Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wszystko o Serie A
#961 PostWysłany: 15 Lip 2025 09:41 
Awatar użytkownika

Loty: 317
Kilometry: 619 201
niebieski
Nie byłem, planowałem, ale co mogę powiedzieć
około 33 tys. stadion,
kilka lat w Serie B, raczej w tym sezonie na Juve, MIlan, INter może być trudniej ale nie niewykonalnie, ale obstawiam, że na jakies Udine, Begamo nie będzie wiekszego problemu.

Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎 Przedłużony weekend w Larnace 🏖️🍹 Loty z Warszawy i 4* hotel ze śniadaniami za 909 PLN 😎
Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍 Turcja w pigułce 🇹🇷 Stambuł i Kapadocja w jednej podróży od 969 PLN 😍
#962 PostWysłany: 15 Lip 2025 10:43 
Awatar użytkownika

Loty: 343
Kilometry: 587 022
niebieski
@Robaku pytam właśnie głównie przez wzgląd na pojemność. Wstępnie celuję w 4 albo 5 kolejkę (nie pamiętam dokładnie) i mecz Genua-Lazio.

#963 PostWysłany: 24 Lip 2025 14:54 

niebieski
Legion1 napisał(a):
Pytanie. Ma ktoś doświadczenie z meczami Genui? Łatwo o bilety czy raczej trudny temat?

Byłem 6 lat temu na derbach ale wtedy gospodarzem byłem Sampdoria.
Bilety kupiłem bez problemu przez internet.
 Profil Relacje PM off
Legion1 lubi ten post.
Legion1 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 963 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość