Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 12 Lut 2025 19:43 

Loty: 146
Kilometry: 280 919
blazejdaw napisał(a):
kostek966 napisał(a):
potem pewnie nie będzie czasu na napisanie czegoś, tak jak post wyżej, gość się zapytał i już od grudnia się nie loguje do serwisu

Może komuś się przydadzą te informacje:
Będąc w Leticii skorzystaliśmy z usług biura GAMBO TOURS.
Nie wiem czy to najlepsza możliwa oferta, ale ja mam bardzo dobre odczucia i wspomnienia.
Adres w mieście: Carrera 10 #7-55
Rezerwacje whatsapp - +57 3134976277

Będąc w Letici (styczeń 2025) też korzystaliśmy z oferty tego biura i śmiało mogę go tutaj również zarekomendować. Rezerwacji na całodzienną wycieczkę po Amazonce* (w tym lunch) dokonaliśmy na miejscu. Koszt 160k COP za osobę. Pytaliśmy także w innym biurze na tej samej ulicy, ale w tym akurat wychodziło taniej.

Generalnie dość łatwo jest znaleźć biuro, które oferuje wycieczki. Pierwsze oferty dostaliśmy już na wyjściu lotniska :P Przy okazji warto też pamiętać, że po przylocie trzeba dokonać opłaty wjazdowej. Nie jest to duży koszt, ale zawsze :(

PS. Będąc w Letici zahaczyliśmy też o Tabatingę. Dosłownie zahaczyliśmy, bo po przekroczeniu granicy i zrobieniu kilku zdjęć, ze względu na poczucie bezpieczeństwa, które znacznie spadło, zdecydowaliśmy się wrócić na kolumbijską stroną. Sama granica to jednak fajna ciekawostka.

*W ramach wycieczki odwiedziliśmy:
- Puerto Alegria (Peru)
- Isla de los Micos (małpki)
- Macedonia (tutaj był pokaz taneczny lokalnych Pań)
- Puerto Narino
- Reserva Natural Victoria Regia
- dość szczęśliwie udało się nam też zobaczyć delfiny, choć to akurat był czysty przypadek
 Profil Relacje PM off  

Turcja z ultra all inclusive 🌊🏨 5* hotel z basenami i zjeżdżalniami za 1980 PLN Turcja z ultra all inclusive 🌊🏨 5* hotel z basenami i zjeżdżalniami za 1980 PLN
🔥 TO JEST HIT 🔥 Loty do Nowego Jorku od 953 PLN 😍 🔥 TO JEST HIT 🔥 Loty do Nowego Jorku od 953 PLN 😍
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości