Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 111 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 11 Wrz 2025 06:09 

U mnie od 3 miesięcy wisi zmiana, pomimo 3x dzwonienia na infolinię (jasno im mówię że nie decyduję się na to co sobie rozważamy podczas rozmowy) oraz naście razy klikania przez web i stronę, zmiana którą zaproponował TK wciąż jest niezaakceptowana - może jednak kiedyś niechcący kliknąłeś że potwierdzasz
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN Urlop na Cyprze 🌴☀️ Loty i hotel blisko plaży za 639 PLN
Podróż do w Brazylii za 3642 PLN 🇧🇷 Loty do Rio de Janeiro, noclegi ze śniadaniami w hotelu + auto 😍 Podróż do w Brazylii za 3642 PLN 🇧🇷 Loty do Rio de Janeiro, noclegi ze śniadaniami w hotelu + auto 😍
#102 PostWysłany: 11 Wrz 2025 06:42 

-- 11 Wrz 2025 05:42 --

Bilet kupiłem 29 sierpnia a zmiana nastąpiła 1 września. Tak wiec sytuacja dość świeża i nie przypominam sobie abym ją akceptował. A dostaliście SMS o odwołaniu Waszego lotu i możliwej zmianie ?

-- 11 Wrz 2025 05:42 --

Bilet kupiłem 29 sierpnia a zmiana nastąpiła 1 września. Tak wiec sytuacja dość świeża i nie przypominam sobie abym ją akceptował. A dostaliście SMS o odwołaniu Waszego lotu i możliwej zmianie ?
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 11 Wrz 2025 08:16 
Awatar użytkownika

złoty
Nie przypominasz sobie, ale czy mozesz to w 100% wykluczyc, ze przy edycji rezerwacji nie kliknales zamiast change to accept new flight?. Przyciski sa od siebie oddalone o 0,5 cm i juz niejedna osoba przez przypadek to klepnela

#104 PostWysłany: 11 Wrz 2025 08:29 

Jestem przekonany. Nawet nie wiedziałem, ze taka opcja występuje w aplikacji. Ogólnie dowiedziałem sie o zmianie dostając smsa o zmianie terminu. Pytam o to czy ktoś dostał smsa o odwołaniu lotu wczesniej, ponieważ ja takiego smsa nie dostałem....
 Profil Relacje PM off  

#105 PostWysłany: 11 Wrz 2025 08:35 

Loty: 149
Kilometry: 275 365
złoty
Do mnie przyszedł jeden SMS z informacją, że zmienili lot, ale później standardowo była możliwość zmian.
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 11 Wrz 2025 08:44 

złoty
@kieloni Mam w tej chwili dwa zmienione loty. TK anulował moje wcześniej zarezerwowane i zmienił sobie na inne. Dyskusja z nimi jest o kant d... Ja widzę, że pierwotne loty zostały tego dnia odwołane, bo takowych już nie ma w systemie rezerwacji, ale oni to nazywają "schedule change", bo w ich mniemaniu zmieniają mi na inny lot w tym samym dniu. Ale, otrzymałem tylko jednego SMS'a dotyczącego jednej zmiany. Za to przyszły dwa maile dotyczące obu zmian.
SMS wygląda tak:
Cytuj:
Dear Chupacabra, your flight TK... from Istanbul(IST) to John f kennedy(JFK) on October xx, departing at xx:xx and arriving at xx:xx, has been changed to flight TKxxx from Istanbul(IST) to John f kennedy(JFK) on October xx, departing at xx:xx and arriving at xx:xx. For more information about your reservation XXXXX, visit our MOBILE app / WEBSITE air.tk/ticket. Thank you for your understanding.

Tak jak pisał @terrop zmiana lub cancel są cały czas dostępne. Do apki nie zaglądałem.
 Profil Relacje PM off  

#107 PostWysłany: 11 Wrz 2025 09:02 

ja dostałem 26 sierpnia info za kupieniu biletu
29 sierpnia dostałem smsa, że zmiana mojego lotu jest zaakceptowana i po zalogowaniu na apke nie było możliwości akceptacji tylko była wybrana już zmiana przez TK . Rozmowa faktycznie o kant du... . Teraz chyba tylko liczyć, że znów przełożą lot i jakąś normalniejszą zmianę zaproponują, aczkolwiek cały czas tam katuje ten feedback ale raczej nie uda mi się nic ugrać i wytłumaczyć ... . ogólnie dziwna sytuacja.
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 11 Wrz 2025 09:08 

złoty
Spróbuj jeszcze zadzwonić do biura w Warszawie, może tam pomogą. Ale, wszystko wskazuje, że to raczej będzie wyglądać tak...

Profil Relacje PM off  

#109 PostWysłany: 11 Wrz 2025 09:13 

Loty: 149
Kilometry: 275 365
złoty
Można spróbować zapytać kiedy było akceptowane i w jaki sposób. Jeśli system sam zaakceptował, to pewnie od razu po zmianie, a jak agent to trzeba by było sprawdzać rozmowy.
 Profil Relacje PM off  

#110 PostWysłany: 11 Wrz 2025 09:23 

właśnie takie zapytanie dałem i od trzech wiadomości piszą tylko o systemie który pokazuje ,że zaakceptowane. Nie chcą podać godziny o której rzekomo odwołali poprzedni lot i godziny poinformowaniu mnie smsem o tym oraz o której godzinie zaakceptowałem zmiane. ( w systemie pewnie widnieje data akceptacji w raz z wysłaniem do mnie smsa o rzekomej akceptacij)
 Profil Relacje PM off  

#111 PostWysłany: 11 Wrz 2025 18:14 

platynowy
@kieloni napisz na wawcustomer@thy.com w jęz. angielskim i poproś o sprawdzenie kto w Twoim imieniu zaakceptował zmianę. Pracują tam w miarę kompetentne osoby i powinny pomóc (o ile bilet kupiłeś bezpośrednio w TK a nie na OTA), na infolinii niestety większość to ameby.
Zeus lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 111 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości