcja pozostała aktywna!
 Relacje PM off  

#675 PostWysłany: 25 Wrz 2025 08:07 

srebrny
Macie rację. Na Facebooku piszą, że wszyscy byli obciążeni, albo przynajmniej próbowali być. Nie udało się obciążyć tych, którzy mieli autoryzację 3DS.
Piszą też, że ci których nie udało się obciążyć mogą kupować loty, ale mi się to nie udało. Mogę wyszukiwać, ale próba kupienia skutkuje błędem nieudana płatność.
 Relacje PM off  

#676 PostWysłany: 25 Wrz 2025 08:16 

niebieski
Mam cenę 0 zł - więc nie ma co kupować
Boję się w to kliknąć - bo w pierwszej wersji systemu - od razu była rezerwacja bez potwierdzania

Wygląda jakby abonament się przedłużył - i pierwszą rezerwację traktował jako darmową (zgodnie z regulaminem)

a na maila przyszła pseudo-faktura

Ostatnio edytowany przez dominiq1920, 25 Wrz 2025 08:22, edytowano w sumie 1 raz
 Relacje PM off  

#677 PostWysłany: 25 Wrz 2025 08:16 
Awatar użytkownika

złoty
Standardowe dzialanie marketingowe. Jak ktos nie chce i zwroci sie do Wizzair to pewnie oddzadza pieniadze. Ale pewnie z 15% z tych co im sciagneli z automatu stwierdzi hmmm, jak juz zaplacilem i to o 100€ mniej niz teraz musialbym zaplacic to niech juz bedzie. Oni nie zarabiaja na tych co z tego korzystaja, tylko na tych co nie korzystaja....
Kashpir lubi ten post.

#678 PostWysłany: 25 Wrz 2025 10:57 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
niebieski
Przewidziałem to i zablokowałem wiza na tej karcie i tez mi chcieli pobrać mimo że nic nie aktualizowałem ale też nie kliknałem żeby się wypisać.
Pewnie teraz zawsze jak sie zaloguje tam to mi będą ponownie chcieli pobierać identycznie było z multipassem za każdym logowaniem do multipassa chcieli mi pobrać ponownie abonament który się naliczał po tym jak go już wypowiedziałem.

Piszcie do UOKiK niech im w końcu nałożą karę jak będzie dużo zgłoszeń no założą sprawę i szybciej też wtedy wam WIzz odda.
 Relacje PM off  

#679 PostWysłany: 25 Wrz 2025 11:35 

srebrny
Zastanawiam się, czy powinienem im wysłać anulację. Jeszcze uznają, że bez anulacji przedłużyłem, tylko nie zapłaciłem i im wiszę...
 Relacje PM off  

#680 PostWysłany: 25 Wrz 2025 13:23 
Awatar użytkownika

platynowy
Dzien swira w Wizz. Tym co nie chceli przedluzac pobrali kase pomimo nie uaktualniania danych karty. Tym co chcieli przedluzyc i uaktualnili karte zgodnie z wytycznymi, nie mozna przedluzyc. Nie wchodza tez nowe rezerwacje. Blad z 3DS. Mozna to obejsc. Ale... Jozek jak zwykle sobie podstawia noge i swoim klientom przy okazji tez.
Jak widac odnawianie prawdopodobnie idzie slabo, bo juz podobno anonsuja na insta wzowirnie oferty dla nowych.
 Relacje PM off  

[ 700 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 31, 32, 33, 34, 35  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 1 gość