Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 244 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 30 Mar 2024 12:10 

Polecam przeczytać wątek, bo wszystko zostało już napisane przez przedmówców ;) i generalnie zgadzam się z tym, co napisali (i sfotografowali) przede mną @Kashpir @benedetti @Raphael Mogę jedynie potwierdzić np. nie warto płacić za Mirador del Rio (obecna cena to 8 EUR), co oczywiście wiem po zapłaceniu :lol: widok z drogi, którą się tam dojeżdża jest taki sam, a nawet lepszy (poza tym, że nie bardzo jest się tam gdzie zatrzymać samochodem przy dużym ruchu), bo nie wchodzą w kadr (jak na Mirador del Rio) ludzie z tarasu poniżej najwyższego miejsca, na które można wejść po zapłaceniu za wstęp (a przede wszystkim nie podobała mi się idea płacenia za wstęp do restauracji); Jardin de Cactus - warto, ale oczywiście sporo ludzi, obecna cena to 8 EUR; na Arrecife nie warto tracić zbyt dużo czasu, bo jest zaniedbane i raczej brzydkie, ale oczywiście musiałam się o tym sama przekonać ;) opłata miejska za wstęp a de facto za przejazd drogą na Papagayo to nadal 3 EUR (na bilecie jest "Monumento natural de los Ajaches, Zona de Papagayo); ciekawie wyglądają te uprawy winorośli otoczone murkami, czy Park Timanfaya nawet widziany z drogi; klify Los Hervideros - mniej ludzi niż np. na Mirador del Carco de los Clicos (zielone "jeziorko", które chyba zmalało); ładny widoczek z góry z Castillo de Santa Barbara itp. itd., czytać wcześniejsze wpisy :) I trzeba się nastawić, że wszędzie strasznie wieje.
 Profil Relacje PM off  

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
#242 PostWysłany: 30 Mar 2024 14:27 
Awatar użytkownika

Loty: 328
Kilometry: 456 296
niebieski
Nam się Mirador del Rio bardzo podobał, szczególnie w środku i jego osadzenie w otaczającej przyrodzie, nie żałowaliśmy.
Załącznik:
IMG_1.jpg
IMG_1.jpg [ 61.9 KiB | Obejrzany 3742 razy ]

Na zewnątrz oczywiście też ładnie
Załącznik:
IMG_2.jpg
IMG_2.jpg [ 96.21 KiB | Obejrzany 3742 razy ]

#243 PostWysłany: 30 Mar 2024 14:42 

Sam pomysł architektoniczny też mi się podobał, ale jeśli komuś zależy tylko na widoku na zewnątrz ("mirador" ;)), to uważam, że nie warto płacić za wstęp 8 EUR, bo nie podobało mi się zrobienie z tego miejsca aż takiego "przemysłu turystycznego".
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#244 PostWysłany: 01 Paź 2025 11:33 

Loty: 42
Kilometry: 63 566
niebieski
Lecę dopiero za 5 tygodni to w pełni się z tym zgadzam:
czarodziejka_bj napisał(a):
Sam pomysł architektoniczny też mi się podobał, ale jeśli komuś zależy tylko na widoku na zewnątrz ("mirador" ;)), to uważam, że nie warto płacić za wstęp 8 EUR, bo nie podobało mi się zrobienie z tego miejsca aż takiego "przemysłu turystycznego".

A teraz ceny jeszcze wyższe:
Timanfay - 22 EUR
Kaktusy - 8,5 EUR
każda z jaskiń (Verde i Agua) po 16,0 EUR
Mirrador del Rio - 8,5 EUR
Museo LagOmar - 10 EUR
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 244 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość