Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 228 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: AIDA
#221 PostWysłany: 09 Wrz 2025 13:35 

złoty
Miesiac przed

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off
juggler5 lubi ten post.
juggler5 uważa post za pomocny.

Wypoczynek na Fuerteventurze 🏝️🌴 All inclusive w 4* hotelu za 2799 PLN Wypoczynek na Fuerteventurze 🏝️🌴 All inclusive w 4* hotelu za 2799 PLN
Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🌴🏝️ ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel z all inclusive za 4049 PLN Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🌴🏝️ ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel z all inclusive za 4049 PLN
#222 PostWysłany: 09 Wrz 2025 14:13 

Loty: 88
Kilometry: 179 929
srebrny
-- 09 Wrz 2025 13:13 --

Na ok miesiąc przed rejsem płacisz resztę.

Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 05 Paź 2025 19:09 

Hej. Mam pare pytań odnośnie rejsów z Aidą:

1. Czy aplikacja od Aidy działa na statku cały czas czy muszę wykupić dostęp do internetu?
2. Czy jeżeli w styczniu mam rejs to czy powinnienem już rezerwować stolik w knajpie a’la carte czy mogę przyjść z marszu?
3. Jak wyglada płatność za rejs przez stronę Aidy? Czy można robić przelew w PLN czy tylko w euro? Czy karta Revolut przejdzie?
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 06 Paź 2025 09:00 

niebieski
1. Aplikacja działa na pokładzie i jest bezpłatna.
2. Im wcześniej zarezerwujesz tym lepiej. Wolne miejsca w restauracjach szybko znikają (Niemcy nie czekają i rezerwują niezwłocznie po zakupie).
3.Płatność tylko w EUR. Dla nas są dwa sposoby: albo przelew SEPA na podstawie danych przesłanych przez AIDA na maila albo płatność kartą po zalogowaniu się na myAIDA. Przechodzi każda karta z logo Visa, Mastercard (Revoluta nie mam to nie wiem).
 Profil Relacje PM off
mk64 lubi ten post.

#225 PostWysłany: 11 Lis 2025 13:38 

srebrny
Jesteśmy właśnie na AIDA Cosma na Kanarach. To mój pierwszy statek tej wielkości i muszę przyznać że Niemcy dość sprawnie większość kwestii rozwiązali. Wszędzie jest dość przestrzeni, w godzinach szczytu w bufetach da się znaleźć jakieś miejsce.
Nie uniknęli też wad:
- teatr to jest tragedia. Miejsc jest absurdalnie mało. Mieliśmy koncert Alvaro Solera na rozpoczęcie sezonu i miejsca trzeba było zająć 3 godziny przed, bo były już tylko pojedyncze.
- denerwują mnie bardzo wąskie przejścia z korytarza do windy, a w drugą stronę przy windach nie ma oznaczenia w którą stronę są parzyste nr a w którą nieparzyste.
- z poprzednich rejsów zapamiętałem lepiej śniadania. Wydawało mi się że AIDA miała je level wyżej niż Costa czy MSC, a teraz jakoś nie widzę różnicy.

Za to restauracje tematyczne wymiatają.

Na pokładzie da się usłyszeć sporą reprezentację Polaków
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#226 PostWysłany: 11 Lis 2025 15:17 

złoty
Plyne za miesiac. Jak z rezerwacja w restauracjach tematycznych? Trzeba wczesniej czy mozna z marszu?

Wyslane z telefonu przez Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 11 Lis 2025 16:46 

srebrny
Z marszu może być ciężko. Jak już to jeśli ktoś nie przyjedzie można stać i czekać w kolejce. Tyle że chyba wszyscy przychodzą.
Ja rezerwowałem ok 2-3 miesiące przed i były tylko ostatnie godziny, np 20.30
 Profil Relacje PM off
brzemia lubi ten post.
brzemia uważa post za pomocny.

#228 PostWysłany: 12 Lis 2025 23:10 

niebieski
Pamięta ktoś ile w zeszłą wiosnę/lato kosztowało najtaniej kółeczko po Morzu Śródziemnym z Korsyką (kajuta wewnętrzna)?

Coś mi świta 699EUR za wewnętrzną w VARIO, ale może ktoś pamięta lepiej.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 228 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości